EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: maandag 4 maart 2019

Zet de vierjaarlijkse lente vroeg in voor bitcoin?

Het is reeds tweemaal eerder gebeurd. De halvering van de beloning voor mijners om blokken van de bitcoin BLOCKCHAIN te valideren. In 2012 en 2016. De eerstvolgende ‘halving’ vindt plaats op ‘Reward-Drop ETA date: 24 May 2020 14:09:35′. Beleggers in het algemeen hebben de wat vreemde gewoonte om op gebeurtenissen vooruit te lopen. (Vandaar dat je vaak, wanneer het verwachte nieuws dan realiteit wordt, massale verkopen ziet.) Beleggers in cryptomunten zijn daarop toch een uitzondering. Op de twee vorige halveringen van de beloning werd niet echt vooruitgelopen. De grote koersopstoten kwamen pas na het fait accompli, het voldongen feit. Daarentegen ging de koers in aanloop naar, ook nooit lager. En kijk: voor het eerst sinds 8 maanden sluit de BTC koers in februari 2019 af in het groen. Ook technisch ziet de koersgrafiek er veelbelovend uit. Misschien zet de crypto lente deze keer wel vroeg in…?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2019

Acceptatie cryptomunten en BLOCKCHAIN groeit

Reeds 13 procent van de ondervraagde online shoppers heeft bitcoin of andere munten gebruikt als betalingsmiddel. Dat betekent een toename met meer dan 700 procent tegenover 2012. In een studie over heel 2018 komt de Russische cybersecurity firma Kaspersky tot onder meer deze vaststelling. 12.448 Consumenten werden ondervraagd in 22 landen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2019

Wie zijn de cryptomiljonairs en miljardairs?

Op 27 februari 2019 beslist de SEC (Amerikaanse beurscommissie) opnieuw over de goed- of afkeuring van een crypto ETF (crypto tracker beursfonds). Wie zijn de rijkste cryptobezitters ter wereld? Wordt straks ook uw pensioen belegd in cryptomunten of BLOCKCHAIN bedrijven? U leest het allemaal en meer in dit nieuwste CBB…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2019

De toekomst ligt wijd open voor ‘tokenized securities’

We vernoemden reeds Thailand als nummer één op het gebied van digitalisering anno 2019. Voor mobiel bankieren, handel en zeker ook cryptomunten en de BLOCKCHAIN. In februari 2019 bewijst het Oosterse land opnieuw de voortrekkersrol op zich te nemen. Dit lezen we namelijk op Coindesk.com: ‘Thailand green lights issuance and trading of BLOCKCHAIN securities.’ In die ene korte zin zit uitstekend nieuws voor de crypto- en BLOCKCHAIN wereld. Het opent namelijk een poort naar eindeloos veel mogelijkheden. Naar markten die, zonder overdrijving, duizenden miljarden in fiatmunten vertegenwoordigen! Wat zijn BLOCKCHAIN of tokenized securities en waarom zijn ze van zo groot belang?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

CKJ Crypto News: goed geïnformeerd je dag beginnen

“It’s a great time to be alive. We are at the beginning of a financial revolution with Cryptocurrency and BLOCKCHAIN technology.” Met deze en soortgelijke enthousiasmerende woorden vat CKJ Crypto News zijn dag aan. De onze ook. Inderdaad: de man die de nieuwsservice runt brengt geïnteresseerden elke dag het belangrijkste nieuws. Over wat er gaande is in de crypto- en blokketen wereld. U kunt zich zoals 18.000 anderen reeds deden, gratis abonneren op zijn YouTube kanaal. Er zijn talloze van dergelijke video’s online. En er is elke 24 uur meer nieuws dan je kunt bijhouden. Dus wat maakt CKJ dan zo apart?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs