EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
13
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
10
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Over enkele dagen schieten cryptomunten mogelijk weer omhoog, dankzij de bonussen op Wall Street

Vanaf 15 januari krijgen we mogelijk een nieuwe stormloop op cryptomunten, dat zegt Meltem Demirors, directeur bij de Digital Currency Group, een investeringsmaatschappij die belegt in cryptomunten en BLOCKCHAINbedrijven. Wall Street-bankiers krijgen vanaf die dag namelijk hun bonus, “en dan krijgen we een aankoopgekte van epische proporties”, luidt het.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Wat is het verschil tussen bitcoin en ethereum?

De introductie van de cryptovaluta heeft ook een aantal compleet nieuwe concepten gecreëerd. Uiteraard wordt vooral gepraat over bitcoin en BLOCKCHAIN, maar daarnaast heeft de sector nog heel wat andere innoverende producten gebaard.

Daarbij kan ook worden verwezen naar de ethereum, die vaak als een alternatief en concurrent voor de bitcoin naar voor wordt geschoven.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 9 januari 2018

Frisdrankenmaker zet ‘BLOCKCHAIN’ in zijn bedrijfsnaam; aandeel stijgt met 500%

Een Amerikaanse beursregulator waarschuwt investeerders voor potentiële fraude bij bedrijven die het woord “BLOCKCHAIN” of “crypto” aan hun naam toevoegen.

De waarschuwing komt er nadat aandelen in het frisdrankenbedrijf Long Island Iced Tea Corp donderdag met 500% waren gestegen. Dat gebeurde nadat het bedrijf z’n naam had veranderd in Long BLOCKCHAIN Corp.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 5 januari 2018

De BLOCKCHAIN bestaat 9 jaar! Waar blijven nou al die killer-apps?

De BLOCKCHAIN bestaat 9 jaar! Waar blijven nu al die killer-apps? Het is vandaag dus 9 jaar geleden dat het zogenaamde Genesis-block werd gemined door Satoshi Nakamoto. Sindsdien draaien er bijna ontelbare cryptocurrencies op bijna even zoveel BLOCKCHAINs. BLOCKCHAIN heeft tot nu toe bewezen dat het stressbestendig is en zeer veilig. Voor digitaal geld is BLOCKCHAIN bij uitstek geschikt maar hoe zit het met alle andere toepassingen die we zouden krijgen zoals digitaal stemmen, track & trace van diamanten, slimme contracten en ga zo maar door?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 14 december 2017

INS: De supermarktketen verbeteren met BLOCKCHAIN?

Op dit moment is INS bezig aan een ICO (Initial Coin Offering). Ze willen de supermarktketen veel transparanter en directer maken en flink gaan huishouden in de supply chain. Ze hebben daarvoor al steun van verschillende voedselproducenten en bedrijven van andere consumentengoederen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs