EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
47
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
24
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

Extreme koersbewegingen in bitcoin en tether

Bitcoin (BTC) en tether (USDT) zijn bijzonder volatiel op de CRYPTObeurzen op 15 oktober 2018. De laatste CRYPTOmunt duikt meer dan 6 procent onder de 1 dollar. Wat heel ongewoon is voor zogenaamde stablecoin, een munt waarvan de waarde samenhangt met de dollar. Wat wil zeggen dat je voor 1 tethermunt (verondersteld, naar zeggen door het gelijknamige bedrijf) altijd 1 dollar kan ontvangen. Tegelijk spurt bitcoin 10, 16 tot 23 procent hoger, afhankelijk van de CRYPTObeurs in kwestie. Nog iets opvallend: de spread oftewel het verschil tussen aankoop- en verkoopkoers, ligt uitzonderlijk ver uit mekaar naargelang de beurs.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

CRYPTOmunt TRON heeft mogelijk een deal met de Google van China

Enkele dagen geleden liet TRON CEO Justin Sun weten dat hij op het punt staat een enorm partnerschap te tekenen met een miljardenbedrijf. Volgens de geruchten zou het gaan over Baidu, de Chinese Google. Het nieuws werd nog niet bevestigd.

Op 12 oktober zei Justin Sun via Twitter:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

CRYPTOmarkt is zoals de Nasdaq in 1974’

Het is een opmerkelijke uitspraak van Teeka Tiwari, uitgever van o.m. Palm Beach Confidential, een Amerikaanse beleggers-adviesbrief. Hier hoort en ziet u hem aan het woord over beleggen in CRYPTOmunten. De beurscrash van 1973-1974 was een van de ergste in de moderne geschiedenis. De economie wereldwijd was al enkele jaren in recessie. Met het Nixon effect, de oliecrisis, het Bretton Woods systeem dat instuikte en de dollar gedevalueerd. Hoog tijd om in de CRYPTOmarkt te beleggen dus, zegt Tiwari. Roekeloos of net uiterst intelligent? Want de Nasdaq index ging wel maal 133 van 1974 tot 2018…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

Is een langdurig stabiele Bitcoin prijs een bullish of bearish teken?

Wie heeft een stablecoin als Tether nodig, als je Bitcoin hebt? De prijs van BTC is de afgelopen maanden amper veranderd, en dat doet vele beleggers in CRYPTOcurrencies enigszins zorgen baren. Zo stapten dit jaar al 100.000 Nederlanders uit hun CRYPTO beleggingen, sinds de grote crash van begin dit jaar. Toch is er nog hoop voor Bitcoin, aangezien er genoeg redenen zijn voor optimisme in de nabije toekomst. Maar is een langdurig stabiele Bitcoin prijs nu eigenlijk een bullish of bearish teken?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

ICO’s tegengewerkt en verboden door VS en Zuid-Korea

Ondanks hoge verwachtingen van het tegendeel, blijft Zuid-Korea toch bij haar negatieve houding tegenover ICO’s, CRYPTO-beursgangen. Ze waren verboden en blijven verboden. Onverwacht en een tegenslag voor de CRYPTOsector. Maar een heel ander paar mouwen is wat sinds enige tijd in de States gebeurt, naar verluid. ‘Honderden’ projecten voor ICO’s zien hun plannen gedwarsboomd door de Amerikaanse wetgever. Zouden zonder te weten wetgeving overtreden hebben, die ze niet kennen. Sterker nog: ze durven er slechts anoniem over spreken! Wat is er hier aan de hand?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs