EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2019

Jesse Lund (IBM) : Bitcoin zal stijgen naar $1 miljoen

[...]

Uiteindelijk verwacht de blockchain expoert dat de prijs van Bitcoin naar de 1 miljoen DOLLAR zal gaan stijgen en dat blockchain in de toekomst een grote rol gaat spelen in financiële en technische wereld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

'China bereid om miljarden aan extra landbouwproducten VS in te voeren'

China heeft voorgesteld om jaarlijks voor 30 miljard DOLLAR (26,4 miljard euro) aan Amerikaanse landbouwproducten te importeren als onderdeel van een handelsakkoord met de VS.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

Barclays reserveert $200 miljoen voor Brexit

De Britse bank Barclays kwam vandaag met cijfers. De bank boekte in 2018 een nettowinst van 1,4 miljard pond. In 2017 maakte de bank nog een verlies. Ook reserveerde de bank 150 miljoen pond (200 miljoen DOLLAR) voor de Brexit.

Barclays zal namelijk ten koste van alles in het Verenigd Koninkrijk blijven. Zo stelde de Jes Staley, de CEO van Barclays:

In reactie op de cijfers van Barclay steeg de aandelenkoers met vier procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Bitcoin herleeft en vliegt richting 4.000 DOLLAR

De afgelopen dagen zijn gunstig geweest voor de populaire Bitcoin. Er is heel verrassend nieuws uit de hoek gekomen van JP Morgan, zij gaan namelijk hun eigen munt lanceren om hun dienstverlening en systemen te verbeteren. Het nieuws sloeg in als een bom en stuurde de Bitcoin, en andere cryptomunten, flink hoger. 

Beleggers in Bitcoin en crypto in het algemeen zullen tevreden zijn met de recente ontwikkelingen op de cryptomarkt. Zoals je kan zien op onderstaande grafiek, maakt de populaire Bitcoin een heropleving mee. De digitale munt komt aardig dicht in de buurt van de 4.000 DOLLARgrens, eindelijk!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

‘Studentenbubbel’ in de maak?

De totale schuld van studenten in de Verenigde Staten is enorm gestegen sinds de financiële crisis. Momenteel bedraagt deze 1,46 biljoen DOLLAR. Alleen tegelijkertijd is ook het aantal wanbetalers gestegen. De totale schuld van studenten met een betalingsachterstand van 90 dagen of meer neemt toe.

Het totaal aantal wanbetalers was in het vierde kwartaal van 2018 goed voor 166,4 miljard DOLLAR volgens data van de Federal Reserve Bank van New York. Omdat zowel de totale uitstaande studentenschuld, als het aantal wanbetalers steeg, blijft het ratio wanbetalers gelijkt op zo’n 11 procent.

Ira Jersey van Bloomberg gaf aan waarom het aantal wanbetalers stijgt:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs