EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
13
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
10
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: vrijdag 20 april 2018

Is dit hét moment om te terug te beleggen in altcoins?

Brendan Bernstein, oprichter van Tetras Capital – een Blockchain, Crypto en Digital Asset Hedge Fund – bekijkt in een serie tweets of het interessant is om nu te beleggen in altcoins. Het is belangrijk voor beleggers in cryptomunten om te beseffen dat crypto’s in bepaalde cyclussen bewegen. Wie veel GELD wil verdienen, kan deze cyclussen best juist volgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

"Bitcoins minen zal in toekomst haast niets meer opleveren voor kleinere spelers"

Het wordt steeds moeilijker om GELD te verdienen aan het minen van bitcoins. Als de koers langdurig onder de 8.000 dollar zit, worden de grote delvers gedwongen om de handen ineen te slaan. Dat gaat ten koste van liefhebbers die vanuit hun slaapkamer GELD willen verdienen. Zij worden dan uit de markt gedrukt. Dat voorspelt Bill Tai, topman van het Amsterdamse bedrijf Bitfury, tegenover persbureau Bloomberg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

7 redenen voor cash GELD

Veel beleggers maken de fout dat ze bijna altijd voor 100% beleggen. Cash wordt niet aanzien als een onderdeel van een beleggingsportefeuille. Nochtans is het een levensnoodzakelijk onderdeel van een goed gediversifieerde portefeuille die beleggers veel meer kan opbrengen dat 0% rente.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

We zijn weer terug bij af

Dat de cijfers van de detailhandelsverkopen in de VS na vier maanden weer in de lift zitten, heeft vooral te maken met het feit dat de autoverkopen weer aantrekken. En verder stijgen de huizenprijzen weer en zetten huiseigenaren de overwaarde van hun huis om in GELD dat dan weer wordt uitgegeven. Maar het herstel is kwetsbaar; we kunnen niet zeggen dat het lek nu gedicht is, zegt Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

‘Cash is King’

Tijdens het afgelopen kwartaal waren er weinig mogelijkheden voor beleggers om GELD te verdienen. De twee belangrijkste markten, de aandelenmarkt en de obligatiemarkt, moesten beide waarde inleveren. Toch was er wel een manier om GELD te verdienen. Verrassend genoeg was dit via de GELDmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs