EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

BLOCKCHAIN economie zal groeien naar waarde van $3 biljoen in 2030

In navolging van het laatste Crypto Biflatie Bulletin, nu het BLOCKCHAIN Biflatie Bulletin! Het laatste BLOCKCHAIN nieuws op een rijtje.

Uit een onderzoek van PricewaterhouseCoopers (PwC) bijkt dat de waarde van de BLOCKCHAIN economie kan groeien tot 3 biljoen dollar in 2030. De studie van PWC geeft tevens aan dat China de Verenigde Staten, momenteel nog leider in de BLOCKCHAIN-technologie, binnen drie tot vijf jaar voorbij kan streven. Bij de ondervraagde bedrijfsverantwoordelijken heerst het gevoel dat niemand de nieuwe technologische revolutie van BLOCKCHAIN wil missen. Ook hier merk je dat de business regulering en wetgeving niet wil afwachten en hoofd omhoog, kin vooruit naar de verre einder koerst. We zullen er nog heel veel van gaan horen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2018

DASH is de op één na grootste crypto in Venezuela

In de laatste week van augustus 2018 stijgen bitcoin en de meeste andere cryptomunten na een forse daling weer in waarde. De meeste coins stonden zo’n 10% in de plus. Het nieuws dat de Amerikaanse beurscommissie (SEC) op haar beslissing aangaande ETF’s (in dit geval cryptofondsen/trackers) gaat terugkomen, is onverwacht positief. De SEC had immers onlangs nog 9 aanvragen afgewezen, omdat ‘aanbieders onvoldoende kunnen waarborgen dat beleggers in een bitcoinfonds beschermd worden tegen koersmanipulatie‘. Verder in dit Biflatie Crypto Bulletin opnieuw een aantal grote spelers die deelnemen aan de crypto & BLOCKCHAIN revolutie en de crypto DASH wordt groot in Venezuela.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2018

Dit is waar de hype rond BLOCKCHAIN echt rond draait

Terwijl de prijs van Bitcoin in 2018 geen voet aan de grond krijgt, ontwikkelt de technologie van ’s werelds grootste cryptomunt zich wel verder. De BLOCKCHAINrevolutie is nog jong, maar kan de komende decennia uitgroeien tot een immense markt. BLOCKCHAIN kan slagen waar andere projecten falen.

BLOCKCHAIN was samen met Bitcoin en cryptomunten dé hype van 2017. Maar echte BLOCKCHAINtoepassingen zijn nog steeds schaars. Volgens onderzoeksbureau Gartner vindt slechts 1% van 3.160 CIOs het nuttig om BLOCKCHAIN te integreren in hun bedrijfsmodel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 11 augustus 2018

Wereldbank gaat obligaties uitgeven via de BLOCKCHAIN

Er valt weer heel wat interessants te melden over het uitdeinende universum der cryptomunten en natuurlijk de samenhangende BLOCKCHAINtechnologie. Daarom voor u een nieuw Crypto Biflatie Bulletin!

De Wereldbank gaat als eerste ter wereld een obligatie uitgeven gebruikmakend van BLOCKCHAIN, via de Australische Commonwealth Bank (CBA). Het is de eerste stap naar hoe de kapitaalmarkt er in de toekomst zal uitzien, aldus het hoofd BLOCKCHAIN van CBA.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Over het bankieren van de toekomst & digitale munten

Er viel weer heel wat crypto nieuws bij elkaar te rapen afgelopen week; een kleine greep alvast in dit speciale Crypto Biflatie Bulletin. De eerste cryptobanken zien het licht. ICO’s (Initial Coin Offerings) halen met de vingers in de neus tientallen miljoenen op – een en ander doet denken aan de dotcom-gekte van de jaren negentig. Zoals een ‘voormalige gangster’ die 750 miljoen dollar ophaalt?! Tal van grote bedrijven, instituten en prominente individuen nemen nu ook deel aan de nieuwe BLOCKCHAIN/crypto ontwikkelingen. Een nieuwe stabiele coin is in opmars: de Stablecoin. En d.m.v. BLOCKCHAIN wordt zelfs getracht slavenarbeid op de kledingmarkt tegen te gaan.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs