EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2018

Warren Buffett dan toch mee in de BLOCKCHAIN?!

Berkshire Hathaway, het multi-holding conglomeraat van ’s wereld rijkste belegger, heeft $600 miljoen in twee fintech bedrijven gestopt. Het is een ongehoorde en compleet onverwachte zet vanwege hoofdaandeelhouder Warren Buffett. Die toont zich immers publiek een uitgesproken tegenstander van BLOCKCHAIN en cryptomunten. Hij waarschuwde beleggers vooral nooit in dergelijke ‘nieuwigheden’ te stappen. Bitcoin bijvoorbeeld vergelijkt hij met niets minder dan rattengif. Hoe rijm je dit alles?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2018

Eerste Bitcoin Crypto Congres in Nederland

Op 9 november 2018 opent het Bitcoin Crypto Congres voor de eerste maal haar deuren in de Beurs van Berlage, Amsterdam. Het is een Nederlands initiatief vanwege beleggersclub Bull Up. Hier treft u een interview aan met de organisatrice. Meer dames in de beleggerswereld kunnen wij alleen maar toejuichen trouwens. Wat in de traditionele contreien van investeerders nog niet evident is. Werkt BLOCKCHAIN/crypto indirect ook op dit vlak aan meer democratie?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2018

Amerikaanse topuniversiteiten: de makers van morgen

Ook Amerikaanse universiteiten en andere toponderwijsinstellingen investeren nu in BLOCKCHAIN en cryptomunten. Ze geven er niet alleen les in, wat op zich al een omen is. Net zoals op het gebied van de kunstmatige intelligentie (AI). Lees vooral ook het artikel dat later op de dag op Biflatie zal verschijnen. ‘Universiteiten: problemen in Nederland, kansen in VS.’ Dreigt Nederland ook deze boot te missen? Het zakenblad Forbes schrijft er in ieder geval erg lovend over. ‘Universiteiten een verrassend Licht in cryptomunten adoptie.’ Wat weten zij dat wij niet weten?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2018

6 crypto experts geven hun favoriete cryptomunten voor de laatste maanden van 2018

‘Price is what you pay, value is what you get.’ Het is een oude uitspraak van grootmeester Warren Buffett. Maar die uitspraak is vandaag bijzonder actueel voor de cryptomarkt. Begin 2018 betaalden beleggers een veel te hoge prijs voor de waarde die ze kregen. Nu wil niemand nog een lage prijs betalen, voor de waarde die je kan krijgen.

Invest in BLOCKCHAIN vroeg aan 9 crypto-experts wat hun favoriete cryptomunten waren voor de laatste maanden van 2018.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 28 oktober 2018

Doet BLOCKCHAIN de financiële sector wankelen?

De ene na de andere maatschappelijke sector en industrie wordt ‘aangevallen’ door fintech (financiële technologie), door de crypto/BLOCKCHAIN revolutie. Van de filmwereld tot de gezondheidszorg. Van beursgangen tot de wereldwijde verkoop van tickets en toegangskaarten. Het is weldra méé zijn of niét meer zijn. Dus dan kan het niet lang meer duren vooraleer ook de grootste markt ter wereld een dergelijke invasie zal kennen. De financiële wereld dus. Drie BLOCKCHAIN bedrijven in het bijzonder staan te trappelen om de oude financiële garde te verdringen of op te slorpen. Bankiers en bankbedienden van hoog tot laag kunnen maar beter hun hart vasthouden…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs