EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: donderdag 21 maart 2019

Allerrijkste Nederlanders zijn opnieuw rijker geworden

De rijkste 1 procent van alle Nederlanders heeft opnieuw het vermogen zien toenemen in 2017. De groep kreeg er ruim 13 miljard euro bij, schrijft de Volkskrant donderdag op basis van opgevraagde cijfers bij het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het totale bezit kwam zo op 332 miljard euro.

Het gemiddelde bezit van de rijksten komt hiermee op zo'n 4,3 miljoen aan privaat vermogen. Dit bestaat uit de waarde van aandelen, GELD op de bank, huizen en ander bezit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2019

Fed is volledig op hun rug gaan liggen

De Amerikaanse centrale bank wilde weer terug naar de basis, maar is volgens BNR-macro-econoom Kees de Kort 'volledig op hun rug gaan liggen'. De Federal Reserve heeft in het verleden de rente enorm verlaagd om de economie te stimuleren. Dat is tot op zekere hoogte gelukt, maar gratis GELD heeft consequenties, legt De Kort uit. De rente moest weer omhoog. En daarmee zet de Fed zichzelf weer buiten spel.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2019

OESO: Meerderheid vindt dat rijken meer belasting zouden moeten betalen

Meer dan de helft van de mensen in 21 OESO-landen vindt dat de overheid in hun land de rijken meer belasting zou moeten laten betalen dan ze nu doen, om met dat GELD de armen te ondersteunen. Dat blijkt dinsdag uit een onderzoek van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO).

In alle landen is meer dan de helft van de ondervraagden het eens met de stelling. In Griekenland, Duitsland, Portugal en Sloveniƫ ziet zelfs 75 procent of meer dit wel zitten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 maart 2019

Spaarrente zal nog lang laag blijven

De Europese Centrale Bank (ECB) kondigde aan dat ze de beleidsrente nog minstens tot eind 2019 handhaaft op het huidige historische lage niveau van 0%. Maar wat betekent dat voor uw GELDbeugel?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2019

Hetgeen u door de media en overheid voorgehouden wordt

Het beeld van de wereld om ons heen wordt deels bepaald door hetgeen de media ons berichten, wat des te meer GELDt bij datgene wat zich afspeelt buiten ons directe zichtveld. Dit GELDt op financieel gebied, waar uw beeld van uw eigen koopkracht grotendeels bepaald wordt door uw eigen ervaringen in deze, maar wordt zeker ook beïnvloed  door hetgeen u door de media en overheid  voorgehouden wordt. Het grotere verlies in koopkracht dan de officiële cijfers aangeven doet  niet zo’n zeer wanneer u elke maand nog wat overhoudt, maar anders wordt het wanneer u minder goed in de slappe was zit.

 

Lees verder op AmsterdamGold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs