EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: maandag 5 augustus 2019

Chinese munt naar laagste niveau sinds 2008 na nieuwe heffingen Trump

China heeft de waarde van de renminbi maandag laten dalen naar het laagste niveau sinds 2008. Voor 1 DOLLAR moet nu 7,02 yuan worden betaald.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 augustus 2019

Poetin zet vaart onder de-DOLLARisering van Rusland

Terwijl de handelsrelaties tussen de Verenigde Staten en Rusland blijven verslechteren, maakt president Poetin werk van de-DOLLARisering van de Russische economie of van de belofte om Rusland minder afhankelijk te maken van de Amerikaanse DOLLAR.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2019

Nog eens 10% invoerheffingen: handelsoorlog China-VS wordt het nieuwe normaal

In een reeks tweets kondigt de Amerikaanse president Trump donderdagavond nieuwe invoerheffingen aan in de handelsoorlog met China. Zijn land zal vanaf september extra importtaksen op Chinese producten heffen. Er is sprake van een belasting van 10 procent op een bedrag van 300 miljard DOLLAR (ruim 270 miljard euro) aan Chinese goederen. Het zou o.a. om elektronica, sportschoenen en speelgoed gaan.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2019

Centrale banken investeren massaal in goud door geopolitieke spanningen

Centrale banken wereldwijd hebben in de eerste zes maanden van dit jaar voor 15,7 miljard DOLLAR (14,2 miljard euro) in goud geïnvesteerd. Dat schrijft World Gold Council (WGC) donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2019

Chinese bank worstelt met liquiditeitsprobleem

De Chinese bank Jinzhou is in gesprek met toezichthouders en de centrale bank om te praten over liquiditeitsproblemen bij de bank. Dat schrijft Reuters op basis van verschillende bronnen. De bank ontkent dat er problemen zijn, maar op de financiële markten wordt daar anders over gedacht. De obligaties van de bank die in DOLLARs genoteerd staan kelderden vorige week nadat het nieuws naar buiten kwam. De waarde van de bankobligaties ging donderdag met 7 procentpunt omlaag tot 67,6% van de nominale waarde. Dat betekent dat beleggers er rekening mee beginnen te houden dat ze niet hun volledige inleg terugkrijgen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs