EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 8 juni 2020

Miljardair: ‘Hoe veilig beleggen in 2020’/Principes voor succes nog steeds geldig?

De achttienvoudige dollarmiljardair waarvan sprake is de Amerikaan Ray Dalio (geboren 1949). Een van de meest succesvolle hefboomfonds managers, waarover we al eerder schreven. Het jaar 2020 is allerminst succesvol begonnen, met het Coronavirus dat uitbrak. Waarvan we de economische, financiële, psychologische en sociaalmaatschappelijk klappen nog dagelijks aan het incasseren zijn. De aandelenbeleggers lopen toch reeds vooruit op een gehoopt economisch herstel in de tweede jaarhelft. De vastgoedbeleggers wachten nog voorzichtig af hoe hun markt zal reageren. En ook de nietmeerzoalternatieve beleggingen in edelmetalen en CRYPTOmunten doen het uitstekend. Something’s gotta give, want dit lijkt een onhoudbare, onrealistische situatie. Alles omhoog? Iedereen wint, geen gezeik iedereen rijk? Bijzonder onwaarschijnlijk en wanneer iets té goed lijkt om waar te zijn…?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2020

Bewandelt de Bitcoin hetzelfde pad als de goudprijs in de jaren ’70 deed?

De Bitcoin wist tijdens de afgelopen week terug te keren naar de magische grens van $ 10.000. Uiteraard wist dit te zorgen voor het nodige enthousiasme onder de CRYPTObeleggers. Dit optimisme werd ondersteund door uitspraken die miljardair Paul Tudor Jones deed. Hij ziet de Bitcoin als de ultieme bescherming tegen inflatie en vergelijkt het met goud in de jaren ’70.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

“Drie simpele stappen”/The Endgame betekent totale controle

Tezamen geven ze een adequaat beeld van wat ons als burgers te wachten staat. En dat is: weinig fraais! Natuurlijk bestaat er altijd de mogelijkheid u tijdig in te dekken. Een verwittigd Nederlander is er twee waard. Geen financieel advies, maar het komt toch altijd weer neer op: got gold? Got CRYPTO?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

Over de wereld die cashloos wordt en wat daarna komt

The world is going cashless, zegt de Digital Asset Investor (DAI). En wie zijn wij om hem tegen te spreken. Integendeel: deze Amerikaanse man runt zijn YouTube kanaal (63,4K abonnees) getuigend van common sense. Gezond verstand. En verbeelding. Imagination. Dat moet je ook hebben, wanneer je naar investeringen in de CRYPTO en blockchainwereld zoekt. Vaak ook komt hij met weetjes, kennis en inzichten dat je denk bij jezelf: waar hààlt hij het. In de positieve zin dan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

Miscellaneous: een rondje mediakoppen over het Coronavirus, goud, olie en CRYPTO (deel 1)

Het is geen toeval dat bovenstaande onderwerpen in dit meerdelige artikel tezamen aan bod komen. Ze halen alle de voorpagina’s van binnenlandse en buitenlandse media. Het ene onderwerp beïnvloedt ook het andere of draagt er gevolgen van. Wanneer we het Coronavirus aan bod laten komen, dan spreken we ook over de economische gevolgen nationaal en internationaal. Die economie is van invloed op de olieprijs. Goud en CRYPTO zijn dan weer in meer of mindere mate vluchtheuvels (‘safe havens’) wanneer de aandelenbeurzen slecht presteren.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs