EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2019

CRYPTO Biflatie Bulletin

Gaat Rusland de Amerikaanse dollar inruilen voor bitcoin? Zien de centrale banken een toekomst voor CRYPTOmunten? Want de BIS, zowat de centrale bank der centrale banken, publiceert de resultaten van een bijzondere rondvraag! Wat zijn de 5 beste munten om te ‘hodlen’ tot 2020? Helaas ook minder goed nieuws maar dan niet rechtstreeks over de CRYPTOmarkt. De echtgenote van een der rijkste mannen van Noorwegen werd ontvoerd. De kidnappers eisen, u raadt het al, losgeld in een digitale munt… U leest het allemaal en meer in het nieuwste CRYPTO Biflatie Bulletin.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

Heeft Bitcoin wel een energieprobleem? (deel 1)

De zes meest gebruikte CRYPTOmunten slorpten in 2018 evenveel energie op als een klein land. Het gaat om bitcoin, bitcoin cash, ether, litecoin, monero en zcash. Aldus een studie van het Cambridge Centre for Alternative Finance, een financiële onderzoeksgroep van de universiteit van Cambridge. Tussen 52 en 111 terawattuur aan electriciteit. ‘Het midden van die vork, 82 terawattuur, is zowat het totale energieverbruik van België in een heel jaar.’ Om maar aan te tonen: de kost om CRYPTO’s te mijnen is erg hoog. Aan electriciteit dus. (Ook wel aan uitrusting zoals steeds krachtiger computerapparatuur.) Wie daar een oplosing voor vindt, kan rijk worden in no time. Maar…hééft BTC wel zo’n groot energieprobleem?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

“Bitcoin wordt meer waard dan de $7000 miljard aan goud “

Het zou een gratuite, weinig geloofwaardige uitspraak zijn als ze van eender wie zou komen. Maar de Winklevoss Twins zijn niet ‘zomaar iemand’ in de CRYPTOwereld. Cameron en Tyler (geboren te New York, 1981) zouden reeds in 2013 tezamen zo’n 1 miljard dollar waard zijn. Vroeg ingestapt in bitcoin en daardoor schatrijk geworden, spitst iedereen de oren wanneer zij spreken. De marktkapitalisatie van BTC zal die van de ganse hoeveelheid goud op aarde overtreffen?!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

Deze bank gaat XRP gebruiken voor internationale betalingen

XRP, oftewel Ripple, is vooral bekend omwille van zijn eigenschap dat geen eigenschap van een digitale munt hoort te zijn. Het is namelijk wel gecentraliseerd maar is daarom niet minder efficiënt dan gedecentraliseerde munten. XRP is vooral geliefd bij financiële instellingen. De Londense Euro Exim Bank gaat het Ripple-netwerk, en de munt zelf, toepassingen in hun bedrijfsprocessen.

Het is ondertussen meer dan bekend, transacties met CRYPTOmunten zijn vliegensvlug, kostenefficiënt en niet te kraken. Het mag dan ook niet verwonderlijk zijn dat financiële instellingen nieuwsgierig zijn om zulke toepassingen te gebruiken voor hun eigen doeleinden, exact wat Euro Exim Bank gaat doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2019

Gaat Rusland een nieuwe ‘bull run’ veroorzaken op de CRYPTOmarkten?

Een Russische econoom beweert dat Rusland op het punt staat om dollars in te ruilen voor Bitcoin. De reden daarvoor is simpel, de Verenigde Staten van Amerika zijn namelijk van plan om nieuwe sancties op te leggen aan Rusland en dus gaan de Russen voor BTC kiezen i.p.v. USD.

Heugelijk nieuws voor beleggers in digitale munten. De berenmarkt zou wel eens sneller op zijn einde kunnen komen dan wordt verwacht. Volgens Vladislav Ginko, lector en econoom van de Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration, is Rusland van plan om in februari dollars in te ruilen voor Bitcoin als de Verenigde Staten nieuwe sancties opleggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs