EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2019

Bitcoin ruim 7.850 DOLLAR waard, hoogste koers in negen maanden

De prijs van 1 bitcoin kwam maandag rond 18.50 uur boven de 7.850 DOLLAR (ruim 6.986 euro) uit. Dit is de hoogste koers sinds augustus 2018. De virtuele munt was maandagavond 12,5 procent meer waard dan zondag.

Afgelopen vrijdag brak de koers van de cryptomunt nog door de grens van 6.000 DOLLAR, wat het hoogste niveau was sinds 15 november 2018.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 13 mei 2019

China slaat waarschuwing Trump in de wind: invoerheffingen stijgen tot 25 procent

China slaat terug in de handelsoorlog met de VS. Vanaf 1 juni worden de importheffingen op 60 miljard DOLLAR aan Amerikaanse goederen opgetrokken tot 25 procent. De aandelenbeurzen gaan verder omlaag na de bekendmaking.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 13 mei 2019

China slaat terug: gaat ook hogere invoerrechten heffen

China versus VS: de stand was 0-1. Die wordt op 1 juni 2019 1-1. Vanaf dat tijdstip gaat China invoertaxen op haar beurt verhogen. Van 5 naar 25 procent op voor 60 miljard DOLLAR waarde aan Amerikaanse goederen. Of wat had Donald Trump gedacht. Dat dit reusachtige, economisch zeer machtige land zich ging laten chanteren? Daar komt bij dat het land zich deze tegenzet kan permitteren. China heeft héél diepe zakken. De Verenigde Staten daarentegen zijn eeuwig platzak.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 13 mei 2019

China 'zal niet zwichten voor Amerikaanse druk' in oplopend handelsconflict

Het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken zegt niet te zullen zwichten voor de Amerikaanse druk in het opnieuw oplaaiende handelsconflict tussen de twee landen.

De handelsoorlog tussen de twee landen escaleerde vrijdag toen de Amerikanen invoertarieven verhoogde van 10 tot 25 procent op 200 miljard DOLLAR aan Chinese goederen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 13 mei 2019

Bitcoin stijgt boven de 7.000 DOLLAR

De digitale munteenheid Bitcoin is vorig weekend flink gestegen. Deze ochtend bedroeg de waarde van de cryptomunt zelfs even meer dan 7.000 DOLLAR. Dat betekende een stijging van ruim 10 procent sinds vrijdag.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs