EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: dinsdag 2 april 2019

Bitcoin wint opnieuw aan waarde

De bitcoin heeft vandaag aan waarde gewonnen en doorbrak kortstondig de grens van 5.000 dollar. Daarmee noteerde de digitale munteenheid het hoogste niveau sinds november vorig jaar. Ook andere CRYPTOmunten veerden op.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2019

CRYPTO: over aprilvissen en winnaars en verliezers

Welke CRYPTOmunt steeg het felst in maart 2019, de maand die we net achter de rug hebben? En welke was helemaal niet in trek waardoor ze bij de verliezers belandde? Na de hype van einde 2017 waarbij zowat alle digitale munten en masse gekocht werden, kwam de ontnuchtering. Heel 2018 duurde het verteren en verwerken. Tot ver in december wel, toen de CRYPTOmarkt officieel dood verklaard werd. In de diverse gespecialiseerde media toch. Kiene beleggers echter weten dat dit meestal het sein is om (opnieuw) in te stappen. Dat deden we zelf, en daarover lichtten we u ook meteen in. Het lijdt weinig twijfel dat de stierenmarkt in deze opnieuw is ingezet. Wel is het zo dat we veel selectiever in onze keuze moeten worden. De winnaars worden in dit stadium gekozen, de verliezers ook.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2019

Koers bitcoin en andere CRYPTOvaluta fors omhoog

De koers van de bitcoin is voor het eerst in vier maanden weer even boven de 5.000 dollar uitgekomen. De CRYPTOvaluta steeg dinsdag tot 22 procent op de Luxemburgse bitcoinbeurs Bitstamp. De stijging is inmiddels afgevlakt tot ruim 13 procent.

Ook andere CRYPTOvaluta's boeken een flinke stijging. Zo gaan de koersen van ether, ripple en litecoin met minimaal 5 procent omhoog, laat de site Coinmarketcap zien. Het is onduidelijk waar de stijging door veroorzaakt wordt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 1 april 2019

Nieuwste trend van 2019: CRYPTOdeposito’s met hoge rente

Hoogrentende depositorekeningen in CRYPTOmunten. We berichtten er op Biflatie al over. Blijkbaar is hier een nieuwe trend gestart. Een volgende etappe in de aanvaarding en erkenning ervan als geld. Een nieuwe stap naar volwassenheid en integratie ook. Tevens wordt hiermee een nieuw publiek aangesproken. Hodlers, zij die een digitale munt aanhouden voor de lange termijn. Zij kunnen, wachtend op eventuele waarde appreciatie, ondertussen al een hoge rente innen. Kleine hodlers maar ook grote partijen zoals institutionelen. Het CRYPTObedrijf Nexo gaat zelfs nog een paar stappen verder.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 april 2019

Wereldbank: Blockchain mogelijk positieve impact op de levens van miljoenen

Ripple, het bedrijf achter de gelijknamige CRYPTOmunt (XRP) wordt geprezen op de blogpagina van de Wereldbank internetsite. Haar xRapid technologie maakt zogenaamde ‘remittances’ aanzienlijk veel sneller en goedkoper. Dat zijn overschijvingen van meest kleine bedragen die over grenzen heen verstuurd worden. Het gaat dan om werkrachten die in andere landen dan het eigen land arbeiden. Met die overschrijvingen ondersteunen ze dan hun familie. De kost daarvan ligt traditioneel relatief erg hoog. Sinds de komst van Ripple in 2018 in dit veld, betekent dit aanzienlijke besparingen voor gebruikers. De lovende woorden komen vanwege de Better Than Cash Alliance (BTCA).

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs