EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 966 tot 970 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2012

Olieprijs sluit lager

De olieprijs is dinsdag lager gesloten, nadat Saoedische functionarissen aangaven dat 's werelds grootste EXPORTeur van ruwe olie zal proberen de stijgende prijzen in toom te houden.

De olieprijs is dinsdag lager gesloten, nadat Saoedische functionarissen aangaven dat 's werelds grootste EXPORTeur van ruwe olie zal proberen de stijgende prijzen in toom te houden.

De aprilfuture voor een vat ruwe olie sloot dinsdag op de New York Mercantile Exchange $2,48, of 2,3%, lager op $105,61.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2012

Saoedi's ondernemen actie om olieprijs te verlagen

Saoedi-Arabië gaat acties ondernemen om de oververhitting op de oliemarkten tegen te gaan. Het koninkrijk wil additionele olievelden heropenen en gaat zijn EXPORT naar de VS opvoeren. Riyadh mikt daarbij op een prijs van 100 dollar per vat. Het kabinet vreest dat 'hogere prijzen het economisch herstel en de globale economie in gevaar kunnen brengen,’ aldus een verklaring die door het Saoedische persagentschap wordt verspreid. De oliemarkten waren niet meteen onder de indruk. Een vat olie sloot gisteren af op 125,66 dollar per vat, een daling van 16 dollarcent. Op de Aziatische markten daalt de olieprijs vandaag wel verder.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 19 maart 2012

Irak buigt EXPORTroutes olie om - Belegger.nl

Irak werkt aan alternatieve EXPORTroutes voor zijn voornaamste inkomstenbron, olie. Dat zei een regeringswoordvoerder zondag. De zoektocht naar alternatieven heeft alles te maken met het dreigement van buurland en aartsrivaal Iran om de voornaamste route, de Straat van Hormuz, te blokkeren.

Lees verder op belegger.nl
Geplaatst op: zondag 18 maart 2012

Irak buigt EXPORTroutes olie om

Irak werkt aan alternatieve EXPORTroutes voor zijn voornaamste inkomstenbron, olie. Dat zei een regeringswoordvoerder zondag. 

Irak werkt aan alternatieve EXPORTroutes voor zijn voornaamste inkomstenbron, olie. Dat zei een regeringswoordvoerder zondag. 

De zoektocht naar alternatieven heeft alles te maken met het dreigement van buurland en aartsrivaal Iran om de voornaamste route, de Straat van Hormuz, te blokkeren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2012

Waarde EXPORT stijgt door olieprijs

Het is de eerste keer in een jaar tijd dat er sprake is van een duidelijke verbetering. Dit komt echter voornamelijk slechts door de stijging van de olieprijs. Alleen bij grondstoffen en minerale brandstoffen was er sprake van een fors hogere in- en uitvoerwaarde dan een jaar eerder. De olieprijzen hebben dus een significante rol bij de waardestijging van de totale EXPORT.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs