EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: woensdag 15 april 2020

Chinese EXPORT en import daalt, maar minder erg dan gedacht

De cijfers van de Chinese EXPORT en import zijn gepubliceerd geweest en… het lijkt toch minder erg te zijn dan velen hadden gedacht. Uiteraard is de EXPORT en import ten opzichte van maart vorig jaar gedaald, maar de cijfers vallen toch niet zo zwaar dan werd voorspeld. In totaal ging de EXPORT met 6,6 procent achteruit en de import met amper 0,9 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 april 2020

OPEC-vergadering uitgesteld om onenigheid Saoedi-Arabië en Rusland

De digitale bijeenkomst tussen Rusland en OPEC, het samenwerkingsverband tussen veertien olie-EXPORTerende landen, is uitgesteld vanwege een oplopende ruzie tussen Saoedi-Arabië en Rusland, meldt Reuters zaterdagmiddag.

De topbijeenkomst tussen OPEC en Rusland zou op maandag 6 april plaatsvinden, maar wordt nu mogelijk naar woensdag 8 of donderdag 9 april verplaatst.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2020

Olieprijs weer flink omhoog na aankondiging OPEC-vergadering

De olieprijs stijgt wederom flink als reactie op de aankondiging van een videovergadering van OPEC, de organisatie van olie-EXPORTerende landen. Maandag overleggen de landen over het beperken van de eigen olieproductie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

'Sommige oliesoorten verhandeld voor minder dan 20 dollar per vat'

Sommige oliesoorten worden vanwege het wereldwijde aanbodoverschot met forse kortingen verhandeld, waardoor de prijs van sommige oliesoorten ruim onder de 20 dollar per vat blijft.

Ondanks dat de oliefutures voor de Brent-maatstaaf op een kleine 27 dollar per vat staan, ging de belangrijkste EXPORTolie van Rusland deze week voor 16 dollar per vat, terwijl Saudi Arabië zijn oliesoort voor 16 dollar per vat aanbood, zo meldt Reuters op donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

Rusland zet deur voor OPEC-deal op een kier

Rusland staat open voor een overeenkomst met de organisatie van olie-EXPORTerende landen (OPEC) over productiebeperkingen om zo de olieprijs te stabiliseren.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs