EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: donderdag 16 januari 2020

Bitcoin kent goede jaarstart

De koers van de bitcoin kende een goede jaarstart. Sinds begin deze maand is de CRYPTOmunt al bijna 22 procent in waarde gestegen. Het gaat om de grootste stijging in de eerste twee weken van een jaar sinds 2012.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2020

Bitcoin noteert al 20 procent hoger dit jaar

De bitcoin is dit jaar sterk aan het presteren, meer bepaald de beste start van een jaar sinds 2012. Beleggers in CRYPTOmunten zijn opnieuw optimistisch waardoor de bitcoin ondertussen 20 procent hoger noteert sinds 1 januari. Ook andere grote CRYPTOmunten volgen het voorbeeld van de bitcoin, ethereum en XRP noteren ook ongeveer 20 procent hoger.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

2020: Goud en CRYPTO of toch liever aandelen? (deel 3 van 3)

Na aandelen besproken te hebben (deel 1) en CRYPTO (deel 2) sluiten we af met een ‘schitterend’ einde. Schitterend omdat dit één van de talrijke eigenschappen is van goud. In de vorm van juwelen dan. Er bestaat een oud adagium omtrent het gele edelmetaal dat stelt: zo de dollar gaat, zo gaat goud. In de tegengestelde richting dan wel. De reden is eenvoudig. Een lagere dollarkoers en dus een lagere goudprijs maakt het edelmetaal goedkoper in andere munten. Sinds midden 2018 is er echter iets ongewoons aan de hand. De goudprijs stijgt, terwijl ook de dollar in waarde toeneemt. Dat kunt u op deze grafiek zien.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

2020: Goud en CRYPTO of toch liever aandelen? (deel 2 van 3)

In deel 1 maakten we het bilan op voor aandelen, met voor en tegenargumenten. In dit tweede deel en in het derde en laatste belichten we de kansen voor goud en CRYPTOmuten, het jaar 2020 inluidend. Nog op de valreep van het oude jaar, 31 december 2019, bijzonder nieuws over goud. En wel uit Turkije, een land dat van oudsher een hechte relatie heeft met het gele edelmetaal. ”Takasbank, the central clearing house responsible for the fulfilment of orders transacted through the Borsa Instanbul (BIST) Exchange in Turkey, have announced their physically-backed blockchain platform for gold is now live. Known as the BiGA-Digital Gold Transfer Platform, it will allow for the transfer of ownership of gold‘…between participating banks 7/24‘

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

2020: Goud en CRYPTO of toch liever aandelen? (deel 1 van 3)

Kiezen we voor 2020 best voor een safe haven, veilige haven als goud? Tenslotte beleven we anno 2019 de langste stierenmarkt voor aandelen in de geschiedenis. Of rekenen we nog maar eens een jaartje op de drukpersen en hun oneindige stroom van vers geld? Er is een oud beursgezegde dat stelt: ‘don’t fight the Fed’. En de ECB dan en de Bank of Japan en… Want het zijn niet alleen dollars die de markten overspoelen. Wie dit de afgelopen tien jaar navolgde zal zijn portefeuille flink hebben zien aandikken. Kan het beursfeest dan blijven duren tot in het oneindige?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs