EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

Een crisis vraagt om solidariteit : maar voor wie?

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Als het een keer flink tegen zit dan zien we dat alle ellende tegelijk over ons heen wordt gestort. Misschien is dat beter en zijn we dan sneller van de ellende af. En kunnen we na de coronacrisis beter direct de eurocrisis, kredietcrisis, bankencrisis, EU-crisis, enzovoort op één hoop gooien. De mondiale schuldenberg kwijtschelden en een nieuwe start maken met een nieuw monetair systeem zonder DOLLAR en zonder euro. Ieder land zijn eigen valuta met de mogelijkheid om deze op of af te waarderen wanneer dat voor de staatsfinanciën, en dus voor de burgers beter uitkomt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2020

Trump tekent ‘relief bill’ van 484 miljard DOLLAR

Amerikaans president Donald Trump heeft een ‘coronavirus relief bill’ ondertekend om een bepaald deel van de economie te ondersteunen. Hij stelt 484 miljard DOLLAR ter beschikking om kleine bedrijven, ziekenhuizen, de gezondheidszorg en dergelijke te stutten. Een noodzakelijke ingreep want het aantal besmettingen en werklozen loopt flink op.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 april 2020

Elon Musk en Jeff Bezos dit jaar al meer dan miljard DOLLAR rijker

Acht Amerikaanse miljardairs hebben hun fortuin sinds begin dit jaar met meer dan 1 miljard DOLLAR zien toenemen. Onder hen Jeff Bezos, de oprichter en CEO van Amazon en Elon Musk, zijn evenknie bij Tesla. Bij Bezos zou het zelfs gaan om een vermogensgroei van 25 miljard DOLLAR tussen 1 januari en 15 april.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

Olieprijs blijft verder dalen: zullen we dit voelen aan de pomp? En vanaf wanneer?

Benzineprijs zakt tot recordlaagte, dieselprijs tot laagste niveau in bijna 4 jaar

Benzineprijs zakt tot recordlaagte, dieselprijs tot laagste niveau in bijna 4 jaar

De olieprijzen zetten hun daling ook woensdag voort. De prijs voor een vat Brentolie, afkomstig uit de Noordzee en bepalend voor de prijs aan de Belgische pomp, zakte zelfs tot onder de 17 DOLLAR per vat. De Amerikaanse oliesoort WTI leek even op te veren, maar kon uiteindelijk die winst niet vasthouden en werd opnieuw wat goedkoper. Wordt tanken nu goedkoper? En zo ja, vanaf wanneer?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Een vat olie en 40 DOLLAR toe? Bizarre tijden op oliemarkt

Iedereen die maandagavond tijd en ruimte over had om olie op te slaan in de Verenigde Staten kon daarmee 40 DOLLAR (ongeveer 36,80 euro) verdienen met wat gratis vaten olie toe. Handelaren in de VS waren zo wanhopig om van hun contracten af te komen dat ze geld gaven om er maar vanaf te zijn.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs