EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
50
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
38
kliks
Bron: Biflatie.nl
32
kliks
22
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 20 mei 2019

Legendarisch investeerder van contra naar pro bitcoin

De wereldberoemde miljonair investeerder Mark Mobius (VS, 1936) heeft zijn houding tegenover de digitale munt 180 graden herzien. Weer een criticus dus die het pro kamp heeft vervoegd. Dr Mobius is daarbij niet de eerste de beste. Als veteraan met 40 jaar ervaring in emerging markets. Dit soort succesvolle beleggers heeft volgelingen, luisteraars, een publiek en dit dan nog wereldwijd. Influencers zijn het, bewust of onbewust. De CRYPTO & blockchainwereld heeft er in ieder geval een belangrijke stem bij gewonnen. Nog één felle tegenstander te gaan, Warren Buffett dus. Maar die heeft ondertussen toch al wel in de blockchain geïnvesteerd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 18 mei 2019

Hoe miljardairs zich voorbereiden op een berenmarkt

Niet alleen centrale banken kopen meer goud dan voorheen in 2019 en halen het veilig terug binnen de eigen landsgrenzen. Ook particulieren en dan in het bijzonder de superrijken doen hetzelfde. Maar eigenlijk kan iedereen met een beetje spaarcenten hetzelfde doen. Dat betekent daarom niet je hele bezit in het gele edelmetaal investeren. Een kleine allocatie reeds kan je beleggingsportefeuille in balans houden ingeval van crises. Zelfs terug in het groen brengen. Dat komt omdat de goudprijs stijgt en daalt op zijn eigen merites. Er is dus geen correlatie met de meest gangbare beleggingen. (Al is een dalende dollarkoers uiterst positief voor goud.) Zoals aandelen en obligaties of vastgoed. We merken trouwens hetzelfde op in de koers van CRYPTOmunten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2019

De beste dagen van de week om in CRYPTO te handelen

Maandag is het slechtste moment van de week om CRYPTOmunten te kopen. Of erin te handelen. Terwijl vrijdag dan net het tegengestelde oplevert. Door op die dag digitale munten aan te schaffen, actief te zijn, behaalt u de meeste winst. Deze informatie werd verzameld en gepubliceerd op de Britse CRYPTOsite CRYPTOdaily. Ze is gebaseerd op 15 maanden aan historische data. De auteur geeft ze ons met het voorbehoud dat dit geen beleggingsadvies is, zoals gebruikelijk. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf en zijn daden, zoals verondersteld geweten. En dat geldt dus ook in de CRYPTOwereld. Vijf dagen of zeven?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2019

Misss Bitcoin: de belangrijkste ontwikkelingen in CRYPTO

Misss Bitcoin geeft zoals elke week een heldere kijk op de CRYPTOmarkt. In blockchain heeft ze niet zoveel vertrouwen, zegt ze zelf. Ze besteedt er wel aandacht aan maar haar werkveld blijven toch de CRYPTOmunten. De twee zijn au fond onafscheidelijk, maar het blijft een feit dat de munten en tokens de meeste directe actie tonen. De ontwikkelingen in blockchain zijn meer onderhuids, en ook degene die ons aller leven gaan veranderen. Big time zelfs. Maar ieder zijn en haar meug, toch? Wie op korte termijn een euro of dollar (en liefst wel wat meer) wil verdienen moet ook hier zijn, bij de munten en tokens. En daaromtrent valt weer heel wat te vertellen. Madelon Vos, zoals haar echte naam luidt, doet dit in klare, heldere taal. Kijk en luister dus maar zo u wilt:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2019

Bitcoin blijft stijgen: nu al meer dan 8.000 dollar waard

De waardestijging van de digitale munteenheid bitcoin zet flink door. De CRYPTOmunt was vanochtend voor het eerst in ongeveer 10 maanden meer dan 8.000 dollar (ongeveer 7.120 euro) waard.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs