Nieuws / Artikelen met het woord

export

1121 artikelen gevonden. Artikel 6 tot 10
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Liberalisering van de Amerikaanse olie-EXPORT: Trump’s sprong in het ongewisse

Amerikaanse olie is weer erg in trek. Olie is niet zo duur meer als voorheen en Amerika is en blijft een kwaliteitsmerk. Vooral Azië heeft de weg naar Texas gevonden en dat legt de Amerikanen geen windeieren. Wel integendeel.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 12 oktober 2017

Nederlandse EXPORT groeit met ruim 7 procent

De Nederlandse EXPORT is in augustus verder gegroeid ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder, met ruim 7 procent.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

Chinezen ontwijken voor miljarden aan btw via België

Webwinkels van buiten de Europese Unie EXPORTeren voor miljarden aan goederen naar België om er zo de btw te kunnen ontwijken. Vooral Chinese bedrijven zouden zich hier schuldig aan maken. De spullen komen in via vliegtuig of boot aan in België en hebben als eindbestemming een ander EU-land.Omdat de goederen dan in transit verblijven willen de bestaande regels dat er btw wordt betaald in het land van eindbestemming, niet bij ons. Maar in België “verdwijnen” de goederen dan.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 28 september 2017

Verenigde Staten EXPORTeren steeds meer olie naar Azie

De Verenigde Staten EXPORTeren steeds meer olie en dat gaat voor een groot gedeelte naar Azië. Van de totale EXPORT van Amerikaanse olie gaat dit jaar zelfs een derde deel naar Aziatische landen. Dat is opmerkelijk, gezien de afstand die olietankers moeten afleggen om van de Golf van Mexico naar bestemmingen als China, Japan en Zuid-Korea te komen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Beursblik: Nederlandse economie groeit meer dan 3 procent

De economen van ABN AMRO hebben hun ramingen voor de economische groei in Nederland verhoogd nadat het tweede kwartaal “extreem sterke groei” liet zien, terwijl de ontwikkelingen in het buitenland veelbelovend zijn voor de EXPORTgroei in 2018. Dit blijkt uit een donderdag gepubliceerd rapport.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$