EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

'Oud-Nissan-topman betaalde miljoenen aan zakenlieden met geld Nissan'

Ghosn zou 32 miljoen DOLLAR en 16 miljoen DOLLAR hebben betaald aan Nissan-dealers in Oman en Libanon. Dit zou de Fransman gedaan hebben uit de 'CEO reserve', een fonds binnen Nissan speciaal voor de topman gereserveerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

De Crypto Hoofdstad van de wereld

We zijn in Portsmouth, New Hampshire, waar cryptocurrency diehards de Amerikaanse DOLLAR achter zich hebben gelaten. De inwoners van deze stad, ontstaan in de 17de eeuw, hebben altijd officiële regels gehaat. In 1864 had het toenmalige stadje 120 bars, 30 bordelen en drie politieagenten. De piraat Blackbeard en andere rovers zouden hier hun schatten begraven hebben. Anno 2018 rijden er Tesla’s, met een lange rit achter zich op weg naar waar Bitcoin ATM’s (pinautomaten) staan. Op hun nummerplaat prijkt de slogan van de staat: ‘Live Free Or Die’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

Rijkste mensen op aarde werden minder rijk in 2018: totaal verlies van 451 miljard

De vijfhonderd rijkste mensen op aarde verloren dit jaar gezamenlijk 451 miljard DOLLAR (omgerekend zo’n 394 miljard euro). Dat komt voornamelijk door de dalende beurzen, want bedrijven deden het nog uitstekend, becijferde persbureau Bloomberg. Vorig jaar kregen de vijfhonderd rijksten er nog meer dan een biljoen DOLLAR bij.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2019

Maxim Oreshkin: Rusland moet overstappen op de euro als handelsmunt

Rusland en Europa zouden moeten overstappen naar euro’s voor het onderlinge handelsverkeer. Dat zei Maxim Oreshkin, de Russische minister van Economische Ontwikkeling, in een interview met Russia Today. Hij merkt op dat de meeste grondstoffen vandaag de dag nog steeds in DOLLARs verhandeld worden, terwijl dat in bepaalde gevallen helemaal niet logisch is.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2019

Sander Boon en Wim Boonstra over het DOLLARsysteem

Volgens econoom Wim Boonstra heeft de wereldeconomie een nieuw valuta-anker nodig. Het DOLLARsysteem dat na de Tweede Wereldoorlog werd geformaliseerd in Bretton Woods bracht een periode van economische groei en stabiliteit, maar sluit niet goed aan bij de multipolaire wereld waarin we vandaag de dag leven.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs