Nieuws / Artikelen met het woord

export

1116 artikelen gevonden. Artikel 636 tot 640
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Premie op goudbaren naar records in Azië

In Hong Kong en Singapore betaalt men steeds meer premie voor goud. De goudprijs is weliswaar gezakt, maar door de sterk toegenomen vraag worden de premies steeds hoger. Er is een serieus tekort om aan de Chinese vraag te voorzien. Japanse handelaren zien een kans en EXPORTeren hun goudbaren naar de Chinese markt. In maart importeerde China een recordhoeveelheid van meer dan 220 ton goud!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Wanneer komt People’s Bank of China (PBOC) in de ring?

China volgt met argusogen de gebeurtenissen rond de Japanse Yen. De Chinese EXPORT krijgt vanzelfsprekend een stevige pad in de korf gezet door de super agressieve monetaire politiek waar de Japanse centrale bank voor heeft gekozen. Het heet dat een depreciatie van de Yen niet de bedoeling is, maar die koersval is toch mooi meegenomen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

'Stand van economie slechter dan verwacht'

De Nederlandse economie heeft in het eerste kwartaal iets slechter gepresteerd dan verwacht. Het blijft wachten op een verbetering van het vertrouwen en een sterkere EXPORTgroei, blijkt uit een rondgang langs economen.

Het CBS maakte woensdag bekend dat de economie in de eerste 3 maanden van het jaar met 0,1 procent is gekrompen vergeleken met een kwartaal eerder.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

De VS verscheepte al voor $ 1 miljard goud naar Zuid-Afrika

Volgens de EXPORTdata van de Verenigde Staten is het handelsoverschot met Zuid-Afrika van $ 402 miljoen in januari gekeerd naar een handelstekort van $ 689 miljoen in maart. Reden: de volledige ommezwaai is te wijten aan het verschepen van goud uit John F. Kennedy International Airport naar Zuid-Afrika. De EXPORT van goud was goed voor 20.013 kg ter waarde van $ 982 miljoen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Zuid-Afrika kocht dit jaar 20 ton sloopgoud uit de VS

Zuid-Afrika heeft dit jaar al meer dan 20 ton ruw goud gekocht in de VS. Veel Amerikaans sloopgoud vindt een nieuwe bestemming buiten de VS, want de EXPORT van ruwe goudstaven is in een paar jaar tijd meer dan verdubbeld. In 2012 EXPORTeerde de VS maar liefst 355 ton goud via JFK Airport.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$