Nieuws / Artikelen met het woord

export

1118 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 3 januari 2018

Rusland gaat meer olie naar China EXPORTeren

Europeanen gaan mogelijk meer betalen voor Russische olie, nu Rusland een groter gedeelte van haar productie naar China kan EXPORTeren. Dat schrijft Bloomberg op basis van een nieuw onderzoeksrapport van FGE. China heeft dit jaar namelijk een nieuwe pijpleiding in gebruik genomen, waarmee ze 300.000 vaten olie per dag extra uit Rusland kan importeren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 28 december 2017

Irak wil nieuw netwerk van olieleidingen aanleggen

Irak is van plan een uitgebreid netwerk van oliepijpleidingen aan te leggen. Het netwerk is vooral bedoeld om ruwe olie en olieproducten naar het buitenland te kunnen EXPORTeren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Liberalisering van de Amerikaanse olie-EXPORT: Trump’s sprong in het ongewisse

Amerikaanse olie is weer erg in trek. Olie is niet zo duur meer als voorheen en Amerika is en blijft een kwaliteitsmerk. Vooral Azië heeft de weg naar Texas gevonden en dat legt de Amerikanen geen windeieren. Wel integendeel.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 12 oktober 2017

Nederlandse EXPORT groeit met ruim 7 procent

De Nederlandse EXPORT is in augustus verder gegroeid ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder, met ruim 7 procent.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

Chinezen ontwijken voor miljarden aan btw via België

Webwinkels van buiten de Europese Unie EXPORTeren voor miljarden aan goederen naar België om er zo de btw te kunnen ontwijken. Vooral Chinese bedrijven zouden zich hier schuldig aan maken. De spullen komen in via vliegtuig of boot aan in België en hebben als eindbestemming een ander EU-land.Omdat de goederen dan in transit verblijven willen de bestaande regels dat er btw wordt betaald in het land van eindbestemming, niet bij ons. Maar in België “verdwijnen” de goederen dan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$