EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
24
kliks
24
kliks
22
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: zaterdag 1 december 2018

CRYPTO insider: ‘Bitcoin is nog steeds de beste belegging van de laatste 10 jaar’

Volgens CRYPTO insider Anthony Pompliano kan de prijs voor ’s werelds grootste CRYPTOmunt Bitcoin nog terugvallen naar 3.000 BTC/USD. Dat is een daling van 85% ten opzichte van de piek in december 2017. Maar ondanks die daling, is Bitcoin nog steeds de beste belegging van de laatste 10 jaar, aldus Pompliano.

Op zich moet je dergelijke uitspraken altijd met een korreltje zout nemen. Bitcoin bestaat nog maar juist 10 jaar. Zo goed als niemand was er vanaf het begin bij. Maar Bitcoin staat vandaag wel nog steeds ongeveer 400% hoger dan 2 jaar geleden. Dat is beter dan goud, de S&P 500, de Nasdaq en vele andere beleggingen.

Zelfs na een daling van +/- 80% blijft Bitcoin de beste leerling van de klas.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 november 2018

M. El-Erian (Allianz): ‘CRYPTOmunten zullen deze crash overleven’

Mohamed El-Erian, voormalig topman bij PIMCO en huidig chief economy bij Allianz, is niet verbaasd door de crash van CRYPTOmunten in 2018. Maar hij ziet wel positieve signalen. De stap van institutionele beleggers op de markt is positief voor de lange termijn. CRYPTOmunten zullen blijven bestaan, aldus El-Erian.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 november 2018

Wanneer is de beste tijd om te beginnen met bitcoin?

Veel mensen zien bitcoin en CRYPTO als mogelijkheid om in te investeren. Maar wie doet het echt? In deze serie brengt Bitmymoney in samenwerking met Biflatie.nl actieve beleggers in CRYPTOmunten in beeld.

Aan het woord in dit artikel is Joop Kools (65), tot vijf jaar geleden eigenaar van een haarstudio in ‘s-Hertogenbosch, met vijftien personeelsleden. Hij heeft de zaak verkocht en richt zich sindsdien op de exploitatie van zijn onroerend goed, zijn kinderen vooruit helpen en beleggen, ook in aandelen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2018

Nog maar 9 CRYPTO’s met marktkapitalisatie boven $1 miljard

De koersen van CRYPTO’s zitten al maanden in een neergaande spiraal. Inmiddels zijn er nog maar 9 CRYPTOcurrencies met een marktkapitalisatie van meer van $ 1 miljard. Dit zijn: Bitcoin, Ripple, Ethereum, Bitcoin Cash (ABC), EOS, Stellar, Theter (stablecoin), Bitcoin SV en Litecoin.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2018

Is de daling bij de Bitcoin normaal?

De dalende beweging bij de Bitcoin houdt de gemoederen al wekenlang bezig. Met name tijdens de afgelopen weken is de spanning gestegen naar een nieuw hoogtepunt. Dat is ook niet vreemd, want bijna dagelijks wordt de grootste digitale munt ter wereld geconfronteerd met stevige verliezen. Komt het nog wel goed met de Bitcoin?

Op de valreep van 2017 wist de Bitcoin te stijgen naar de grens van $ 20.000. Destijds begonnen steeds meer mensen interesse te krijgen in de CRYPTOmunt. Niet vreemd, want de Bitcoin leek maar één richting op te kunnen. Helaas voor de CRYPTObeleggers was de ‘hype’ rondom de Bitcoin slechts van korte duur. Sinds het begin van 2018 heerst er eerder pessimisme dan optimisme rondom de digitale munt. En tijdens de afgelopen weken is dat pessimisme verder opgelaaid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs