EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2019

Strop van 180 miljoen euro voor CRYPTObedrijf na overlijden topman

Een Canadees CRYPTObedrijf moet vrezen voor een strop van maar liefst 280 miljoen Canadese dollar (186 miljoen euro) nadat de wachtwoorden om bij de CRYPTOmunten te komen, is kwijtgeraakt. De enige persooon die toegang tot de munten had was de topman, maar hij overleed in december plotseling.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 februari 2019

Canadese CRYPTObeurs is miljoenen euro's kwijt nadat man met enige wachtwoord sterft

De Canadese CRYPTObeurs QuadrigaCX maakt bekend dat het miljoenen euro’s aan CRYPTOmunten kwijt heeft gespeeld, nu de dertigjarige oprichter van het bedrijf gestorven is. De man had als enige het wachtwoord tot het virtuele geld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 februari 2019

IOTA 2019: wat te verwachten?

IOTA is een buitenbeentje als digitale munt of beter: token. Ze is eveneens open source. Dus iedereen kan de broncode van de software inkijken en desgevallend bewerken. Een ideale technologie dus voor systeembeheerders en ontwikkelaars overal ter wereld. Zij kunnen daardoor verbeteringen en aanpassingen voorstellen. Ze heeft eveneens een distributed ledger. Een gedistribueerd logboek betekent dat alle bewerkingen, transacties bevestigd moeten worden om ze vast te leggen. Maar hier stopt dan wel elke overeenkomst met andere, ‘gewone’ CRYPTOmunten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

Cash App: krijgt het internet een eigen CRYPTOmunt?!

Het antwoord op deze wel heel cruciale vraag is positief, bevestigend, JA dus. Althans als we Twitter medestichter en CEO Jack Dorsey (1976, VS) mogen geloven. Sterker nog: die CRYPTOmunt bestaat al, zoals hij in onderstaande video uitlegt. Dorsey is namelijk een druk baasje (of zeg maar baas). Want ook nog eens stichter en CEO van Square, het bedrijf voor mobiele en online betalingen. Het topprodukt van Square? De Cash App voor bitcoin.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

CRYPTObeleggers teleurgesteld maar professionals heel positief

In maart 2019 zet Fidelity de deuren wijd open voor in het bijzonder institutionelen. Blijkbaar zien deze twee partijen aanzienlijke mogelijkheden voor CRYPTOmunten. Hun acties en commentaren en die van andere professionals zijn uiterst upbeat. Terwijl de meerderheid der CRYPTObeleggers het zo goed als niet meer ziet zitten. In zak en as zit. Wat weten pros dat (meest) amateurs niet zien?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs