EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: vrijdag 24 april 2020

Het slijk der aarde, wie gaat dat betalen?

Als we nou eens gericht zouden kijken hoe wel met de zorg om moeten gaan, is het mogelijk om heel snel heel veel corona-maatregelen ongedaan te maken. Kees de Kort herhaalt het nog maar eens: we torpederen onze eigen economie, en dan gaan we nu opeens als overheid zeggen: we moeten wat doen. 'Ik weet het wel: GELD is het slijk der aarde, maar wie gaat dat betalen?'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 april 2020

Peter Schiff voorspelt: ‘de Verenigde Staten gaan bankroet’

Wanneer we dit lezen, komt meteen een gedachtengang in ons los. Bij u zeker ook, beste lezer? Want u en wij weten: een Staat of zelfs een Vereniging van Staten kàn gewoon niet failliet gaan. Niet in deze tijden van Quantitative Easing (lees: fiatGELD bijmaken naar eigen dunk en behoefte.) Wat wel met een staat, een natie kan gebeuren, is dat hij het vertrouwen verliest.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 april 2020

Op weg naar een Europees herstelfonds, lukt dat nog zonder verdere ruzie?

De kruitdampen zijn wat opgetrokken, maar de verwijten over Europese solidariteit in de coronacrisis liggen nog vers in het geheugen. Nederland en Italië symboliseren hoe noord en zuid verschillend denken over hoe de economieën weer aangezwenGELD moeten worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

HelikopterGELD in Europa?

Er is ooit al eens sprake geweest over helikopterGELD in Europa maar zou COVID-19 er voor kunnen zorgen dat het ook realiteit wordt? Volgens enkele analisten en economen is helikopterGELD in deze coronacrisis wellicht de beste optie. Dit betekent dat consumenten een som GELD op hun rekening gestort krijgen om hen te ondersteunen in deze moeilijke tijden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

Heeft het steunpakket van de ECB nog wel zin?

De centrale banken proberen er op dit moment alles aan te doen om de economieën aan de praat te houden. Het is echter nog maar sterk de vraag of deze monetaire steun wel effectief is. De ECB pompt bijvoorbeeld al jaren GELD in het Europese economische systeem. En tijdens die jaren bleef een indrukwekkende groei uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs