EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2020

Overheid vulde al bijna 2 miljard euro aan loon aan

Via de loonkostenregeling is inmiddels ruim 1,9 miljard euro aan voorschot uitgekeerd aan bedrijven die minimaal 20 procent van hun omzet hebben zien verdampen als gevolg van de coronamaatregelen. Met dat GELD kunnen de ondernemingen de salarissen van hun werknemers betalen en ze in dienst houden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2020

IMF: wéér die hand niet in eigen boezem

Het IMF publiceerde het Global Financial Stability Report en toonde daarmee weer eens te meer het eigen brevet van onvermogen. Want het IMF waarschuwt weliswaar voor te grote schulden, maar steekt de hand niet in eigen boezem. Geen woord. Geen syllabe over de verantwoordelijkheden van monetaire overheden die sinds 2010 een beleid van gratis GELD hebben gevoerd.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2020

ECB maakt leningen voor banken nog goedkoper

De Europese Centrale Bank (ECB) meldt donderdag dat ze het voor banken nog goedkoper gaat maken om GELD te lenen vanwege de economische schade als gevolg van het coronavirus.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 29 april 2020

De huidige beweeglijkheid in de oliemarkt hebben we nog nooit eerder gezien

Afgelopen week zal de geschiedenisboeken ingaan als een historische week voor de oliemarkt. Zo daalde tijdens de afgelopen week de prijs voor een vat ruwe olie onder de 0-grens (contract mei). Met andere woorden kreeg je GELD toe bij afname van een vat Amerikaanse olie. Dit heeft geleid tot een fors toename in de volatiliteit op de oliemarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2020

Japan centrale bank zet GELDpers aan en gaat economie verder stimuleren

De Bank of Japan (BoJ), de Japanse centrale bank, heeft maandag beloofd zoveel staatspapier op te kopen als nodig is. Ook gaat de centrale bank meer bedrijfsobligaties opkopen. Op deze manier wil BoJ de Japanse economie stimuleren, die hard is geraakt door de coronacrisis.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs