EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: Express.live
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2018

Welke financiële banden heeft Nederland met Saoedi-Arabië?

[...]

De Nederlandse economie is net iets groter dan de Saoedische economie, ongeveer 830 miljard DOLLAR tegen ruim 600 miljard DOLLAR.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2018

Een extreem hoog percentage institutioneel geld is geïnteresseerd in cryptomunten

De aankondiging van Fidelity Investment om handel en custody te gaan aanbieden voor digitale activa zoals cryptomunten is groot nieuws. Een gigant als Fidelity doet dit natuurlijk niet zomaar. Volgens een intern onderzoek is er namelijk een ‘extreem hoog percentage’ van het institutioneel geld geïnteresseerd. Dat belooft veel voor de toekomst van cryptomunten.

Fidelity Investment, dat zo’n 7.500 miljard DOLLAR onder beheer heeft, begint zijn crypto handel en custody met Bitcoin en Ethereum. Dit zijn de 2 grootste en meest liquide cryptomunten. Fidelity zal hiervoor bij een aantal cryptobrokers op zoek gaan naar de beste prijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2018

Op deze website betaal je 99 cent … om te zien wie 99 cent betaalt

Het kan bijna niet gekker. Een website genaamd ‘Who Paid 99 Cents’ geeft een overzicht van iedereen die 99 DOLLARcent betaalt. Op voorwaarde dat je 99 DOLLARcent betaalt. Iedere keer je wilt weten hoeveel mensen er ondertussen 99 DOLLARcent betaald hebben … moet je 99 DOLLARcent betalen.

Het kans soms vreemd lopen op het internet. Alex Tew lanceerde bijvoorbeeld in de begindagen van het internet de Million DOLLAR Homepage waar hij ruimte verkocht aan adverteerders. De website bood verder niets! Hij kreeg zoveel persaandacht dat het een dikke hit bleek te zijn: adverteerders stonden in de rij en de laatste advertentie ging voor bijna $40.000 over de toonbank.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2018

Venezuela ruilt DOLLARs voor euros

De regering van Venezuela brengt voor €2 miljard aan euro’s in de economie om minder afhankelijk te worden van de DOLLAR. De onderminister van economische zaken, Tareck El Aissami, zei dinsdag in een persconferentie dat het land de euro voortaan ook zal gebruiken voor internationale transacties en als referentiepunt voor het omwisselen van valuta.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018

Begrotingstekort VS groeit naar 3,9 procent na belastingverlagingen

Het begrotingstekort van de Amerikaanse regering is gegroeid 779 miljard DOLLAR, of omgerekend 3,9 procent van de Amerikaanse economie.

Een jaar eerder stond het tekort op 3,5 procent en in de laatste veertig jaar noteerde de Amerikaanse regering gemiddeld een tekort van 3,2 procent, blijkt uit gegevens van het Amerikaanse ministerie van Financiën.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs