EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: donderdag 12 juli 2018

Crypto als mainstream betaalmiddel dit decennium?

Volgens een studie van het Britse Imperial College en het handelsplatform eToro is het perfect mogelijk dat cryptomunten, zoals de bitcoin, zullen gebruik worden als legitiem betaalmiddel in het huidige financiële systeem binnen de komende 10 jaar. Daarvoor moeten ze voldoen aan drie criteria die eigen zijn aan ‘GELD’, aan één van deze criteria wordt momenteel al voldaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 juli 2018

China investeert $250 miljoen in oliesector Venezuela

China wil meer dan $250 miljoen investeren in oliesector van Venezuela, zo meldt Bloomberg. De China Development Bank zal verschillende leningen verstrekken aan PDVSA, de grootste olieproducent van Venezuela. Die zal het GELD gebruiken om nieuwe investeringen te doen in de Orinoco Belt, een gebied waar grote oliereserves liggen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

China helpt door handelsoorlog getroffen bedrijven met eigen heffing

China gebruikt de importtarieven die de regering heeft ingesteld op Amerikaanse goederen om ondernemingen die getroffen worden door Amerikaanse belastingen te compenseren.

Als verGELDing voor de Amerikaanse importtarieven op een reeks Chinese goederen, heeft Peking extra belastingen ingesteld op vooral agrarische goederen zoals sojabonen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Monetaire magie

In een vrije samenleving zijn banken afhankelijk van hun klanten. In deze samenleving is het omgekeerd. De reden is zeer eenvoudig: de grondstof die banken nodig hebben om GELD te kunnen produceren moet niet meer worden opgehaald in de vrije markt, maar wordt via de centrale bank aangeleverd door de staat. Die grondstof, namelijk, zijn terugbetalings-beloften, groot en klein.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Absolute topbankier aan crypto: ‘Stop met proberen om GELD te creëren’

Agustín Carstens is een naam die niet vaak een belletje doet rinkelen. Maar als hoofd van het BIS, is hij een van de machtigste bankiers ter wereld. Zijn boodschap aan de cryptomarkt is zeer duidelijk: ‘Stop met proberen om GELD te creëren’. Hij voorspelt dan ook een slecht einde voor cryptomunten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs