Nieuws / Artikelen met het woord

export

1121 artikelen gevonden. Artikel 571 tot 575
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 13 januari 2014

Indonesiƫ beperkt grondstoffenEXPORT

Het is nu niet meer mogelijk om onverwerkte grondstoffen te EXPORTeren uit Indonesiƫ. Er werd wel een uitzondering gemaakt voor grote mijnbouwbedrijven zoals Newmont Mining en Freeport.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 10 januari 2014

China passeert VS als grootste handelsnatie ter wereld

China heeft in 2013 meer goederen en diensten verhandeld met het buitenland dan de Verenigde Staten. De optelsom van de import en de EXPORT kwam uit op $4.160 miljard, terwijl de teller voor de Verenigde Staten na elf maanden op $3.570 miljard staat. China werd in 2013 ook de grootste importeur van ruwe olie en goud.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

2014:De kentering

De groeikansen dient men dan wel zich toe te trekken en te converteren naar actie toewerkende naar het beoogde resultaat! De belangrijkste redenen van de afzetgroei zijn het aantrekken van de EXPORT, een toename van investeringen en een positievere consument. De EXPORTgroei neemt toe door het aantrekken van de Europese economie. De investeringsbereidheid van het Nederlandse MKB neemt toe door het verbeterende afzetperspectief. De omslag in de Nederlandse woningmarkt zal leiden tot een positieve impuls van de consumentenbestedingen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 2 januari 2014

China en Rusland gaan in 2014 nog meer samenwerken

China gaat de komende tijd $20 miljard investeren in de Russische infrastructuur en in ruil daarvoor zal Rusland op termijn drie keer zoveel olie EXPORTeren naar China. In 2013 werden al belangrijke handelsovereenkomsten gesloten, maar in 2014 willen de twee grootmachten nog intensiever samenwerken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 30 december 2013

GasEXPORT Rusland naar Europa bereikt record

Gazprom levert ongeveer een kwart van de Europese aardgasbehoefte. Het vorige record werd in 2008 bereikt met een EXPORT van 160 miljard kubieke meter.

In 2012 daalde de uitvoer van Russisch gas naar Europa vanwege een zwakkere vraag. Dit jaar werd de vraag echter gestimuleerd door het koude weer in Europa begin dit jaar en een lagere gasprijs.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$