EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Wordt de VISA CRYPTO card dé doorbraak voor digitale munten?

De eerste Visa debit card voor CRYPTOmunten direct gelinkt aan een CRYPTObeurs is realiteit geworden. Alvast voor het Verenigd Koninkrijk. Initiatiefnemer is de grootste Amerikaanse CRYPTObeurs, Coinbase. Met deze VISA/Coinbase kaart kan iedereen met een Coinbase account zijn en haar munten spenderen. Het is een debetkaart, wat betekent dat je overal ter wereld kunt betalen waar ze CRYPTOmunten accepteren. Voor zover die op jouw rekening staan natuurlijk.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Facebook zoekt 1 miljard dollar voor eigen CRYPTOmunt

Wat we eerder hier op Biflatie schreven blijkt inderdaad te kloppen. Dat op zich is geen wonder. Maar de geruchten omtrent een Facebook CRYPTOmunt blijken inderdaad waar te zijn. Eén miljard dollar in venture capital (durfkapitaal) wil de sociale mediagigant ophalen. Feit is dat te zijner tijd zowat een derde van de wereld (2,3 miljard Facebook gebruikers) met digitale munten in het algemeen kennis zal maken. Het gegeven kan een enorme opwaartse stoot betekenen voor de CRYPTObusiness. Op naar massale acceptatie, het stimuleren van technische ontwikkelingen, in één woord: een gigantische doorbraak?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Trader die crash voorspelde, ziet de bitcoin nu naar 50.000 dollar stijgen

Is de CRYPTO winter achter de rug? Als we naar de koerstabellen kijken, lijkt het alsof de bitcoin aan het heropleven is. De populaire munt is voor het eerst sinds november vorig jaar door de 5.000 dollar grens gebroken. Een belangrijk signaal volgens Peter Brandt, een beursveteraan die de crash voorspelde en opnieuw optimistisch is. Hij voorspelt een stijging naar 50.000 dollar.

De meest gekende en populaire CRYPTOmunt ‘is on the move’. De bitcoin heeft de technische en psychologische grens van 5.000 dollar doorbroken. Volgens analisten is dit het einde van de CRYPTO winter en kan de markt van digitale munten opnieuw gaan groeien dankzij dit momentum.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 april 2019

Opwindende tijden voor bitcoin en altcoins

Die stelt de eigenaar van ’s werelds grootste CRYPTObeurs, Changpeng Zhao, in het vooruitzicht. ‘Exciting trading ahead’, aldus de miljardair en CEO van Binance. U kunt hem zelf zien en horen in volgende video van CNBC CRYPTO Trader. Jawel, ook en zeker CNBC is geëngageerd in de markt van CRYPTOmunten en blockchain technologie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2019

China bant mogelijk CRYPTOmijnen: positief of negatief?

China’s National Development and Reform Commission (NDRC), een economisch adviesbureau voor de Staat, labelt het mijnen van CRYPTOmunten als ‘ongewenst’. Het is nog maar een advies in voorlopige vorm (draft). Tot 7 mei 2019 kunnen er nog veranderingen, aanpassingen gebeuren. Maar wat zou dit betekenen voor het CRYPTOmijnen? Zo’n 71 procent van alle business vindt in China plaats vanwege de lage energiekost. De invloed op de koersen van CRYPTOmunten kan héél positief zijn…of net héél negatief.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs