EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: vrijdag 14 december 2018

ECB staat langs de kantlijn

Het opkoopprogramma van de Europese Centrale Bank is klaar en het heeft ook totaal geen zin om die eventueel weer op te starten, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort. 'De rente is al laag, bedrijven gaan niet investeren omdat het GELD goedkoop is, maar als de afzetverwachtingen goed zijn.' 'Het resultaat van 'deze verdrietige affaire'? Weinig economische groei, géén inflatie van 2 procent wat toch de bedoeling was. 'Het allerergste: als de groei afzwakt, kan Draghi niks meer doen. Als het misgaat, staat de ECB met lege handen.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2018

Dé belangrijkste reden waarom beleggers falen: ze willen té snel rijk worden

Keer op keer gebeurt het opnieuw. Beleggers geloven dat je op de financiële markten snel rijk kan worden. Paradoxaal genoeg is juist die instelling de reden waarom de meeste beleggers falen. Bubbel na bubbel bewijst het: wie snel rijk wil worden, moet naar een casino, niet naar de beurs.

Er zijn mensen die snel rijk worden door te beleggen. Er zijn ook zangers en zangeressen die snel beroemd worden. Er zijn sporters die snel tot de wereldtop behoren. Maar dat zijn eerder uitzonderingen. Veel van de beleggers die snel rijk geworden zijn, hebben zelfs ontzettend veel geluk gehad, daar komt weinig kennis of talent bij kijken.

Spijtig genoeg is er dus een grote meerderheid die (veel) GELD verliest.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2018

ECB zet GELDtsunami stop... het uur van de waarheid nadert

De Europese Centrale Bank (ECB) zet zijn programma van monetaire versoepeling (Quantitive Easing of QE) stop. Dat heeft zo zijn gevolgen...

De Europese Centrale Bank (ECB) zet zijn programma van monetaire versoepeling (Quantitive Easing of QE) stop. Dat is geen verrassing, want dat werd eerder al zo aangekondigd. De bank houdt de huidige balans wel op peil, wat betekent dat leningen die worden afgelost opnieuw worden geïnvesteerd in financiële markten. Deze herinvesteringen zullen pas worden afgebouwd eens het renteniveau is verhoogd. Dat gebeurt vooralsnog niet. Banken die GELD lenen bij de ECB betalen daarvoor een rente van 0 procent. Die rente gaat op zijn vroegst na de zomer van 2019 de hoogte in.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2018

Doet cash het voor het eerst sinds 2008 beter dan aandelen?

Het einde van dit volatiele beleggingsjaar komt in zicht. Terwijl beleggers in 2017 getrakteerd werden op mooie koersresultaten, ziet het huidige plaatje er een stuk minder florissant uit. De meeste indices noteren zelfs op jaarbasis in het rood. Had u beter dit jaar het GELD op de spaarrekening kunnen laten staan?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2018

Vergeet de nieuwjaarsenvelop: zo geef je beter GELD aan je (klein)kinderen

Maak jij met Kerst en Nieuw weer envelopjes met cash GELD klaar voor de kinderen of kleinkinderen? Hoewel dat natuurlijk een leuke traditie is, geef je eigenlijk een grotere cadeau door die centen te geven via een spaarformule. Zo houden ze er meer aan over.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs