EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: dinsdag 1 januari 2019

Rijksten ter wereld verliezen 451 miljard DOLLAR door dalende beurskoersen

De vijfhonderd rijkste mensen op aarde verloren dit jaar gezamenlijk 451 miljard DOLLAR. Dat komt voornamelijk door de dalende beurskoersen, want bedrijven deden het nog uitstekend, becijfert persbureau Bloomberg.

Vorig jaar kregen de vijfhonderd rijksten er nog meer dan 1 biljoen DOLLAR bij.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 20 december 2018

Willem Middelkoop over het einde van de DOLLAR

Willem Middelkoop in gesprek met Paul Buitink bij Cafe Weltschmerz. De heren praten over het einde van de DOLLAR. De DOLLAR is sinds 1944 de wereldmunt en wordt nog voor 80% gebruikt voor olietransacties, 100% voor de internationale betalingen en 65% worden de internationale reserves in DOLLARs aangehouden. De geschiedenis stelt echter dat gedurende ca. 60/80 jaar één munt de belangrijkste is.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 20 december 2018

Wordt het jaar 2019 hét jaar van de zilvermijnaandelen?

De goud- en zilverprijs moesten tijdens de laatste handelsdag van de week veel waarde inleveren. Deze daling werd hoofdzakelijk veroorzaakt door de sterkere DOLLAR. En normaliter betekent een sterkere DOLLAR slecht nieuws voor de goud- en zilversector. Toch beschikken de edelmetalen over behoorlijk wat potentieel.

De beweeglijkheid van de afgelopen twee maanden heeft er voor weten te zorgen dat de goud- en zilverprijs in waarde zijn gestegen. Deze stijging is echter nog niet voldoende om het jaarverlies weg te poetsen. Zowel de goud- als de zilverprijs noteert onder het slot van 2017.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

Oudste boek over aandelenhandel brengt 375.000 DOLLAR op

Het oudste boek over de aandelenhandel, het Spaanstalige Confusion de Confusiones, heeft op een veiling bij Sotheby's 375.000 DOLLAR (330.000 euro) opgeleverd.

Het boek van Joseph Penso de la Vega stamt uit 1688 en gaat over de aandelenhandel in Amsterdam. De la Vega beschrijft aan de hand van dialogen tussen een filosoof, een handelaar en een aandeelhouder hoe zij denken over de markt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 december 2018

Is de bitcoin op weg naar nul?

Cryptovaluta's blijven in de hoek zitten waar de klappen vallen. Na een crash eind vorig jaar en begin dit jaar leek het even rustig, maar sinds november hebben de digitale munten een nieuwe daling ingezet.

Sinds 5 november is bijvoorbeeld de bitcoin nog eens met bijna 50 procent gedaald en sinds het hoogtepunt in december 2017 is de munt ruim 80 procent minder waard geworden. Andere digitale munten ging het niet beter af en er worden nauwelijks nieuwe digitale munten geïntroduceerd. Voor een bitcoin wordt nu 3.300 DOLLAR betaald tegenover 13.600 DOLLAR begin januari. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs