EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

Bitcoin zakt onder 10.000 dollar na kritiek op Facebooks Libra

De waarde van de bitcoin is vanavond onder de 10.000 dollar gezakt. Dat gebeurde toen Amerikaanse politici zich kritisch uitlieten over Libra, de geplande CRYPTOmunt van Facebook. Volgens de website Coinmarketcap.com, die de waarde van honderden CRYPTOmunten bijhoudt, was één bitcoin rond 22.00 uur ruim 9.700 dollar waard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

G7 wil voorkomen dat Facebook-munt uitgroeit tot alternatief voor valuta

De G7-top die deze week in Frankrijk plaatsvindt zal voor een belangrijk deel gaan over de plannen van Facebook om met een eigen CRYPTOmunt te komen. De ministers van Financiën die bijeenkomen willen voorkomen dat Libra uitgroeit tot een alternatief voor reguliere valuta, aldus Franse minister van Financiën Bruno Le Maire woensdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

VS: ‘CRYPTOmunten een zaak van nationale veiligheid’

De CRYPTOmarkten met bitcoin voorop zijn sinds de tweede week van juli 2019 in beroering. Aanvankelijk zorgde de aankondiging door Facebook van een eigen CRYPTOmunt voor 2020 voor positieve opwinding. Die sloeg alras om in ernstige zorgen, want de sociale mediagigant krijgt van alle officiële kanten de wind van voren. De topman van Facebooks Calibra, de Libra wallet, David Marcus, wordt op 16 en 17 juli ondervraagd over zijn bedoelingen op Capitol Hill. Om niet te zeggen op de rooster gelegd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Donald Trump haalt uit naar CRYPTOmunten

De Amerikaanse president Donald Trump heeft uitgehaald naar CRYPTOvaluta. In een tweet schreef hij dat ongereguleerde CRYPTOmunten gebruikt kunnen worden voor criminele activiteiten. Over het plan van Facebook om een eigen digitale munt op te zetten zegt hij dat het socialmediabedrijf dan een banklicentie moet aanvragen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Primeur: Turkije komt met een staatsCRYPTOmunt en stapt in blockchain

“Blockchain-based digital central bank money will be implemented.” Zo staat het in het ’11th Development Plan from the Presidency of the Turkish Republic.’ Officieel heet het ‘a central bank-issued digital currency.’ Het genoemde plan is de ‘2019–2023 economic roadmap’, officieel de richting die het land economisch uit wil de komende 5 jaar. En niet alleen dat. De Turkse overheid wil tevens de transportsector en de douane in de blockchain opnemen. Het is een boon voor de wereld van digitale munten en blokketen technologie. Het zoveelste bewijs ook dat ze hier wel degelijk zijn om te blijven…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs