EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

‘Er moet al heel veel mis gaan opdat bitcoin niét verder stijgt in 2020!’

Wanneer zelfs de Mainstream Media (MSM) bullish wordt over crytomunten… Want bovenstaande opinie komt van mediagigant Bloomberg. (Wikipedia.org: Bloomberg L.P. is een financieel dienstverleningsbedrijf, opgericht in 1981 door de New Yorkse oud-burgemeester Michael Bloomberg. Het bedrijf is gespecialiseerd in software, media en statistische data over de financiële markten.) Wel heel uitgesproken, is de nieuwsbrenger met de jaren steeds positiever geworden vis à vis digitale munten en BLOCKCHAIN technologie. BTC zal volgens hen zelfs zijn oude record evenaren. Dit jaar, in 2020 nog!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

Over de wereld die cashloos wordt en wat daarna komt

The world is going cashless, zegt de Digital Asset Investor (DAI). En wie zijn wij om hem tegen te spreken. Integendeel: deze Amerikaanse man runt zijn YouTube kanaal (63,4K abonnees) getuigend van common sense. Gezond verstand. En verbeelding. Imagination. Dat moet je ook hebben, wanneer je naar investeringen in de crypto en BLOCKCHAINwereld zoekt. Vaak ook komt hij met weetjes, kennis en inzichten dat je denk bij jezelf: waar hààlt hij het. In de positieve zin dan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 20 januari 2020

Davos 2020: ook voor BLOCKCHAIN en crypto

Het 50ste Wereld Economisch Forum (WEF) vindt plaats te Davos, Zwitserland. De meeting van wereldleiders en tal van prominenten duurt van 20 tot 24 januari 2020. Er is het hoofdpodium met de belangrijkste sprekers, en er vinden wel 200 nevenevenementen plaats. Tegelijk wordt in het besneeuwde bergdorpje het BLOCKCHAIN Economic Forum gehouden. ‘LATOKEN (de inrichter) BLOCKCHAIN Economic Forum (BEF) gathers government officials, investors and entrepreneurs to discuss potential structural change in capital markets and payments systems, to get vitalizing ideas, and explore partnership opportunities.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

2020: Goud en Crypto of toch liever aandelen? (deel 2 van 3)

In deel 1 maakten we het bilan op voor aandelen, met voor en tegenargumenten. In dit tweede deel en in het derde en laatste belichten we de kansen voor goud en cryptomuten, het jaar 2020 inluidend. Nog op de valreep van het oude jaar, 31 december 2019, bijzonder nieuws over goud. En wel uit Turkije, een land dat van oudsher een hechte relatie heeft met het gele edelmetaal. ”Takasbank, the central clearing house responsible for the fulfilment of orders transacted through the Borsa Instanbul (BIST) Exchange in Turkey, have announced their physically-backed BLOCKCHAIN platform for gold is now live. Known as the BiGA-Digital Gold Transfer Platform, it will allow for the transfer of ownership of gold‘…between participating banks 7/24‘

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 december 2019

De toekomst van Bitcoin, gezien van achter tralies

$100.000 voor 1 BTC. Meer van dergelijke voorspellingen doen de ronde in de cryptowereld. Veel hogere prognoses zelfs en niet vanwege de minsten. Kenners, analisten, market watchers, insiders, eigenaars van BLOCKCHAIN bedrijven en cryptobeurzen. People in the know zeg maar, zij die het kunnen weten. Of toch over meer kennis en ervaring beschikken dan de doorsnee crypto bezitter. Ross Ulbricht is ook zo iemand. Helaas voor hem zit hij twee keer (?) levenslang uit in een Amerikaanse gevangenis. Hij richtte Silk Road op, en dat zal hij geweten hebben…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs