EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: Express.live
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

Arabische buurlanden trekken miljarden uit voor steun aan Bahrein

Golfstaatje Bahrein krijgt 10 miljard DOLLAR aan steun van Saudi-Arabië, Koeweit en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) om aan zijn financiële verplichtingen te voldoen. Bahrein gaat de komende jaren werken aan een fiscaal programma om het begrotingstekort in 2022 weg te werken.

De financiën van Bahrein zijn hard geraakt toen de olieprijzen in 2014 sterk daalden. Met hulp van zijn Arabische buren moet een financiële crisis in het land worden voorkomen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

De zilvermarkt slaat terug en dat is een goed teken!

Afgelopen vrijdag zagen we een opvallende beweging op de financiële markten. Terwijl de meeste beleggers oog hadden voor de dalingen bij de Europese indices, wist de zilverprijs iets bijzonders te doen. Ondanks de duurdere DOLLAR, wist de zilverprijs met 3% in waarde te stijgen. En daardoor wist de zilverprijs op weekbasis in het groen te sluiten.

De zilverprijs is, eveneens als de goudprijs, tijdens de afgelopen maanden hard afgestraft. Steeds meer beleggers laten de goud- en zilvermarkt links liggen en de vraag is of dat wel een verstandig idee is. Volgens Chris Kimble, van Kimble Charting, gaf de zilvermarkt tijdens de afgelopen week een belangrijk signaal af.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

Oud-topman SBM Offshore veroordeeld tot drie jaar cel vanwege omkoping

Voormalig SBM Offshore-bestuurder Anthony Mace is in de Verenigde Staten veroordeeld tot drie jaar cel en een boete van 150.000 DOLLAR (circa 130.000 euro) vanwege omkoping.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

Chinese yuan kan nog eens 10 procent in waarde dalen

De Chinese eenheidsmunt kan nog eens met 10 procent kelderen tegenover de DOLLAR als de Verenigde Staten van Amerika de importheffingen blijven verhogen. De huidige heffingen zorgen voor een neerwaartse druk, van zodra deze verhoogd worden eind dit jaar, zal de yuan verder kunnen dalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 1 oktober 2018

Waarom is vastgoed in het Verenigd Koninkrijk zo belachelijk duur?

In geen enkel ander lid van de zeven rijkste landen van de wereld (G7) is zoveel rijkdom aan vastgoed gebonden dan in Groot-Brittannië. Dat blijkt uit een rapport van het Britse Office for National Statistics (ONS). Berekend werd dat Groot-Brittannië in totaal een rijkdom van 12,7 biljoen DOLLAR vertegenwoordigt. Daarvan bleek een bedrag van 6,5 miljard DOLLAR in immobiliën te zijn belegd.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs