EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: maandag 26 maart 2018

De Franse minister van financien wil de 'BLOCKCHAIN revolutie' niet missen

De Franse minister van financien wil de 'BLOCKCHAIN revolutie' niet missen Bruno Le Maire, de franse minister van financien, lijkt een 180 graden draai gemaakt te hebben wat betreft zijn standpunt over cryptocurrency. Eerder nog schreef hij mee aan de brief naar de G20 waarin er opgeroepen werd tot actie om te voorkomen dat cryptocurrency de globale financiele stabiliteit zou ondermijnen. Nu echter stelt hij dat Bitcoin een voorloper is van een golf van innovatie waarbij hij niet wil dat Frankrijk vanaf de zijlijn zal toekijken.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 maart 2018

Jed McCaleb (Stellar Lumens): ‘Over 10 jaar bestaat er een universeel betaalsysteem’

Jed McCaleb is niet zomaar een BLOCKCHAINondernemer. Hij stond als een van de weinige mensen aan de wieg van verschillende succesvolle BLOCKCHAIN- en cryptoprojecten. Momenteel is hij sterke man bij Stellar Lumens. Volgens McCaleb zal de financiële wereld de komende jaren volledig veranderen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Vroege internet-investeerder en Tech-Goeroe: ‘Over 5 jaar zal iedereen met cryptomunten betalen’

Tim Draper heeft al veel gezien de laatste decennia. Hij was een vroege investeerder bij het ontstaan van het internet. Maar wat hij nu ziet, is veel groter. Hij ziet enorm veel potentieel in BLOCKCHAIN en cryptomunten. Hij beweert zelfs dat over 5 jaar iedereen met cryptomunten zal betalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Ook op deze manier draagt BLOCKCHAIN bij

Ondanks de forse prijsdaling op de cryptomarkt, valt er heus nog wat positiefs te zeggen over deze technologische ontwikkeling. Los van het feit dat beleggers er al veel geld mee hebben verdiend, draagt het ook zijn steentje bij op de arbeidsmarkt. Er zijn namelijk steeds meer bedrijven die meer willen weten over deze crypto en BLOCKCHAIN-technologie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Binance werkt volop aan een gedecentraliseerd handelsplatform

Handelsplatform Binance heeft officieel aangekondigd dat het op dit moment aan het werken is aan een publieke BLOCKCHAIN. De bedoeling is om deze BLOCKCHAIN te gebruiken zodat ze een nieuw gedecentraliseerd handelsplatform kunnen opstarten. Binance heeft reeds zijn eigen cryptomunt, namelijk Binance Coin (BNB). Deze munt zal de nieuwe BLOCKCHAIN gaan ondersteunen in het nieuwe verhaal van de gedecentraliseerde werking.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs