EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
50
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
38
kliks
Bron: Biflatie.nl
32
kliks
22
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: zaterdag 8 juni 2019

Wordt Facebooks CRYPTOmunt een altcoin killer?

Dat is toch wat commentator Max Keiser stelt. We berichtten eerder al op Biflatie over de avonturen in CRYPTOland van Facebook. Eerst over het gerucht dat de sociale mediagigant een eigen digitale munt zou ambiëren. Vervolgens nogmaals met de bevestiging ervan. Of de naam nu Libra (zo heet het project) of Facebook Coin of Facecoin of GlobalCoin wordt. Volgens Keiser zal deze munt ‘honderden’ altcoins overbodig maken. Op 18 juni 2019 zou het white paper naar buiten komen. De munt zelf zal naar verluid pas in 2020 het licht zien.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2019

“Blockchain heeft gigantisch potentieel”

Het zijn de woorden die (uittredend) Voorzitter Giancarlo uitspreekt wanneer hij geïnterviewd wordt door Bloomberg. J. Christopher Giancarlo is een Amerikaanse advocaat en voormalig bestuurslid die momenteel optreedt als voorzitter van de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) van de Verenigde Staten. In de CRYPTO en blockchain wereld staat Giancarlo ook wel bekend als ‘CRYPTO Dad’. Omwille van zijn welwillende houding tegenover de digitale munten en de blockchain technologie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2019

Ook Apple gaat voor CRYPTO

Apple komt op 5 juni 2019 met een zogenaamde CRYPTOkit. Het is de jaarlijkse periode van de Worldwide Developers Conference (WWDC) 2019. De sessie van die dag verloopt onder de naam ‘CRYPTOgraphy and your Apps’. Met de CRYPTOkit richt de tech gigant zich in de eerste plaats tot CRYPTOgrafen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2019

CRYPTO-ondernemer legt 4 miljoen neer voor lunch met Warren Buffett

De Chinese ondernemer Justin Sun, CEO van CRYPTO-organisatie TRON, heeft 4,57 miljoen dollar (4,05 miljoen euro) neergelegd om te mogen lunchen met Wall Street-legende Warren Buffett, zo heeft Sun zelf bekend gemaakt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2019

Kunnen Bitcoin en Ripple wel door één deur?

Is eerstgenoemde CRYPTOmunt (BTC) belangrijker omdat dat ze opnieuw richting $9000 gaat? Als Goliath tegen David misschien, want de ripple munt (XRP) noteert aan nog geen halve dollar tegenwaarde in juni 2019. Bitcoin heeft ook de grootste marktkapitalisatie. Hoewel ripple niet ver af is op de derde plaats. Nee hoor, zegt het Amerikaanse ratingbureau Weiss Ratings. Meer nog, beide munten vullen mekaar perfect aan. Zo, hoe zit dat dan precies?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs