EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Beleggers staken nog nooit zoveel GELD in Nederlandse woningen

In het eerste half jaar van 2018 is er 3 miljard euro gestoken in Nederlands vastgoed, blijkt uit onderzoek van Colliers. Dat is meer dan ooit, aldus de vastgoedadviseur.

Vrijesectorhuurwoningen zijn een slimme investering dankzij de krappe woningmarkt, en gemeenten zijn deze volop aan het bouwen. De Europese Centrale Bank keert lage rente uit, en het rendement op woningen loopt op tot 3,5 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Waarom je van GELD wel gelukkig wordt (maar van GELD wíllen juist niet)

Altijd dacht hoogleraar psychologie en geluksprofessor Ap Dijksterhuis (50) dat GELD een béétje gelukkig maakte. Maar hij heeft zijn mening bijgesteld. Een gespekte bankrekening scheelt echt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Professionele gamers kunnen voor hun 30e miljonair worden

Miljonair worden door spelletjes te spelen. Het is de realiteit voor steeds meer jongeren. De gaming industrie groeit snel, net als het prijzenGELD dat je ermee kan verdienen. Net als professionele sporters miljonair kunnen worden voor hun 30e kunnen professionele e-sporters dat tegenwoordig ook.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

De eurocrisis: Italië besmet de Europese Unie

Het is weer een actueel item, de schuldenberg van de Europese EU-landen. De eurocrisis laait weer op. Momenteel zijn alle ogen gericht op Italië waar de nieuwe regering van de Italiaanse regeringspartijen, Matteo Salvini van de Lega en Luigi di Maio van de protestpartij Vijfsterrenbeweging ingevolge hun verkiezingsbeloftes hadden beloofd GELD te willen pompen in de verarmde samenleving. Hun begrotingsplannen vielen niet goed bij de beleggers waardoor de andere Europese leiders en de Europese Commissie fel reageerden tegen het ingediende begrotingsvoorstel.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

Italië gaat GELD uitdelen: kredietkaart met €780,-

Iedere behoeftige Italiaan, waaronder talloze daklozen, krijgt in 2019 een prepaid kredietkaart met tot 780 euro aan tegoed. Aldus vice-premier Luigi Di Maio die dit deel laat uitmaken van de eerste begroting door de nieuwe regering. Er zal mee kunnen gewinkeld en betaald worden. ‘Geen gezeik, iedereen rijk!‘ Het was de ludieke slogan van De Tegenpartijdie meester-komieken Koot & Bie anno 1981 in het leven riepen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs