EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: maandag 27 mei 2019

Dr Ron Paul over de DOLLAR, bitcoin en ‘eerlijk geld’

Eerlijk geld of gezond geld, Dr Paul streeft al naar ‘sound money’ voor de term zelf populair werd. De DOLLAR gaat zichzelf vernietigen, zegt hij. Daarom vindt hij het prima dat er een tegengewicht bestaat in de vom van digitale munten. Ooit was dat goud, en dat is het nog natuurlijk. Maar er was ook een tijd dat we zelfs geen goud mochten bezitten, aldus de dokter. Zelf accepteren Ron Paul en zijn zoon, senator Rand Paul, bitcoin als donaties voor hun politieke programma’s, dat spreekt eigenlijk vanzelf voor wie beide heren een beetje kent en volgt. Maar hij blijft een goldbug. Het is echter niet of goud, of bitcoin. Beide kunnen naast mekaar blijven bestaan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 27 mei 2019

Bitcoin nadert de 9.000 DOLLARgrens!

De bitcoin is weer goed op weg om hogere toppen te scheren, maandag schoot de digitale munt fors omhoog en tikte de 8.937,25 DOLLAR aan. De 9.000 DOLLARgrens is in zicht. Cryptomunten zijn opnieuw flink aan populariteit aan het winnen met de bitcoin die de kop trekt. Andere digitale munten lijken gestaag te stijgen maar een evenredige stijging met de bitcoin blijft voorlopig uit.

Het is weer zover, beleggers zijn opnieuw verzot op de bitcoin na een lange tijd. De digitale munt is maandenlang uitgespuwd geweest door beleggers en noteerde tussen eind vorig jaar en maart aan een gemiddelde koers van 3.500 DOLLAR. Daar zitten we nu ver boven, namelijk rond de 8.700 DOLLAR.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2019

Verenigde Staten beraden zich op heffingen tegen lage wisselkoersen

De Verenigde Staten denken erover na om heffingen in te voeren op producten uit landen die hun munteenheid kunstmatig laag houden ten opzichte van de DOLLAR.

De maatregel zou naast Chinese producten ook goederen uit landen als Japan, Zuid-Korea, India, Duitsland en Zwitserland raken. Deze landen staan op een halfjaarlijks gepubliceerde lijst van het Amerikaanse ministerie van Financiën, waarop wordt bijgehouden waar manipulatie van valuta plaatsvindt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2019

'Nieuwste importtarieven Trump kosten Amerikanen 106 miljard DOLLAR'

De laatste ronde van importtariefverhogingen van de Verenigde Staten aan het adres van China zal Amerikaanse huishoudens jaarlijks 106 miljard DOLLAR (95,1 miljard euro) kosten. Dat blijkt donderdag uit onderzoek van de New York Federal Reserve.

Per Amerikaans huishouden zouden de verhoogde importtarieven ongeveer 830 DOLLAR per jaar kosten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 20 mei 2019

Officieel: Bitcoin bedreigt de Amerikaanse DOLLAR!

Verbieden! Voor het te laat is! Alle cryptomunten trouwens! Gevaar! Dat moet Brad Sherman, ‘a U.S Congressman with the Democrats’ gedacht hebben wanneer hij oproept de bitcoin te verbieden. Hoewel in de meeste conversaties over financiën hét onderwerp, bitcoin the talk of the town is. Hoewel er nauwelijks nog een belangrijk bedrijf is dat niet met crypto en of blockchain werkt of bezeig is. Toch is niet iedereen gelukkig met de populariteit van cryptomunten. Ze vormen een gevaar voor de Verenigde Staten en voor de DOLLAR, zegt Sherman. Die andere Congresleden oproept hem te steunen bij zijn voorstel. Vreemd, bijzonder vreemd, Mister Congressman, daar waar wij als grootste gevaar voor die DOLLAR in de eerste plaats uw eigen drukpers zien? In se dus zij die aan de startknop zitten: de Fed, de Amerikaanse regering, uw eigenste Congress en president Trump?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs