EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: zaterdag 2 februari 2019

Primeur: Crytomunten nu ook wettelijk geld!

Inderdaad: de staat Wyoming, VS, heeft in een wet vastgelegd dat CRYPTOmunten als ‘gewoon’ geld moeten worden beschouwd. Het is de eerste maal dat een wetgever dit niet alleen officieel verklaart, maar ook nog eens tot wet maakt! Het betekent een niet te onderschatten stempel van goedkeuring voor de CRYPTOwereld. CRYPTOmunten zijn gelijk aan ‘gewoon’ geld. En er is meer: de wetgever zet de banken meteen aan tot actie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2019

‘100 miljoen voor een bitcoin in 2030’?

Dat is wel heel veel geld, luidt de reactie van Miss Bitcoin, oftewel de Nederlandse Madelon Vos. Zij houdt online een wekelijkse CRYPTO–update. Het is een commentaar op wat een megalomane voorspelling lijkt vanwege The Emperor of Bitcoin. Diens echte naam is dan weer Daniel Krawisz. Amerikaan en Director of Research at Satoshi Nakamoto Institute , schrijft hij al jaren over CRYPTOmunten, bitcoin in het bijzonder. ‘Daniel Krawisz can come across as off or silly, but hang in there long enough and he will blow your mind.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019

Vertrouwelijke transacties

‘Confidential transactions’ oftewel vertrouwelijke transacties is het buzz woord of de recentste term in gebruik in de CRYPTO & blockchainwereld. Privacy en anonimiteit zijn steeds belangrijker topics geworden. Financiële overdrachten for your eyes only in dit geval. Litecoin (LTC) wil ze introduceren in een soft fork in 2019. Mimblewimble werkt er reeds mee… Oei, misschien beter eerst even vertalen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2019

‘Bitcoin bodem in Q1 2019’

De Amerikaanse CRYPTOresearch firma Delphi Digital voorziet een bodem in de bitcoinkoers in het eerste kwartaal van 2019. Dus tussen januari en maart 2019 zou een ideaal instapmoment zijn, indien deze research klopt. DD doet onafhankelijk onderzoek naar de digitale munt. In ieder geval is haar januari rapport gebaseerd op een interessante invalshoek. Namelijk op basis van de ‘unspent transaction output data (UTXO).’ We leggen uit.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 27 januari 2019

Keren investeerders in Bitcoin terug naar goud?

De populaire CRYPTOmunt Bitcoin is er niet in geslaagd om de grens van 4.000 dollar te doorbreken in de afgelopen drie weken. Een flinke misser voor Bitcoin want beleggers dachten dat de munt zou gaan herstellen. Investeerders in goud zien deze ‘hot streak’ uitdraaien op een sisser en gaan vermoedelijk opnieuw richting goud met hun kapitaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs