EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Bitcoin zakt opnieuw tot 10.000 dollar

De waarde van de bitcoin is vanochtend gezakt tot ongeveer 10.000 dollar. Een directe oorzaak aanwijzen voor koerswijzigingen van CRYPTOmunten is doorgaans lastig, maar de Amerikaanse president Donald Trump uitte vrijdag wel nog forse kritiek op de munt en de plannen van Facebook om een eigen CRYPTOmunt te lanceren: de libra.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Fed Voorzitter Powell over CRYPTOmunten/Nog 10.000 miljard dollar staatsschuld erbij het komende decennium

Na president Trump doet ook de Voorzitter van de Amerikaanse centrale bank (Federal Reserve) zijn duit in het zakje. Met een eigen visie op libra, bitcoin en de staatsschulden. Het feit alleen al dat de maatschappelijk prominentste lieden ter wereld er over spréken publiek, wil al heel wat zeggen. Want bitcoin was toch onbelangrijk, belachelijk, te negeren, te gedogen en vervolgens nu toch gevaarlijk? Maar hoe dan ook toch bijzonder vermeldenswaard blijkbaar. Er bestaat een gezegde in verschillende milieu’s: beter slechte kritiek dan helemaal géén kritiek. Als ‘ze’ over je (iets) spreken, wil dat zeggen dat je (het) bestààt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

VS aangemaand CRYPTO standpunt te herzien/Gaan China en Iran samen CRYPTOmunten mijnen?

Daar ziet het inderdaad naar uit. De geruchten zijn erg sterk, aanhoudend ook, en worden concreter. Chinese mijners van CRYPTOmunten willen uitwijken naar Iran, want op hun gemak voelen ze zich niet meer in hun thuisland. “The Chinese have made requests through official channels for CRYPTOcurrency mining in free zones,” zegt Mohammad Sharqi, managing director van de Iran Blockchain Association — een nonprofit gemeenschap die blockchain technologie promoot. Hoe de Chinese overheid daar over denkt? Als die al iets te zeggen heeft over wat haar burgers in het buitenland doen en niet doen? CRYPTOmunten mijnen en min of meer de Chinese wet overtreden, in dat buitenland, Iran, als Chinese burgers? Min of meer zeggen we, want de Chinese overheid heeft naar verluid zelf grote plannen voor blockchain en CRYPTO’s. Net als de Iraanse regering zelf.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Bitcoin: gezonde correctie en historische stierenmarkt in wording?

De 13.000 dollar tegenwaarde van begin juli 2019 bleek technisch niet houdbaar en bitcoin is gecorrigeerd tot rond het 10.000 dollar niveau. De fundamenten ogen beter dan ooit. BTC wordt ondersteund door de blockchain technologie en deze heeft ook nooit stil gestaan. Haast wekelijks zien innovatieve toepassingen het licht. Zelfs een heel nieuwe ontwikkeling heeft plaatsgevonden: bitcoin, CRYPTOmunten in het algemeen, zijn gevààrlijk. Gevaarlijk voor de ‘monetaire stabiliteit’ (die er nooit was), jawel!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2019

Na Venezuela ook Argentinië in de ban van CRYPTO

De handel in bitcoin heeft een nieuw record bereikt in Venezuela. In de eerste week van juli 2019 werden 47 miljard Venezolaanse bolivars geruld voor de digitale munt. Wat een vorig record breekt van midden juni. In Argentinië is de bitcoin ondertussen al haast even populair. De reden is dezelfde in beide landen. Torenhoge inflatie dus de plaatselijke munt verliest zienderogen aan waarde. Plus grote politieke onrust. Dit alles doet zich al veel langer voor in Venezuela met zelfs hyperinflatie. Maar Argentinië is flink aan het bijbenen in de trieste race naar…tja, waar naartoe eigenlijk.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs