Nieuws / Artikelen met het woord

export

1121 artikelen gevonden. Artikel 21 tot 25
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 17 juli 2017

Oekraïne krijgt handelsvoordelen van EU

Oekraïne mag vanaf eind september een fors aantal industriële en agrarische producten naar de EU EXPORTeren zonder daar invoerheffingen over te hoeven betalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juli 2017

Het debacle van de Rusland-sancties in cijfers

Sinds 2014 zijn er sancties van kracht tegen Rusland vanwege de Europese Unie en omgekeerd. Op dat moment EXPORTeerde de EU bijna 120 miljard dollar per jaar aan Rusland.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 2 juni 2017

Russen heffen sancties tegen Turkije deels op

Een deel van de Russische economische sancties tegen Turkije wordt opgeheven. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin aangekondigd. De importrestrictie op tomaten - een erg belangrijk EXPORTproduct voor Turkije - blijft voorlopig wel bestaan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 25 mei 2017

Japan weet ook te profiteren van herstel wereldeconomie

De groei van de wereldeconomie zit in de lift en steeds meer landen plukken hier de vruchten van. Ook in Japan, waar het de afgelopen jaren niet bepaald gemakkelijk is gegaan, is het herstel van de wereldeconomie goed zichtbaar. Met name wanneer we ons richten op de Japanse EXPORT.

Japan komt steeds meer bekend te staan als het land met haar grote vergrijzingsprobleem. Toch probeert de Japanse overheid er alles aan te doen om de groei van de economie op peil te houden. De afgelopen jaren is dat, net zoals in Europa, niet zonder slag of stoot gegaan. Toch ziet de toekomst er op dit moment een stukje rooskleuriger uit.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 16 mei 2017

Brexit: Helft EU-bedrijven op zoek naar leveranciers buiten het VK

Bijna de helft van de Europese bedrijven is op zoek naar een alternatief voor zijn Britse toeleveranciers. Dat blijkt uit een enquête van het Britse Chartered Institute of Procurement and Supply.

De resultaten tonen volgens de onderzoekers dat de brexit een belangrijke bedreiging kan worden voor de Britse EXPORTsector.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$