EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: woensdag 12 december 2018

Dit is waarom Bitcoin binnenkort aan een nieuwe cyclus kan beginnen

Of je nu gaat beleggen in technologieaandelen, uranium, marihuana-aandelen, olie, Bitcoin of cryptomunten. Het zijn de emoties die van de financiële markten een achtbaan maken. Wanneer het over GELD gaat, kent de mens 2 extremen: hebzucht en angst. Het een leidt naar het ander en omgekeerd. Wanneer je weet waar de markt zich in dat proces bevindt, kan je veel GELD verdienen (of jezelf behoeden om veel GELD te verliezen).

Beleggers in aandelen kennen de rit van een bubbel al langer dan vandaag. Financiële markten kennen regelmatig bubbels. Die beginnen bij ongeloof in de toekomst, groeien naar optimisme en pieken op euforie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2018

De meeste onder ons linken GELD verdienen aan onze uitgaven, de superrijken niet

De superrijken lijken een onophoudelijke honger naar meer GELD te hebben. Steeds weer zoeken ze naar nieuwe manieren om hun vermogen op te drijven. Ze verschillen dan ook in sterke mate met de gemiddelde bevolking. Dat zegt Joe Pinsker, redacteur bij het magazine The Atlantic. Opmerkelijk is volgens hem echter dat die toenemende rijkdom niet tot een groter geluk lijkt te leiden.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 10 december 2018

Institutionele beleggers nog steeds positief over crypto

Terwijl cryptomunten blijven zakken en ieder steunniveau sneuvelt, lijkt het wel alsof iedereen de handdoek in de ring gooit. Zelfs institutionele beleggers zouden hun teen terug uit het water halen. Maar dat is niet wat de onderliggende data vertellen. Het grote GELD is nog steeds positief over crypto.

Het uitstellen van de lancering van Bakkt, was voor velen een doorn in het oog. Het institutionele GELD zou zich dan toch niet op de cryptomarkt smijten. Nochtans is er ook nog altijd goed nieuws te vinden. Zo zou Fidelity zijn aanbod nog verder uitbreiden. Fidelity gaat ook samen met de Nasdaq investeren in een nieuw cryptoplatform.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 december 2018

Zo verdien je nog wat extra GELD aan je eindejaarspremie

Voor veel mensen is de eindejaarspremie een handige extra om de feesten goed mee in te zetten, maar je kan je zogenaamde dertiende maand ook als het ideale moment zien om te starten met een nieuw spaarplan. We zetten enkele mogelijkheden uiteen waarop je dat extra GELD goed kan laten renderen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 9 december 2018

Bezorgde Italianen brengen vermogen naar Zwitserland

Steeds meer Italianen parkeren een deel van hun vermogen in Zwitserland, omdat ze zich zorgen maken over de politieke stabiliteit en over het voortbestaan van de euro. Ondanks beloftes van de Italiaanse regering dat ze de euro niet zullen verlaten en de belasting op vermogen niet zullen verhogen wijken Italianen met spaarGELD vaker uit naar het buitenland, zo meldt Reuters.

[...]

Lees verder op HollandGold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs