EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: dinsdag 30 april 2019

Waarom wordt Nederland zelden vernoemd ivm crypto en BLOCKCHAIN?

Maar het is niet alleen Nederland dat ‘ontbreekt’, wanneer er over BLOCKCHAIN technologie gepraat wordt of crypto. Over cryptomunten geschreven wordt. Hetzelfde geldt voor België of Oostenrijk. Zelfs de grootste economie van de EU, Duitsland, wordt zelden of nooit met deze onderwerpen geassocieerd. Integendeel: nagenoeg alle nieuws, ontwikkelingen en actie komen vanuit de meest exotische plaatsen in de wereld. Afghanistan bijvoorbeeld, dat voorheen meest in het nieuws kwam als het over papavers en heroïne ging. Of all places! Anno 2019 is er een inderdaad een link tussen Afghanistan en digitale munten. Als licht in duistere, Middeleeuwse tijden aldaar, al zeker op gebied van vrouwenrechten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2019

Wat hebben Louis Vuitton, PayPal en Philip Morris gemeen?

Antwoord: ze engageren zich alle drie in de BLOCKCHAIN technologie. Zo berekende tabakgigant Philip Morris wel $20 miljoen te kunnen besparen. Alleen al door de taxzegels digitaal te kunnen volgen. Dat is dan nog maar één van de zes gebieden waarop PM de BLOCKCHAIN gaat toepassen. Steeds wanneer het zoveelste bedrijf digitaal gaat (we zijn ondertussen de tel kwijt), zijn de redenen dezelfde: ‘(…) to improve the efficiency, transparency and cost effectiveness of its business.’ En tevens om manueel werk uit te sparen, tussenpersonen te elimineren en de veiligheid te verhogen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2019

Bitfinex cryptobeurs beschuldigd van het verhullen van verliezen

Een procureur-generaal uit New York beschuldigt Bitfinex van het verhullen van verliezen tussen $700 miljoen en $900 miljoen. Bitfinex is een van de meest prominente cryptobeurzen. Het onderzoek loopt al sinds november 2018 maar komt nu pas naar buiten. Het nieuws wordt door beleggers als schadelijk gezien voor het imago van de crypto- en BLOCKCHAINwereld. Want de meeste digitale munten dalen met gemiddeld 5,5 procent op 26 april 2019.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 24 april 2019

62 Bijzondere weetjes over Bitcoin

In januari 2019 vierde bitcoin als eerste digitale munt op de BLOCKCHAIN haar tiende verjaardag. Onderstaande Infografiek toont op ludieke wijze en visueel ’62 Insane Facts About Bitcoin.’ Allemaal kennis en weetjes, die je als echte bitcoinfan vlot uit de mouw kunt schudden. Leuk en interessant om over te converseren met gelijkgestemden. Of net met zij die wel over bitcoin gehoord hebben of gelezen. Maar er het fijne nog niet van weten. Tien jaar, dat moet gevierd worden. In dit opzicht is bitcoin zelfs nog niet aan de puberteit toe. Met 5608 in dollar tegenwaarde in april 2019; wat zal dat geven wanneer bitcoin de volwassenheid bereikt…?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 24 april 2019

Komt Nasdaq met een bitcoin product?

Dat sterke gerucht gaat inderdaad rond. De tweede grootste beurs ter wereld zou een product gebaseerd op bitcoin overwegen. Dat zou zelfs al uitgetest worden op moment van schrijven. Aldus toch ‘according to a tweet by an analyst at quantitative trading analytics service StrongMarket on April 22.’ “CXERX” is de onbekende waarde die op Nasdaq circuleert, genoteerd staat. Dit nog volgens ‘Twitter personality Cryptopolis.’ Dat zou dan in overeenkomst zijn met wat Nasdaq einde 2018 naar buiten bracht. Daarbij zou het om bitcoin futures gaan met als lanceringsdatum ‘de eerste helft van 2019.’ ‘In February 2019, Nasdaq started listing two cryptocurrency price indices from United States BLOCKCHAIN and crypto market data company Brave New Coin (BNC), including BNC’s Bitcoin Liquid Index (BLX) and Ethereum Liquid Index (ELX).’

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs