Nieuws / Artikelen met het woord

export

1103 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

'VS overweegt financiële sancties tegen Venezuela'

De Amerikaanse overheid overweegt financiële sancties in te stellen tegen Venezuela waardoor het moeilijker wordt om in dollars te betalen voor de olie van het Zuid-Amerikaanse land.

De maatregel zou de olie-EXPORT van het land, een belangrijke bron van inkomsten, fors kunnen beknotten, meldt persbureau Reuters zaterdag op basis van anonieme bronnen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 22 juli 2017

Australie EXPORTeert recordhoeveelheid goud naar China

Australië heeft in de eerste kwartaal van dit jaar een recordhoeveelheid van 57,4 ton goud naar China geëxporteerd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Australische regering. Vergeleken met de 37,2 ton goud die Australië dezelfde periode vorig jaar EXPORTeerde is dat een toename van 54%. Kijken we naar de cijfers over een langere termijn, dan zien we dat de EXPORT van goud naar China in korte tijd explosief is toegenomen van een paar ton naar enkele tientallen tonnen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 17 juli 2017

Oekraïne krijgt handelsvoordelen van EU

Oekraïne mag vanaf eind september een fors aantal industriële en agrarische producten naar de EU EXPORTeren zonder daar invoerheffingen over te hoeven betalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juli 2017

Het debacle van de Rusland-sancties in cijfers

Sinds 2014 zijn er sancties van kracht tegen Rusland vanwege de Europese Unie en omgekeerd. Op dat moment EXPORTeerde de EU bijna 120 miljard dollar per jaar aan Rusland.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 2 juni 2017

Russen heffen sancties tegen Turkije deels op

Een deel van de Russische economische sancties tegen Turkije wordt opgeheven. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin aangekondigd. De importrestrictie op tomaten - een erg belangrijk EXPORTproduct voor Turkije - blijft voorlopig wel bestaan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$