EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
13
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
9
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Japans groeiverhaal loopt deuk op

Het is al een paar jaar niet voorgekomen maar de Japanse economie is in plaats van gegroeid toch gekrompen. En laten de Japanse centrale, fiscale en monetaire autoriteiten er nou alles aan doen om wél uit die situatie te komen. 'Het past in het patroon: alles doen, GELD is gratis en er gewoon niet uitkomen', zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

Euforie is er wel vanaf

Eind vorig jaar ging het echt helemaal fantastisch in de eurozone en vanaf dat moment zit niet de klad erin, maar is het grote beeld dat alles aan het afzwakken is. Dat bevestigen ook de Nederlandse groeicijfers van vandaag, ziet BNR-macro-econoom Kees de Kort. 'Het gaat nog steeds best aardig, maar die euforie van eind vorig jaar is voorbij. Dat GELDt ook voor andere landen, zoals Duitsland en Frankrijk.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Duitse Bank gebruikt Bitcoin om leningen af te sluiten over heel de wereld

’s werelds grootste cryptomunt, Bitcoin, gebruikt zijn monetaire capaciteiten niet langer alleen om GELD wit te wassen of om kapitaalcontroles te omzeilen, maar ook om de nadelen van het banksysteem te ontwijken. Een Duitse bank gebruikt Bitcoin als hulpmiddel om snel en goedkoop leningen te verschaffen over heel de wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Millenials investeren in crypto als vorm van "pensioensparen"

Er is één grote groep die meer met crypto bezig is dan de rest, namelijk de millennials. Een groep (jong)volwassenen die grootgebracht is met het internet, computers en andere technologische ontwikkelingen. Het zijn ook deze personen die niet echt bezig zijn met de traditionele manier van pensioensparen. Ze verkiezen technologie boven banken.

Sparen voor je pensioen via een financiële instelling? Dat lijkt stilaan verleden tijd te zijn als je de millennials moet geloven. Steeds minder jonge mensen vertrouwen het traditionele bankensysteem en geven de voorkeur om hun eigen GELD te beheren in plaats van de bank het te laten doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

Een GELDstelsel van fysiek en digitaal contant GELD

Ons GELD pleit voor invoering van digitaal contant GELD. Wat is dat eigenlijk, en wat is het belang ervan? Historisch vertegenwoordigt GELD een ‘nominale’ en een ‘intrinsieke’ waarde. Zo had een zilveren munt de nominale waarde die erop stond, en de intrinsieke zilverwaarde die erin zat. Deze waren zelden gelijk, wat zorgde voor monetaire instabiliteit. Het was aantrekkelijk om munten met een relatief hoge zilverwaarde aan de omloop te onttrekken, en om te smelten in munten met een relatief lage zilverwaarde.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs