EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: maandag 22 juli 2019

‘Bitcoin is de beta versie van goud, en tegen edelmetalen wil je niet ingaan’

Zo stelt Otavio Costa van Amerikaans fondsbeheerder Crescat Capital het toch. ‘Bitcoin is beta version gold; revolting against precious metals a bad idea.’ Costa wordt in juli 2019 geïnterviewd door Anthony Pompliano, zelf stichter van Morgan Creek Digital Assets en investeerder in crypto/BLOCKCHAIN. ‘Pomp’ is een bekende figuur in de digitale wereld. Het is dan ook geen wonder dat deze het hoofdonderwerp vormt van de gedachtenwisseling.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

IMF: ‘Cash kan wel eens voorbijgestreefd worden door digitaal geld’

Dat is de essentie van het recentste rapport vanwege het Internationaal Monetair Fonds. Het is zondag 15 juli 2019 uitgebracht onder de veelzeggende titel ‘The Rise of Digital Money’. De organisatie bestaat sinds 1944 en staat heel open tegenover cryptomuten en BLOCKCHAIN technologie. Waar de VS administratie agressief reageert (Facebook/Libra), ziet de internationale organisatie ook de vele voordelen. Voorzitter Christine Lagarde gaat ook regelmatig met de digitale industrie in dialoog. Dialoog, dialogue in het Engels. Maar in de VS hebben ze er geen cheese van gegeten. Nou ja, het IMF zal deze Amerikaanse president en alle opvolgers vast overleven, lang nadat hun naam in de vergetelheid is verdwenen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Primeur: Turkije komt met een staatscryptomunt en stapt in BLOCKCHAIN

BLOCKCHAIN-based digital central bank money will be implemented.” Zo staat het in het ’11th Development Plan from the Presidency of the Turkish Republic.’ Officieel heet het ‘a central bank-issued digital currency.’ Het genoemde plan is de ‘2019–2023 economic roadmap’, officieel de richting die het land economisch uit wil de komende 5 jaar. En niet alleen dat. De Turkse overheid wil tevens de transportsector en de douane in de BLOCKCHAIN opnemen. Het is een boon voor de wereld van digitale munten en blokketen technologie. Het zoveelste bewijs ook dat ze hier wel degelijk zijn om te blijven…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

VS aangemaand crypto standpunt te herzien/Gaan China en Iran samen cryptomunten mijnen?

Daar ziet het inderdaad naar uit. De geruchten zijn erg sterk, aanhoudend ook, en worden concreter. Chinese mijners van cryptomunten willen uitwijken naar Iran, want op hun gemak voelen ze zich niet meer in hun thuisland. “The Chinese have made requests through official channels for cryptocurrency mining in free zones,” zegt Mohammad Sharqi, managing director van de Iran BLOCKCHAIN Association — een nonprofit gemeenschap die BLOCKCHAIN technologie promoot. Hoe de Chinese overheid daar over denkt? Als die al iets te zeggen heeft over wat haar burgers in het buitenland doen en niet doen? Cryptomunten mijnen en min of meer de Chinese wet overtreden, in dat buitenland, Iran, als Chinese burgers? Min of meer zeggen we, want de Chinese overheid heeft naar verluid zelf grote plannen voor BLOCKCHAIN en crypto’s. Net als de Iraanse regering zelf.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Bitcoin: gezonde correctie en historische stierenmarkt in wording?

De 13.000 dollar tegenwaarde van begin juli 2019 bleek technisch niet houdbaar en bitcoin is gecorrigeerd tot rond het 10.000 dollar niveau. De fundamenten ogen beter dan ooit. BTC wordt ondersteund door de BLOCKCHAIN technologie en deze heeft ook nooit stil gestaan. Haast wekelijks zien innovatieve toepassingen het licht. Zelfs een heel nieuwe ontwikkeling heeft plaatsgevonden: bitcoin, cryptomunten in het algemeen, zijn gevààrlijk. Gevaarlijk voor de ‘monetaire stabiliteit’ (die er nooit was), jawel!

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs