EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: maandag 16 december 2019

Argentinië verhoogt EXPORTheffingen om schulden te financieren

[...]

In Argentinië heerst sinds 2018 een economische crisis. Met de heffingen wil Fernandez schulden financieren die zijn voorganger is aangegaan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2019

Winstdaling bij de Chinese industriesector was nog nooit zo groot

Voor de Chinese producenten is het te hopen dat Donald Trump en Xi Jinping snel tot een handelsakkoord komen. De financiële gevolgen van de handelsoorlog worden immers bij de Chinese EXPORTeurs steeds duidelijker zichtbaar. Tijdens de afgelopen maand was er zelfs sprake van de grootste winstdaling bij de Chinese industriesector ooit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2019

Double Whammy voor de Aziatische EXPORTeurs

Niet alleen zwakt de Chinese economie af, het land voert nadrukkelijk een beleid van zelf maken en minder importeren. Als je kijkt naar de import/EXPORTcijfers van Indonesië, Thailand, Japan en Korea...dat is gewoon verschrikkelijk, dat ziet er niet goed uit. Ten slotte heb je het conflict in Hongkong. Dat heeft ook een uitstraling, in de hele regio staat het vertrouwen onder druk.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2019

Amerikaanse oliesector boekt eerste handelsoverschot in ruim vier decennia

In de Verenigde Staten heeft de petroleumindustrie voor de eerste keer in meer dan veertig jaar een handelsoverschot laten optekenen. Daardoor slaagde de Amerikaanse economie erin tijdens de maand september ook zijn handelsdeficit te verminderen. Dat blijkt uit rapporten van het Amerikaanse ministerie van handel. Er wordt wel aan toegevoegd dat in alle economische sectoren de Amerikaanse EXPORT en import een daling liet optekenen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2019

Voor Iran moet olieprijs meer dan verdrievoudigen

Om volgend jaar een begroting in evenwicht te kunnen voorleggen, zou Iran zijn olie aan 194,6 dollar per vat moeten kunnen verkopen. Dat zegt een rapport van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Iran is vooral door Amerikaanse sancties economisch zwaar geraakt. De Iraanse EXPORT is teruggevallen tot 60,3 miljard dollar, tegenover 103,2 miljard dollar vorig jaar.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs