EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

Goldman Sachs waarschuwt voor een lagere DOLLAR

De DOLLAR weet het al sinds het jaar 2009 beter te doen dan de euro. Als gevolg van de eurocrisis wist de DOLLAR zelfs bijna te stijgen richting pariteit met de euro. En ook op dit moment staat de EUR/USD weer flink onder druk. Toch bestaat de kans dat de DOLLAR reeds haar beste tijd heeft gehad.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

Ray Dalio: ‘We gaan richting Grote Depressie’

We schrijven donderdag 9 april 2020. De nationale schuld is voor de eerste keer in de geschiedenis boven de 24 biljoen DOLLAR gegaan (da’s 24.000 miljard). Dat heeft nog geen enkele natie de VS ooit historisch nagedaan. En met New York als staat nog een record op een heel ander vlak. 8 April 2020 volgens Worldometers.info:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

Saudi's stappen in grote Europese oliebedrijven

Economie Het staatsinvesteringsfonds van Saudi-Arabië heeft belangen genomen in vier grote Europese olie- en gasbedrijven, met een totale waarde van circa 1 miljard DOLLAR. Het zou gaan om Shell, het Franse Total, het Italiaanse Eni en het Noorse Equinor, meldden ingewijden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

Amerikaanse bankenkoepel pompt liefst 2,3 biljoen DOLLAR extra in economie

De Federal Reserve heeft weer een reeks maatregelen aangekondigd om de Amerikaanse economie door de coronacrisis te loodsen. Het gaat alles bij elkaar om zo’n 2,3 biljoen DOLLAR extra hulp. Dat is liefst 2.300 miljard DOLLAR of 2.104 miljard euro. De miljardensteun dient om onder meer kleine en middelgrote bedrijven en lokale overheden aan leningen te helpen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 8 april 2020

Deflatie en de komende hyperinflatie van de DOLLAR

Deze Head Fake nu is de komende deflatie, voorafgaand aan de eerder beschreven hyperinflatie van de US DOLLAR. Grote paradigma verschuivingen worden voorafgegaan door een Head Fake. Door deze deflatie en de vermeende, kunstmatige, stabiliteit worden we op het verkeerde been gezet. Neem als voorbeeld de hyperinflatie in Argentinië. Gedurende het jaar 2001 viel de prijsinflatie onder de nul procent (deflatie) en gelijktijdig daalde de geldhoeveelheid in omloop. Goed te zien is dat begin 2002 de geldhoeveelheid in omloop niet meer daalde, maar als een raket door het dak schoot, zo ook de prijsinflatie.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs