EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: dinsdag 11 september 2018

Belegger ging 'all-in' op bitcoin en zag droom in vervulling gaan. Maar dat bleef niet duren

Sean Russell hield de markt van cryptomunten al jaren in het oog, toen hij eind november 2017 besloot om ‘all-in’ te gaan. Hij belegde al zijn spaarGELD, zo’n 100.000 euro, in bitcoin. Een maand later was zijn investering al meer dan 430.000 euro waard. Maar de droom duurde niet lang.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 10 september 2018

Crypto: ‘Eindejaarsrally in zicht?’

We zien dat momenteel heel wat aandelen in de technologiesector in de klappen delen. Voor sommige posities is dat terecht, maar voor het merendeel is dit overroepen. Wie vandaag de juiste technologie-aandelen koopt, zal over enkele maanden een geweldige Kerst kunnen vieren. Daar zijn we rotsvast van overtuigd. Datzelfde GELDt in feite ook voor de cryptosector. Daar wordt het kind ook met het badwater weggesmeten. Een zeer apart gegeven, want waarom zou je deze nieuwe, waardevolle activa nu dumpen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Het ‘slimme GELD’ is extreem enthousiast over de goudprijs

Op dit moment zijn er maar weinig beleggers te vinden die geïnteresseerd zijn in de goudprijs. Sinds medio april is er al sprake van een dalende beweging bij de goudprijs. En tijdens de afgelopen weken is die beweging in een hogere versnelling terecht gekomen. Zo werd onlangs nog de grens van $ 1.200 doorbroken. In tegenstelling tot de meeste beleggers, is het ‘slimme GELD’ wel geïnteresseerd in de goudprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Multinationals zijn regerende grootmachten

In deze 21ste eeuw leven we in een tijd dat we worden geregeerd door multinationals. Regeringen staan onder druk van deze multinationals. Het zijn omvangrijke, en daardoor machtige, ondernemingen die op de financiële markten biljoenen aan kapitaal waard zijn. Door de GELDverruimingspolitiek van centrale banken is via de beleggers enorm veel kapitaal gevloeid naar de uitpuilende kassen van deze giganten. Facebook, Amazon, Apple, Netflix en Google (de vaak genoemde FAANG) vertegenwoordigen biljoenen dollars aan vermogenswaarde op de beurzen. Overigens passen Microsoft en een flink aantal andere techreuzen ook prima in dit rijtje. Als je de waardes van al deze multimachten bij elkaar telt dan kom je uit op een bedrag wat ongeveer gelijk is aan het BBP van de westerse industrielanden. Er lijkt nu sprake van 2 grootheden, multinationals naast overheden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

Recordbedrag aan spaarGELD op onze bankrekeningen

Voor de zoveelste keer bemerk ik dat banken de realiteit mooier voorspiegelen dan deze in werkelijkheid is. In dit artikel wordt uitgelegd dat we met ons allen een recordbedrag aan spaarGELD op onze bankrekeningen hebben staan. Ik schrijf heel bewust ‘bankrekening’ in plaats van ‘spaarrekening’. De benaming ‘spaarrekening’ is in deze tijd niet meer op zijn plaats. Sparen is GELD opzij zetten voor later waarvoor als beloning een rentevergoeding werd bijgeschreven. Zo was later jouw inleg meer waard.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs