EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Met deze machine kan je bitcoins verkopen: een primeur voor ons land

In een tankstation in Sint-Truiden staat er sinds vandaag een automaat waar je CRYPTOgeld kan inruilen voor euro’s. Dat zijn digitale munten, zoals bijvoorbeeld bitcoins. Het gaat om een primeur voor ons land.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 16 juni 2018

Wat is Bitcoin Cash (BCH) en wat maakt het zo'n populaire CRYPTOcurrency?

Bitcoin Cash (BCH) is een van de grootste CRYPTOcurrencies ter wereld, al wordt het nog vaak verward met z'n oudere broertje bitcoin. Maar wat is net het onderscheid? Waarom is Bitcoin Cash zo populair en als het echt zo goed is, moeten we er dan niet allemaal in investeren? Wij leggen het uit.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zaterdag 16 juni 2018

Goed nieuws voor Bitcoin en Ethereum: het zijn geen effecten

William Hinman van de Amerikaanse Security and Exchange Commission heeft wat meer duidelijkheid verschaft over de identiteit van CRYPTOmunten. Volgens Hinman zijn Bitcoin en Ethereum geen effecten. Andere CRYPTOmunten kunnen dat wel zijn. CRYPTOmunten die aanzien worden als effecten, zullen onderworpen worden aan veel strengere regels.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

AFM twijfelt aan kwaliteit bij CRYPTO-ondernemingen

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft ernstige twijfels of beheerders van beleggingsinstellingen in CRYPTOmunten wel allemaal kunnen voldoen aan de vergunningeisen. 

Volgens de toezichthouder is er de laatste tijd veel interesse bij bedrijven om iets met CRYPTO's als de bitcoin te gaan doen, maar weten ondernemers vaak niet waar ze aan beginnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

Tot hoe ver kan de Bitcoin dalen?

Voor het eerst sinds relatief lange tijd werd de Bitcoin weer eens geconfronteerd met de nodige paniekbewegingen. Zondagavond was het raak toen bekend werd dat het Zuid-Koreaanse CRYPTOplatform (Coinrail) getroffen was door een hack. Als gevolg daarvan duikelde de Bitcoin onder de grens van 7.000 dollar. Moeten we vrezen voor een diepere daling?

Het jaar 2018 is voorlopig nog niet bepaald een gelukkig jaar voor de CRYPTObeleggers. Sinds het begin van dit jaar staan de koersen van de grootste CRYPTOmunten al onder druk en de afgelopen dagen is die situatie alleen maar verder verslechterd. Steeds meer beleggers raken zich bewust van de risico’s die er gepaard gaan met een belegging in CRYPTOcurrencies.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs