EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Een vat olie en 40 dollar toe? Bizarre tijden op oliemarkt

Iedereen die maandagavond tijd en ruimte over had om olie op te slaan in de Verenigde Staten kon daarmee 40 dollar (ongeveer 36,80 euro) verdienen met wat gratis vaten olie toe. Handelaren in de VS waren zo wanhopig om van hun contracten af te komen dat ze GELD gaven om er maar vanaf te zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Wat is er aan de hand met de olieprijs? [update]

De olieprijs is vandaag opnieuw fors gedaald door een structureel overschot aan olie en een gebrek aan opslagcapaciteit. De prijs van een vat WTI voor levering in mei zakte naar $0 en werd daarna zelfs negatief. Op het moment van schrijven krijgt u zelfs GELD toe op dit oliecontract. In dit artikel houden we u aan de hand van updates op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Klik hier voor onze uitgebreide analyse van deze bizarre ontwikkelingen op de oliemarkt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Negatieve olieprijs door overschot aan olie

De olieprijs was gister opnieuw fors gedaald door een structureel overschot aan olie en een gebrek aan opslagcapaciteit. De prijs van een vat WTI voor levering in mei zakte naar $0 en werd daarna zelfs negatief. Op het moment van schrijven krijgt u zelfs GELD toe op dit oliecontract. In dit artikel houden we u aan de hand van updates op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Klik hier voor onze uitgebreide analyse van deze bizarre ontwikkelingen op de oliemarkt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

IMF: wéér die hand niet in eigen boezem

Het IMF publiceerde het Global Financial Stability Report en toonde daarmee weer eens te meer het eigen brevet van onvermogen. Want het IMF waarschuwt weliswaar voor te grote schulden, maar steekt de hand niet in eigen boezem. Geen woord. Geen syllabe over de verantwoordelijkheden van monetaire overheden die sinds 2010 een beleid van gratis GELD hebben gevoerd.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

Coronacrisis veroorzaakt explosieve vraag naar cash

De vraag naar cash steeg de afgelopen weken het hardst sinds de financiële crisis van 2008. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van de ECB. In de vier weken tot 10 april steeg de waarde van alle bankbiljetten in omloop met €41,2 miljard naar een totaal van €1,33 biljoen. Dat was de grootste vierwekelijkse stijging sinds oktober 2008, kort na de val van Lehman Brothers. De hoeveelheid cash steeg toen met €41,4 miljard. Deze cijfers zijn opvallend. We betalen steeds minder met contant GELD, zeker sinds de coronacrisis. Niet alleen zijn er veel minder transacties door lockdowns, ook wordt iedereen aangemoedigd zoveel mogelijk elektronisch te betalen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs