EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2018

CRYPTO bloedbad: MarktCap onder $200 miljard

De totale marktkapitalisatie van alle CRYPTOmunten steeg voor de eerste keer boven $200 miljard in november 2017. Enkele maanden later piekte de markt boven $800 miljard. Vandaag gaat het CRYPTO bloedbad van 2018 verder waarbij de totale marktkapitalisatie terug onder $200 miljard noteert. 9 maanden marktkapitalisatie … weg!

Een van de grootste slachtoffers onder het nieuwste CRYPTO bloedbad is Ethereum. De 2e grootste CRYPTOmunt ter wereld daalt voor het eerst sinds november 2017 opnieuw onder $300. De laatste 7 dagen loopt het verlies op tot zo’n 30% of zo’n $10 miljard marktwaarde die in rook is opgegaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2018

Turkije aan de Bitcoin? Koerscrash Turkse Lira drijft bevolking naar alternatieven

Gaat Turkije massaal aan de Bitcoin, nu de koers van de Turkse Lira in enkele dagen compleet is ingestort? De vlucht naar euro's en dollars is logisch, net als investeren in goud. Maar de vraag is of ook Bitcoin kan helpen bij behoud van economische waarde voor de Turken. Het handelsvolume in CRYPTOcurrencies steeg er afgelopen dagen snel, maar de gevreesde grote bankrun blijft (voor nu) nog uit. Kunnen CRYPTOcurrencies hoop bieden aan de Turkse bevolking als economische vluchthaven, net als in Venezuela?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

1 grafiek legt uit waarom iedere belegger Bitcoin en andere CRYPTOmunten moet kopen

CRYPTOmunten zijn in 2018 (tot nu toe) allesbehalve een goede investering geweest. Maar specialisten langs alle kanten zijn ervan overtuigd dat CRYPTOmunten een nieuwe, jonge activaklasse zijn. Ze zullen dus niet snel verdwijnen. En CRYPTOmunten beschikken over een bijzondere eigenschap die het heel aantrekkelijk maakt om ze met het oog op de toekomst te kopen. Iedere belegger heeft er baat bij om CRYPTOmunten te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Bitcoin dominantie terug boven 50% dankzij fikse altcoin marktcrash

Geen paniek, dat moet waarschijnlijk het motto zijn van de achtergebleven CRYPTOcurrency investeerders. En laten we hopen dat ze grotendeels in Bitcoin zitten met hun geld, omdat het met vrijwel alle altcoins erbarmelijk slecht gaat. Dankzij de fikse marktcrash van afgelopen week, is de Bitcoin dominantie weer terug boven de 50 procent uitgekomen. De dalende koerstrend werd ingezet door het wederom uitstellen van een Bitcoin ETF door de SEC, namelijk de VanEck & SolidX ETF.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 augustus 2018

Wereldbank gaat obligaties uitgeven via de blockchain

Er valt weer heel wat interessants te melden over het uitdeinende universum der CRYPTOmunten en natuurlijk de samenhangende blockchaintechnologie. Daarom voor u een nieuw CRYPTO Biflatie Bulletin!

De Wereldbank gaat als eerste ter wereld een obligatie uitgeven gebruikmakend van blockchain, via de Australische Commonwealth Bank (CBA). Het is de eerste stap naar hoe de kapitaalmarkt er in de toekomst zal uitzien, aldus het hoofd blockchain van CBA.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs