EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

Globale schuldenberg bedraagt nu 250.000 miljard DOLLAR

Op het einde van het eerste kwartaal van dit jaar had de wereld een gemeenschappelijke schuldenlast van 246,5 biljoen DOLLAR. Dat bedrag vertegenwoordigt bijna 320 procent van de wereldwijde economische productie. Dat blijkt uit een rapport van het Institute of International Finance (IIF). De toename was vooral te wijten aan nieuwe leningen van de Amerikaanse regering en aan kredietopnames in het wereldwijd bedrijfsleven.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

Bill Gates niet langer tweede rijkste man ter wereld, ingehaald door Fransman Bernard Arnault

De Amerikaan miljardair Bill Gates is niet langer de tweede rijkste man ter wereld. Op de miljardairsindex van het financiële persbureau Bloomberg werd Gates gisteren voor het eerst sinds de index zeven jaar geleden werd opgericht, ingehaald door de Fransman Bernard Arnault. Jeff Bezos van Amazon blijft met zijn nettowaarde van 125 miljard DOLLAR (111,5 miljard euro) onverslagen bovenaan de lijst staan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

Bitcoin zakt onder 10.000 DOLLAR na kritiek op Facebooks Libra

De waarde van de bitcoin is vanavond onder de 10.000 DOLLAR gezakt. Dat gebeurde toen Amerikaanse politici zich kritisch uitlieten over Libra, de geplande cryptomunt van Facebook. Volgens de website Coinmarketcap.com, die de waarde van honderden cryptomunten bijhoudt, was één bitcoin rond 22.00 uur ruim 9.700 DOLLAR waard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

Is de EUR/USD dicht bij een nieuwe lange termijn bodem?

De EUR/USD is bezig aan een bewogen beursjaar. Tijdens het afgelopen jaar moest de euro ten opzichte van de DOLLAR veel waarde inleveren en de eurostieren lijken daar dit jaar verandering in te willen brengen. Enkele weken geleden leek er sprake te zijn van een opwaartse uitbraak, maar die prijsstijging werd tijdens de afgelopen week alweer ongedaan gemaakt.

Donald Trump beticht de Europeanen er al maanden van dat ze er alles aan doen om de euro zo laag mogelijk te houden. Volgens Trump probeert de Europese centrale bank op die manier de economie te stimuleren. Een lagere munt levert namelijk een concurrentievoordeel op als het gaat om de export. Daarentegen is een lagere munt juist slecht nieuws voor de import. De import wordt immers duurder. Wat dat betreft is het dus nog maar de vraag of een lagere munt goed nieuws betekent voor de Europese economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

Huawei investeert 3,1 miljard in Italië

Het Chinese telecomconcern Huawei Technologies heeft plannen om de volgende drie jaar 3,1 miljard DOLLAR te investeren in Italië. De Italiaanse regering moet zijn macht over de nationale telecomsector echter op een transparante, efficiënte en eerlijke manier gebruiken. Dat heeft Thomas Miao, directeur van Huawei Italia, gezegd. De woorden van Miao hebben betrekking op de Italiaanse plannen voor de aanleg van een netwerk voor mobiele technologie van de vijfde generatie (5G).

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs