EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

Pantera Capital CEO: ‘CRYPTO-beleggers overreageren op uitstel Bitcoin-ETF’

CEO Dan Morehead van CRYPTO-hedgefund Pantera Capital zegt dat de beleggers op de CRYPTOmarkt overreageren op het uitstel van de beslissing omtrent een Bitcoin-ETF. Volgens Morehead zal een Bitcoin-ETF nog niet voor direct zijn. Ander goed nieuws wordt dan weer totaal genegeerd door de beleggers.

De topman van Pantera Capital zei begin juni al dat de CRYPTOmarkt ‘very cheap’ is en dat het ‘time to buy’ is. Met de CRYPTOmarkt die 65% lager staat dan de piek van begin dit jaar, is het veel beter om nu te kopen dan enkele maanden geleden. “It’s much cheaper to buy now and participate in the rally as it goes.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

De SEC moet de komende 2 maanden over 9 Bitcoin-ETFs beslissen

Heel de CRYPTOgemeenschap duimt voor een goedkeuring van een Bitcoin-ETF. Het zou de volgende grote stap betekenen voor ’s werelds grootste CRYPTOmunt. De komende 2 maanden staan er maar liefst 9 goed- of afkeuringen op het programma bij de Amerikaanse beurswaakhond. Het worden spannende tijden.

De meest besproken Bitcoin-ETF van de laatste weken, is het voorstel van SolidX-VanEck. Hier besliste de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) om de beslissing uit te stellen naar september.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

Bitcoin wordt zwaar gemanipuleerd

De koers van de Bitcoin is weer fors gedaald. Hoe dit komt en wat beleggers het best zouden kunnen doen, vertelt CRYPTOhandelaar Michaël van de Poppe.

[video]

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

Tom Lee: ‘Bitcoin blijft de beste CRYPTOmunt’

In een interview met CNBC Fast Money legt Bitcoin goeroe Tom Lee van investeringsfonds Funstrat uit waarom Bitcoin nog steeds de beste CRYPTOmunt ter wereld is. Zelfs de daling van $20.000 tot onder $7.000 maakt van Bitcoin de beste CRYPTOmunt. Zolang Bitcoin niet onder $6.000 daalt, ziet hij de markt nog steeds positief in.

In juli probeerde ’s werelds grootste CRYPTOmunt opnieuw om uit de negatieve trend te geraken, maar augustus zette Bitcoin terug met de voeten op de grond. Toch zegt Tom Lee dat Bitcoin de beste CRYPTOmunt is die je kan kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Over het bankieren van de toekomst & digitale munten

Er viel weer heel wat CRYPTO nieuws bij elkaar te rapen afgelopen week; een kleine greep alvast in dit speciale CRYPTO Biflatie Bulletin. De eerste CRYPTObanken zien het licht. ICO’s (Initial Coin Offerings) halen met de vingers in de neus tientallen miljoenen op – een en ander doet denken aan de dotcom-gekte van de jaren negentig. Zoals een ‘voormalige gangster’ die 750 miljoen dollar ophaalt?! Tal van grote bedrijven, instituten en prominente individuen nemen nu ook deel aan de nieuwe blockchain/CRYPTO ontwikkelingen. Een nieuwe stabiele coin is in opmars: de Stablecoin. En d.m.v. blockchain wordt zelfs getracht slavenarbeid op de kledingmarkt tegen te gaan.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs