EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

Iran stapt over op euro als handelsmunt

De hoogste leider van Iran Ali Khamenei is enthousiast over het plan van de Iraanse centrale bank om alle transacties in DOLLARs voortaan in euro’s af te rekenen. Dat zou betekenen dat bedrijven in het land geen DOLLARrekening meer aan hoeven te houden om zaken te doen met het buitenland. Ook kan de centrale bank dan haar valutareserves omzetten van de Amerikaanse naar de Europese valuta.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

Staat het zwarte goud klaar voor verdere koersstijgingen?

De Amerikaanse DOLLAR lijkt eindelijk wakker geschoten, al is het misschien maar voor een korte tijd.

2017 verliep vrij dramatisch, net als het begin van 2018.

Terwijl een stijgende USD vaak een slecht signaal is voor de grondstofmarkten lijkt de oliemarkt er zich niets van aan te trekken.

Deze blijft zelfs maar doorstoten naar hogere niveaus.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 22 april 2018

Wordt fysiek goud weer gekoppeld aan de Amerikaanse DOLLAR?

Republikeins Volksvertegenwoordiger Alex Mooney heeft onlangs het opmerkelijke wetsvoorstel ingediend om de Amerikaanse DOLLAR opnieuw te laten dekken door fysiek goud. Nogal wat landen vulden de laatste jaren effectief hun voorraad geel edelmetaal aan, niet in het minst Rusland en China. Of eisten het terug naar eigen land vanuit Noord-Amerika, zoals Duitsland en Hongarije. Voeg hierbij het feit dat de Petro-Yuan vorige maand gelanceerd werd: olie-futures verhandeld in Chinese Yuan in plaats van Amerikaanse DOLLAR. De hegemonie van deze laatste raakt meer en meer ondermijnd. Ook al omdat de munt door de Federal Reserve – centrale bank – bijgedrukt wordt als met een kopieermachine.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 22 april 2018

Investeerder pompt €133 miljoen in crypto-startup dat 'echt' geld vervangt

Drie jonge studenten van de gerenommeerde universiteit van Princeton gooien hoge ogen in Silicon Valley met hun cryptomunt ‘Basis’. Gisteren kondigden ze aan dat een investeringsronde meteen 133 miljoen DOLLAR (108 miljoen euro) heeft binnengebracht. Grote durfkapitalisten pompten grote bedragen in het veelbelovende project.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 21 april 2018

Crypto marktkapitalisatie stijgt naar 391 miljard DOLLAR, klaar voor de stier?

Er zit terug beweging in crypto. Nu ja, die is er altijd geweest, maar deze keer opnieuw in de goede richting lijkt het. Sinds begin vorige week is de totale marktwaarde van crypto gestegen met 141 miljard DOLLAR. Op het moment van schrijven is de gehele markt 391 miljard DOLLAR waard. Het ziet er naar uit dat we ons aan een nieuwe stierenmarkt mogen verwachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs