EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
13
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
10
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: maandag 19 februari 2018

Charles Noyes (Pantera Capital): ‘Over 2 jaar is de marktkapitalisatie van Ethereum 10 keer groter dan die van Bitcoin

Charles Noyes is een 19-jarige BLOCKCHAINexpert die werkt als Quantitative Researcher bij Pantera Capital. Hij mijnde zijn eerste Bitcoins toen hij 11 jaar was. Noyes was betrokken bij Ethereum nog voor het white paper werd uitgebracht. Hij schreef een paper “Sybil Resistant P2P Range Queries over the BLOCKCHAIN” toen hij 16 was. Charles Noyes weet dus hoe de cryptowereld in elkaar zit. En voor Ethereum moet het allemaal nog beginnen, aldus Noyes.

Volgens de jonge BLOCKCHAINexpert proberen beleggers een sprint te trekken terwijl de ontwikkelaar bij Ethereum een marathon lopen. Er gebeuren ontzettend interessante dingen bij Ethereum, maar het gaat traag omdat het moeilijk te coderen is. Er moeten ook veel bugs opgelost worden. Maar in 2018 zullen er projecten online komen die het een en ander gaan veranderen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 februari 2018

Meerdere crypto-experts voorspellen $50.000 Bitcoin en $1.000 miljard crypto marktkapitalisatie eind 2018

De volatiele ups en downs van de laatste weken is volgens verschillende crypto-experts maar tijdelijk. De stierenmarkt in cryptomunten is nog lang niet voorbij. Enkele experts uit de sector voorspellen dat Bitcoin eind 2018 boven $50.000 per BTC zal noteren en de volledige cryptomarkt boven $1.000 miljard. En ze hebben er allemaal een andere reden voor.

De volatiele ups en downs van de laatste weken is volgens verschillende crypto-experts maar tijdelijk. De stierenmarkt in cryptomunten is nog lang niet voorbij. Enkele experts uit de sector voorspellen dat Bitcoin eind 2018 boven $50.000 per BTC zal noteren en de volledige cryptomarkt boven $1.000 miljard. En ze hebben er allemaal een andere reden voor.

Jamie Burke, CEO van Outlier Venturs – de eerste BLOCKCHAIN incubator in Europa -, gelooft sterk dat de cryptomarkt na februari zijn opwaartse trend zal hervatten. De cryptomarkt zal stijgen tot boven $1 biljoen vooraleer de cryptowinter zal beginnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 februari 2018

Zien Amerikaanse toezichthouders het potentieel van Bitcoin en BLOCKCHAIN?

Dinsdag 6 februari werd er in Amerika een hoorzitting gehouden met financiële toezichthouders. Hierbij werd er onder andere gesproken over de rol van de SEC en CFTC wat betreft Bitcoin, BLOCKCHAIN en ICO's. Deze gesprekken zijn belangrijk omdat ze een hint geven wat voor regelgeving er misschien aan komt. De resultaten waren opmerkelijk positief. De Bitcoin-koers, die wel wat goed nieuws kon gebruiken, lijkt erop te reageren en is sindsdien met bijna 10% gestegen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 7 februari 2018

Stevig herstel cryptomarkt na goed nieuws uit de Verenigde Staten

Op 6 februari stond er in de Verenigde Staten een hoorzitting op het programma rond BLOCKCHAIN, virtuele munten en ICO’s. De hoorzitting werd op hoog niveau gehouden met zeer belangrijk regulatoren van de financiële markten. Er waren veel lovende woorden waarop de cryptomarkt sterk herstelde.

Zo zei J. Christopher Giancarlo  van The Commodity Futures Trading Commision (CFTC):

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 februari 2018

Nee: er zijn geen concrete plannen voor een Bitcoin verbod in India

Geen concrete plannen voor Bitcoin verbod in India De Indiase minister van Financien, Arun Jaitley, heeft vandaag in een speech aangegeven dat de Indiase regering cryptocurrencies niet zien als een legale vorm van geld. Daarnaast gaan ze er, volgens eigen zeggen, voor zorgen dat cryptocurrencies niet gebruikt kunnen worden om illegale activiteiten mee te financieren. De regering blijft wel proactief onderzoek doen naar de mogelijkheden van BLOCKCHAIN. Er is dus voor zover geen sprake van 1: een verbod op handelen in Bitcoin of 2: het bezit van Bitcoin.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs