EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
13
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
10
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

Rondetafelgesprek cryptocurrencies en ICOs gemist? Geen probleem, je kan deze nog alsnog kijken of terugluisteren.

Op 24 januari 2018 vond een rondetafelgesprek plaats over cryptocurrencies en ICOs. Deze vond plaats in de Tweede Kamer onder leiding van de Commissie Financiën. Hierbij kwamen verschillende specialisten Bitcoin/BLOCKCHAIN/Cryptocurrency aan het woord. Dit gesprek is een uitgelezen kans om bijna het hele spectrum van voors en tegen langs te horen komen en om te zien hoe de "gevestigde orde" tegen het onderwerp aankijkt.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

Van gezondheidszorg tot muziekstreaming: BLOCKCHAIN is zoveel meer dan bitcoin alleen

De bitcoins vliegen je de laatste maanden om de oren. Het principe van de cryptomunt is gebaseerd op BLOCKCHAIN of blokketen. En dat systeem gaat véél verder dan alleen maar de bitcoin. The Guardian maakte een overzicht van vijf andere maatschappelijk relevante domeinen waarin BLOCKCHAIN een belangrijke rol kan spelen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

Starbucks: “Een betrouwbare crypto-munt komt er aan, maar het is niet bitcoin”

“Ik denk niet dat de bitcoin de munt van vandaag of morgen is. Maar ik denk wel dat er één of enkele betrouwbare digitale munten uit de BLOCKCHAINtechnologie zullen voortkomen.”

Dat heeft Howard Schultz, de voormalige CEO en stichter van de Amerikaanse koffieketen Starbucks, gezegd tijdens een conference call.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 15 januari 2018

Beursblik: Ethereum techniek voor RELX Legal om goed te volgen

BLOCKCHAIN-toepassingen zoals het platform Ethereum kunnen de markt voor juridische dienstverlening substantieel verstoren, maar de nieuwe technologie biedt ook kansen voor een toeleverancier aan deze markt zoals RELX. Dat bleek uit een vorige week gepubliceerd rapport van analisten van Goldman Sachs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Onderwereld ruilt bitcoin in voor andere cryptomunt

In de onderwereld heeft de bitcoin al een groot deel van zijn populariteit ingeboet. Nochtans werd de virtuele munt in criminele middens graag als een betaalmiddel voor allerlei duistere transacties gebruikt.

Inmiddels is echter gebleken dat ook die activiteit een spoor achterlaat dat door speurders kan worden opgepikt. Dat heeft te maken met de BLOCKCHAIN, de technologie waarop de bitcoin-handel functioneert.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs