EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Hyperinflatie drijft mensen in Afrika richting CRYPTO

Bitcoin is de populairste CRYPTO van Afrika. Dat is niet anders dan in de meeste andere werelddelen of landen. Ook in Nederland is bitcoin verruit de populairste CRYPTOcurrency. Van het geld dat Nederlanders in CRYPTOcurrencies investeren, zit 43% in bitcoin. Terwijl de meeste mensen in de wereld Bitcoin koopt om ze bewust te gebruiken of als investering/speculatie koopt en verhandelt, doen heel wat Afrikanen dat uit noodzaak. De nationale munt vanis in verschillende Afrikaanse landen is immers nog volatieler, vanwege de (hyper)inflatie die er heerst, het wanbeleid van centrale banken en de corruptie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Winklevoss Bitcoin ETF afgewezen door SEC, maar wat nu?

Winklevoss Bitcoin ETF afgewezen De Bitcoin ETF aangevraagd door de Winklevoss-tweeling is afgewezen door de Amerikaanse Securities & Exchange Commission (SEC). Hoewel dit niet de eerste keer is, lijkt de CRYPTOcurrency markt als geheel er toch redelijk sterk op te reageren. Is de afwijzing van de SEC slecht voor de toekomst van Bitcoin, of kunnen we er dingen van leren? En welke invloed kan deze beslissing hebben op de langverwachte Bitcoin ETF van de Chicago Board Options Exchange (CBOE)? We zochten het allemaal voor je uit.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 26 juli 2018

Chinese CRYPTO miljonairs kopen huizen met Bitcoin in het buitenland

China bitcoin miljonairs Ondanks het Chinese CRYPTOcurrency verbod wordt er massaal Bitcoin uitgegeven door CRYPTO-miljonairs uit China. Ook Ethereum wordt soms gebruikt om in het buitenland grote aankopen te doen. Voor een Chinese Bitcoin miljonair is het heel gewoon om in de Verenigde Staten of Hong Kong vastgoed te kopen met BTC of ETH. Een prima alternatief voor bezitters van CRYPTOcurrencies, aangezien het omzetten in Yuan (de reguliere 'fiat' valuta) praktisch onmogelijk is gemaakt door de nationale overheid.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 26 juli 2018

CRYPTO: Financialisatie nu in ‘full force’! [Opinie]

We hameren al een tijdje op: terwijl de CRYPTOmunten in verval zijn geraakt, kiezen de financiële spelers vol voor de aanval. We noemden dit de ‘financialisatie van de CRYPTOmarkt’. We schreven er al diverse analyses over, maar het aantal sterspelers in de financiële markt die z’n stempel wil drukken op de CRYPTOmarkt blijft in een razend tempo toenemen. De jongste partij die zich openlijk uitliet over CRYPTO is … tromgeroffel … BlackRock!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 juli 2018

Venezuela schrapt vijf nullen van nationale munt om hyperinflatie tegen te gaan

Vanwege de uit de hand lopende inflatie in Venezuela gaat de socialistische regering vijf nullen schrappen van de nationale munt. Ook zal de Bolivár voortaan aan de nieuwe CRYPTOmunt Petro gekoppeld zijn, zei president Nicolás Maduro gisteren. Momenteel is 1 dollar ongeveer 3,5 miljoen Bolívar waard.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs