EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Is het beleid van centrale banken nutteloos?

De afgelopen jaren hebben centrale banken wereldwijd enorm veel geld in het systeem gepompt. De balansen van bijvoorbeeld de Europese centrale bank (ECB), maar ook van de Amerikaanse centrale bank (de Fed) zijn sinds de crisis met biljoenen euro’s en DOLLARs uitgebreid. Maar wat heeft het geholpen?

Het doel van het bijdrukken van geld door centrale banken is natuurlijk het stimuleren van de economie. Volgens centrale banken hoort hierbij een inflatie die stabiel is, rond de 2 procent. Althans dat is het mandaat van de ECB.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Olieprijs knalt omhoog na mogelijke aanval op tankers in Golf van Oman

De prijs van een vat brentolie staat donderdagochtend 2,7 procent in de plus, na berichten over de evacuaties van twee tankers in de Golf van Oman.

Donderdagochtend rond 10:30 uur ligt de prijs van een vat brentolie op 61,57 DOLLAR. Gisteren was dat 59,91 DOLLAR.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 9 juni 2019

Poetin: “Rol van de DOLLAR moet worden herzien”

De rol van de DOLLAR moet worden herzien, omdat de wereldreservemunt een pressiemiddel is geworden waarmee de Verenigde Staten druk kunnen uitoefenen op de rest van de wereld. Dat zei de Russische president Poetin in zijn toespraak voor het St. Petersburg Economic Forum. Hij zei dat internationale financiële organisaties zich moeten aanpassen aan een wereld waarin nieuwe economische centra zijn ontstaan en een steeds grotere rol is weggelegd voor regionale valuta.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2019

Euro maakt beste week van 2019 door dankzij waardedaling van DOLLAR

De euro staat op het punt de beste week van 2019 door te maken. Dit is vooral te danken aan de DOLLAR die in waarde daalt nu beleggers op termijn een renteverlaging van de Amerikaanse centrale bank verwachten.

De euro was rond het middaguur 1,1269 DOLLAR waard, een daling van 0,1 procent vergeleken met donderdag, maar nog steeds 0,9 procent hoger vergeleken met maandag. Dit is de hoogste wekelijkse stijging ten opzichte van de DOLLAR sinds september vorig jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2019

2025 komt dichterbij: luchtvaartautoriteiten vaardigen regels uit voor vliegende taxi’s

Wereldwijd maken autoriteiten zich op voor een wetgeving rond vliegende taxi’s. Dat lijkt ook niet nutteloze inspanning, want volgens ramingen zouden tegen eind volgend decennium al meer dan een miljard vluchten met elektrisch aangedreven vliegende taxi’s zijn uitgevoerd. Dat blijkt uit een rapport van Boston Consulting Group. De wereldwijde sector van de vliegende taxi’s zou volgens de consulent een industrie met een waarde van meer dan 2 biljoen DOLLAR uitbouwen.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs