EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: vrijdag 13 december 2019

BLOCKCHAIN is hot-hot-hot, maar blijft het Westen achter? Christine Lagarde to the rescue?

Kerala zal de komende twee jaar 20.000 (!) BLOCKCHAIN experten afleveren. (We verwedden er honderd satoshi’s om dat geen kat weet waar Kerala ligt.) Zuid-Korea neemt deel aan de race om een eigen CBDC, centrale bank digitale munt. (De Marhalleilanden waren sowieso de eerste, en wie weet dié liggen?) 65 Procent van de bitcoin hashpower komt uit China. CZ van Binance, de meest prominente cryptobeurs ter wereld: ‘BLOCKCHAIN will be huge in the future’. Maar waar blijft het Westen, waar blijft Europa in deze? Gelukkig is er beterschap op komst.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2019

Xi Jinping: China moet leidende BLOCKCHAIN-natie worden

China moet inspelen op de mogelijkheden die de BLOCKCHAIN-technologie biedt. Dat heeft de Chinese president Xi Jinping tijdens een vergadering van het Centrale Comité van de Communistische Partij van China (CCP) benadrukt. Xi Jinping had het daarbij op een technologie die zich weliswaar nog in een vroeg ontwikkelingsstadium bevindt, maar bijzonder veelbelovend is.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2019

Zuid-Korea gaat all in met BLOCKCHAIN tegen 2021

Zuid-Korea gaat de complete handelsfinanciering van het land in de BLOCKCHAIN plaatsen. In 2021 moet het zo ver zijn. Van een statement en engagement gesproken! Het plan heet ‘the country’s Development Plan for Digital Trade, which was introduced by Finance Minister Hong Nam-ki on Oct. 14. Under the plan, BLOCKCHAIN, along with 5G and AI, will be utilized to transform the trade environment and strengthen exports.’ En opnieuw heeft het Westen, met Europa en de VS, het nakijken…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2019

12 Cryptomiljonairs en miljardairs in Chinese lijst van ’s werelds rijksten

The Hurun Institute is een media, research en investeringsfirma. Sinds 1999 stelt het de ‘world’s largest wealth list’ op. Alleen wie minstens 2 miljard yuan ($282 miljoen) bezit, wordt meegeteld. In de editie van 2019 vinden we daar twaalf dollarmiljonairs en miljardairs in terug die hun rijkdom in de crypto en BLOCKCHAINwereld verdiend hebben. Gewezen op de diversiteit van de samenstelling van de lijst, reageerde voorzitter en hoofdresearcher Hu Run van het Hurun Report:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 september 2019

Gerald Celente met zijn ‘Keek op de Week’: goud richting $2000 dankzij de ‘banksters’

Met dertig jaar en meer ervaring in economie en financiën, is de eigenaar en hoofdredacteur van The Trends Journal iemand om aandachtig naar te luisteren. Het is al common sense en intelligentie, wat hij vertelt. Immer een gold bull geweest en dat zal de bekende Amerikaanse trendvoorspeller ook wel altijd blijven. In cryptomunten en BLOCKCHAIN technologie is Celente trouwens eveneens geïnteresseerd. Gedegenheid, betrouwbaarheid, dat straalt hij uit. Maar nimmer saai! ‘Gerald Celente – Democrats Want Gun Control, Celente Wants Bomb Control’ titelt zijn recentste videoboodschap. Check it out:

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs