Nieuws / Artikelen met het woord

geld

6847 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 29 mei 2017

Miljonair worden? Creëer meerdere inkomstenbronnen

De beste manier om rijk te worden, is ervoor zorgen dat er altijd GELD binnen komt. Wanneer je nooit zonder inkomsten zit, heb je de mogelijkheid om een fortuin uit te bouwen. Daarom moet je altijd meerdere bronnen van inkomsten aanboren. Het is geen exacte wetenschap, maar het is niet toevallig dat de meeste miljonairs verschillende inkomstenbronnen hebben. Hoeveel heb jij er?

Meerdere inkomstenbronnen hebben is geen overlevingstechniek, het is een manier om miljonair te worden. En de cijfers bewijzen het.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 24 mei 2017

Arizona legaliseert goud en zilver als betaalmiddel

In de Amerikaanse staat Arizona is het nu mogelijk goud en zilver als GELD te gebruiken. Gouverneur Doug Ducey zette deze week namelijk zijn handtekening onder wetsvoorstel 'HB 2014', waarin staat dat edelmetalen een wettig betaalmiddel zijn en als zodanig vrijgesteld moeten worden van belasting.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 23 mei 2017

'Neem van mij aan: er komt een deal'

Gisteren is er opnieuw geen deal gesloten over de Griekse schuld. De eurogroep en het IMF liggen nog te ver uit elkaar. Maar volgens macro-econoom Kees de Kort kunnen we erop vertrouwen dat die deal er nog wel komt.

'Alle autoriteiten weten gewoon dat ze de financiële markt rustig moeten houden. Dat is de cruciale factor in ieder beleid.' De Kort denkt dat de financiële markten er nu van uitgaan dat er geen bijzondere problemen gaan ontstaan in Griekenland, en dat de monetaire autoriteiten en toezichthouders er dus voor gaan zorgen dat het ook niet zo is. 'Er gaat iets heel creatiefs gebeuren; als er straks betaald moet worden, is er GELD.'

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 23 mei 2017

Merkel: ECB, niet Duitsland is schuld van zwakke euro

De euro ging maandag 0,36% hoger nadat de Duitse bondskanselier Angela Merkel zich had uitgesproken over de eenheidsmunt. Dat is uitzonderlijk, omdat ze dat zeer zelden of nooit doet. Maar in verkiezingstijd GELDen ook in Duitsland andere regels. Merkel heeft zich in het verleden amper of nooit gemengd in het debat over de euro. Noch heeft ze zich uitgesproken over de politiek de de Europese Centrale Bank voert of over wat zich op de financiële markten voordoet. Maandag kwam Merkel dus met een verrassende verklaring: indien Duitsland zulk groot handelsoverschot heeft komt dat omdat de euro te zwak staat en de olieprijs te laag. En Duitsland heeft daar weinig mee te maken, want het controleert het ene, noch het andere.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 23 mei 2017

"Tien rijkste families in België parkeren GELD in belastingparadijzen"

De bedrijven van de tien rijkste families van België hebben samen minstens 266 dochterbedrijven in belastingparadijzen. Dat besluit PVDA uit eigen graafwerk. De oppositiepartij pleit voor een vermogenskadaster, een onderzoekscel speciaal voor grote vermogens en een nultolerantiebeleid voor dergelijk "asociaal gedrag".Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$