EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: woensdag 8 april 2020

Goudmarkt ontregeld door gebrek aan liquiditeit

Een gebrek aan liquiditeit in de internationale goudmarkt zorgt voor merkwaardige bewegingen in de goudprijs. Zo lag de goudprijs op de beurs in New York dinsdag ongeveer $50 per troy ounce hoger dan in Londen. Onder normale omstandigheden is dat verschil hooguit een paar DOLLAR, maar door gebrek aan arbitrage lopen de prijzen verder uit elkaar.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 8 april 2020

Kan Bitcoin net als goud fungeren als een ‘veilige haven’?

De koers van de Bitcoin zit al ruim drie weken stevig in de lift. De digitale munt wist begin maart tijdelijk door de grens van 4.000 DOLLAR te zakken, maar sinds dat moment is de Bitcoin met meer dan 80% in waarde gestegen. De digitale munt lijkt zich steeds meer te ontpoppen als ‘veilige haven’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2020

Fed zet balans open voor andere centrale banken

De Federal Reserve heeft dinsdag een nieuwe repo faciliteit voor buitenlandse en internationale monetaire autoriteiten geopend. Via dit nieuwe loket kunnen centrale banken wereldwijd hun Amerikaanse staatsleningen tijdelijk omwisselen voor DOLLARs. Die centrale banken kunnen de DOLLARs vervolgens beschikbaar stellen aan financiële instellingen in eigen land.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 2 april 2020

Lockdown maakt problemen groter dan ze al zijn

Het steunpakket van de Amerikaanse regering om de economie draaiende te houden, gaat hoogstwaarschijnlijk in de richting van de 2.000 miljard DOLLAR. Dat is ruwweg 9,5 procent van het Amerikaanse nationale inkomen, zegt Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2020

Waarom de olieprijs zo laag is

De olieprijs is gekelderd en sommige soorten zijn in jaren niet zo goedkoop geweest. Zo dook de prijs van de oliesoort West Texas Intermediate voor het eerst sinds jaren onder de 20 DOLLAR (ongeveer 18,28 euro) per vat. Brent, de andere belangrijke maatstaf, deed het niet veel beter.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs