EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: maandag 24 februari 2020

Beleggers vluchten naar goud: prijs naar hoogste punt sinds 2013

De goudprijs is maandag naar het hoogste niveau in zeven jaar tijd gestegen door zorgen rondom de uitbraak van het coronavirus. Beleggers zien het edelmetaal als 'veilige haven' om naar te vluchten in roerige tijden.

De prijs van een troy ounce goud (31,1 gram) steeg maandag omstreeks 11.20 uur met 2,2 procent naar 1.685 DOLLAR (ongeveer 1.557 euro). Het is de hoogste goudprijs sinds januari 2013.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 februari 2020

Grafiek: Het moment van de waarheid voor de euro

De DOLLAR weet al weken terrein te winnen. Als gevolg daarvan staat de koers van de EUR/USD al weken onder druk. Voor de ‘euro- believers’ is het te hopen dat de DOLLAR niet nog meer terrein weet te winnen. Een meerjarige steunlijn staat immers op dit moment onder grote druk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2020

Warren Buffet vergelijkt Bitcoin met zeeschelpen

An sich is dat niet pejoratief. Schelpen werden nog als geld gebruikt, als ruilmiddel. Drieduizend jaar geleden waren zeldzame schelpen een betaalmiddel in de kustgebieden van Oost-Afrika, Zuidoost-Azië, de westkust van Noord-Amerika en in Oceanië. Met de nadruk op ‘zeldzaam’. Wat zeldzaam is, niet overvloedig voorradig, krijgt vanzelf een hogere waarde. Vergelijk het met antiek tegenover Ikea fabrikaten. Niet zoals de Amerikaanse DOLLAR, wel zoals bitcoin et al. Toch blijft de meest succesvolle belegger ter wereld zweren bij de greenback.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 19 februari 2020

Goudprijs stijgt boven 1.600 DOLLAR uit angst voor economische gevolgen Coronavirus

De toeloop op goud, dat geldt als ‘veilige haven’ voor beleggers, blijft aanhouden. De prijs van een ounce (31,1 gram) goud steeg woensdag tot 1.605 DOLLAR (1486 euro).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 17 februari 2020

Bitcoin is opnieuw onder grens van 10.000 DOLLAR gedoken

De bitcoin is tijdens het weekeinde weer onder de grens van 10.000 DOLLAR gedoken. De virtuele munt zakte zaterdag in een uur tijd van ruim 10.200 DOLLAR naar ongeveer 9900 DOLLAR, en stond vandaag op zo’n 9700 DOLLAR. Een directe aanleiding voor de lichte daling is niet duidelijk.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs