EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: maandag 10 september 2018

Crypto Market Cap gedaald tot onder $200 miljard

De cryptomarkt is weer fors in elkaar gezakt. De Crypto market cap staat inmiddels weer onder de $200 miljard. Verder in uw wekelijkse Crypto Biflatie Bulletin (CBB): De markt voor fysieke crypto pinautomaten zal naar verwachting elk jaar met 50% groeien. In Californië kun je je vrijlating op borgtocht nu ook met bitcoin betalen. De Belgische Raad van State smeekt om wettelijke regelgeving omtrent cryptomunten want ziet ernstige juridische complicaties opduiken. En computergigant IBM stelt een nieuw wereldwijd betaalsysteem voor dat op crypto’s & BLOCKCHAIN draait.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

Microsoft wordt in alle stilte een BLOCKCHAIN grootmacht

In alle stilte is Microsoft bezig om al zijn diensten te overbruggen met het gebruik van BLOCKCHAIN. 3 jaar geleden was Azure van Microsoft (na AWS van Amazon de belangrijkste speler in clouddiensten) het eerste cloudplatform dat BLOCKCHAIN integreerde. Vandaag wordt BLOCKCHAIN doorgetrokken naar andere diensten. Zo wordt Microsoft een van de dominante BLOCKCHAINspelers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

De BLOCKCHAIN-hype is over. Lang leve de BLOCKCHAIN!

Hier op Bitcoinspot.nl zijn we er al langer van overtuigd dat BLOCKCHAIN voornamelijk geschikt is voor digitaal geld zoals Bitcoin. Helaas is ons de afgelopen jaren verteld dat BLOCKCHAIN de oplossing is voor ongeveer alles. Verkiezingen, supply-chain ketens, het kan niet op. Jesse Frederik geeft in zijn recente artikel aan dat BLOCKCHAIN: 'een oplossing is voor bijna niets' en dat levert dus wat weerstand op bij BLOCKCHAIN-believers. Hoewel zijn artikel de BLOCKCHAIN-hype goed ontmaskert, slaat hij wellicht de plank toch mis.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

BLOCKCHAIN economie zal groeien naar waarde van $3 biljoen in 2030

In navolging van het laatste Crypto Biflatie Bulletin, nu het BLOCKCHAIN Biflatie Bulletin! Het laatste BLOCKCHAIN nieuws op een rijtje.

Uit een onderzoek van PricewaterhouseCoopers (PwC) bijkt dat de waarde van de BLOCKCHAIN economie kan groeien tot 3 biljoen dollar in 2030. De studie van PWC geeft tevens aan dat China de Verenigde Staten, momenteel nog leider in de BLOCKCHAIN-technologie, binnen drie tot vijf jaar voorbij kan streven. Bij de ondervraagde bedrijfsverantwoordelijken heerst het gevoel dat niemand de nieuwe technologische revolutie van BLOCKCHAIN wil missen. Ook hier merk je dat de business regulering en wetgeving niet wil afwachten en hoofd omhoog, kin vooruit naar de verre einder koerst. We zullen er nog heel veel van gaan horen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2018

DASH is de op één na grootste crypto in Venezuela

In de laatste week van augustus 2018 stijgen bitcoin en de meeste andere cryptomunten na een forse daling weer in waarde. De meeste coins stonden zo’n 10% in de plus. Het nieuws dat de Amerikaanse beurscommissie (SEC) op haar beslissing aangaande ETF’s (in dit geval cryptofondsen/trackers) gaat terugkomen, is onverwacht positief. De SEC had immers onlangs nog 9 aanvragen afgewezen, omdat ‘aanbieders onvoldoende kunnen waarborgen dat beleggers in een bitcoinfonds beschermd worden tegen koersmanipulatie‘. Verder in dit Biflatie Crypto Bulletin opnieuw een aantal grote spelers die deelnemen aan de crypto & BLOCKCHAIN revolutie en de crypto DASH wordt groot in Venezuela.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs