EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
47
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
24
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: donderdag 13 september 2018

CRYPTOcrash > dot-com bubble

Nog geen jaar geleden scheerde CRYPTO hoge toppen maar vandaag de dag blijft er niet veel meer van over. Sinds deze week is de crash groter dan de internetzeepbel die barstte in het jaar 2000. De CRYPTOmarkt noteert immers al 80 procent onder zijn hoogtepunt begin dit jaar.

Eén bitcoin aan 20.000 dollar per stuk, waar is de tijd. Dat was minder dan een jaar geleden, toen heerste er een ongelofelijke hype op de CRYPTOmarkt, iedereen wou digitale munten waardoor de prijzen de pan uit swingden. Vandaag ziet dat plaatje er echter anders uit, de interesse in digitale munten zit momenteel op een laag pitje en dat vertaalt zich in een forse waardedaling van de markt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

Eerste Amerikaanse lobbygroep voor CRYPTOvaluta is een feit

Grote Amerikaanse CRYPTOvalutabedrijven richten een lobbyclub op, die hun belangen over moet brengen aan beleidsmakers en toezichthouders. De Blockchain Association zou de eerste lobbyorganisatie voor deze bedrijfstak worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 september 2018

Belegger ging 'all-in' op bitcoin en zag droom in vervulling gaan. Maar dat bleef niet duren

Sean Russell hield de markt van CRYPTOmunten al jaren in het oog, toen hij eind november 2017 besloot om ‘all-in’ te gaan. Hij belegde al zijn spaargeld, zo’n 100.000 euro, in bitcoin. Een maand later was zijn investering al meer dan 430.000 euro waard. Maar de droom duurde niet lang.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 10 september 2018

Vitalik Buterin (Ethereum): ‘Sterkste groei is achter de rug’

Volgens Vitalik Buterin, medeoprichter van Ethereum, ligt de grootste groei van CRYPTOmunten achter ons. Die groei bereikte een top in december 2017. Vandaag heeft zo goed als iedereen wel eens gehoord van CRYPTOmunten of blockchain. Dat betekent dat de sector in een volgende fase terecht komt. ‘Maar de groei van x1.000-rendementen gaan we niet meer meemaken’, aldus Buterin.

Op een conferentie in Hong Kong zei Buterin in een interview met Bloomberg dat de ‘awareness’ van CRYPTOmunten al gepiekt heeft. Vorig jaar gingen CRYPTOmunten x10, x100 of zelfs x300. Maar die groei gaan we niet meer zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 september 2018

CRYPTO: ‘Eindejaarsrally in zicht?’

We zien dat momenteel heel wat aandelen in de technologiesector in de klappen delen. Voor sommige posities is dat terecht, maar voor het merendeel is dit overroepen. Wie vandaag de juiste technologie-aandelen koopt, zal over enkele maanden een geweldige Kerst kunnen vieren. Daar zijn we rotsvast van overtuigd. Datzelfde geldt in feite ook voor de CRYPTOsector. Daar wordt het kind ook met het badwater weggesmeten. Een zeer apart gegeven, want waarom zou je deze nieuwe, waardevolle activa nu dumpen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs