EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Woning afbetaald, kinderen het huis uit? Dit kan je nu doen met je GELD

Eindelijk is het zover: uw woonlening is afbetaald. Vaak vliegen de kinderen dan ook net het nest uit. Als gevolg daarvan ziet u uw maandbudget gemakkelijk met 1.000 euro of meer stijgen. Wilt u dat extra GELD zo goed mogelijk besteden, dan vindt u hier enkele tips.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Rat eet bijna €15.000 op … en sterft in GELDautomaat

Een rat heeft in een bankfiliaal in het Indiase Tinsukia een behoorlijk dure laatste maaltijd verorbert. In totaal at en verscheurde de rat zo’n €15.000 aan bankbiljetten in de GELDautomaat. Het GELD lag duidelijk te zwaar op de maag, want de rat overleefde de maaltijd niet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

7 dingen waar jongeren graag meer GELD aan uitgeven

Het uitgavenpatroon verandert van generatie naar generatie. Zo kijken jongeren zo goed als geen tv meer, maar kijken ze liever naar series op Netflix. Ze gaan liever winkelen in de Zara dan de P&C. Kortom, het uitgavenpatroon van de millennialgeneratie is heel anders dan de Baby Boom Generatie. Het is belangrijk om als belegger te weten waar jongeren hun GELD aan uitgeven.

Dit zijn 7 dingen waar jongeren veel liever GELD aan uitgeven ten opzichte van andere generaties.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

Dit zijn de 10 veiligste banken ter wereld

Het is belangrijk dat je je GELD in een goede bank plaatst die zekerheid geeft. Vooral na de vele schandalen van de voorbije jaren. Dit zijn de 10 veiligste banken ter wereld.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2018

Belegging van $1.000 wordt bijna $2 miljoen door de strategie van Warren Buffett toe te passen

Warren Buffett is een legende in de beleggerswereld door zijn buy-and-hold strategie. En dat heeft niet alleen hemzelf en de aandeelhouders van Berkshire Hathaway rijk gemaakt. Er zijn ook gewone mensen die de strategie van Buffett toepassen en daardoor bijzonder veel GELD verdienen. Een daarvan is de nobele onbekende Russ Gremel. Zijn belegging van $1.000 is nu bijna $2 miljoen waard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs