EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
64
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
45
kliks
25
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: maandag 3 september 2018

China zegt 60 miljard dollar aan financiering voor Afrika toe

China heeft toegezegd de komende jaren voor 60 miljard dollar (51,7 miljard euro) aan investeringen te doen in Afrika. Het GELD wordt vrijgemaakt in de vorm van overheidssteun en investeringen in financiële instituties en bedrijven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

De blockchain-hype is over. Lang leve de blockchain!

Hier op Bitcoinspot.nl zijn we er al langer van overtuigd dat blockchain voornamelijk geschikt is voor digitaal GELD zoals Bitcoin. Helaas is ons de afgelopen jaren verteld dat blockchain de oplossing is voor ongeveer alles. Verkiezingen, supply-chain ketens, het kan niet op. Jesse Frederik geeft in zijn recente artikel aan dat blockchain: 'een oplossing is voor bijna niets' en dat levert dus wat weerstand op bij blockchain-believers. Hoewel zijn artikel de blockchain-hype goed ontmaskert, slaat hij wellicht de plank toch mis.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

ICO adviseurs: Bitcoin naar $96.000 – XRP (Ripple) waardeloos

Initial coin offering adviseurs Statis Group ziet nog een groot potentieel voor de cryptomarkt. In hun nieuw rapport verwachten ze een marktwaarde van $500 miljard in 2019 (dubbel zoveel als vandaag) dat zal groeien naar $3.600 miljard over 10 jaar. Bitcoin kan daarin stijgen naar $96.000 waarbij een cryptomunt als XRP van Ripple waardeloos kan worden.

Volgens Statis Group zal 90% van de stijging komen van extra GELD buiten de cryptosector. Het ziet vooral veel potentieel voor munten als Bitcoin, Monero en Decred. Dit zijn “cryptoassets which apply unique value propositions within deep and viral markets.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

In Amerika is sparen nu interessanter dan beleggen

In twee jaar tijd is er een heel wat veranderd op de Amerikaanse GELD- en kapitaalmarkt. Door de renteverhogingen van de Amerikaanse centrale bank zijn de rentes op de GELD- en kapitaalmarkt opgelopen. Deze trend is nu zelfs zo ver gevorderd dat sparen interessanter begint te worden dan beleggen. En dat kan een bedreiging zijn voor Wall Street.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Argentinië: wie GELD leent moet daar nu 60% rente op betalen

De Argentijnse crisis bereikt donderdag een nieuw hoogtepunt, nadat duidelijk wordt dat het land versneld GELD zal moeten krijgen van het IMF. Investeerders beginnen steeds meer te twijfelen aan de terugbetaalcapaciteit van de derde economie van Zuid-Amerika.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs