Nieuws / Artikelen met het woord

geld

6970 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 16 november 2017

Elon Musk spendeerde al $72 miljoen aan 5 villa’s. Dit is waar hij nu woont

Begin deze maand werd het vermogen van Tesla en SpaceX CEO Elon Musk geschat op $20 miljard. De aankoop van een nieuwe Bal Air Mansion van $24 miljoen is dan ook ‘kleinGELD’ voor de miljardair. Het is al zijn 5e villa in die buurt. Musk spendeerde al meer dan $72 miljoen aan vastgoed in Los Angeles Bel Air.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 november 2017

Kwart pinautomaten verdwijnt - cashloze samenleving

Ongeveer een kwart van de Nederlandse pinautomaten gaat verdwijnen. Dat hebben ABN AMRO, ING, GELDservice Nederland (GSN) en de Rabobank afgesproken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Rusland en China gaan samenwerken in goudmijnsector

De goudmijnsector gaat naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe GELDinjectie krijgen dankzij Rusland en China. Er wordt achter de schermen gewerkt aan een gezamenlijk mijnbouwfonds tussen het Russische Far East Development Fund en de China National Gold Group. De bedoeling is om nieuwe mijnen op te starten in Rusland, voornamelijk om goud te winnen maar eveneens anderen edelmetalen zoals zilver, platina en koper.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

ECB wil spaarGELD kunnen blokkeren bij bankrun

De ECB pleit voor een nieuw instrument waarmee monetaire autoriteiten de banktegoeden kunnen bevriezen, zodat een bankrun gestopt kan worden voordat de bank in kwestie omvalt. Volgens ECB-bestuurslid Sabine Lautenslaeger is een dergelijke maatregel nodig om een bank die in de problemen zit meer tijd te geven om orde op zaken te stellen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

Bezos, Gates en Buffett hebben nu meer GELD dan 160 miljoen armste Amerikanen

Bill Gates, Jeff Bezos en Warren Buffett beschikken over een even groot vermogen als de 50 procent armste inwoners van de Verenigde Staten. Daarmee beschikken amper drie personen evenveel GELD als honderdzestig miljoen minder gefortuneerde landgenoten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$