EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Yale-economen: “0,4 procent kans dat Bitcoin waardeloos wordt”

Volgens een rapport van twee economen die verbonden zijn met de universiteit van Yale, is er 0,4 procent kans dat de Bitcoin waardeloos wordt de komende jaren. Op zich niet zo schokkend maar in vergelijking met reële munten is dit percentage best groot. Voor de euro ligt dit cijfer op 0,009 procent, de Australische dollar 0,003 procent en de Canadese dollar 0,005 procent.

We staan er misschien niet bij stil maar de munten die we de dag van vandaag gebruiken, kunnen ooit waardeloos worden, dat GELDt voor reële en zeker voor digitale munten . Yale-economen Aleh Tsyvinski en Yukun Liu vonden het interessant genoeg om er een studie over te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Bitcoin dominantie terug boven 50% dankzij fikse altcoin marktcrash

Geen paniek, dat moet waarschijnlijk het motto zijn van de achtergebleven cryptocurrency investeerders. En laten we hopen dat ze grotendeels in Bitcoin zitten met hun GELD, omdat het met vrijwel alle altcoins erbarmelijk slecht gaat. Dankzij de fikse marktcrash van afgelopen week, is de Bitcoin dominantie weer terug boven de 50 procent uitgekomen. De dalende koerstrend werd ingezet door het wederom uitstellen van een Bitcoin ETF door de SEC, namelijk de VanEck & SolidX ETF.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

Zo leer je wél verstandig om te gaan met GELD

De menselijke geest denkt aan hier en nu. Sparen voor later moet je leren, we geven liever GELD uit aan dat etentje vanavond dan aan die wasmachine over een half jaar. Toch lukt het Kelly om met een bescheiden inkomen acht keer per jaar op vakantie te gaan. Hoogleraar Wilco van Dijk legt uit hoe dat moet.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

Belastingparadijzen? Dit zijn ze 17 laatste volgens de EU

De Raad Economische en Financiële Zaken van de Europese Unie heeft een lijst met 17 landen gemaakt die nog kunnen GELDen als belastingparadijzen. Die staten slagen er niet in om tegemoet te komen aan de EU-standaarden op het vlak van belastingen en een behoorlijke overheid. Daarvoor worden met criteria rekening gehouden zoals transparantie, het uitwisselen van informatie en eerlijke verdeling van belastingen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

Warren Buffett beschikt over $130 miljard cash GELD … en dat is geen goed teken

Berkshire Hathaway, het investeringsfonds van Warren Buffett, ziet zijn cash GELD voorraad met rassenschreden toenemen. Het fonds beschikt ondertussen al over bijna $130 miljard cash. Het verleden wijst echter uit dat wanneer de cashvoorraad van Berkshire Hathaway fors toeneemt, dit geen goed teken is voor de aandelenmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs