EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

Inflatie en economische crises oorzaken van vlucht naar bitcoin

Het bewijs is binnen! Toenemende inflatie en economische crises leidden in 2018 tot een stijgend gebruik van bitcoin. En nog enkele andere CRYPTOmunten. We maken hier nu een big deal van, maar in feite is wat we vaststellen niet meer dan normaal. Bitcoin is onder meer daarom ook ontworpen. Dit is immers wat Satoshi Nakamoto schrijft in zijn white paper uit 2008. ‘Once a predetermined number of coins have entered circulation, the incentive can transition entirely to transaction fees and be completely inflation free.’ Dat was de theorie. En we stellen vast dat bitcoin ook precies zo werkt in de praktijk. Vergezel ons voor het bewijs zo u wilt op een reis rond de wereld…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Digitaal 2019: Thailand aan de top voor mobiel bankieren, handel en CRYPTOmunten

In tegenstelling tot wat je zou veronderstellen, is het geen westers industrieland dat op digitaal gebied aan de top staat. Digitaal 2019 is het recentste rapport van Hootsuite, de prominente Britse researcher voor alles wat digitaal is. Van mobiel bankieren en handel tot sociale media en digitale munten. Interessant materiaal want ‘mobiel’ is de toekomst. We gaan zowat ‘alles’ met onze smartphone kunnen (mogen, moeten) doen. U kunt het volledige rapport van 221 pagina’s hier zelf inkijken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Naar een ‘global open source financial network’?

Wie geld zegt zal in de evoluerende digitale wereld natuurlijk aan CRYPTOmunten denken. De blockchain technologie verandert daarbij geleidelijk ook de globale financiële wereld. De twee tezamen noemen we fintech of financiële technologie. Deze gaat de concurrentie aan met de traditionele wijze van financieren.’Global  open-source financial services infrastructure built on public blockchains — may be the next major digitization narrative after Fintech.’ Gedreven door de transformatie van analoge liquiditeit (deposito’s in een bankrekening) naar digitale liquiditeit (tokens in een digitale portefeuille).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Bitcoin herleeft en vliegt richting 4.000 dollar

De afgelopen dagen zijn gunstig geweest voor de populaire Bitcoin. Er is heel verrassend nieuws uit de hoek gekomen van JP Morgan, zij gaan namelijk hun eigen munt lanceren om hun dienstverlening en systemen te verbeteren. Het nieuws sloeg in als een bom en stuurde de Bitcoin, en andere CRYPTOmunten, flink hoger. 

Beleggers in Bitcoin en CRYPTO in het algemeen zullen tevreden zijn met de recente ontwikkelingen op de CRYPTOmarkt. Zoals je kan zien op onderstaande grafiek, maakt de populaire Bitcoin een heropleving mee. De digitale munt komt aardig dicht in de buurt van de 4.000 dollargrens, eindelijk!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

CRYPTOmunten fors hoger (zoals voorspeld)

Over de hele lijn zijn op maandag 18 februari 2019 CRYPTOkoersen gestegen en flink ook. Het overgrote deel van de 2.515 munten and counting staat in het groen. Met uitschieters van plus 40 procent. We gaan proberen deze plotse stijging te duiden. (‘Plots’ voor wie Biflatie niet leest natuurlijk.) Zoals zo vaak was het CRYPTO- en blockchain nieuws-van-de-dag positief. Dat was het wel meer, zelfs tijdens de berenmarkt van 2018. Alleen: soms, zomaar, out of the blue, bekijkt de meerderheid der beleggers het glas als halfvol. In plaats van half leeg. Wij hebben deze rally wel zien aankomen. De depressieve fase van de beleggerscyclus had al te extreme vormen aangenomen. De CRYPTOmarkt was eenvoudig over-verkocht. Maar misschien is er wel méér aan de hand…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs