EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2018

Dit is waar de hype rond BLOCKCHAIN echt rond draait

Terwijl de prijs van Bitcoin in 2018 geen voet aan de grond krijgt, ontwikkelt de technologie van ’s werelds grootste cryptomunt zich wel verder. De BLOCKCHAINrevolutie is nog jong, maar kan de komende decennia uitgroeien tot een immense markt. BLOCKCHAIN kan slagen waar andere projecten falen.

BLOCKCHAIN was samen met Bitcoin en cryptomunten dé hype van 2017. Maar echte BLOCKCHAINtoepassingen zijn nog steeds schaars. Volgens onderzoeksbureau Gartner vindt slechts 1% van 3.160 CIOs het nuttig om BLOCKCHAIN te integreren in hun bedrijfsmodel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 11 augustus 2018

Wereldbank gaat obligaties uitgeven via de BLOCKCHAIN

Er valt weer heel wat interessants te melden over het uitdeinende universum der cryptomunten en natuurlijk de samenhangende BLOCKCHAINtechnologie. Daarom voor u een nieuw Crypto Biflatie Bulletin!

De Wereldbank gaat als eerste ter wereld een obligatie uitgeven gebruikmakend van BLOCKCHAIN, via de Australische Commonwealth Bank (CBA). Het is de eerste stap naar hoe de kapitaalmarkt er in de toekomst zal uitzien, aldus het hoofd BLOCKCHAIN van CBA.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Over het bankieren van de toekomst & digitale munten

Er viel weer heel wat crypto nieuws bij elkaar te rapen afgelopen week; een kleine greep alvast in dit speciale Crypto Biflatie Bulletin. De eerste cryptobanken zien het licht. ICO’s (Initial Coin Offerings) halen met de vingers in de neus tientallen miljoenen op – een en ander doet denken aan de dotcom-gekte van de jaren negentig. Zoals een ‘voormalige gangster’ die 750 miljoen dollar ophaalt?! Tal van grote bedrijven, instituten en prominente individuen nemen nu ook deel aan de nieuwe BLOCKCHAIN/crypto ontwikkelingen. Een nieuwe stabiele coin is in opmars: de Stablecoin. En d.m.v. BLOCKCHAIN wordt zelfs getracht slavenarbeid op de kledingmarkt tegen te gaan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 juli 2018

Iran creëert eigen cryptomunt om dollar te dumpen

Om ‘de strengst mogelijke sancties’ van de Verenigde Staten te omzeilen, zet Iran spoed achter de ontwikkeling van een eigen staats cryptomunt. “Deze munt zal de transfer van geld naar en van overal ter wereld makkelijker maken; trouwens, ze kan ons helpen in tijden van sancties“, aldus een topman van het Directoraat voor Wetenschappelijke en Technologische Zaken. Het land onderzoekt ook BLOCKCHAIN technologie om onder meer de Amerikaanse dollar volledig te kunnen uitbannen vanaf augustus 2018.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

Voormalig JP Morgan topman: BLOCKCHAIN kan een nieuwe globale financiële crisis vermijden

Pang Huadong was tijdens de financiële crisis vice president van JP Morgan Noord Amerika. Hij heeft aan de lijven ondervonden hoe zwaar de financiële crisis woog op het globale systeem. Als adviseur aan de Asian BLOCKCHAIN Institute verwacht hij dat BLOCKCHAIN een belangrijke rol kan spelen om een nieuwe globale financiële crisis te vermijden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs