EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: maandag 27 augustus 2018

China is een van de belangrijkste markten voor commodities

De Chinese overheid probeert een transitie door te maken van een EXPORTgerichte naar een consumeergerichte economie. Toch is de Chinese economie op dit moment nog voor een sterk deel afhankelijk van haar EXPORT. En uiteraard zorgt dat voor een sterke vraag naar commodities.

Uit onderzoek van Macquarie Bank blijkt dat China nog steeds domineert als het gaat om het wereldwijde verbruik van industriële metalen. Daarnaast zijn de Chinezen ook nog steeds grote afnemers van edelmetalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2018

Rusland begint levering S-400 raketsystemen aan Turkije in 2019

Rusland zal volgend jaar beginnen met de levering van S-400 luchtafweersystemen naar Turkije, zo maakte de Russische wapenEXPORTeur RosoboronEXPORT deze week bekend. Dit mobiele luchtafweersysteem kan op grote afstand gevechtsvliegtuigen en langeafstandsraketten onderscheppen en zal daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan de beveiliging van het Turkse luchtruim.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

Iran waarschuwt dat OPEC-leden aandeel olie-EXPORT niet mogen compenseren

Iran heeft zondag gezegd dat het andere OPEC-leden niet is toegestaan om de beperkte olie-EXPORT van Iran te compenseren. De mogelijkheden voor Iran om olie te EXPORTeren zijn beperkt door de sancties die de Amerikaanse president Trump heeft ingesteld tegen het land.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

Trump twittert Turkse lira verder naar beneden

Tijdens een toespraak van de Turkse minister van Financiën meldde Trump de heffingen op staal en aluminium uit Turkije te verdubbelen naar respectievelijk 50 procent en 20 procent. 

Turkije EXPORTeerde in 2017 voor 1 miljard dollar aan staal en 60 miljoen dollar aan aluminium naar de Verenigde Staten. De nieuwe belastingen kosten de Turkse economie dan waarschijnlijk enkele honderden miljoenen dollars. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

China EXPORTeert meer goederen ondanks handelsoorlog

China heeft ondanks de handelsvete met de Verenigde Staten zijn EXPORT verder opgevoerd. Het Aziatische land voerde in juli 12,2 procent meer goederen uit dan in dezelfde periode vorig jaar, blijkt uit cijfers van de douane. Dat is een sterkere stijging dan in juni en meer dan wat economen hadden verwacht.

Het zijn de eerste cijfers over de EXPORT sinds de Verenigde Staten en China elkaar over en weer met importheffingen bestoken.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs