EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: zondag 13 januari 2019

Rusland zet DOLLARreserves om naar euro en yuan

De Russische centrale bank heeft het afgelopen jaar voor $101 miljard aan DOLLARs omgezet naar euro en yuan. Dat blijkt uit een nieuw rapport dat woensdag door de centrale bank werd vrijgegeven. In totaal werd er voor $44 miljard aan zowel Europese als Chinese valuta aan de reserves toegevoegd. Ook werd er voor een bedrag van $21 miljard geïnvesteerd in de Japanse yen.

[...]

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: zaterdag 12 januari 2019

Zimbabwe introduceert nieuwe munt vanwege tekort aan DOLLARs

Zimbabwe gaat dit jaar een nieuwe munteenheid invoeren, heeft de Zimbabwaanse minister van Financiën zaterdag aangekondigd. Door een tekort aan Amerikaanse DOLLARs is het financiële stelsel in het land in ernstige problemen geraakt.

Omdat er onvoldoende geld is als onderpand voor de 10 miljard Amerikaanse DOLLAR die elektronisch op de bank staat, vragen steeds meer bedrijven om contante betalingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2019

1.000 miljard DOLLAR staan klaar om uit de City of Londen te worden weggehaald

Vermogensbeheerders, verzekeringsmaatschappijen en banken overwegen om activa voor een bedrag van 1.000 miljard DOLLAR vanuit Londen naar het buitenland te transfereren. Reden is de onzekerheden die rond de scheiding van Groot-Brittannië en de Europese Unie worden gecreëerd. Dat blijkt uit een rapport van consulent Ernst & Young (EY), gebaseerd op een enquête bij ruim tweehonderd financiële bedrijven.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2019

Crypto Biflatie Bulletin

Gaat Rusland de Amerikaanse DOLLAR inruilen voor bitcoin? Zien de centrale banken een toekomst voor cryptomunten? Want de BIS, zowat de centrale bank der centrale banken, publiceert de resultaten van een bijzondere rondvraag! Wat zijn de 5 beste munten om te ‘hodlen’ tot 2020? Helaas ook minder goed nieuws maar dan niet rechtstreeks over de cryptomarkt. De echtgenote van een der rijkste mannen van Noorwegen werd ontvoerd. De kidnappers eisen, u raadt het al, losgeld in een digitale munt… U leest het allemaal en meer in het nieuwste Crypto Biflatie Bulletin.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

Wat brengt 2019 voor goud en zilver

De goudprijs heeft het nieuwe jaar positief ingezet. Flink geklommen van een dieptepunt van 1174 DOLLAR in augustus 2018. Naar een koers van 1292 DOLLAR per troy ounce (31,10 gram) begin 2019. De zilverprijs maakt eveneens een comeback in diezelfde periode van 14,05 DOLLAR naar 15,86. Is deze koersstijging duurzaam? En wat brengt 2019 in het algemeen voor de edelmetalen?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs