EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: Express.live
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: maandag 5 november 2018

Bitcoin staat aan de vooravond van een grote beweging

De Bitcoin beleefde een saaie oktobermaand. Eigenlijk komt de Bitcoin al twee maanden lang haast niet van zijn plek af. De Bitcoin beweegt nu al geruime tijd tussen de grens van 6.000 en 7.000 DOLLAR in. Maar, de kans is ontzettend groot dat daar binnenkort verandering in gaat komen. De grootste digitale munt ter wereld staat immers aan de vooravond van een grote beweging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2018

BTC op 1 miljoen DOLLAR: “If not, I will eat my own dick”

Indien bitcoin niet boven de 1 miljoen DOLLAR staat in 2020, eet John McAfee zijn ‘edele delen’ op. Op televisie dan ook nog. Het is geen alledaagse uitspraak maar een echte uitdaging en voorspelling. McAfee is nochtans geen nitwit die thuishoort in een gesloten instelling voor zwakzinnigen. Maar een ‘softwareontwikkelaar en oprichter van het populaire computer- en netwerkbeveiligingsbedrijf McAfee.’ Wel lijkt het sinds hij zijn bedrijf verkocht enigszins bergaf met hem gegaan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 1 november 2018

Shocktober voorbij: slechtste maand voor beurzen sinds val Lehman

Op de laatste handelsdag van oktober sloten Amerikaanse beurzen hoger. Desondanks maakt het de maand er niet minder dramatisch op. In de afgelopen maand verloor de Dow Jones 4 procent, de S&P 500 7 procent en de Nasdaq ging met ruim 9,2 procent omlaag. In een maand tijd die nu wordt aangeduid als ‘Shocktober’ verdampte in de Verenigde Staten 2000 miljard DOLLAR aan beurswaarde.

Lees verder op goudverzekerd.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2018

'Wapendeal Trump met Saoedi-Arabië levert lang geen 500.000 banen op'

De wapendeal ter waarde van 110 miljard DOLLAR (96 miljard euro) die de Amerikaanse president Donald Trump heeft gesloten met Saoedi-Arabië levert niet zoals hij beweert 500.000 Amerikaanse banen op.

Het aantal banen dat Trump herhaaldelijk heeft aangehaald als er over de deal gesproken wordt, ligt waarschijnlijk drie tot vijf keer hoger dan het aantal dat daadwerkelijk gerealiseerd zal worden, zo blijkt dinsdag uit documenten van defensiebedrijven die persbureau Reuters heeft ingezien.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 28 oktober 2018

Gedurfd: een rechtszaak in China over bitcoin

Ondanks de strenge officiële ban op cryptomunten in China, wint een bezitter van bitcoin zijn of haar rechtszaak. De anonieme klagende partij krijgt de in beheer gegeven digitale munten terug plus intrest. De waarde betreft bijna een half miljoen DOLLAR. Sterker nog: het is de beheerder die probeerde te sjoemelen die een fikse boete krijgt bovenop. Het is ongehoord en ongezien dat Chinese rechters a.h.w. tegen de wet ingaan? En toch is dit niet de eerste keer…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs