EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Het kamerdebat over cryptovaluta laat zien dat de politiek Bitcoin niet begrijpt

Het kamerdebat over cryptovaluta toont aan dat de politiek Bitcoin niet begrijpt De kamer debatteerde op 16 mei 2018 over cryptovaluta zoals Bitcoin. De aanvrager van het debat, Dhr Paternotte, en de minister van Financien erkenden beide dat Cryptocurrency en BLOCKCHAIN een aanjager kunnen zijn voor innovatie en dat we deze niet in de kiem moeten smoren. Ze pleitten echter allebei voor een nieuwe Bitcoin en laten daarmee zien dat ze niet snappen waar het bij Bitcoin om draait: Financiele soevereiniteit. We hebben het debat voor je op youtube gezet en soundcloud.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

ING sluit eerste handelsfinanciering met behulp van BLOCKCHAIN

ING heeft samen met de Britse bank HSBC de eerste handelsfinanciering op basis van BLOCKCHAINtechnologie afgesloten.

ING heeft samen met de Britse bank HSBC de eerste handelsfinanciering op basis van BLOCKCHAINtechnologie afgesloten.

Het gaat om de financiering van een lading sojabonen die van Argentinië naar Maleisië wordt verscheept voor het Amerikaanse landbouw- en voederbedrijf Cargill, melden de banken maandag. Met BLOCKCHAIN moeten dergelijke financieringen een stuk efficiënter worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Gary Cohn speelt met het idee om een ‘gedigitaliseerde bank’ op te richten

Dat BLOCKCHAIN en cryptomunten voordelen hebben, is ondertussen algemeen geweten. Het is fraudebestendig, kostenefficiënt en vliegensvlug. Het is dus niet zo gek om te denken dat er ooit een globale digitale munt komt die wereldwijd geaccepteerd zal worden als betaalmiddel. Ex-Goldman Sachs voorzitter Gary Cohn is alvast een voorstander van een globale cryptomunt.

Gary Cohn, voormalig voorzitter van de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs, zei tijdens een interview met CNBC dat hij er van overtuigd is dat we in de toekomst een globale cryptomunt zullen hebben. De ex-Goldman Sachs voorzitter voegde er aan toe dat het alvast niet de bitcoin zal zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Facebook denkt aan een eigen cryptocurrency

Facebook wil zijn eigen cryptocurrency gaan uitbrengen. Dat raakte bekend, nadat het sociale medium eerder deze week al aankondigde een nieuw team op te starten dat de mogelijkheden van de BLOCKCHAINtechnologie moet gaan onderzoeken. Die eigen crypto moet het handelen op hun platform een pak makkelijker gaan maken.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

Ex-Goldman topman: ‘Er komt een globale munt, maar het zal niet Bitcoin zijn’

Voormalig Goldman Sachs President Gary Cohn is geen voorstander van Bitcoin. Hij gelooft wel in de BLOCKCHAINtechnologie. Er zal dan ook een moment komen in de toekomst, dat de wereld een globale cryptomunt zal hebben, maar het zal veel eenvoudig er zijn dan Bitcoin.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs