EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

DNB ziet nog steeds veel nadelen aan BLOCKCHAIN

De Nederlandsche Bank (DNB) is na lang experimenteren met de BLOCKCHAIN nog steeds niet overtuigd van het nut van de technologie.

De BLOCKCHAIN is onder meer de technologie achter cryptomunten als de bitcoin. Voldoet de toezichthouder voldoet de technologie niet aan de zeer hoge eisen die worden gesteld aan de systemen in de financiële markt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

Bitcointopia: De nieuwste Staat van Amerika

De Verenigde Staten van Amerika krijgen er wellicht een 51ste Staat bij, de Capital of United States Of Bitcoin: Bitcointopia. Deze Staat zal worden opgericht door Bitcoin Inc. en is gevestigd in Nevada, VS. ‘(…) run by Bitcoin appropriations, BLOCKCHAIN voting & BIP based laws’, conform met ‘Articles Of Incorporation, Declaration Of Independence, UN Law & the Treason Act 1949‘.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Argentijnse bank wil bitcoin gebruiken voor internationale transacties

De adaptatie van BLOCKCHAIN en crypto begint steeds meer vorm te krijgen. Een Argentijnse bank denkt er aan om bitcoin te gebruiken om internationale transacties uit te voeren. De reden waarom ze deze methode verkiezen, is dat het geld dan binnen enkele uren verzonden kan worden. Banco Masventas (BMV) zou dan de eerste bank zijn die op deze manier te werk gaat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Deloitte: “bedrijven die BLOCKCHAIN geen kans geven, riskeren achter te blijven”

Volgens een nieuw rapport van Deloitte zal BLOCKCHAIN-technologie een belangrijk onderdeel worden van zo goed als elke onderneming. Bedrijven die hier geen gehoor aan geven en BLOCKCHAIN niet integreren in hun systeem en bedrijfsprocessen, riskeren de kans om achter te blijven op de rest. BLOCKCHAIN zal uiteindelijk de nieuwe standaard worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

Shark Tank investeerder Robert Herjavec: ‘Over 25 jaar betalen we allemaal met cryptomunten’

Robert Herjavec is populair in het Amerikaanse investeringsprogramma Shark Tank. Als expert in cybersecurity is het goed geplaatst om de toekomst van cryptomunten in te schatten. Herjavec ziet BLOCKCHAIN en cryptomunten als een van de meest innovatieve technologiegolven van de komende jaren en verwacht dat we over 25 jaar allemaal met cryptomunten betalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs