EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: dinsdag 24 maart 2020

Run on cash: Zijn er genoeg DOLLARs voor iedereen?

De verklaring van de Fed op 23 maart 2020 om ‘onbeperkt’ te zullen krediet verschaffen, obligaties opkopen en DOLLARs injecteren in het financieel monetair systeem? Het is niets minder dan een paniekreactie omwille van de tweede grootste vrees van de Amerikaanse overheid. Namelijk dat er massaal bankruns in de VS plaats zullen grijpen. (De allergrootste vrees zal waarschijnlijk pas later bewaarheid worden: het verlies van de status van wereldreservemunt.) Er zijn berichten dat er momenteel reeds bij bepaalde Amerikaanse banken restricties heersen voor contanten ophalen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 maart 2020

Senaat VS stemt opnieuw tegen noodpakket van 2 biljoen DOLLAR

De Amerikaanse Senaat heeft maandagavond opnieuw tegen een stimuleringspakket van bijna 2 biljoen DOLLAR (1,85 biljoen euro) gestemd. De betrokken partijen hebben vertrouwen in een goede afloop, maar dit gaat wel wat langer duren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 maart 2020

Run op de Amerikaanse DOLLAR

De afgelopen weken zijn een rollercoaster geweest voor mondiale financiële markten. Het besef daalde in dat we te maken krijgen met zeer onzekere economische vooruitzichten. Na de realisatie dat het Corona-virus ook in de westerse wereld veel economische schade aan zou richten, kwam daar nog de olieschok bij. Rusland besloot niet meer mee te gaan in de voorgestelde productiebeperkingen van OPEC. De prijs kelderde direct met maar liefst 30%. Omdat de vooruitzichten voor de wereldeconomie verslechterden, zakte de prijs daarna nog verder weg.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 23 maart 2020

Regering VS wil elk gezin 3.000 DOLLAR geven, steunpakket van 4 biljoen

De Federal Reserve (Fed), het Amerikaanse stelsel van centrale banken, krijgt binnenkort mogelijk 4 biljoen DOLLAR om de economische impact van de uitbraak van het coronavirus op te vangen, vertelt de Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin zondag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 maart 2020

Amerikaanse senaat stemt tegen steunpakket van 1,8 miljard DOLLAR

De Amerikaanse senaat heeft zondag tegen een stimuleringspakket van 1,8 biljoen DOLLAR (1,7 biljoen euro) gestemd. Dit pakket moet de economische schade tegengaan van het coronavirus.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs