EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
24
kliks
24
kliks
22
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

Is dit het begin van een nieuw Altcoin seizoen?

Nadat de CRYPTOmarkt een maand geleden aan een nieuwe sell-off begon, beginnen er terug de eerste groene scheuten te komen. Maar het is niet Bitcoin dat de kar trekt, het zijn deze keer de altcoins. Is dit het begin van een nieuw altcoin seizoen?

Brendan Bernstein, oprichter van Tetras Capital – een Blockchain, CRYPTO en Digital Asset Hedge Fund – legde in een serie tweets ooit uit wanneer het interessant is om te beleggen in altcoins. Het is belangrijk voor beleggers in CRYPTOmunten om te beseffen dat CRYPTO’s in bepaalde cyclussen bewegen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

Tom Lee: Faire waarde van Bitcoin is op dit moment +/- $14.000

Volgens Fundstrat analist Tom Lee zit niet hij verkeerd met het toekomstige koersdoel van Bitcoin, maar is de markt verkeerd. Lee had een jaar geleden keer op keer gelijk wat zijn voorspellingen over Bitcoin betrof. Maar in 2018 schiet hij meer de bal mis dan raak. Toch blijft hij erbij dat Bitcoin op dit moment zo’n $14.000 waard is.

Tom Lee berekent de faire waarde van Bitcoin op basis van het aantal actieve wallets, het gebruik per account en enkele andere criteria op basis van de vraag naar ’s werelds grootste CRYPTOmunt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

Gebroeders Winklevoss maken zich geen zorgen omtrent CRYPTOwinter

Op de top van de Bitcoin hype waren de gebroeders Winklevoss de eerste publiek bekende CRYPTOmiljardairs. Nu de CRYPTOmarkt zich in een diepe winterslaap bevindt, hebben Cameron en Tyler al vele miljoenen verloren. Toch maken ze zich geen zorgen. De CRYPTOwinter geeft hen zelfs voldoende tijd en mogelijkheden om zich voor te bereiden op de toekomst.

“We’re totally at home in winter,” zeggen de gebroeders Winklevoss in een interview met Bloomberg. Naast de vele Bitcoins, die ze bewaren door de private sleutel in stukken te knippen en te bewaren in verschillende kluizen, zijn Tyler en Cameron ook de oprichters van Gemini.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 december 2018

Is de bitcoin op weg naar nul?

CRYPTOvaluta's blijven in de hoek zitten waar de klappen vallen. Na een crash eind vorig jaar en begin dit jaar leek het even rustig, maar sinds november hebben de digitale munten een nieuwe daling ingezet.

Sinds 5 november is bijvoorbeeld de bitcoin nog eens met bijna 50 procent gedaald en sinds het hoogtepunt in december 2017 is de munt ruim 80 procent minder waard geworden. Andere digitale munten ging het niet beter af en er worden nauwelijks nieuwe digitale munten geïntroduceerd. Voor een bitcoin wordt nu 3.300 dollar betaald tegenover 13.600 dollar begin januari. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 december 2018

Nederlandse bitcoinfamilie blijft kalm onder CRYPTOcrash: “De koers zal wel naar 200.000 euro stijgen”

De koers van de bitcoin stort in. Maar de bitcoinfamilie Taihuttu, het Nederlandse gezin dat heel het vermogen in CRYPTOmunten investeerde, blijft er stoïcijns onder. “Uiteindelijk kan de bitcoin wel naar een koers van 200.000 euro stijgen.”

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs