EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: dinsdag 29 oktober 2019

Russische Power of Siberia pijpleiding gereed

Gazprom is klaar om de Power of Siberia in gebruik te nemen, een nieuwe pijpleiding waarmee Rusland gas naar China kan EXPORTeren. Met een lengte van ongeveer 3.000 kilometer is dit de langste pijpleiding in het oosten van Rusland. Via deze nieuwe route kan Rusland aardgas van verschillende velden in Irkoetsk en Jakoetië naar China transporteren. Deze nieuwe route wordt eind dit jaar in gebruik genomen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 oktober 2019

Zuid-Koreaanse EXPORT zakt in elkaar en dat betekent onheil voor de wereldeconomie

De handelsoorlog tussen de VS en China heeft er voor weten te zorgen dat de wereldwijde EXPORT onder druk is komen te staan. Door de toegenomen globalisering is de handelsoorlog bijna overal ter wereld te voelen. En met name de EXPORTgerichte landen lijden op dit moment stevig onder de importtarieven.

Donald Trump wist tijdens de afgelopen weken een mini-handelsakkoord te sluiten met de Chinezen. Volgens Trump moet deze ‘mini-deal’ de weg vrijmaken voor een omvangrijke handelsovereenkomst. Een dergelijke overeenkomst zou ook wel hard nodig zijn, want de groei van de wereldeconomie begint steeds meer te lijden onder de handelsbelemmeringen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2019

Zes procent groei is honderd procent ongeloofwaardig

De Chinese economie groeit nog steeds met zes procent. Dat is goed nieuws, voor wie dat gelooft althans. En dat is een hele kleine groep, waar ik zeker niet toe behoor. Ik geloof er geen moer van. De autoverkopen, het filmbezoek, de elektriciteitsproductie, het vrachtvervoer, de cijfers voor de import en EXPORT, de werkgelegenheidscijfers - geen van alle passen bij een groei van zes procent.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2019

Zuid-Korea gaat all in met blockchain tegen 2021

Zuid-Korea gaat de complete handelsfinanciering van het land in de blockchain plaatsen. In 2021 moet het zo ver zijn. Van een statement en engagement gesproken! Het plan heet ‘the country’s Development Plan for Digital Trade, which was introduced by Finance Minister Hong Nam-ki on Oct. 14. Under the plan, blockchain, along with 5G and AI, will be utilized to transform the trade environment and strengthen EXPORTs.’ En opnieuw heeft het Westen, met Europa en de VS, het nakijken…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2019

Chinese import en EXPORT stelt teleur

De Chinese economie lijkt verder af te koelen, zowel de import als EXPORT zijn in september lager uitgevallen dan men had verwacht. De EXPORT is, in vergelijking met een jaar geleden, met 3,2 procent gedaald. Ook de EXPORT liet het afweten met een daling van ongeveer 8,5 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs