EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: maandag 17 juni 2019

Een Russische cryptomunt gedekt door goud?

De Russische natie blijft ondanks een tamelijk ambigue houding tegenover crypto en BLOCKCHAIN techniek, gerelateerd aan deze onderwerpen in de media komen. Of het nu geruchten betreft of half en half bevestigd nieuws. Zo ook weer over de eventuele creatie van een cryptomunt gedekt door goud. ‘Russia is continuing to explore the possibility of a gold-backed cryptocurrency for use as a cross-border settlement alternative with other countries.’ Het zou het land groot soelaas kunnen brengen met de Amerikaanse sancties die zijn opgelegd. En deze natie een hak kunnen zetten monetair, doordat zo’n gouden crypto de dollar mogelijk kan bedreigen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2019

BLOCKCHAIN heeft gigantisch potentieel”

Het zijn de woorden die (uittredend) Voorzitter Giancarlo uitspreekt wanneer hij geïnterviewd wordt door Bloomberg. J. Christopher Giancarlo is een Amerikaanse advocaat en voormalig bestuurslid die momenteel optreedt als voorzitter van de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) van de Verenigde Staten. In de crypto en BLOCKCHAIN wereld staat Giancarlo ook wel bekend als ‘Crypto Dad’. Omwille van zijn welwillende houding tegenover de digitale munten en de BLOCKCHAIN technologie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2019

Een webrevolutie: oprichters berichtendienst Telegram werken aan super geheim internet

Nikolai en Pavel Durov, de Russische broers die de berichtendienst Telegram hebben ontwikkeld, werken aan een alternatief internet. Het draagt de naam TON en wordt vóór 31 oktober van dit jaar gelanceerd. De Durovs zullen daarbij gebruik maken van BLOCKCHAINtechnologie. De lanceringsdatum is geen toeval. De Russische overheid krijgt vanaf 1 november van dit jaar het recht om het internet af te sluiten van de rest van de wereld.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 3 juni 2019

Wordt ILP hét wereldwijde betaalsysteem?

Misschien heeft u zich al dezelfde vraag gesteld als wij. Al die verschillende BLOCKCHAINs, en dat tezamen met alle bestaande, traditionele (opslag)systemen. Gaat dat geen chaos geven? Hoe moet de ene BLOCKCHAIN ook met de andere communiceren? Het was een van de eerste vragen die toch bij ons opkwamen. Eens de crypto en BLOCKCHAINmarkt begon uit te deinen en aan belang te winnen. Wel, alvast voor de verschillende betaalsystemen in de wereld bestaat de oplossing reeds. Ze heet voluit het InterLedger Protocol. Blijkt dat ILP reeds in 2015 werd gecreëerd. Maar vervolgens (bij wijze van spreken dan) in een schuif belandde. Tot vandaag dan wel…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2019

Crypto Biflatie Bulletin: Bitcoin officieel ingeburgerd?

Wat betekent het dat in Microsoft Excel het Bitcoin symbool is opgenomen? De bitcoin koers scheert haast wekelijks nieuwe toppen. Is de sky nu de limit of…? China heeft zoals geweten een dubieuze houding tegenover crypto en BLOCKCHAIN. Maar plots blijkt het wel legaal om bitcoins te bezitten, en zelfs te versturen? Welk land komt met de eerste nationale cryptomunt en wat is de ‘Zand Dollar’? U leest het allemaal en meer in het nieuwste CBB…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs