EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: woensdag 18 september 2019

Zakt de Chinese groei nog verder weg?

De groei van de Chinese economie staat al jaren onder druk. Dat is op zich niet vreemd, want dat de Chinezen een groei van 10% niet eeuwig zouden volhouden stond buiten kijf. Toch loopt de Chinese groei wat sneller terug dan verwacht. En zelfs de maatregelen van de Chinese overheid lijken daar weinig aan te kunnen veranderen.

De Chinezen zijn op dit moment in een felle handelsstrijd verwikkeld met de Amerikanen. De opgelegde importheffingen vanuit de VS zijn een doorn in het oog voor veel Chinese fabrikanten. Ondanks het feit dat de Chinese economie een transitie aan het doormaken is van een EXPORTgerichte naar een consumeergerichte economie, is de economie op dit moment nog sterk afhankelijk van haar EXPORT.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 september 2019

Trump beschuldigt ECB van koersmanipulatie

De Europese Centrale Bank (ECB) schaadt de Amerikaanse EXPORT door de waarde van de euro omlaag te sturen ten opzichte van de dollar. Dat zei de Amerikaanse president Donald Trump in reactie op de nieuwe stimuleringsmaatregelen die de ECB vandaag aankondigde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

EXPORT China krimpt door handelsoorlog met VS

China begint de gevolgen te merken van de escalerende handelsoorlog met de Verenigde Staten. De verkopen naar de VS waren afgelopen augustus 16 procent lager dan een jaar eerder, toen de handelsoorlog tussen de twee landen oplaaide.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2019

Het verband tussen de Zuid-Koreaanse munt en de MSCI World Index…

Wat veel beleggers niet weten is dat er sprake is van een sterk verband tussen de Zuid-Koreaanse munt en de MSCI World Index. De laatstgenoemde index bevat alle belangrijke wereldwijde aandelen. Het probleem is alleen dat de Zuid-Koreaanse valuta het op dit moment bijzonder lastig heeft. En dat kan ook slecht nieuws betekenen voor de wereldwijde aandelenmarkten.

De Zuid-Koreaanse munt is sterk afhankelijk van de EXPORT en kan tevens gezien worden als een barometer voor de financiële condities wereldwijd. Op het moment dat de Zuid-Koreaanse valuta het lastig heeft dan is dat meestal een slecht economisch teken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 september 2019

Vele Iraanse olieproducten ontsnappen aan Amerikaanse sancties

De Iraanse EXPORT van ruwe petroleum is door de sancties van de Verenigde Staten met 80 procent ingekrompen, maar de EXPORT van andere olieproducten blijft nagenoeg onaangeroerd. De verkoop van deze producten brengt Iran ongeveer 500 miljoen dollar per maand op. Dat blijkt uit ramingen van het persbureau Reuters. Iran produceert niet alleen ruwe petroleum. Het land brengt ook benzine, stookolie, scheepsbrandstoffen en aardgas op de markt.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs