EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Argentijnse bank wil bitcoin gebruiken voor internationale transacties

De adaptatie van BLOCKCHAIN en crypto begint steeds meer vorm te krijgen. Een Argentijnse bank denkt er aan om bitcoin te gebruiken om internationale transacties uit te voeren. De reden waarom ze deze methode verkiezen, is dat het geld dan binnen enkele uren verzonden kan worden. Banco Masventas (BMV) zou dan de eerste bank zijn die op deze manier te werk gaat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Deloitte: “bedrijven die BLOCKCHAIN geen kans geven, riskeren achter te blijven”

Volgens een nieuw rapport van Deloitte zal BLOCKCHAIN-technologie een belangrijk onderdeel worden van zo goed als elke onderneming. Bedrijven die hier geen gehoor aan geven en BLOCKCHAIN niet integreren in hun systeem en bedrijfsprocessen, riskeren de kans om achter te blijven op de rest. BLOCKCHAIN zal uiteindelijk de nieuwe standaard worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

Shark Tank investeerder Robert Herjavec: ‘Over 25 jaar betalen we allemaal met cryptomunten’

Robert Herjavec is populair in het Amerikaanse investeringsprogramma Shark Tank. Als expert in cybersecurity is het goed geplaatst om de toekomst van cryptomunten in te schatten. Herjavec ziet BLOCKCHAIN en cryptomunten als een van de meest innovatieve technologiegolven van de komende jaren en verwacht dat we over 25 jaar allemaal met cryptomunten betalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Wall Street BLOCKCHAIN analist: “Buy bitcoin, sell your altcoins”

We vertoeven weer in een bloedbad op de cryptomarkt. Spencer Bogart, BLOCKCHAIN venture capitalist, adviseert beleggers om kalm te blijven en een deel altcoins te verkopen in ruil voor bitcoin. Ondanks de zware daling verwacht Bogart dat de bitcoin eind dit jaar ongetwijfeld opnieuw meer dan 10.000 dollar waard zal zijn. Over de andere top 5 munten is hij neutraal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Gouverneur Bank of England: “Digitale munt voor centrale bank is een optie”

Mark Carney, gouverneur van de Bank of England, zei tijdens de Zweedse ‘Riksbank Anniversary conference’ dat hij open staat voor het gebruik van een digitale munt, oftewel een central bank digital currency (CBDC). Een opmerkelijke uitspraak van de gouverneur van de BoE. Eentje die nieuwe perspectieven opent voor het gebruik BLOCKCHAIN en crypto. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs