EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 571 tot 575 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Sell-off China biedt nieuwe kansen

De Chinese economie vertraagt, de EXPORT crasht en de industriële productie krimpt. Veel beleggers zijn ongerust over de harde of zachte landing van de Chinese economie. En wanneer er slecht nieuws is, vluchten beleggers. Dit biedt uiteraard kansen voor diegene die durven kopen als de rest vlucht.

Er zijn grote mijnbedrijven die veel belangen hebben in China. Deze mijnen worden mee afgestraft door het onzekere klimaat. Men verwacht dat de vraag naar grondstoffen fors zal dalen, vooral grondstoffen zoals koper, ijzererts, steenkool ... De 5 grootste mijnbedrijven zagen vorige week $ 24 miljard in marktwaarde in rook opgaan in slechts 2 dagen tijd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

People’s Bank of China (PBoC) ziet Chinese Yuan liever niet stijgen

De Amerikaanse regering ziet met lede ogen hoe de Chinese Yuan opnieuw in waarde is gedaald tov de Dollar. Daarmee groeit het verwijt opnieuw aan dat de People’s Bank of China (PBOC) de koers van de Yuan kunstmatig laag houdt om de EXPORT te bevorderen. De Amerikaanse centrale bank zou graag zien dat de depreciatie van de koers van de Yuan tot staan zou worden gebracht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

Marc Faber: “Chinese kredietbubbel implodeert”

Marc Faber is nooit een fan geweest van China, dat is geen geheim. Maar Faber vreest dat de enorme Chinese kredietbubbel momenteel aan het ploffen is, met alle negatieve gevolgen van dien voor de financiële markten.

Marc Faber is nooit een fan geweest van China, dat is geen geheim. Maar Faber vreest dat de enorme Chinese kredietbubbel momenteel aan het ploffen is, met alle negatieve gevolgen van dien voor de financiële markten.

De implosie van de Chinese kredietbubbel zal zijn effect hebben op de binnenlandse vraag en consumptie, maar ook de huizenmarkt en zelfs op de Chinese EXPORT. Marc Faber voorziet een Chinese groei van 4%, wat beduidend lager is dan de officiële groeicijfers van meer dan 7% voor de Chinese economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Russische centrale bank zit scheef

De druk op de Roebel, o.a. als gevolg van de crisis in Oekraïne, is op het eerste zicht goed nieuws voor de Russische economie want een goedkope munt betekent dat de EXPORTpositie van de bedrijven een stuk beter wordt. Elke medaille heeft echter zijn keerzijde en in dit geval betekent dit dat het inflatiegevaar opnieuw concrete vormen heeft aangenomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Terugkeer ‘Gouden Jaren’ voor Japan is ver weg

De laatste tijd is er genoeg nieuws geweest over de Japanse economie, maar de gouden jaren lijken achter de rug voor dit EXPORTland. De economie loopt minder goed dan de afgelopen jaren, en nu geeft die enorme druk op de beleidsmakers in het land.

Overigens is Japan niet het enige land met veel groeizorgen, China kan zich daar rustig bij aansluiten. De groei van China moet naar beneden bijgesteld worden, en daardoor noteerde de Chinese beurs op de laagste stand in 5 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs