EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 1 april 2019

Het inflatiespook: alleen CRYPTO/blockchain kan het verjagen

“The United States can pay any debt it has because we can always print money to do that”. Deze woorden werden door Alan Greenspan uitgesproken in 2011. Greenspan was van 1987 tot 2006 voorzitter van de Amerikaanse centrale bank (de ‘Fed’). De uitspraak staat op onderstaande video. Deze verscheen in maart 2019 op Reddit, een prominente Amerikaanse sociale nieuwswebsite. In de context van een lesje ‘History for Bitcoiners. Om iedereen er nog eens aan te herinneren waarom de eerste digitale munt gecreëerd werd. Het was januari 2009. Alvast de financiële wereld zou voorgoed veranderen. Al was dit toen nog absoluut niet vanzelfsprekend.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2019

De grote Aziatische invloed op de bitcoinkoers

Wie geïnteresseerd is in CRYPTOmunten en het nieuws errond volgt, zou kunnen denken dat Amerika en Europa centraal staan. Nochtans wordt al zeker de koers van de belangrijkste digitale munt, bitcoin, voornamelijk door Azië gestuurd. Het team van Mosaic, CRYPTOasset Data and Research Platform, bestudeerde de invloed van de Aziatische media. Zij deden dit helemaal teruggaand tot de oorsprong, januari 2009. De koersreactie van BTC is wel opvallend.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2019

CRYPTObetalingen: 388 keer sneller en 127 keer goedkoper

Eindelijk zijn er kwantificeerbare cijfers over wat ‘supersnel’ wel is. Wat ‘spotgoedkoop’ precies inhoudt. Blockdata, ‘Mapping the digital economy’, heeft onderzoek gedaan naar zogenaamde ‘remittance’ payments. Het gaat veelal om personen die in het buitenland werken. Om geld te kunnen opsturen naar familieleden in hun thuisland. Zoals de honderduizenden Filipijnse meisjes en vrouwen die in Arabische landen worden tewerkgesteld. (In vaak erbarmelijke omstandigheden, maar dat is een ander onderwerp.) Fiatgeld verzenden met bijvoorbeeld Western Union (W.U.) werd vergeleken met digitaal geld versturen. De uitkomst is mind blowing…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2019

Stellar Lumens (XLM) als beloning (50 dollar tegenwaarde) om de munt te bestuderen

Coinbase is de grootste CRYPTObeurs van de VS. Ze is wel toegankelijk voor klanten over heel de wereld. Wie er vrijblijvend een rekening opent, krijgt of een uitnodiging om enkele video’s over CRYPTOmunt Stellar Lumens te bekijken. En een aantal vragen erover te beantwoorden. Of kan zich op de wachtlijst hiervoor zetten. Coinbase geeft 1 miljard (ja u leest het goed) XLM weg op deze manier. Aan de koers op moment van schrijven, 28 maart 2019, betekent dat een tegenwaarde in dollar van 110 miljoen. Haar nieuwe programma Coinbase Earn gaat dit ook voor andere CRYPTOmunten aanbieden. Leer en verdien!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2019

Ontmoet je pa en pa: CRYPTO Mom and CRYPTO Dad

CRYPTO mom of moeder is Hester Peirce. Zij werd in januari 2018 door president Trump benoemd als Commissioner bij de SEC. De U.S. Securities and Exchange Commission, zeg maar de Amerikaanse beurswaakhond. De Amerikaanse advocate heeft reeds heel wat belangrijke posities bekleed. Ze is gespecialiseerd in het reguleren van financiële markten. Dan zit ze bij de SEC zeker op haar plaats. De CRYPTO- en blockchainwereld ziet haar grààg in die positie en noemt haar liefkozend ‘CRYPTO mom’. Peirce staat namelijk uitgesproken positief tegenover deze digitale wereld.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs