EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
47
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
24
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: zaterdag 29 september 2018

Tom Lee ziet sterke rally bij Ethereum een voorspelt $1.900 eind 2019

Ethereum is nog altijd ’s werelds 2e grootste CRYPTOmunt met een marktwaarde van $23 miljard. Maar sinds de piek boven $1.300 per ETH daalde de koers tot onder $200. Er ging dus ruim 80% van de koers af. Volgens Wall Street strateeg en CRYPTO expert Tom Lee is de CRYPTOmunt nu klaar voor de volgende, krachtige rally.

Op Bloomberg voorspelt Tom Lee dat Ethereum tegen eind 2019 aan een nieuw record van $1.900 per ETH kan noteren. Volgens Lee is de markt momenteel extreem negatief wat vaak de basis is voor een sterke rebound.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2018

Wat wordt de beste en snelste CRYPTOcurrency?

Van groot belang voor de toekomst van CRYPTOcurrencies is de snelheid waarmee transacties kunnen worden gedaan en de schaalbaarheid van de totale blockchain. Er worden momenteel verschillende nieuwe technologieën ontwikkeld om onder andere de Bitcoin blockchain en het Ethereum netwerk te verbeteren en te optimaliseren. We gaan het hebben over Bitcoin Lightning, Sharding, Plasma en nog een aantal andere projecten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

CRYPTO Expert: ‘Bitcoin is klaar om terug te groeien’

2017 was het jaar waarin de kleine belegger over elkaar liep om Bitcoin te kopen. Eind 2018 en vooral begin 2019 zal de periode worden waar de grote, institutioneel beleggers over elkaar gaan lopen om Bitcoin te kopen. Er heerst een institutionele FOMO op dit moment. Binnen afzienbare tijd zullen systemen klaar zijn om de markt te betreden waardoor Bitcoin terug kan groeien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2018

CRYPTOmarkt kan wel degelijk nog x1.000 volgens deze 4 experts

Vitalik Buterin bond een tijdje geleden de kat de bel aan door te verklaren dat de sterkste groei van de CRYPTOmarkt achter de rug is. Zijn woorden werden vooral op een verkeerd geïnterpreteerde manier opgepikt door de media. Er is wel degelijk nog veel groei. En er zijn er zelfs die geloven dat x1.000 wel degelijk mogelijk is. We laten enkele experts aan het woord.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2018

Willem Middelkoop: Bitcoin gaat naar $100.000,-

In ‘CRYPTOcast’, een podcast die te horen is op BNR, was Willem Middelkoop recent te gast. In de CRYPTOshow wordt het laatste bitcoin en CRYPTO nieuws besproken. Daarna wordt de wekelijkse gast aan de tand te gevoeld over de laatste ontwikkelingen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs