EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
24
kliks
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

Is een langdurig stabiele Bitcoin prijs een bullish of bearish teken?

Wie heeft een stablecoin als Tether nodig, als je Bitcoin hebt? De prijs van BTC is de afgelopen maanden amper veranderd, en dat doet vele beleggers in CRYPTOcurrencies enigszins zorgen baren. Zo stapten dit jaar al 100.000 Nederlanders uit hun CRYPTO beleggingen, sinds de grote crash van begin dit jaar. Toch is er nog hoop voor Bitcoin, aangezien er genoeg redenen zijn voor optimisme in de nabije toekomst. Maar is een langdurig stabiele Bitcoin prijs nu eigenlijk een bullish of bearish teken?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

ICO’s tegengewerkt en verboden door VS en Zuid-Korea

Ondanks hoge verwachtingen van het tegendeel, blijft Zuid-Korea toch bij haar negatieve houding tegenover ICO’s, CRYPTO-beursgangen. Ze waren verboden en blijven verboden. Onverwacht en een tegenslag voor de CRYPTOsector. Maar een heel ander paar mouwen is wat sinds enige tijd in de States gebeurt, naar verluid. ‘Honderden’ projecten voor ICO’s zien hun plannen gedwarsboomd door de Amerikaanse wetgever. Zouden zonder te weten wetgeving overtreden hebben, die ze niet kennen. Sterker nog: ze durven er slechts anoniem over spreken! Wat is er hier aan de hand?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 oktober 2018

Wereldprimeur: gezondheidszorg in de blockchain én betalen met CRYPTO

Het Londense Medicalchain is de eerste firma die de complete gezondheidszorg in de blockchain brengt. Meer zelfs: patiënten mogen de dokter van hun keuze betalen in CRYPTOmunt. Daarmee levert het meteen een wereldprimeur. De pilot of try out met The Groves Medical Centre in London is tot nu toe een succes. Medicalchain wil eerst het VK veroveren, daarna Europa en dan de rest van de wereld. Grootse plannen dus. Weer een toepassing van formaat voor blockchain technologie. We durven nu wel gerust te stellen: niets zal ooit nog hetzelfde zijn, in positieve zin dan wel!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

SEC onderzoekt nog honderden ICO's (en intensiveert CRYPTOcurrency onderzoek)

Honderden nieuwe CRYPTOcurrency projecten worden "stiekem" volop onderzocht door de Amerikaanse Securities & Exchange Commission (SEC). Het gaat om projecten die zich niet aan de regels hebben gehouden tijdens de lancering van hun Initial Coin Offering (ICO). Ondertussen zijn vele ontwikkelteams van altcoins bezig met verzamelen van bewijs: Hun CRYPTO project mag niet als security worden gezien. Is dit een altcoin drama in de maak? Of zal het voor de meeste altcoins meevallen rondom dit SEC onderzoek?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

CRYPTO Biflatie Bulletin: over de groeiende Aziatische vraag en een Paypal-voor-CRYPTO’s

CRYPTOmunten worden steeds meer geaccepteerd en verhandeld in Azië. Dat is momenteel the place to be. Terwijl activiteiten als R&D zowat gelijk verdeeld zijn over Azië, Europa en de VS. Het zou momenteel een heel geschikt moment zijn om in deze markt te stappen. Omdat de veiligheid is verhoogd, de acceptatie ook door bedrijven. Vanwege het pessimisme dat heerst en de koersen van CRYPTO relatief laag staan. We vernemen dit en meer van Eric Wade van CRYPTO Capital, een Amerikaanse beleggers-adviesservice. Hier volgt een interview met hem.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs