EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2020

CRYPTOmarkt leeft weer op/Aandelen tussen hoop en vrees/Buitengrens Europa dicht

Bitcoin plus 19 procent. XRP plus 16 procent. Ethereum (ETH) doet er op dinsdag 17 maart 2020 rond het middaguur 15 procent bij. De altcoins die de laatste twee dagen of zeg maar sinds weken het zwaarst getroffen werden, komen terug van heel diep. Sommige zoals de kleinste, neem een Worldwide Asset eXchange (WAXP) gaan boven de 50 procent stijging op enkele uren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2020

Goudprijs vertoont op dit moment gelijkenissen met het jaar 2008

Juist in deze onzekere tijd zou je verwachten dat beleggers massaal richting de veilige havens vluchten. Toch weten de veilige havens tot nu toe nog niet te profiteren van de dalende beurskoersen. Zo werden de traditionele ‘veilige havens’ goud en zilver tijdens de afgelopen twee weken geconfronteerd met stevige verliezen. Gisteren wist de zilverprijs zelfs te dalen naar een meerjarig dieptepunt. Hoe kan dit?

Niet alleen de traditionele veilige havens hebben het op dit moment lastig, ook de ‘moderne’ veilige havens staan onder druk. Zo werd de CRYPTOmarkt tijdens de afgelopen weken ook geconfronteerd met stevige verliezen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2020

Ook bitcoin fors in de min, CRYPTOmunt in maand tijd gehalveerd

De bitcoin lijkt niet immuun voor de zorgen rond de verspreiding van het coronavirus. Net zoals de aandelenmarkten is de CRYPTOmunt flink gedaald de afgelopen dagen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2020

Bitcoin in vrije val door coronavrees

De bitcoin is vrijdag weer flink in waarde gedaald. Daarmee houdt de CRYPTOmunt gelijke tred met de financiële markten. De vrees rond het coronavirus maakt beleggers in bitcoins nerveus.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 12 maart 2020

CRYPTO’s in vrije val, watskeburt? ‘We zijn gek aan het worden…’

De koersen van bitcoin et al. kleuren donkerrood rond het middaguur van 12 maart 2020. Een ware paniek, alles moet blijkbaar de digitale deur uit. ‘The King of CRYPTO seems to be in a free-fall associated with the global impact of the Coronavirus.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs