Nieuws / Artikelen met het woord

dollar

5271 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 mei 2017

Centrale banken zetten euro hoger

De DOLLAR staat de laatste weken onder druk. Pariteit tussen de Europese eenheidsmunt en de greenback lijkt even uit zicht verdwenen. De centrale banken zijn uiteraard hoofdrolspelers in het verhaal. 

Volgende maand verhoogt de Federal Reserve waarschijnlijk de rente tot 1/1,25 procent. De zogenaamde Federal Funds Rate werd reeds drie maal verhoogd sinds de financiële crisis, waarbij centrale banken de economie en inflatie terug wilden opkrikken aan de hand van massale stimulus.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: dinsdag 23 mei 2017

Trump over aanslag Manchester: Tijd om deze ideologie totaal te vernietigen

De 18 jarige Georgina Callander (links), hier met Ariana Grande op de foto (genomen in 2015), was een van de eerste bevestigde dodelijke slachtoffers van de terreuraanslag in Manchester.

Het aantal doden van de aanslag in Manchester is gestegen naar 22, het aantal gewonden naar 69. Britse terreurexperts spreken hun zorgen uit dat de aanslag maandenlang gepland moet zijn, de zelfmoordterrorist daarbij hulp moet hebben gehad, en er daarom meer van dit soort gruwelijke wandaden met grote aantallen doden kunnen komen (1). De Amerikaanse president Donald Trump reageerde vanuit Jeruzalem geschokt en woedend dat ‘het tijd wordt om deze ideologie compleet te vernietigen’. Omdat hij net voor honderden miljarden DOLLARs wapens aan Saudi Arabië had verkocht, zei hij er niet ‘islamitische’ bij, maar dat was overduidelijk wel wat hij bedoelde.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 23 mei 2017

Donald Trump wil 3,6 biljoen DOLLAR bezuinigen

De Amerikaanse president Donald Trump wil de komende tien jaar in totaal 3,6 biljoen DOLLAR, omgerekend circa 3200 miljard euro, gaan bezuinigen op de overheidsuitgaven. Het gaat onder meer om bezuinigingen op steun en ziektekostenvergoedingen voor lage inkomens, landbouwsubsidies en overheidsinstellingen.

Het budget van Trump voor het fiscale jaar 2018 dat in oktober begint, wordt dinsdag voorgelegd aan het Amerikaanse Congres.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 22 mei 2017

Bitcoin zet opmars voort

De virtuele munt bitcoin zet zijn opmars voort. Afgelopen weekend werd de grens van de 2.000 DOLLAR per bitcoin overschreden, vandaag was de munt al meer dan 2.187 DOLLAR waard.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 22 mei 2017

Waarde bitcoin passeert grens van 2.000 DOLLAR

De virtuele munt bitcoin is sinds vandaag voor het eerst meer dan 2.000 DOLLAR waard. Omgerekend levert een bitcoin daarmee zo'n 1.785 euro op, zo blijkt uit koersoverzichten op ruilmarkten voor digitale valuta.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$