EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2019

Een van ’s werelds grootste nationale investeringsfondsen belegt in CRYPTObeurs

Mubadala Investment Capital staat op nummer 13 van de grootste nationale investeringsfondsen ter wereld. Het is het eigen fonds van de Verenigde Arabische Emiraten. Mubadala gaat investeren: ‘“a seven-figure” USD amount in Abu Dhabi-based upcoming CRYPTOcurrency exchange MidChains.’ Abu Dhabi is de hoofdstad van de V.A.E., dat uit zeven emiraten bestaat. Zou dit zeer rijke land dat doen wanneer er weinig toekomst meer zou zijn voor CRYPTO/blockchain? Think again!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2019

Waarom de bitcoin koers in augustus 2019 slabakt

Niet alleen voor BTC zit het tijdelijk tegen, sinds juli 2019. Toen Facebook zijn ondertussen beruchte libra CRYPTOmunt aankondigde. Aanvankelijk was er zelfs euforie vanwege de wereldwijde publiciteit. Tot verschillende overheden zich er tegen kantten vanwege de kwalijke reputatie van het moederbedrijf op het gebied van privacy. BTC haalde in juli een recent hoogtepunt van bijna $13800. In augustus is dat net geen $11000 meer geworden. Reden tot paniek? Natuurlijk niet. Paniek is de slechtste raadgever, ook in deze.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2019

China heeft een eigen CRYPTOmunt: Digitale Renminbi is een feit

Bij monde van the People’s Bank of China (PBOC) Payment and Settlement division Deputy Chief, Mu Changchun, is de Digitale Renminbi klaar om gelanceerd te worden. Weten we meteen de reden waarom het land zo vijandig stond tegen bitcoin, CRYPTOmunten in het algemeen en het mijnen ervan. China wil het (digitale) rijk voor zich! Zijn ze slim of zijn ze slim? En gelijk hebben ze. Het is tevens een enorme boon voor heel de cyrpto/blockchain wereld. Erkenning…en impact?! 1,4 Miljard mensen? Meer dan 18 procent van de wereldbevolking dat voor CRYPTO gaat…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2019

Fiatmunten in oorlog/handelsoorlog breidt fors uit

Het boek van James Rickards van 2011 leest als een omen van wat we al heel 2019 meemaken. De race to the bottom kunnen we het ook noemen. Er moét meer verkocht worden, er moét meer uitgevoerd worden. Dan is een lage munt wel een noodzaak. Drie grote munten staan op het podum van het wereld handelstoneel. (Met CRYPTOmunten die zich daar een weg naar banen.) Maar een ongeordende val zoals de Chinese Yuan meemaakt op 5 augustus 2019, dat ziet het land nu ook weer niet graag gebeuren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 5 augustus 2019

Prijs bitcoin schiet weer boven grens van 11.000 dollar

De prijs van CRYPTOmunt bitcoin is maandag weer boven de grens van 11.000 dollar uitgekomen. Na een hoogtepunt rond 10 juli op een prijs van bijna 13.000 dollar kwam de munt in een dalende trend terecht. Maar sinds eind vorige week heeft de koers van de belangrijkste digitale valuta opnieuw de weg omhoog gevonden.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs