EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: woensdag 28 augustus 2019

Belandt de Duitse economie in een nieuwe recessie?

De Duitse economie ondervindt op dit moment grote hinder van de handelsoorlog. De Duitse economie is namelijk voor een groot deel afhankelijk van haar EXPORT. En die EXPORT is, als gevolg van de toegenomen handelsspanningen in de wereld, onder druk komen te staan. En het Duitse bedrijfsleven raakt daardoor steeds pessimistischer.

Uit de meest recent gepubliceerde macrocijfers blijkt dat het Duitse bedrijfsleven voor het laatst in het jaar 2009 zo pessimistisch gestemd was. We hebben op dit moment te maken met een notering van onder de 93.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 augustus 2019

Wereldhandel stokt (en waarom we niet op de centrale bankiers moeten rekenen)

De wereldhandel slabakt al langer dan in 2019. Zeg maar ‘krimpt’. Met 1,4 procent maand op maand, dat is dan juni 2019 als meest recente cijfer. Vooral de EXPORT door China, Japan en de eurozone is getroffen. Aldus Wolfstreet.com en de World Trade Monitor. ‘Developments in global international trade and industrial production June 2019′: niet goed tot erg slecht. Die slechte resultaten zetten de wereld terug naar oktober 2017.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2019

Handelsconflict escaleert, China voert nieuwe invoertarieven in

China heeft opnieuw invoertarieven op Amerikaanse goederen ingevoerd als represaille voor de invoertarieven die de Amerikanen al eerder instelden. Het gaat om de EXPORT van goederen met een waarde van zo'n 75 miljard dollar (bijna 68 miljard euro).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2019

Amerikaanse whiskey vreest voor oplopende handelsoorlog met Europa

De Amerikaanse whiskey-producenten hebben op een jaar tijd meer dan 20 procent van hun EXPORT naar Europa verloren. Reden voor die terugval zijn de introductie van Europese importtarieven. Dat zegt de Amerikaanse Distilled Spirits Council, vertegenwoordiger van de Amerikaanse whiskey-producenten. De Europese Unie besliste in juni vorig jaar tot een heffing van 25 procent op de invoer van Amerikaanse whiskey.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

Ook Japanse EXPORT lijdt onder handelsoorlog

Verschillende economieën lijden onder de strubbelingen tussen de Verenigde Staten van Amerika en China. Alsook de Japanse economie heeft het moeilijk en ziet zijn EXPORT nu voor de achtste maand op rij dalen. Erger nog, het vertrouwen van de ondernemers was voor het eerst negatief in juli. Deze data voeden de angst en vrees voor een nakende wereldwijde recessie.

De Japanse economie ondervindt hinder door de handelsoorlog, hun EXPORT is nu al voor de achtste maand op rij gedaald. In juli gingen de EXPORTcijfers met 1,6 procent naar beneden in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De Japanse beleidsmakers maken zich zorgen dat de zwakke economische cijfers op termijn nog meer schade zullen aanrichten aan de binnenlandse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs