EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

“Niet crypto, maar BLOCKCHAIN zal de wereld veranderen”

Cryptomunten zijn de grote hype, maar het is de onderliggende technologie van BLOCKCHAIN die de wereld zal veranderen. BLOCKCHAIN is veel meer dan alleen cryptomunten. De technologie heeft het potentieel om ons leven om te gooien, net als het internet heeft gedaan.

Diegene die geïnteresseerd zijn in BLOCKCHAIN, kunnen op een heel andere manier veel geld verdienen dan door cryptomunten te kopen: leren hoe je kan werken met BLOCKCHAIN.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Zweden zijn pionier in BLOCKCHAINtechnologie voor vastgoedtransacties

De BLOCKCHAIN-technologie, die ook de creatie van cryptomunten zoals de bitcoin mogelijk maakt, kan ook in andere sectoren tot fundamentele veranderingen leiden. Onder meer bij immobiliën kan de BLOCKCHAIN volgens experts gigantische verschuivingen teweegbrengen. Onder meer in Zweden worden door de Lantmäteriet, de nationale dienst voor het kadaster, tests met BLOCKCHAIN-transacties uitgevoerd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Ook de Amerikaanse centrale bank kan een eigen cryptomunt uitgeven

New York Federal Reserve president William C. Dudley zegt dat de Amerikaanse centrale bank onderzoekt of het een eigen cryptomunt kan uitgeven. Enkele experts verwachten dat dit slechts een kwestie van tijd is. Centrale banken zullen ook op de trein van cryptomunten springen.

Volgens Eric Ervin van Reality Shares zullen alle centrale banken een cryptomunt uitgeven. ‘Het is tijd’, zegt Ervin, ‘We leven in een tijdperk waar alles digitaal gaat. BLOCKCHAIN creëert de opportuniteit om het financieel systeem veilig naar het digitale tijdperk te brengen.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Liechtenstein, the place to be

Liechtenstein, één van de kleinste landen ter wereld met een oppervlakte van 160 m², staat niet meer enkel bekend als belastingparadijs. Je zou nu ook kunnen zeggen dat de dwergstaat een paradijs is voor crypto en BLOCKCHAIN. Die reputatie heeft kroonprins Alois zelf gecreëerd door Liechtenstein op te hemelen als de ‘place to be’ voor alles dat met BLOCKCHAIN te maken heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Waarom BLOCKCHAIN boomt in Liechtenstein

Economie Het Vorstendom Liechtenstein, genesteld tussen Zwitserland en Oostenrijk, is met amper 40.000 inwoners 's werelds zesde kleinste land. Tegelijkertijd is het een belastingparadijs, met meer geregistreerde bedrijven dan burgers. Ook de nieuwe BLOCKCHAIN-technologie heeft de opportuniteiten van de dwergstaat nu ontdekt.

Kroonprins Alois, sinds 15 augustus 2004 regent van Liechtenstein, bazuinde eerder al rond dat zijn vorstendom dé place to be is voor firma's die handelen in cryptomunten. Dat lijkt nu zijn vruchten af te werpen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs