Nieuws / Artikelen met het woord

geld

7006 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 22 januari 2018

Bitcoin na de crash… hoe met het nu verder?

Investeren in cryptocurrencies kan je op heel korte tijd enorm veel GELD opleveren. Verhalen van believers die hun investering verveelvoudigd zagen (en nog steeds zien), zijn al lang geen ver-van-ons-bed-show meer. Iedereen kent wel iemand die een slimme investering maakte en een hoop (virtueel) GELD verdiende. Maar laat ons even duidelijk zijn: cryptomunten zijn geen ‘slimme’ investering. Speculeer, want dat is het, er dus je spaarcenten niet op. Het zou je met een enorme kater kunnen achterlaten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 18 januari 2018

"Ik voel me de winnaar van een loterij": Finnen experimenteren met basisinkomen van gratis GELD en vrijheid

Als eerste land in de wereld doet Finland een onderzoek naar de invoering van een soort basisinkomen. Minder regels, meer vertrouwen: hoe bevalt dit de deelnemers aan het experiment?

“Ik dacht, dit is een grapje”, zegt Mika Ruusunen (47) met zijn regenjas nog aan in een koffiebar in Tampere, een industriestad in het zuiden van Finland. Hij had net een week een nieuwe baan toen hij van de Finse uitkeringsinstantie Kela hoorde dat hij was uitgekozen voor het nationale experiment met het basisinkomen. “Ze zeiden gefeliciteerd, maar je mag dat basisinkomen van ons houden.”

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 16 januari 2018

Crypto-platform Coinbase schrijft nieuw hoofdstuk in financiële geschiedenis

Het Amerikaanse bedrijf Coinbase streeft naar de creatie van een platform dat een brede waaier transacties met virtuele munten kan aanbieden. Onder meer moeten klanten bij Coinbase terecht kunnen voor leningen, GELDtransfers, investeringen en effectenhandel.

Coinbase kan zich daardoor tot een volwaardig alternatief voor de traditionele banken ontwikkelen. Dat verduidelijkt Brian Armstrong, chief executive van Coinbase, tegenover het persbureau Bloomberg.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 16 januari 2018

Toezichthouder ESMA waarschuwt voor kans op verliezen met bitcoin

Beleggers in bitcoin moeten er rekening mee houden dat zij al hun GELD kunnen verliezen met investeringen in de digitale munt. Daarvoor waarschuwt voorzitter Steven Maijoor van de ESMA, voluit European Securities and Markets Authority, in een interview met persbureau Bloomberg.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 15 januari 2018

Zaterdag 13 januari is de GELDrevolutie ingezet. Weinigen die er ook maar iets van afweten…

In de EU is zaterdag 13 januari een einde gekomen aan een beperking op de toegang tot financiële gegevens. Tot nog toe mochten enkel de grootbanken in de EU-landen over financiële gegevens van klanten beschikken. Daar komt nu een einde aan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$