EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
13
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
10
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

De Chinese methode: verdrink een land in de schulden en neem het dan over

De Sri Lankaanse roepie noteert dinsdag op zijn laagste niveau ooit als gevolg van de berg schulden die het land de voorbije jaren heeft opgestapeld. Het overgrote deel van dat GELD kwam uit China en moet nu worden terugbetaald. Maar Sri Lanka heeft geen GELD.

Dat is niet China’s schuld, maar vooral het gevolg van een zorgwekkend economisch klimaat.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

De EU wil cryptocurrencies exchanges en wallet providers verder reguleren.

De EU wil cryptocurrency exchanges en wallet providers verder reguleren. Korte herinnering: Bitcoin kan je niet reguleren, het is een protocol dat draait op het internet. Dat gezegd hebbende zijn er voor Europa wel andere manieren om te proberen crypto meer aan banden te leggen. Ze richten hun pijlen dus weer op de op- en afritten van crypto, de exchanges. Deze zullen gebruikers beter en meer moeten gaan verifieren. De EU geeft aan dat dit gedaan wordt om GELD-witwassen financiering van terrorisme en belastingontduiking beter te kunnen bestrijden.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

Welkom in Macau, het grootste gokparadijs ter wereld waar drie keer meer GELD circuleert dan in Las Vegas

Las Vegas is niet de gokhoofdstad van de wereld. Die eer is weggelegd voor Macau, een autonome regio in China waar drie keer meer GELD circuleert dan in Las Vegas. Macau werd groot door ultrarijken links te laten liggen voor de middenklasse.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 23 april 2018

Kan deze cryptomunt echt GELD vervangen?

3 studenten van de Amerikaanse universiteit Princeton hebben een bedrijfje opgericht dat werkt aan een cryptomunt die echt GELD zou kunnen vervangen. De munt zal onder invloed komen te staan van een algoritmische centrale bank die inflatie en deflatie simuleert. Op deze manier benadert de cryptomunt het gedrag van een echte valuta.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 22 april 2018

Investeerder pompt €133 miljoen in crypto-startup dat 'echt' GELD vervangt

Drie jonge studenten van de gerenommeerde universiteit van Princeton gooien hoge ogen in Silicon Valley met hun cryptomunt ‘Basis’. Gisteren kondigden ze aan dat een investeringsronde meteen 133 miljoen dollar (108 miljoen euro) heeft binnengebracht. Grote durfkapitalisten pompten grote bedragen in het veelbelovende project.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs