EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
24
kliks
24
kliks
22
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 26 november 2018

De Amerikaanse dollar versus bitcoin (deel 1)

Twee zwaargewichten, elk in hun economische hoek, staan lijnrecht tegenover mekaar. Elk met hun eigen geloof of visie of theorie. Paul Krugman als supporter van de Amerikaanse dollar. Nobelprijswinnaar Economie in 2008. Hoogleraar aan Princeton University. Ellery Davies als supporter van bitcoin. Schrijver, organisator, CEO, spreker, consultant en nog zoveel meer. Beiden hoogopgeleide Amerikanen van middelbare leeftijd. Een absolute tegenstander van bitcoin en CRYPTOmunten in het algemeen. Tegenover een man die ‘eet, leeft en slaapt’ bitcoin. Wie heeft gelijk en wie heeft ongelijk?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2018

Bitcoin crash, is dit de bodem?

Zou je eerder dit jaar gezegd hebben tegen een CRYPTO investeerder dat de Bitcoin koers zal dalen naar het huidige prijsniveau van $3800 dollar, dan zou hij je waarschijnlijk voor gek verklaard hebben. Toch is het de realiteit, wij geven in dit artikel de verschillende factoren die hebben gezorgd voor de CRYPTOcurrency crash en waarom we weer positief kunnen zijn in de toekomst.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 25 november 2018

Koers Bitcoin blijft dalen: CRYPTOmunt zakt onder de grens van 4.000 dollar

De daling van de bitcoin zet door. De koers van de munt is gisterenavond door de grens van 4.000 dollar, (zo'n 3.500 euro) gezakt. De laatste keer dat de virtuele munt zo weinig waard was, was op 27 september 2017. In de afgelopen 24 uur verloor de CRYPTO-munt 10 procent van zijn waarde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 november 2018

Bitcoin is als Amazon na de dot-com crash

Bitcoin vierde onlangs zijn 10e verjaardag. Maar het was een feestje in mineur. ’s Werelds grootste CRYPTOmunt staat 30% lager in een maand, 50% lager het laatste half jaar en 80% lager sinds de piek. Er is nog heel weinig optimisme te vinden. Lou Kerner vergelijkt Bitcoin echter met Amazon na de dot-com crash. Amazon is nu een van de meest waardevolle bedrijven ter wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 november 2018

Goudprijs is bezig met de vorming van een lange termijn bodem

Er zijn maar weinig beleggers te vinden die nauwlettend de goudprijs in de gaten houden. De edelmetalen zijn bij veel beleggers uit de gratie geraakt en de hedendaagse belegger is eerder geïnteresseerd in CRYPTOmunten. Toch lijkt het verstandig te zijn om juist nu de goudprijs goed in de gaten te houden.

De goudprijs wist in oktober een bescheiden winst te boeken. Deze winst was zelfs teleurstellend te noemen als we kijken naar de rampzalige prestaties van de aandelenmarkten. En gewoonlijk weet goud juist te profiteren van paniek op de beursvloer. Juist daarom wordt vaak van goud gezegd dat het een ‘veilige haven’ betreft. Toch was daar de afgelopen maand weinig van terug te zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs