EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: woensdag 10 juni 2020

Stimuleringen van centrale banken : monetaire gekte of het nieuwe normaal

Het is een hot item geworden, de GELDinjecties van de centrale banken. Het is al weer een tijdje gaande dat centrale bankiers de economie een handje moeten helpen met monetaire maatregelen. Ze hanteren het rente-instrument en kunnen de banken voorzien van liquiditeiten door middel van hun opkoopbeleid. Staatsleningen, en de laatste tijd ook bedrijfsleningen, worden opgekocht als banken en andere GELDverstrekkers dreigen over te lopen met slechte leningen. Oninbare leningen dus.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

Sparen 'voor dummies': 5 essentiële vragen die u zich sowieso moet stellen

Lage rentes op de spaarrekeningen zijn ons nu al enkele jaren vertrouwd, maar dat wil niet zeggen dat er geen goede of foute keuzes zijn die u als spaarder kan maken, die u meer of minder GELD zullen opleveren. Spaargids.be lijst de vijf essentiële vragen op die u uzelf moet stellen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

De exponentiële stijging van de Fed-balans in beeld gebracht

Het zal geen belegger zijn ontgaan dat de Amerikaanse centrale bank op dit moment de GELDkraan volledig open heeft staan. Door middel van haar opkoopprogramma probeert de Fed de rust op de financiële markten te bewaren. En vooralsnog weet ze daar goed in te slagen. Toch moeten de gevolgen van dit beleid niet onderschat worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

België: “Begotingstekort loopt mogelijk op tot 50 miljard euro”

GELD Door de coronacrisis zal het begrotingstekort voor ons land dit jaar mogelijk oplopen tot 50 miljard euro. Dat heeft minister van Begroting David Clarinval (MR) gezegd in de Kamercommissie Financiën en Begroting. Het monitoringcomité, de groep topambtenaren die de inkomsten en uitgaven van de staat opvolgt, komt tegen midden juli met een nieuw rapport.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

QE: reeds één vierde van het wereld BNP!

We halen het nogmaals aan. Omdat er zo weinig reactie op kwam. Omdat misschien niet iedereen beseft wat dit betekent. De volle omvang ervan en de consequenties laat doordringen. Of denken sommigen dat Biflatie zomaar wat uit de nek kletst. In ieder geval zijn we ermee terug om dit op uw bord te leggen. Om duidelijk te maken hoeveel aan funny money er reeds is bij gecreëerd. Héél visueel zodat er geen twijfel over kan bestaan, met dank aan auteur Wim Grommen. Dat er anno juni 2020 reeds voor een tegenwaarde van $20 biljoen aan fiatGELD is bij verzonnen. Aan dollars, euro’s, yen, yuan, ponden et al. Terwijl de wereldeconomie ‘slechts’ $80 biljoen groot is.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs