Nieuws / Artikelen met het woord

dollar

5315 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 27 juli 2017

Euro naar hoogste niveau sinds begin 2015

De koers van de euro is vandaag verder de hoogte in gegaan. 's Ochtends klom de Europese eenheidsmunt tot 1,1777 DOLLAR, het hoogste niveau sinds januari 2015.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

OPEC: “Schuldigen voor lage olieprijs bevinden zich onder ons”

Saoedi-Arabië probeert al een tijd orde te scheppen binnen de OPEC, de organisatie van landen die petroleum produceren. Dat gaat met ups en downs en het succes van de strategie om productiequota te respecteren kan worden afgelezen van de prijs van een vat ruwe olie. Die prijs blijft al een tijd steken onder de 50 DOLLAR, ruim 20% onder het streefdoel van de Saoedi’s, die 60 DOLLAR als een absoluut minimum zien om hun budget in evenwicht te houden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Goldman Sachs: Bitcoin kan verder omhoog: $3.700

Een analist van de beruchte zakenbank heeft een zeer positieve analyse gemaakt over bitcoin. Volgens Goldman kan de waarde van de cryptovaluta verder gaan stijgen. Na alle onzekerheid over segwit, ligt de weg vrij richting de 3000 DOLLAR. Daarna zal de prijs van bitcoin op middellange termijn volgens Sheba Jafari (technische analist) naar zo’n 3700 DOLLAR stijgen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Euro is voorlopig de grote winnaar van een half jaar Trump

De euro noteert maandag op zijn hoogste niveau tegenover de DOLLAR in twee jaar tijd en flirtte de voorbije dagen zelfs even met de grens van 1,17 DOLLAR. De uitspraken vorige donderdag van ECB-voorzitter Mario Draghi – die zei dat de bank in het najaar zal overleggen of het opkoopprogramma voor schuldpapier geleidelijk zal worden afgebouwd – kunnen de klim van de eenheidsmunt voorlopig niet afremmen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

OPEC vecht met bondgenoten tegen overvloed aan olie

De OPEC ontmoet maandag in het Russische Sint Petersburg bondgenoten van buiten het kartel zoals Rusland om te praten over de stand van zaken op de oliemarkt en het effect van de gemaakte productie-afspraken.

De 14 leden van de OPEC en 10 grote olieproducenten daarbuiten spraken vorig jaar af om hun output met 1,8 miljoen vaten per dag in te perken. Die afspraken werden afgelopen mei verlengd tot in maart 2018. Dit alles met als doel de oliemarkt in balans te brengen en de olieprijs verder te laten stijgen, maar vooralsnog komt de olieprijs niet verder dan een niveau van rond de 50 DOLLAR per vat.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$