EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

CRYPTO Crash 3.0: CRYPTOmarkt verliest $40 miljard na nieuwe hack

Nadat de CRYPTOmarkt in april weer tot leven kwam, blijft er van het herstel al niet veel meer over. Een nieuwe hack in Zuid-Korea duwt de CRYPTOmarkt opnieuw kopje onder met een daling van meer dan $40 miljard. Hierdoor bedraagt de totale marktkapitalisatie opnieuw minder dan $300 miljard en komt het dieptepunt van begin april weer in zicht.

De ene wijt de vernieuwde verkoopgolf aan een hack in Zuid-Korea terwijl een andere weer gevaar ziet vanuit China. Maar hoe je het ook draait en keert, CRYPTOmunten zitten in de hoek waar de klappen vallen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

NASA jaagt op 700 triljoen dollar aan zeldzame ruimtegrondstoffen: “Dit kan de hele wereldeconomie vernietigen”

Er zit een heuse nieuwe ‘gold rush’ aan te komen, maar deze keer in de ruimte. NASA en tal van andere bedrijven maken jacht op zeldzame grondstoffen op asteroïden die in totaal tot wel 700 triljoen dollar waard zouden zijn. 700 triljoen, dat is 700 miljard miljard, ofwel 700.000.000.000.000.000.000 dollar…

Bankiers van Goldman Sachs zeiden het al: de eerste biljonair (iemand die 1.000 miljard bezit) zal geen CRYPTObelegger of uitvinder zijn, maar wel een ontmijner van ruimtegrondstoffen. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA schat de totale waarde van de asteroïden binnen bereik op niet minder dan 700 triljoen dollar. Mocht je dat bedrag verdelen onder de wereldbevolking, dan zou elke mens op aarde 100 miljard dollar toegestopt krijgen. Volgens verschillende experten kan een dergelijke kapitaalsinjectie de wereldeconomie zelfs vernietigen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 11 juni 2018

Koers Bitcoin daalt flink na hack in Zuid-Korea

De koers van de digitale munt bitcoin is scherp gedaald na een hack bij een handelsplatform voor CRYPTOmunten in Zuid-Korea, genaamd Coinrail. Ook andere digitale valuta's zoals ethereum en ripple leverden flink aan waarde in.

De koers van de bitcoin zakte met wel 12 procent tot circa 6800 dollar, de sterkste duikeling sinds medio maart. Dit jaar is de waarde van dit bitcoin al met meer dan 50 procent gezakt. In december bereikte de koers van de bitcoin nog een piek van 20.000 dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

Zal de bitcoin ooit nog herstellen? Want vroege investeerders hebben optimaal geprofiteerd van de CRYPTOhype

Amper een jaar geleden was de bitcoin nog iets voor niche-investeerders, maar ondertussen heeft de virtuele munt een extreem hobbelig parcours afgelegd. Na een recordhoogte van meer dan 20.000 dollar in januari zakte de bitcoin terug naar ongeveer 7.000 dollar. Wie heeft optimaal kunnen profiteren? Wie is het grootste slachtoffer? En vooral: zal de bitcoin ooit nog herstellen?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

Novogratz: ‘CRYPTOmarkt zal $20 biljoen bereiken’

In een interview met Bloomberg heeft Michael Novogratz laten weten dat conventionele partijen zich aan het voorbereiden zijn op de CRYPTOmarkt in te stappen. Volgens de CRYPTOgoeroe zal de totale marktkapitalisatie van de CRYPTOmarkt zeker $20 biljoen (20.000 miljard) bereiken. Precies een jaar geleden was Novogratz ook al te gast bij Bloomberg. Zijn voorspellingen waren toen nog iets voorzichtiger. Toentertijd ging Novogratz uit van een totale waarde van $5 biljoen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs