EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: maandag 23 juli 2018

Chinese overheid steekt ruim 60 miljard euro in bankensector

De centrale bank van China heeft maandag via eenjarige leningen aan de bankensector 502 miljard yuan (63,3 miljard euro) in de economie gepompt. De omvangrijke GELDinjectie wijst op een koerswijziging in het Chinese monetaire beleid.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Wie spaart, wordt armer

De laatste jaren brengt het GELD dat je spaart niet meer veel op en dat zal ook de komende maanden zo blijven. Hoe komt dat? Omdat de rente die we ontvangen lang niet zo groot is als het verlies aan koopkracht van ons GELD.

Met duizend euro kunnen we vandaag minder doen dan vijf jaar geleden. Dat komt omdat de goederen en diensten die we kopen duurder zijn geworden. Anders gezegd: de koopkracht van ons GELD is verminderd. In vaktaal noemen we dit GELDontwaarding of inflatie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Jeff Bezos is de rijkste man ooit, maar waar gaat hij zijn miljarden aan uitgeven?

Met een vermogen van 152 miljard dollar (130 miljard euro) is Amazon-baas Jeff Bezos sinds deze week de grootste rijkaard in de moderne geschiedenis. Nu wacht de volgende uitdaging: hoe al dat GELD uit te geven?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Europese Unie bereidt verGELDingsmaatregelen voor als reactie op dreigement Trump

De Europese Unie werkt aan een lijst van Amerikaanse producten die ze zou kunnen belasten indien de Verenigde Staten hogere invoerrechten op Europese auto’s zouden invoeren. Dat heeft eurocommissaris voor Handel Cecilia Malmström vandaag aangegeven.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2018

Wat jij van het slimme GELD kan leren

Het ‘slimme GELD’ worden ze ook wel eens genoemd. Je kent ze wel, de grote namen van Wall Street die miljoenen en miljarden verdienen voor hun klanten en zichzelf. Het ‘slimme GELD’ komt aan zijn naam omdat ze professionals zijn. Ze zijn dag en nacht bezig met beleggen. Ze hebben de modernste software tot hun beschikking. Er lopen tientallen getalenteerde researchers rond in hun kantoor, en ga zo maar verder. Daar tegenover staat het ‘domme GELD’. Hier worden de particuliere beleggers ondergebracht. Ze hebben veel minder ervaring, veel minder middelen en nemen hun beslissingen vaak op basis van emoties of buikgevoel.

De kans is vrij groot dat jij tot die laatste categorie behoort, het ‘domme GELD’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs