EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

Trump twittert Turkse lira verder naar beneden

Tijdens een toespraak van de Turkse minister van Financiën meldde Trump de heffingen op staal en aluminium uit Turkije te verdubbelen naar respectievelijk 50 procent en 20 procent. 

Turkije EXPORTeerde in 2017 voor 1 miljard dollar aan staal en 60 miljoen dollar aan aluminium naar de Verenigde Staten. De nieuwe belastingen kosten de Turkse economie dan waarschijnlijk enkele honderden miljoenen dollars. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

China EXPORTeert meer goederen ondanks handelsoorlog

China heeft ondanks de handelsvete met de Verenigde Staten zijn EXPORT verder opgevoerd. Het Aziatische land voerde in juli 12,2 procent meer goederen uit dan in dezelfde periode vorig jaar, blijkt uit cijfers van de douane. Dat is een sterkere stijging dan in juni en meer dan wat economen hadden verwacht.

Het zijn de eerste cijfers over de EXPORT sinds de Verenigde Staten en China elkaar over en weer met importheffingen bestoken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 2 augustus 2018

Europese EXPORTmotor sputtert

De economie van de eurozone heeft tijdens het tweede kwartaal van dit jaar een verdere groeivertraging moeten registreren. Er moet worden vastgesteld dat de EXPORT van de eurozone sputtert, terwijl het vertrouwen van het bedrijfsleven werd aangetast door bekommernissen over de toekomstige relaties met de grootste handelspartners van de regio.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Productie en EXPORT Iraanse olie 'ondanks druk VS' volgens Iran niet veranderd

De Iraanse minister van Olie zegt dat de omvang van de Iraanse olieproductie en olie-EXPORT ondanks "de druk vanuit de VS" niet is veranderd. De acties van de Amerikaanse president Donald Trump zijn "beledigend", zegt de bewindsman zaterdag op de staatstelevisie.  

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Iran dreigt belangrijke scheepsroute voor olie te blokkeren

Een oud doemscenario is opnieuw tot leven gewekt door Iraanse functionarissen. De Iraanse president Rouhani verklaarde dinsdag in Bern, Zwitserland, dat zijn land de Straat van Hormuz zou kunnen blokkeren voor al het Arabische scheepvaartverkeer, indien Washington de nul-EXPORTdoelstellingen voor Iran in de komende maanden volledig implementeert.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected]rgelijken.nl.

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs