EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Onderzoek naar 24 bedrijven die zich bezighouden met CRYPTOvaluta

De Britse financiële toezichthouder neemt 24 bedrijven onder de loep die zich bezighouden met CRYPTOvaluta. Ook werden op basis van klokkenluiders dit jaar al meerdere onderzoeken geopend naar financieringen via Initial Coin Offerings (ICO’s), een soort beursgangen voor CRYPTOmunten die raakvlakken vertonen met crowdfunding. Dat meldt zakenkrant Financial Times.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 25 mei 2018

CRYPTOmunten nu is als het internet in 1994

2018 is tot nu toe nog niet het jaar van de CRYPTOmunten. Maar de ontwikkeling van de technologie bevindt zich nog in een bijzonder vroege fase, zegt Chris McCann van Greylock Partners. Dan is volatiliteit niet abnormaal. McCann vergelijkt de huidige ontwikkeling van CRYPTOmunten met het internet van 1994.

M.a.w.: CRYPTOmunten staan nog bijzonder vroeg in hun ontwikkeling. En dat kan 2 dingen betekenen: CRYPTOmunten kunnen zoals het internet de wereld veranderen of het kan nog altijd aflopen met een sisser.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 24 mei 2018

CRYPTOmunten verliezen $50 miljard in 2 dagen

Het herstel dat CRYPTOmunten begin april hebben ingezet, wordt opnieuw gefnuikt. Nadat Bitcoin niet door de grens van $10.000 kon breken, zit de grootste CRYPTOmunt ter wereld weer in vrije val. Bitcoin noteert terug onder $8.000 en neemt de altcoins mee. Super CRYPTO Bull Tom Lee blijft echter positief en bevestigt zijn koersdoel van $25.000.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 24 mei 2018

Google wilt oprichter van Ethereum in dienst nemen voor eigen project

Vitalik Buterin, oprichter van de tweede meest populaire CRYPTOmunt Ethereum, wordt op de voet gevolgd door Google. Dat liet hij weten aan de hand van een tweet waarin hij een screenshot postte van de mail die hij had ontvangen waarin Google hem een job aanbiedt. Iets later postte hij een nieuwe tweet met de vraag of hij moet ingaan op de aanbieding van Google.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Bitcoin duikt onder 8.000 dollar: “Belangrijk kantelpunt”, zegt expert

Economie De bitcoin is vandaag onder de grens van 8.000 dollar gedoken, het laagste punt in 35 dagen. Maar volgens CRYPTO-expert Rodrigo Marques heeft de munt een belangrijke ondergrens bereikt. “De bitcoin zal de komende zes maanden herstellen tot 20.000 dollar”, zegt hij.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs