EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: zondag 9 december 2018

Bezorgde Italianen brengen vermogen naar Zwitserland

Steeds meer Italianen parkeren een deel van hun vermogen in Zwitserland, omdat ze zich zorgen maken over de politieke stabiliteit en over het voortbestaan van de euro. Ondanks beloftes van de Italiaanse regering dat ze de euro niet zullen verlaten en de belasting op vermogen niet zullen verhogen wijken Italianen met spaarGELD vaker uit naar het buitenland, zo meldt Reuters.

[...]

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: woensdag 5 december 2018

De invloed van de cryptovaluta op de marktwerking

Je moet al van de planeet Mars komen om nog nooit van cryptomunten gehoord te hebben. Of je zou behoren tot een van de laatste stammen ter wereld in bijvoorbeeld het Amazonegebied in Brazilië. Zoals in het Massacó gebied in Rondônia waar naar schatting nog 300 ongecontacteerde Indianen wonen. Volledig zelfbedruipend en dan valt ons als (zogenaamd) beschaafde westerlingen alvast één zaak op. Deze mensen hebben géén GELD nodig. Er is toch niets te koop en ze hebben ook niets van onze (zogenaamd weer) moderne wereld nodig. Maar u en wij wel. Helaas misschien soms want GELD verstoort nogaleens de intermenselijke relaties. Doch dat is de realiteit. Onze realiteit. Ook weer helaas is er heel wat mis met ‘ons’ (papier)GELD. Net daarom werden cryptomunten gecreëerd. Cryptovaluta, digitaal GELD.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2018

Hoe GELD verdienen zonder echt te werken

Het pad naar een financieel succesvol leven, zit hem in het GELD. Je moet namelijk GELD voor jou laten werken in plaats dat jij werkt voor GELD. Hoe meer GELD voor jou werkt, hoe meer je GELD kan verdienen zonder echt te werken. Dit zal niet van de ene op de andere dag gaan, maar onderstaande 5 tips kunnen iedereen helpen om GELD te verdienen zonder echt te werken.

Het is de droom van velen, maar de meerderheid pakt het vaak verkeerd aan. Simpel GELD verdienen zonder echt te werken kan ook. Heb jij al aan deze 5 tips gedacht?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 november 2018

Geef de schuld maar aan de doos van Pandora

[...]

Bij de volgende harde landing zullen Goud en het Eigen Huis niet onberoerd blijven. Bij elke crisis moet de waarde van beiden het weer ontGELDen, maar er zijn beleggingscategorieën, die toch een plaats verdienen in een vermogen, ongeacht de prijs. De mens heeft, door de eeuwen heen, bepaald, dat Fysiek Goud beschouwd kan worden als het ‘echte’ GELD. Maar men moet de officiële marktprijs kunnen negeren en een onverhoopte prijsdaling van 50% op de koop toe kunnen nemen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2018

Zo word je rijk op de aandelenmarkt

Opgelet! Dit artikel bevat enkele waarheden die beleggers niet willen lezen. Dit nieuws kan confronterend zijn. Wie GELD wil verdienen op de aandelenmarkt, kan echter best het advies volgen van diegene die het hebben voorgedaan. En de kans is groot dat wat jij nu doet, verkeerd is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs