EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

Samsungs Galaxy S10: aanzet tot nieuwe CRYPTOrally op 20 februari 2019?

Bevat de nieuwste Samsung smartphone nu wel of niet een CRYPTOwallet? Een digitale portefeuille waarin je CRYPTOmunten kunt opslaan? Zoals steeds wanneer een van de drie grootste merken een nieuw model smartphone lanceert, gonst het van de geruchten. (Dat zijn dan Samsung, Apple en Huawei.) Net als de CRYPTO- en blockchainwereld hebben top smartphones ganse gemeenschappen die de laatste nieuwtjes en weetjes opvolgen. Maar op 20 februari 2019 komen mogelijk beide werelden samen. Misschien, mogelijk, waarschijnlijk voorziet de Galaxy S10 namelijk een e-wallet. En leidt dit tot een nieuwe CRYPTOrally.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

Japan wordt eerste cashloze maatschappij: vrij spel voor digitaal geld?

’s Werelds grootste experiment in het gebruik van blockchain vangt aan in 2020. Zullen 127 miljoen Japanners voor CRYPTOmunten kiezen? Dat is de hamvraag die het Massachusetts Institute of Technology (MIT) stelt. Uiteraard houdt het wereldgenommeerde instituut zich met de allernieuwste technologieën bezig. Te meer omdat Japanners zich op het gebied van betaalgewoonten onderscheiden van de rest van de geïndustrialiseerde wereld. Contant betalen, met briefjes en munten, is daar nog de gewoonste zaak. Cash is nog steeds king in Japan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2019

J.P.Morgan: eerste bank ter wereld met een eigen CRYPTOmunt!

Plaats maken CRYPTO’s want hier komt JPMorgan Chase and Co met de JPM Coin! Na enkele Amerikaanse pensioenfondsen, een verzekeraar, een universteitsfonds et al. opnieuw een institutioneel die openlijk voor CRYPTO gaat. (Er doen geruchten rond dat deze reeds op de OTC, niet officiële markt, bitcoin zouden kopen; veel waarde hechten we daar niet aan.) Maar dit is een Bank, en dan nog wel één met een hoofdletter. Zes trillion dollars onder beheer en een van de grootste banken van de VS. Hoe komt het denkt u dat deze roots heeft terug tot in 1799? Omdat ze een superspeurneus voor geld verdienen heeft…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2019

Mysterie: $140 miljoen in CRYPTO en niemand die er bij kan?

De plotse dood van de CEO van de Canadese CRYPTObeurs Quadriga heeft voor grote opschudding gezorgd. Niet alleen worden bij dat overlijden vragen gesteld. Maar ook $140 miljoen in CRYPTOmunten is…onvindbaar. Ontoegankelijk. Gestolen. Verdwenen. Weg. Of is het eerder $190 miljoen? Al naargelang de bron. In ieder geval wordt in de praktijk een put van enorme omvang achtergelaten. Mysterie. Wat is er precies aan de hand?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Overzicht van het CRYPTO en blockchain nieuws

CRYPTOhandelaar ‘CRYPTO Zombie’ brengt op zijn typische, gedreven wijze verslag uit van wat er omgaat in de CRYPTO en blockchain wereld. Het belangijkste nieuws van de week dus.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs