Nieuws / Artikelen met het woord

geld

6804 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

IMF verwacht toekomst zonder contant GELD?

Het IMF publiceerde onlangs een paper over de impact van het afschaffen van contant GELD. In het 26 pagina’s tellende document worden de voordelen en de nadelen van een zogeheten cashloze samenleving op een rij gezet. Momenteel wordt meer dan de helft van alle betalingen in de wereld nog met contant GELD gedaan, maar het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat elektronisch betalen de standaard wordt.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 20 april 2017

Martin Armstrong verwacht nog hogere belastingen

Volgens trendwatcher Martin Armstrong zullen de belastingen in de toekomst alleen maar verder toenemen, omdat dat voor overheden de enige manier is om het groeiende gat in de begroting te dichten. Een hogere erfbelasting en hogere belastingen op vermogenstitels zijn de makkelijkste manier om meer GELD binnen te halen, maar dat zal volgens de trendwatcher ten koste gaan van de economische groei.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 20 april 2017

Arno Wellens: Zet uw GELD om in goud

Volgens Arno Wellens, auteur van het boek Het Euro Evangelie, doen mensen er verstandig aan een deel van hun vermogen van de bank te halen en goud te kopen. Hij ziet de toekomst voor de Europese muntunie somber in, omdat volgens hem het gevoel van solidariteit ontbreekt om de euro in stand te houden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 20 april 2017

Vier tips om te sparen voor je kinderen

Eerste of plechtige communie gedaan of lentefeest gehad en wat zakGELD gekregen? Of op eigen initiatief wat spaarcentjes verzameld? Hoe zorg je er vervolgens voor dat het GELD van het jonge volkje ook nog wat opbrengt?

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Poetin over de schulden van het Westen

In Europa en in de Verenigde Staten zijn de schulden zeer hoog en hanteren centrale banken een rente van bijna nul procent. Desondanks komen overheden nog steeds GELD tekort en moeten ze veel moeite doen om hun begroting op orde te brengen. Hoe kijkt Poetin naar de economische problemen van het Westen?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$