EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
24
kliks
24
kliks
22
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: vrijdag 14 december 2018

Ook Samsung gaat CRYPTO wallets integreren in zijn smartphones

Ondanks de fors gedaalde koersen van de CRYPTOmunten, staat de ontwikkeling en innovatie van de sector niet stil. Gebruikservaring was een van de grootste problemen. Maar daar komt steeds meer verandering in. Het wordt steeds gemakkelijker om CRYPTOmunten te bewaren op een smartphone. Zelfs een van de grootste producenten ter wereld, Samsung, heeft plannen in die richting.

Volgens SamMobile, het grootste online community netwerk betreffende Samsung, plant het Zuid-Koreaanse bedrijf een de integratie van een cold wallet systeem bij de lancering van de Galaxy S10.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2018

Zuid-Korea als voorloper in CRYPTO en blockchain

De toekomst en doorbraak van CRYPTO’s zou wel eens in de betaalapps kunnen zitten. De Zuid-Koreaanse CRYPTObeurs Coinone heeft namelijk een nieuwe, interessante mobiele betaalapp gelanceerd, via dochteronderneming Coinone Transfer. Het betaalplatform of applicatie heet Cross. Weer een nieuwe, andersoortige app? Toch niet misschien, en dat dankzij haar nieuwe partner. Geen partner in crime maar partner in CRYPTO. De onderliggende blockchaintechnologie komt namelijk van Ripple, wiens xCurrent betalingstechnologie erg populair is. Sneller en goedkoper, wat meestal een garantie voor succes in het zakenleven betekent. Gebruik maken van Ripple’s XRP, de gelijknamige munt, is zelfs geen vereiste.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 13 december 2018

Mike Novogratz: “ik maak me geen zorgen over de toekomst van CRYPTO

Het gaat bijzonder slecht op de CRYPTOmarkt, zo goed als alle munten hebben zware verliezen achter de rug. Veel CRYPTO-beleggers zijn de moed verloren maar dat geldt niet voor iedereen. Onder andere Mike Novogratz blijft er in geloven en verwacht een goed CRYPTOjaar in 2019.

Mike Novogratz is niet zomaar iemand, hij heeft vroeger voor Goldman Sachs gewerkt en is nu oprichter van Galaxy Digital. Tijdens de gouden periode heeft hij ontzettend veel geld verdiend maar dat is nu wel eventjes anders. Dit jaar heeft hij zijn portefeuille flink in waarde zien dalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2018

Miljardair legt uit waarom hij nog steeds ‘All-In’ gaat in CRYPTO

Mike Novogratz is een miljardair die zijn strepen verdiende bij Goldman Sachs en als hedgefundmanager. Enkele jaren geleden kwam hij terug uit pensioen om zich volledig te storten op CRYPTOmunten. Dat kostte hem de laatste maanden een fortuin. Toch is Novogratz nog steeds overtuigd van de toekomst van CRYPTOmunten.

Naast Tom Lee is er bijna niemand anders van Wall Street die zo positief is over CRYPTOmunten als Mike Novogratz. Hij investeerde honderden miljoen in de CRYPTOmarkt. Met Galaxy Digital Holdings verloor hij echter al zo’n $136 miljoen dit jaar. En dat had nog veel meer kunnen zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2018

Bitcoin: beste belegging ter wereld van de laatste 10 jaar! (deel 2)

Inderdaad, dat was nog eens uniek en opwindend nieuws dat we gisteren in deel 1 brachten niet? Bitcoin de beste belegging van de laatste 10 jaar met 400 procent, zelfs dubbel zoveel als de Nasdaq100 tracker QQQ. Die op zichzelf al het grotendeel van alle andere beleggingen ter wereld ver beneden zich liet. Maar we gaan u nog meer uiterst interessant en met groot inzicht voorschotelen vandaag. Waarom daalde BTC (bent u méé ondertussen toch hoop ik voor u)? Wat gebeurt er écht achter de CRYPTOschermen? Waar gaat bitcoin et al. naartoe? Genoemde Anthony Pompliano van Morgan Creek Digital Assets (MCDA) deelt uitzonderlijk met ons échte wijsheid. Die is zo zeldzaam, en dat maakt ons, u en wij, gepriviligieerd, lucky us!

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs