EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: woensdag 6 maart 2019

Jeff Bezos blijft rijkste mens op aarde, Eric Wittouck is eerste Belg op 191e plaats

Amazon-topman Jeff Bezos blijft de rijkste mens op aarde, al voor het tweede jaar op rij. Zo blijkt uit de jongste rangschikking van het Amerikaanse magazine Forbes. Het fortuin van Bezos wordt op 131 miljard DOLLAR geraamd, maar liefst 19 miljard meer dan vorig jaar. De eerste Belg, Eric Wittouck, prijkt op de 191ste plaats.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2019

Blockchain smartphones in opkomst

Er bestaan reeds smartphones met een digitale wallet voor cryptomunten. Zoals de recentst aangekondigde en meest prominente, de Samsung Galaxy S10. We schreven er onlangs reeds over. Hij is voorzien om zowel bitcoin als ether (ethereum, ETH) te ontvangen. Hopelijk raken ze in trek bij de consument want er zijn reeds een vijftal op de markt. ‘This may just be the year of the blockchain smartphone,’ schrijft Coindesk.com. Maar startup Electroneum gaat nog een stapje verder. Een smartphone die munten mijnt, zelfs wanneer hij af staat. Tokens in feite, ETN genoemd. En hij zal maximum 80 DOLLAR kosten!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2019

Jongste miljardair ter wereld is 21

Het Amerikaanse model Kylie Jenner is op eenentwintigjarige leeftijd de jongste miljardair van de wereld. Dat zegt een rapport van het zakenmagazine Forbes. Het tijdschrift rangschikte Jenner in de lijst van de rijkste personen op een 2.057ste plaats. Jenner onttroont Mark Zuckerberg, die gedurende elf jaar de titel van jongste miljardair kon dragen. Zuckerberg was immers drieëntwintig jaar toen hij een vermogen van 1 miljard DOLLAR had verzameld.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2019

Aantal $100,- biljetten in omloop fors toegenomen

Het aantal $100,- biljetten in omloop is in het afgelopen decennium omhoog geschoten. Sinds de kredietcrisis is het aantal biljetten van $100,- ruim verdubbeld. Er zijn inmiddels meer biljetten van 100 DOLLAR in omloop dan biljetten van 1 DOLLAR.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2019

Warren Buffett: Crypto is “rattengif in het kwadraat”

Precies dat is wat de beste en rijkste belegger ter wereld verklaart over bitcoin in mei 2018. De bitcoin koers stond toen aan 9000 DOLLAR tegenwaarde. Vijf jaar eerder reeds had zijn partner in Bershire Hathaway, Charlie Munger, de digtale munt omschreven als “rattengif”. BTC noteerde toen aan 100 DOLLAR tegenwaarde. Andere commentaren van de 88 jarige superbelegger door de jaren heen over cryptomunten zijn minstens zo vernietigend geweest. Maar: blockchain vindt Buffett wèl “ingenieus”. Sterker nog: zijn holding heeft er voor 600 miljoen DOLLAR in belegd.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs