EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

Waar komt de daling bij de goudprijs tot stilstand?

Sinds april is de trend bij de goudprijs zuidwaarts gedraaid en de flinke berentikken hebben inmiddels behoorlijk wat schade aangericht. Recent werd zelfs de bodem van afgelopen december uit de lucht genomen. Door deze daling is het pessimisme over de toekomst van goud sterk toegenomen.

De goudprijs is een vrije val beland, dat moge duidelijk zijn. Het gele edelmetaal is in drie maanden tijd meer dan 10% aan waarde kwijtgeraakt. Niet vreemd dat steeds meer goudbeleggers de goudmarkt verlaten. Het meest verontrustende was dat de goudprijs niet wist te profiteren van de onzekerheid en de instabiliteit op de financiële markten. Een mogelijke handelsoorlog hangt boven ons hoofd, maar beleggers lijken goud niet nodig te hebben als veilige haven.

Blijf net als 10-duizenden andere beleggers dagelijks op de hoogte van het belangrijkste nieuws op de CRYPTO- en aandelenmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

Een prijsexplosie bij Bitcoin loert om de hoek

Het gaat weer de goede kant op met Bitcoin. De grootste CRYPTOmunt ter wereld brak opnieuw de grens van $8.000 en staat 20% hoger dan een week geleden. Een ware prijsexplosie loert zelfs om de hoek waarbij Bitcoin de komende weken opnieuw de kaap van $10.000 zou kunnen doorbreken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 21 juli 2018

“BTC naar 40.000 dollar vermits de handel gemakkelijker wordt”

Marc Lasry, medeoprichter van Avenue Capital Group, beweert dat bitcoin weldra 40.000 dollar kan aantikken omdat de handel in CRYPTOmunten gemakkelijker is dan pakweg een half jaar geleden. Dat zei hij tijdens een interview met CNBC deze week. Hij is er van overtuigd dat, hoe gemakkelijker mensen kunnen ‘traden’ in bitcoin, des te meer waarde de munt zal krijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Nieuwe studie: CRYPTOmunten kunnen binnen 10 jaar de nieuwe betaalmiddelen worden

De manier waarop we betalen voor goederen en diensten, verandert doorheen de geschiedenis. Vroeger was er goud en zilver. Daarna kwam papier en munten en de laatste 10 à 15 jaar gaat bijna alles digitaal. CRYPTOmunten kunnen binnen de 10 jaar de volgende transformatie worden en evolueren naar veelgebruikte betaalmiddelen. Dat is althans de conclusie van een uitgebreide studie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 juli 2018

Koers bitcoin komt weer boven de 7.500 dollar uit

De digitale munt bitcoin stond woensdag voor het eerst in een maand tijd boven de 7500 dollar. Ook andere bekende CRYPTOvaluta's als ripple, ethereum and litecoin vonden de weg naar boven.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs