EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: zaterdag 12 januari 2019

Zimbabwe introduceert nieuwe munt vanwege tekort aan dollars

Zimbabwe gaat dit jaar een nieuwe munteenheid invoeren, heeft de Zimbabwaanse minister van Financiën zaterdag aangekondigd. Door een tekort aan Amerikaanse dollars is het financiële stelsel in het land in ernstige problemen geraakt.

Omdat er onvoldoende GELD is als onderpand voor de 10 miljard Amerikaanse dollar die elektronisch op de bank staat, vragen steeds meer bedrijven om contante betalingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2019

Crypto Biflatie Bulletin

Gaat Rusland de Amerikaanse dollar inruilen voor bitcoin? Zien de centrale banken een toekomst voor cryptomunten? Want de BIS, zowat de centrale bank der centrale banken, publiceert de resultaten van een bijzondere rondvraag! Wat zijn de 5 beste munten om te ‘hodlen’ tot 2020? Helaas ook minder goed nieuws maar dan niet rechtstreeks over de cryptomarkt. De echtgenote van een der rijkste mannen van Noorwegen werd ontvoerd. De kidnappers eisen, u raadt het al, losGELD in een digitale munt… U leest het allemaal en meer in het nieuwste Crypto Biflatie Bulletin.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2019

Inflatie 2019: Wat kunnen we verwachten?

We kijken in dit artikel naar de inflatieverwachtingen voor 2019. In het bijzonder voor Nederland. Dat is belangrijk omdat we graag weten wat we met onze zuurverdiende euro’s kunnen gaan kopen. De overheid belooft dat we er in 2019 financieel op vooruit zullen gaan. In ieder geval staat vast dat ons inkomen gemiddeld iets zal stijgen, maar de prijzen ook. Verondersteld gekend is inflatie in het algemeen het gevolg van stijgende prijzen. Het is GELDontwaarding. Minder kunnen kopen met hetzelfde GELD. Het GELD wordt minder waard. Het begrip wordt ook wel omschreven als too much money chasing too few goods. Inflatie 2019: wat gaat het ons brengen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2019

Gele hesjes organiseren bankrun in Frankrijk

De Gele Hesjes beweging doet de oproep tot een Bankrun in Frankrijk. Op zaterdag 12 januari worden de aanhangers van de Gele Hesjes gevraagd hun GELD van de bank te halen. De Gele Hesjes uiten al weken hun onvrede over de huidige politieke en economische ontwikkelingen en zetten nu een nieuwe stap om hun doel te bereiken.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2019

Biljet van 500 euro is aan zijn allerlaatste druk toe

De violetkleurige biljetten van 500 euro zullen na 27 januari niet langer worden gedrukt. Dat staat te lezen op de website van de Europese Centrale Bank (ECB).

Oostenrijk en Duitsland vormen de uitzondering, want beide landen zullen tot 26 april doorgaan met drukken, om logistieke redenen en een normale transitie mogelijk te maken, aldus nog de ECB. De biljetten van 500 euro die in omloop zijn blijven uiteraard GELDig en kunnen dus gewoon worden gebruikt ter betaling. Eens een biljet in de koffers van de Nationale Bank belandt, wordt het wel uit omloop gehaald.

Lees verder op express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs