EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Crypto/BLOCKCHAIN snippets

Een reeks opvallende nieuwtjes van diverse oorsprong uit de wondere wereld van de BLOCKCHAIN en cryptomunten. We noemen ze snippets of ook miscellaneous. Het beste nieuws bewaren we dan voor het slot van dit artikel. Waarbij we wel al kunnen vertellen dat het iets érg positief is…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

Overstock CEO voorspelt crypto revolutie

Overstock was een van de aandelen die mee surfte op de hype rond crypto en BLOCKCHAIN. Het bedrijf zet dan ook stevig in op deze nieuwe financiële middelen. En daar is een goede reden voor. De CEO verwacht namelijk dat het huidige monetaire systeem niet leefbaar is. Cryptomunten zullen voor een revolutie zorgen, aldus Patrick Byrne.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

Revolutionair: met BLOCKCHAIN naar schone energie?

Wordt SolarCoin de digitale munt voor een schone toekomst? Tien jaar na de creatie van bitcoin door middel van de BLOCKCHAIN, is deze laatste technologie een eigen leven gaan leiden. Met tal van innoverende toepassingen als gevolg. Nu al in volle werking en met nog zovele op stapel door telkens nieuwe ICO’s (cryptobeursgangen.) ‘Energiedistributie, waterconsumptie, de strijd tegen corruptie, het volgen van diamanten of van handel in bedreigde soorten: het zijn maar enkele voorbeelden.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2018

Bitcoin uitgelegd zodat een kind van 5 jaar het ook kan begrijpen

Bitcoin, BLOCKCHAIN, cryptomunten, … het is allemaal nieuw en voor veel mensen moeilijk te begrijpen. Veel mensen begrijpen alleen maar dat de prijzen de laatste maanden fors omhoog (of omlaag) gaan van al deze cryptomunten. Maar je kan niet succesvol beleggen op lange termijn zonder dat je weet wat het is.

Daarom onderstaande uitleg van Bitcoin (en BLOCKCHAIN) zodat zelfs een kind van 5 jaar het zou kunnen begrijpen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 1 november 2018

De 10de verjaardag van een financiële en technologische revolutie

In de relatief korte periode van een decennium is bitcoin uitgegroeid van een nobele onbekende munt tot de grootste uitdager van de financiële wereld ooit. Het is de katalysator geworden van duizenden altcoins en nog veel meer BLOCKCHAIN projecten. Beide fenomenen zijn incontournable geworden. Geen bank, industrie of regering die zich kan veroorloven ze nog te negeren. Een gamechanger van formaat dus en het einde is nog lang niet in zicht…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs