EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: woensdag 6 maart 2019

BLOCKCHAIN smartphones in opkomst

Er bestaan reeds smartphones met een digitale wallet voor cryptomunten. Zoals de recentst aangekondigde en meest prominente, de Samsung Galaxy S10. We schreven er onlangs reeds over. Hij is voorzien om zowel bitcoin als ether (ethereum, ETH) te ontvangen. Hopelijk raken ze in trek bij de consument want er zijn reeds een vijftal op de markt. ‘This may just be the year of the BLOCKCHAIN smartphone,’ schrijft Coindesk.com. Maar startup Electroneum gaat nog een stapje verder. Een smartphone die munten mijnt, zelfs wanneer hij af staat. Tokens in feite, ETN genoemd. En hij zal maximum 80 dollar kosten!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2019

VISA: het eerste grote slachtoffer van fintech?

142 Supermarkten en 108 tankstations in 7 Amerikaanse staten stoppen VISA kredietkaarten te accepteren. En dit per 3 april 2019. Dit is groot en veelbelovend nieuws voor financial technology, als onderdeel van de hele crypto en BLOCKCHAIN wereld. Want genoemde vestigingen maken deel uit van Kroger, de derde grootste supermarktketen ter wereld. Zowel Ripple als Morgan Creek Digital stichter Anthony Pompliano willen de gigant nu elk binnenhalen in ‘hun’ digitale wereld. Wint XRP (de gelijknamige munt van Ripple) of BTC (bitcoin met het Lightning Network dat Morgan Creek Digital biedt)? De verliezer is in ieder geval bekend. Krogers CFO: “Visa has been misusing its position and charging retailers excessive fees for a long time.”

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2019

Warren Buffett: Crypto is “rattengif in het kwadraat”

Precies dat is wat de beste en rijkste belegger ter wereld verklaart over bitcoin in mei 2018. De bitcoin koers stond toen aan 9000 dollar tegenwaarde. Vijf jaar eerder reeds had zijn partner in Bershire Hathaway, Charlie Munger, de digtale munt omschreven als “rattengif”. BTC noteerde toen aan 100 dollar tegenwaarde. Andere commentaren van de 88 jarige superbelegger door de jaren heen over cryptomunten zijn minstens zo vernietigend geweest. Maar: BLOCKCHAIN vindt Buffett wèl “ingenieus”. Sterker nog: zijn holding heeft er voor 600 miljoen dollar in belegd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2019

IMF directeur Lagarde over a HUGE OPPORTUNITY, een enorme opportuniteit in fintech!

Een korte update vanwege CKJ Crypto News, hier al meer vernoemd, we starten trouwens onze dag met deze YouTube newsfeeder. En hij heeft groot nieuws. ‘Onze onmiddellijke prioriteit moet zijn: de allerlaatste fintech, financiële technologie accomoderen’! Dat schrijft en zegt Christine Lagarde, zowat de belangrijkste topdog van het Internationaal Munt Fonds. Van toewijding gesproken… Lagarde heeft wel eerder positief gesproken over en aangedrongen op integratie en acceptatie van crypto/BLOCKCHAIN. Maar duidelijker dan nu kan haast niet. Zij is toegewijd, alvast gewonnen voor, én zij heeft tevens enorm veel macht. Zij vervolgt met de technologie goedkoper, betrouwbaar en toegankelijk te noemen. Het betekent ook het herdenken van de volledige financiële wereld en wetten, die bijvoorbeeld in de VS nog werken zoals een eeuw geleden (!) Niet onze woorden, beste lezrs, maar die van deze IMF directeur…hoewel we het er alleen maar mee eens kunnen zijn uiteraard… Verder nieuws over de verloren miljoenen in crypto bij Canada’s grootste cryptobeurs QuadrigaCX. 600.000 ETH zijn alvast teruggevonden. CKJ zou geen die hard Ripple fan zijn indien hij niet nogmaals zou vernoemen dat een Ripple big shot in de High Advisory Board van het IMF zit… en dat de XRP trouwens net opgenomen werd in het assortiment van Amerika’s grootste crypto trader Coinbase.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2019

Zet de vierjaarlijkse lente vroeg in voor bitcoin?

Het is reeds tweemaal eerder gebeurd. De halvering van de beloning voor mijners om blokken van de bitcoin BLOCKCHAIN te valideren. In 2012 en 2016. De eerstvolgende ‘halving’ vindt plaats op ‘Reward-Drop ETA date: 24 May 2020 14:09:35′. Beleggers in het algemeen hebben de wat vreemde gewoonte om op gebeurtenissen vooruit te lopen. (Vandaar dat je vaak, wanneer het verwachte nieuws dan realiteit wordt, massale verkopen ziet.) Beleggers in cryptomunten zijn daarop toch een uitzondering. Op de twee vorige halveringen van de beloning werd niet echt vooruitgelopen. De grote koersopstoten kwamen pas na het fait accompli, het voldongen feit. Daarentegen ging de koers in aanloop naar, ook nooit lager. En kijk: voor het eerst sinds 8 maanden sluit de BTC koers in februari 2019 af in het groen. Ook technisch ziet de koersgrafiek er veelbelovend uit. Misschien zet de crypto lente deze keer wel vroeg in…?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs