EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

12 quotes over GELD om je minder financiële zorgen te maken

GELD, GELD, GELD, GELD, … we maken ons constant zorgen om GELD. Het lijkt wel alsof we nooit genoeg hebben en te veel ervan moeten uitgeven. We zijn met GELD bezig tijdens onze job en we zijn met GELD bezig wanneer we thuis komen en de rekeningen zien. Toch zou GELD geen kopzorgen moeten brengen.

Deze 12 quotes kunnen jou helpen minder financiële zorgen te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 8 juli 2018

Een vloedgolf aan institutioneel GELD is mogelijk op weg naar de cryptomarkt

Maandag 2 juli was een goede dag voor de cryptomarkt waar cryptomunten gemiddeld 11,4% hoger sloten. De reden: Coinbase opende zijn ‘custodial crypto service’. Deze dienst moet voornamelijk institutioneel GELD laten beleggen in cryptomunten. Na deze adrenalineshot is nu de vraag wat de toekomst gaat brengen nu mogelijk een vloedgolf aan institutioneel GELD onderweg is naar de cryptomarkt.

Er staat duidelijk veel GELD te wachten om de cryptomarkt te betreden, maar daar moeten toch nog een aantal zaken voor worden opgelost.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 juli 2018

TechCrunch: ‘Meer dan 1.000 cryptomunten zijn dood’

Volgens het populaire TechCrunch, een website die focust op technologische vernieuwingen, zijn er ondertussen al meer dan 1.000 cryptomunten die ‘dood’ zijn. Het laatste anderhalf jaar vloeide er ontzettend veel GELD naar de cryptomarkt, maar daar is ook al een groot deel van verloren gegaan.

TechCrunch komt bij het aantal van +1.000 cryptomunten op basis van 2 websites: Coinopsy en Deadcoins. Coinopsy definieert een ‘dode cryptomunt’ op basis van de volgende criteria:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 juni 2018

De souplesse van de Chinese centrale bank

De Chinese centrale bank heeft de eisen voor banken versoepeld. Ze hoeven minder contant GELD aan te houden. Boze tongen halen het handelsconflict erbij, maar volgens macro-econoom Kees de Kort is het vooral goed voor de economie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Wat is er over van de hype rond bitcoin?

Het was één van de grootste hypes van 2017: bitcoin. Het digitale GELD maakte een spectaculaire koersstijging door in 2017. Die uitmondde uit in een climax in december, toen de prijs bijna verdubbelde.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs