EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

Is dit het begin van een nieuw Altcoin seizoen?

Nadat de cryptomarkt een maand geleden aan een nieuwe sell-off begon, beginnen er terug de eerste groene scheuten te komen. Maar het is niet Bitcoin dat de kar trekt, het zijn deze keer de altcoins. Is dit het begin van een nieuw altcoin seizoen?

Brendan Bernstein, oprichter van Tetras Capital – een BLOCKCHAIN, Crypto en Digital Asset Hedge Fund – legde in een serie tweets ooit uit wanneer het interessant is om te beleggen in altcoins. Het is belangrijk voor beleggers in cryptomunten om te beseffen dat crypto’s in bepaalde cyclussen bewegen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2018

Zuid-Korea als voorloper in crypto en BLOCKCHAIN

De toekomst en doorbraak van crypto’s zou wel eens in de betaalapps kunnen zitten. De Zuid-Koreaanse cryptobeurs Coinone heeft namelijk een nieuwe, interessante mobiele betaalapp gelanceerd, via dochteronderneming Coinone Transfer. Het betaalplatform of applicatie heet Cross. Weer een nieuwe, andersoortige app? Toch niet misschien, en dat dankzij haar nieuwe partner. Geen partner in crime maar partner in crypto. De onderliggende BLOCKCHAINtechnologie komt namelijk van Ripple, wiens xCurrent betalingstechnologie erg populair is. Sneller en goedkoper, wat meestal een garantie voor succes in het zakenleven betekent. Gebruik maken van Ripple’s XRP, de gelijknamige munt, is zelfs geen vereiste.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2018

BLOCKCHAIN is de grootste revolutie uit de geschiedenis

Overstock CEO Patrick Byrne gaat zich volledig toeleggen op BLOCKCHAIN. Hij kondigde aan dat hij alle retail activiteiten van zijn bedrijf gaat afsplitsen. Volgens Byrne zal BLOCKCHAIN de volledige technologiewereld op zijn kop zetten. 2019 wordt een belangrijk jaar, mogelijk zelfs het jaar van de echte doorbraak.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 december 2018

Wordt de BLOCKCHAIN een zegen voor de juwelenindustrie?

In de wereldwijde luxesector wordt de BLOCKCHAIN door vele partijen beschouwd als een technologie die belangrijke knelpunten kan oplossen. Dat zegt Elizabeth Paton, specialist mode en luxeproducten bij de Amerikaanse krant The New York Times. Het BLOCKCHAIN-platform kan volgens insiders immers een sluitend antwoord garanderen op vragen over onder meer authenciteit, herkomst en waarde, die voor de handel vaak bijzonder cruciaal blijken.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

Desperately seeking Satoshi (deel 4)

Jawel alle cryptomunten dalen in waarde en snel en hard ook. En néén we kunnen daar niks tegen doen en niemand weet de precieze reden. (Al geeft deze Crypto Update van De Telegraaf wel goed richting aan naar een aantal verklaringen.) Dat klinkt misschien hard maar het is de realiteit. In alles van waarde gaat het altijd op en neer (nu wel heel sterk natuurlijk, van $20.000 naar $4500 voor een BTC in een jaar tijd.) Maar een bodem wordt steeds vroeg of laat bereikt en tot dan is het uitzweten. Dus waarom ons niet verder concentreren op de man (of vrouw of groep) die de hele crypto/BLOCKCHAIN beweging in gang zette. Nu alweer tien jaar geleden. En een massa van 20.000.000 mensen groot wereldwijd begeesterde. Industrieën aan het omvormen is. Eigenlijk een digitale maatschappij en wereld aan het schapen is zoals we die nog nooit gezien hebben.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs