EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 1031 tot 1035 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: zaterdag 19 november 2011

Obama: VS moet weer machtige producent worden

De Verenigde Staten hebben zich in het verleden te veel gericht op kopen en consumeren en moeten nu weer een producent van betekenis worden, om op die manier de EXPORT aan te jagen en banen te creëren. Dat zei de Amerikaanse president Barack Obama zaterdag in zijn wekelijkse radiopraatje.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: donderdag 17 november 2011

China verlaagt EXPORTquota strategische metalen en zilver

China draait opnieuw de EXPORTkraan van strategische metalen wat dichter. De uitvoer van zilver, tin, wolfraam (tungsten), antimoon en molybdeen wordt daarmee verlaagd.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 16 november 2011

Gerald Celente: Valuta-oorlog in volle gang

Gerald Celente zit in een uitzending van RT en spreekt onder andere over de huidige valuta-oorlog. Overheden wereldwijd doen er alles aan om hun valuta goedkoop te houden, dit stimuleert namelijk de EXPORT. Volgens de trendforecaster kunnen valuta-oorlogen op termijn uitmonden in handelsoorlogen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 november 2011

Obama ruziet met China over wisselkoersbeleid: gedraag je als een "volwassene"

In Amerika wordt China al geruime van beschuldigd dat zij de wisselkoers van de renminbi kunstmatig laag houdt. Amerika vindt dat China haar munt in waarde moet laten stijgen ten opzichte van de dollar zodat Amerika meer EXPORTeert en China minder. De cijfers weerleggen echter de claim...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 november 2011

Is Frankrijk de volgende?

S&P heeft dan wel geblunderd waardoor de Franse rente fors is opgelopen, maar er zijn ook fundamentele redenen dat de rente van Frankrijk onder druk staat.

S&P heeft dan wel geblunderd waardoor de Franse rente fors is opgelopen, maar er zijn ook fundamentele redenen dat de rente van Frankrijk onder druk staat.

In 10 jaar tijd is de verhouding tussen de Franse en Duitse EXPORT teruggevallen van 55% naar 40%. Frankrijk EXPORTeert dus 15% minder ten opzicht van Duitsland. Duitse werknemers betalen gemiddeld 29% belastingen tegenover 49% voor Franse werknemers.

De Franse staatsschuld bedraagt momenteel € 1,7 biljoen of bijna 88% van het bbp. Dit is de hoogste ratio van alle AAA landen.

1974 was het laatste jaar dat Frankrijk een budget in evenwicht had. Tegenwoordig heeft het al moeite om de Maastrichtnorm van 3% te halen in 2013. De groeivooruitzichten van de economie (1,75 %) worden ook neerwaarts herzien.

[...] [...]

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs