Nieuws / Artikelen met het woord

dollar

5398 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

De petroDOLLAR is dood. Leve de petroyuan?

China heeft besloten om in yuan geprijsde olie-futures, gedekt door goud, uit te geven. Daarmee probeert China de poten onder de stoel van de Amerikanen en hun absolute hegemonie over de wereldeconomie middels de petroDOLLAR te zagen. De Chinezen nemen zelfs de term “petroyuan” in de mond.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Bizarre goudtransacties doen wenkbrauwen fronsen: wie manipuleert de goudprijs?

Bizar verhaal: Vrijdag werd op 10 minuten tijd maar liefst 4 miljoen ons goud, goed voor 8 miljard DOLLAR, plots verkocht. Wie precies wat verkocht en aan wie is niet duidelijk. Het heeft er dus alle schijn van dat de goudprijs alweer flink gemanipuleerd wordt door de fiat-maffia.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Bitcoin koers gaat door de 6000 euro grens en square maakt bitcoins kopen mogelijk

De Bitcoin koers lijkt de verliezen van afgelopen weekend alweer van zich af te schudden en ging vandaag door de 6000 euro grens. En terwijl Bitcoin in DOLLARs ook al boven de 7000 zit werd vandaag bekend dat een selecte groep mensen nu ook met de square app bitcoins kunnen kopen. Als dit voor het grote publiek open gesteld wordt zullen miljoenen amerikanen ook de mogelijkheid hebben om eenvoudig bitcoins aan te kunnen schaffen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Credit Suisse: “België telt 340.000 miljonairs en millennials betalen het gelag”

De rijkste 1% van de wereld bezit nu 50,1% van alle rijkdom op de wereld. Dat blijkt uit het jaarlijkse vermogensrapport van de Zwitserse bank Credit Suisse. Het afgelopen jaar zijn er nog eens 2,3 miljoen (DOLLAR)miljonairs bijgekomen in de wereld. In totaal lopen op deze aardbol nu 36 miljoen mensen rond die kunnen zeggen dat ze meer dan een miljoen DOLLAR bezitten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Britse pond onder druk door kritiek op May

De Britse pond verliest terrein ten opzichte van de DOLLAR. De Britse premier Theresa May ligt zwaar onder vuur nu enkele ministers in een gelekte brief een harde brexit eisen. Daarnaast heeft ze te maken met seksschandalen van partijgenoten en een minister die op moest stappen wegens niet gemelde privécontacten met Israëlische politici.



Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$