EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

“Bitcoin is zoals industriële revolutie, maar dan groter”

Bitcoin en BLOCKCHAIN hebben al heel wat teweeg gebracht binnen ons traditioneel financieel systeem. Het is een ware revolutie zou je kunnen zeggen. Dat vindt ook Tim Draper, een Amerikaanse durfkapitaalinvesteerder. Sterker nog, hij beweert dat deze nieuwe financiële ontwikkeling groter is dan de uitvinding van het internet en de industriële revolutie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 22 april 2018

Amazon Web Services lanceert ‘BLOCKCHAIN Templates’

Amazon wil het ontwikkelaars gemakkelijker maken om projecten te creëren op basis van de BLOCKCHAIN-technologie zoals die van Bitcoin en andere cryptomunten. De divisie die zich bezig houdt met ‘cloud computing’, heeft onlangs een dienst gelanceerd waarmee ontwikkelaars aan de slag kunnen. ‘BLOCKCHAIN Templates’ maakt het mogelijk om gemakkelijker van start te gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 april 2018

Is dit hét moment om te terug te beleggen in altcoins?

Brendan Bernstein, oprichter van Tetras Capital – een BLOCKCHAIN, Crypto en Digital Asset Hedge Fund – bekijkt in een serie tweets of het interessant is om nu te beleggen in altcoins. Het is belangrijk voor beleggers in cryptomunten om te beseffen dat crypto’s in bepaalde cyclussen bewegen. Wie veel geld wil verdienen, kan deze cyclussen best juist volgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Ook Christine Lagarde van het IMF ziet de potentie van Bitcoin en BLOCKCHAIN.

Ook Christine Lagarde van het IMF ziet de potentie van Bitcoin en BLOCKCHAIN. Regeringen en internationale instituties kunnen tegenwoordig niet meer om Bitcoin en 'crypto-assets' heen. Zo kwam er laatst een advies naar buiten van het FSB waarin ze aangaven dat Bitcoin op dit moment geen bedreiging is voor het globale financiele systeem. Ook bij het IMF staan crypto-assets tegenwoordig op de agenda. Het Hoofd van de IMF, Christine Lagarde, heeft recent twee artikelen geschreven die de voors en tegens van deze revolutionaire technologie onder de loep nemen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

BLOCKCHAIN zal de wereld veranderen voor deze 7 sectoren

BLOCKCHAIN is uniek. Het brengt het internet in de volgende fase van zijn bestaan. Het verificatieproces van BLOCKCHAIN maakt dat bepaalde industrietakken definitief en veilig de overstap kunnen maken naar een digitale wereld. Deze xx zullen het meest veranderen door de opmars van BLOCKCHAIN.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs