EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
50
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
38
kliks
Bron: Biflatie.nl
32
kliks
22
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: woensdag 26 juni 2019

Decentral: een Centrale CRYPTO Bank in wording?

Econoom Stephen Moore, ‘a former Wall Street Journal editorial writer and senior fellow at the Hoover Institution’, wil de eerste wereldwijde gedecentraliseerde centrale CRYPTO bank oprichten. Het is een mondvol en tegelijk een unieke, gedurfde, mind blowing zet. En provocerend natuurlijk tot en met! U kunt zich voorstellen op wat voor tegenwind het initiatief kan rekenen?! Toch lijkt het maar de zoveelste stap in wat een razendsnelle ontwikkeling en evolutie is. Voor de blockchain techniek, voor digitale munten. De man is ook een volhouder en van alle markten thuis. Kunnen we hem een (CRYPTO)revolutionair noemen? Vecht hij het ultieme gevecht tegen windmolens? Of is hij een opportunist…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2019

Bitcoin zet zijn opmars verder: grens van 12.000 dollar ruim doorbroken

De bitcoin zet zijn opmars ook vandaag sterk door. De CRYPTOmunt is al enige tijd aan het stijgen, maar de afgelopen dagen zit de vaart er duidelijk in. Inmiddels is de grens van 12.000 dollar ruim doorbroken, meldt Coinmarketcap, dat de waarde van de munt bij verschillende beurzen weegt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2019

Europese toezichthouders en centrale banken kritisch op Facebook-munt

De kritiek van Europese toezichthouders en centrale banken op de aangekondigde CRYPTOmunt van Facebook stapelt zich dinsdag op. Ze vragen om meer details over Libra, en benadrukken dat goedkeuring van de munt zonder die extra informatie niet voor de hand ligt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2019

Bitcoin zet zijn opmars verder: grens van 11.000 dollar ruim doorbroken

CRYPTOmunt bitcoin heeft zijn opmars verder doorgezet. De grens van 11.000 dollar is inmiddels ruim doorbroken, meldt Coinmarketcap, dat de waarde van de munt bij verschillende beurzen weegt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 24 juni 2019

Bitcoin urenlang boven 11.000 dollar

CRYPTOmunt bitcoin heeft zijn opmerkelijke opmars dit weekend doorgezet. Gisterenavond stond de digitale munteenheid zelfs enkele uren boven de 11.000 euro.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs