EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
24
kliks
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

6 tips om (juist) te beleggen in CRYPTOmunten

In 2017 kon je eender welke CRYPTOmunt kopen en er geld mee verdienen. Wie de beste CRYPTOmunten kocht, verdiende echter nog een pak meer. De crash van 2018 zorgde voor ontnuchtering maar ook voor opportuniteiten. Wie nu op de juiste manier kan beleggen in CRYPTOmunten, zal in de toekomst opnieuw kunnen genieten van uitzonderlijke rendementen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2018

Institutionelen nu belangrijkste kopers van CRYPTOmunten

Institutionele beleggers zijn de belangrijkste kopers geworden van CRYPTO’s in transacties boven de $100.000. Ze verdringen hiermee de ‘high net-worth individuals’. Het gaat daarbij om hefboomfondsen en andere traditionele kopers. Ze handelen nu meest door privé-transacties op de OTC-markt. De tijd van het Wilde Westen is hiermee ten einde gekomen. Aldus een Amerikaanse hoofd-handelaar in digitale munten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

Ripple bevestigt: 3 financiële instellingen gebruiken XRP

Na een langdurige testfase is het eindelijk zover. 3 financiële instellingen maken vandaag gebruik van ’s werelds 3e grootste CRYPTOmunt XRP. xRapid, het product van Ripple dat XRP gebruikt, is officieel in gebruik bij 3 bedrijven: MercuryFX, Cuallix en Catalyst Corporate Credit Union. Dat maakte CEO Brad Garlinghouse bekend op de Swell Conference in San Fransico.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 1 oktober 2018

Kleine CRYPTOmunten slikken massale verliezen sinds hun ICO

70% van de kleine CRYPTOmunten zijn vandaag (veel) minder waard dan tijdens hun ICO. Dit wil zeggen dat er bijzonder veel CRYPTOmunten vandaag bijna waardeloos geworden zijn. Er zijn de laatste maanden miljarden in rook opgegaan. De stelling dat alleen de sterkste CRYPTOmunten zullen overleven en dat 95% zal verdwijnen, wordt met dit onderzoek opnieuw kracht bij gezet.

Onderzoeksfirma Diar stelde een rapport samen met 562 ICOs die niet in de top-100 van ’s werelds grootste CRYPTOmunten noteren. Volgens CoinMarketCap zijn er al meer dan 2.000 CRYPTOmunten. Maar veel zijn zo goed als niets waard. 70% van de kleine CRYPTOmunten noteert in het rood.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2018

2 topbankiers halen 100 miljoen op om CRYPTObank op te richten

2 voormalige topbankiers van de Zwitserse grootbank UBS hebben 100 miljoen Zwitserse Frank opgehaald voor hun startup SEBA CRYPTO AG. Hiermee willen ze een CRYPTObank oprichten voor bedrijven en investeerders in de CRYPTO-industrie.

De voormalige bankiers hebben een licentie aangevraagd voor bankactiviteiten en effectenhandel om CRYPTO trading aan te bieden samen met investeringsadvies. Het wil daarnaast ook financiering voorzien en bankdiensten aanbieden voor bedrijven uit de sector.

“SEBA wants to bridge the gap between traditional banking and the new world of CRYPTO.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs