EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord blockchain.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord BLOCKCHAIN

Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

Deloitte: BLOCKCHAIN moet deze 5 obstakel overwinnen om groot te worden

Deloitte is een van de grootste audit- en consultancybedrijven ter wereld. Recent publiceerden de experts van Deloitte een studie waarin ze 5 grote obstakels definiëren voor BLOCKCHAIN om echt door te breken. Hierbij is de operationele snelheid van een BLOCKCHAINnetwerk het grootste obstakel dat opgelost moet worden.

De technologie van BLOCKCHAIN is een nieuwe innovatie die het internet naar een nieuw niveau kan brengen. Maar ‘Big Four’ audit en consultancy bedrijf Deloitte erkent 5 grote obstakels wil BLOCKCHAIN doorbreken tot de grote massa.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

2 van ’s werelds grootste BLOCKCHAIN consortiums bundelen de krachten

Een aardverschuiving binnen de sector van BLOCKCHAIN voor bedrijven. Zo zou je de nieuwe samenwerking kunnen noemen tussen Hyperledger Project en Enterprise Ethereum Alliance. Wanneer 2 van de 3 grootste BLOCKCHAIN consortiums gaan samenwerken om een standaard voor de sector te definiëren, wordt het big business.

Naast R3 Corda zijn Hyperledger en EEA 2 van de 3 grootste samenwerkingsverbanden in de wereld van de bedrijfsBLOCKCHAIN. Deze twee platformen vertegenwoordigen honderden bedrijven en willen nu samen een standaard creëren voor BLOCKCHAINplatformen voor bedrijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2018

Wat wordt de beste en snelste cryptocurrency?

Van groot belang voor de toekomst van cryptocurrencies is de snelheid waarmee transacties kunnen worden gedaan en de schaalbaarheid van de totale BLOCKCHAIN. Er worden momenteel verschillende nieuwe technologieën ontwikkeld om onder andere de Bitcoin BLOCKCHAIN en het Ethereum netwerk te verbeteren en te optimaliseren. We gaan het hebben over Bitcoin Lightning, Sharding, Plasma en nog een aantal andere projecten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Vijftien multinationals gaan handelen via BLOCKCHAINplatform

Vijftien grote internationale bedrijven, waaronder Shell, ING, ABN AMRO en Rabobank, werken samen aan een op BLOCKCHAIN gebaseerd handelsplatform. Voor de ontwikkeling hebben ze samen een nieuwe onderneming opgericht genaamd Komgo, die voor het einde van het jaar online moet gaan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 19 september 2018

Multinationals gaan handelen via BLOCKCHAINplatform

Vijftien grote internationale bedrijven, waaronder Shell, ING, ABN AMRO en Rabobank, werken samen aan een op BLOCKCHAIN gebaseerd handelsplatform. Voor de ontwikkeling hebben ze samen een nieuwe onderneming opgericht genaamd Komgo, die voor het einde van het jaar online moet gaan.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs