EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 416 tot 420
Geplaatst op: dinsdag 13 januari 2015

Market Update (13 januari 2015)

Euronext begint met aanbieden van opties op ETF's, grondstoffen naar laagste prijs in 12 jaar, olieprijs zakt naar $45,  China zag EXPORT in 2014 toenemen en de goudprijs stijgt verder.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 5 januari 2015

Overaanbod houdt olieprijzen onder druk

Plannen van Irak om deze maand flink meer olie te gaan EXPORTeren en de hoogste productie in Rusland sinds het uiteenvallen van de Sovjetunie zorgden maandag voor extra druk op de olieprijzen. 

Plannen van Irak om deze maand flink meer olie te gaan EXPORTeren en de hoogste productie in Rusland sinds het uiteenvallen van de Sovjetunie zorgden maandag voor extra druk op de olieprijzen. 

Brentolie zakte in Londen aan het begin van de middag voor het eerst sinds mei 2009 onder het prijspeil van 55 dollar per vat. Ruwe Amerikaanse olie daalde eveneens ruim 2 procent, tot 51,43 dollar per vat.

Irak maakte bekend deze maand 3,3 miljoen vaten per dag te willen uitvoeren. In december lag het EXPORTniveau op ruim 2,9 miljoen vaten per dag, het hoogste peil sinds de jaren '80. De Russische productie lag in 2014 op gemiddeld 10,58 miljoen vaten per dag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 januari 2015

Europa keert zich tegen sancties Rusland

De sancties tegen Rusland beginnen meer weerstand op te roepen in Europa, zo blijkt uit de meest recente berichtgeving. Grote EXPORTerende bedrijven verliezen klanten in Rusland en ook de politiek begint zich te realiseren dat de sancties als een boemerang werken.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 januari 2015

Het mes van de lage olieprijs snijdt aan twee kanten

De olieprijzen zijn de laatste dagen opnieuw gedaald. En hoewel een lagere olieprijs positief is voor consumenten, die zo minder hoeven uit te geven aan energie, heeft de medaille ook een keerzijde. Voor landen die afhankelijk zijn van de EXPORT van olie, kan een voortdurende lage olieprijs schadelijk zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 december 2014

Russische economie krimpt voor het eerst sinds 2009

 De Russische economie is in november met 0,5 procent gekrompen ten opzichte van een jaar eerder. Dat meldde het Russische ministerie van Economische Zaken maandag.

De achteruitgang van vorige maand is de eerste sinds 2009.

De Russische economie wordt hard geraakt door de westerse sancties tegen het land en de forse daling van de olieprijs. Daardoor nemen de EXPORTopbrengsten van Rusland stevig af, terwijl veel kapitaal het land is uitgestroomd en Russische banken en bedrijven zo goed als afgesneden zijn van de internationale financiële markten.

Lees verder op nu Z

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs