EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: zondag 13 januari 2019

Ethereum 2019: wat te verwachten?

In 2011 raakte een jonge programmeur, software ontwikkelaar, geïnteresseerd in bitcoin. Zijn naam is Vitalik Buterin (Rusland, 1994). Dat bracht hem op het idee van een alternatief platform. Niet alleen geschikt voor financiële transacties maar voor elk type van gedecentraliseerde applicaties (d’Apps). In 2013 schreef Buterin er een white paper over. Tezamen met Dr Gavin Wood en Joseph Lubin, en dankzij een succesvolle crowdfunding campagne, werd in 2015 Ethereum opgericht. Wat zijn de vooruitzichten voor dit nog piepjonge bedrijf, dat al zo’n prominente plaats heeft ingenomen in de crypto & BLOCKCHAINwereld?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2019

Heeft Bitcoin wel een energieprobleem? (deel 2)

In deel 1 hadden we het over de energiekost van het mijnen van bitcoin. Of die nu 0,01 procent bedraagt van de wereld electriciteitsconsumptie zoals Cambridge University stelt. Of bijna 1 procent volgens een prominente hoogleraar in de VS. Zelfs als het Britse, waarschijnlijkste cijfer correct is, blijft het een zeer aanzienlijke hoeveelheid stroom. Wat kost het nu precies aan electriciteit en andere kosten en in welke landen? Want bitcoin en andere digitale munten worden in het grootste deel van de wereld gemijnd. Hoeveel mijners hebben in 2018 afgehaakt? Kan de BLOCKCHAIN nog wel onderhouden worden aan de huidige lage bitcoinkoers?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

Wat brengt 2019 voor crypto en BLOCKCHAIN?

Maar liefst dertien gebeurtenissen groot en klein zullen de wereld van cryptomunten en BLOCKCHAIN beïnvloeden. Heel wat dus dat staat te gebeuren. En dat allemaal in één jaar, 2019. 2018 deed de cryptokoersen smelten. Wel werden constant meer bouwstenen gelegd voor de toekomst. Een toekomst vol technologische vernieuwingen die de wereld beslist zullen veranderen. Zoals R.E.M. het formuleert in de song: ‘It’s the end of the world as we know it’...

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 26 december 2018

Wordt 2019 hét cryptojaar?

Hét cryptojaar? Dat is waarschijnlijk een te sterke verwachting. Of we 2017 zullen evenaren in prestatie wat de bitcoinkoers betreft, is denkelijk wishful thinking. Al weet je natuurlijk maar nooit, zeker niet met zoiets volatiel als cryptomunten. Volatiel, beweeglijk naar omhoog, zoals in 2017. Waarbij BTC en aanverwanten, de altcoins, een ware hype ondergingen en hun voorlopige all time high bereikten, in december van dat jaar. Maar ook naar omlaag, helaas voor de bezitters van BTC en alternatieve coins. In 2018 verloor BTC namelijk 67,7 procent van januari tot eind december moment van schrijven. Wat zijn na dit annus horribilis bij kenners en specialisten van de crypto & BLOCKCHAINwereld de verwachtingen voor 2019?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 23 december 2018

Biflatie Crypto/BLOCKCHAIN Bulletin: Crypto dood verklaard, hoera!

De negativiteit omtrent de toekomst van cryptomunten steeg de laatste weken van 2018 ten top. Wat meestal betekent dat alle zwakke handen het opgegeven hebben en verkocht. En kijk: de bitcoinkoers lijkt de bodem achter zich te hebben. In amper een week zijn we van onder de $3000 naar bover de $3500 gegaan. 2019 zou wel eens een uitstekend jaar kunnen worden voor crypto’s. Temeer omdat opnieuw een aantal grote spelers nog grotere plannen heeft voor BLOCKCHAIN en cryptomunten. Facebook. Western Union. Er er is nog meer positief nieuws te melden. Het tij lijkt te keren, the future looks bright!

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs