EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2019

Rentepauze

Sinds het loslaten van de koppeling tussen de DOLLAR en goud in 1971 hebben de centrale banken vorig jaar nog nooit zo veel goud ingekocht. De 651,5 ton goud was tevens de op een na hoogste hoeveelheid ooit gemeten, waar de 4 % stijging van aangekocht goud door particulieren vorig jaar maar magertjes tegen afstak. Op zich geen wonder, aangezien de particulier door de media wordt bezig gehouden met recordstanden van de Amerikaanse aandelenbeurs. Dat de centrale bankiers zich blijkbaar niet laten leiden door de euforie op de door hen zelf opgeklopte beurzen mag dan ook geen verbazing wekken; men weet immers wel beter.

[...]

Lees verder op AmsterdamGold
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2019

Wie gaat de Amerikaanse schulden financieren?

De afgelopen decennia heeft de Amerikaanse overheid niet veel moeite gehad om haar tekorten te financieren. De Amerikaanse DOLLAR is nog altijd de wereldreservemunt, wat betekent dat centrale banken wereldwijd DOLLARs aanhouden in hun reserves. Toch is er de laatste jaren een verandering van de trend zichtbaar. Landen als China en Japan breiden hun DOLLARreserves niet meer uit, terwijl een land als Rusland zelfs een groot deel van haar DOLLARreserves van de hand heeft gedaan.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2019

Hyperinflatie: Venezolanen vluchten in bitcoin

Hyperinflatie in Venezuela van 1 miljoen procent (!) in februari 2019. De snel verpauperende bevolking mijdt de dagelijks devaluerende Bolivar. Zij vlucht echter niét in Amerikaanse DOLLAR maar in bitcoin (BTC). Nooit eerder werden plaatselijk zo’n aantallen van de digitale munt verhandeld. Nochtans is historisch die DOLLAR steeds een toevluchtsoord geweest in tijden van crisis. Die tijden veranderen? Jawel, de wereld wordt meer en meer digitaal…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2019

Strop van 180 miljoen euro voor cryptobedrijf na overlijden topman

Een Canadees cryptobedrijf moet vrezen voor een strop van maar liefst 280 miljoen Canadese DOLLAR (186 miljoen euro) nadat de wachtwoorden om bij de cryptomunten te komen, is kwijtgeraakt. De enige persooon die toegang tot de munten had was de topman, maar hij overleed in december plotseling.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 februari 2019

Ook de superrijken zijn een werkende klasse

Velen beschuldigen inactieve miljonairs voor de toename van de inkomensongelijkheid. In werkelijk blijkt de huidige generatie topverdieners hoofdzakelijk tot de werkende klasse te behoren. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Princeton University, de University of California en de University of Chicago, die tijdens het eerste anderhalve decennium van deze eeuw elf miljoen bedrijven in de Verenigde Staten analyseerden.

Daarbij werd vastgesteld dat de hoogste 0,1 procent inkomens – met meer dan 1,6 miljoen DOLLAR verdiensten per jaar – vooral bestaat uit actieve ondernemers en professionals met een eigen bedrijf.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs