EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Argentinië: wie GELD leent moet daar nu 60% rente op betalen

De Argentijnse crisis bereikt donderdag een nieuw hoogtepunt, nadat duidelijk wordt dat het land versneld GELD zal moeten krijgen van het IMF. Investeerders beginnen steeds meer te twijfelen aan de terugbetaalcapaciteit van de derde economie van Zuid-Amerika.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 30 augustus 2018

Dit zijn de beste tips om uw kinderen te leren sparen

Voor de meeste kinderen is sparen een ver-van-mijn-bedshow. GELD is het laatste van hun bekommernissen. U leert ze daarom beter in kleine stapjes om met GELD om te gaan. Sparen is een leerproces, maar wel eentje dat u samen spelenderwijs kunt aanpakken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 27 augustus 2018

'Noord-Korea probeerde cryptomunten te delven, met weinig succes'

Noord-Korea heeft geprobeerd om cryptomunten te delven. Dat staat in een rapport van de onderzoeksdivisie van de Korea Development Bank (KDB), meldt persbureau Yonhap maandag.

Transacties met digitale munten zijn vrijwel niet te traceren en kunnen ook worden gebruikt voor het witwassen van GELD.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 27 augustus 2018

Cryptocurrencies en de Wet: cryptobeurzen worden proactief

Vier prominente cryptobeurzen doen aan zelfregulering met de oprichting van de Virtual Commodity Association (VCA). ‘Fostering consumer protection and market integrity for virtual commodity marketplaces‘ is hun adagio. Gemini, Bittrex, Bitstamp en bitFlyer zullen d.m.v. deze werkgroep als één kracht met de SEC (Amerikaanse toezichthoudende beurscommissie) aan tafel gaan zitten. Bedoeling is de handel in crypto’s veiliger en eerlijker te maken, meer vertrouwen te geven dus door zichzelf nu reeds regels op te leggen. En vooral om sneller tot een wettelijk kader te komen om zo cryptocurrencies tot algemeen aanvaard GELD te valoriseren. Noem het een Fair Trade voor digitale munten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 augustus 2018

VS stellen nieuwe tarieven in tegen China en vice versa

In Amerika GELDen vanaf donderdag nieuwe importheffingen op Chinese goederen ter waarde van 16 miljard dollar (13 miljard euro). Als reactie heeft China heffingen ingevoerd voor Amerikaanse producten met dezelfde totale waarde. China dient ook een klacht in bij wereldhandelsorganisatie WTO tegen de Verenigde Staten (VS).

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs