EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: donderdag 14 maart 2019

Zit de Bitcoin nog steeds gevangen in een zeepbel?

Langzaam maar zeker lijkt de Bitcoin uit het diepe dal te kruipen. Tijdens het afgelopen jaar werd de grootste digitale munt ter wereld geconfronteerd met een diepe daling. Vanaf de top gerekend bedroeg die daling zelfs meer dan 80%. En als gevolg daarvan hebben veel CRYPTObelegers het slagveld moeten verlaten.

In het verleden hebben we te maken gehad met tal van zeepbellen. Zo is bijvoorbeeld te denken aan de internetzeepbel van de late jaren ’90. Voorheen was de titel van ‘grootste zeepbel’ nog toe te kennen aan de tulpenbol. Ten tijde van de Gouden Eeuw was één tulpenbol op een gegeven moment meer waard dan een herenhuis aan de Amsterdamse grachten. Uiteindelijk verliep het verhaal voor de tulpenbol, net als bij de andere zeepbellen in de geschiedenis, dramatisch af.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2019

CRYPTOmunten: 1,3 miljoen procent winst of 98 procent verlies

Dat is wat we konden winnen of verliezen, plus alles daar tussen in. Indien we bij de allereersten waren om CRYPTOmunten in portefeuille te nemen. Van schatrijk worden tot straatarm. En alles daar tussen in. In de praktijk zal het wel niet zo’n vaart zijn gelopen. Maar het is toch interessant om de tien grootste stijgers en de grootste verliezers te bekijken. Een terugblik dus op de beursprestaties van digitale munten over de afgelopen 10 jaar.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2019

Eerste vastgoed ter wereld live geveild met CRYPTOmunten

Alweer een primeur voor de wereld van CRYPTO’s en blockchain. Binance, de grootste CRYPTObeurs naar handelsvolume, is een partnerschap aangegaan met James Pratt Auctions and NuYen Exchange. De live verkoop per opbod gaat door op 8 april 2019. Een prachtige Australische strandvilla kan dan gekocht worden met bitcoin (BTC) en Binance Coin (BNB).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

Nouriel Roubini: Don Quichot tegen CRYPTO en blockchain

‘Neen, met CRYPTOmunten en blockchain wordt het niets. De eerste zijn niet stabiel en kunnen nooit op grote schaal als betalingsmiddel dienen. Die hele blockchain industrie is ook een grote bubbel omdat hij geen waarde heeft. De miljoenen die digitale munten kochten in 2017 wisten niet waar ze mee bezig waren.’ Dit is zowat Roubini’s mening over CRYPTOmunten en blockchain technologie. Tja, zo zie je maar weer wat de titel van hoogleraar in economie anno 2019 waard is. O.i. zal het vroeg of laat deze professor net zo vergaan als zijn collega in Groot-Brittannië. Waar professor Niall Ferguson net toegeeft: “I was very wrong. Wrong to think there was no use for a form of currency based on blockchain technology.”

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

Blockchain en bitcoin: in 6 minuten alles snappen

Het kan geen kwaad om af en toe pas op de plaats te maken. En even omkijken of iedereen wel méé is. De wereld van de blokketen en de bijbehorende CRYPTOmunten evolueert dermate snel. Met bitcoin (BTC) als oudste en nog steeds belangrijkste. Voor wie nog even een macro view nodig heeft, is volgende video erg geschikt. Een kort en bondig maar toch behoorlijk volledig overzicht. Niet alleen van wat reeds was en is, maar ook de enorme toekomstmogelijkheden. In mensentaal dus zonder al te technisch te worden. In het Nederlands ook, zodat er geen misverstanden zijn. Inderdaad: in zes minuten en 23 seconden om precies te zijn, bent u weer méé.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs