EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: maandag 17 september 2018

China legt gesprekken stil als VS nieuwe heffingen oplegt

China zegt alle gesprekken met de Verenigde Staten (VS) af als nieuwe importheffingen van 10 procent worden ingevoerd, meldt persbureau Bloomberg maandag. Het percentage zou volgens geruchten gaan GELDen voor 200 miljard dollar (ruim 127 miljard euro) aan producten.

Een diplomatieke doorbraak tussen de landen lijkt daarmee verder weg dan eerder gedacht, stellen twee ingewijden aan het persbureau. Begin september werd nog gespeculeerd over overleg tussen Amerikaanse minister van financiën Steven Mnuchin en Chinese vicepremier Liu He.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

Bitcoin toevoegen aan je investerings-portfolio: beter vroeg dan laat.

Jonathan Cheesman schreef recent een artikel waarin hij de redenen uiteenzet om te investeren in Bitcoin. Het artikel is gericht op investeerders en laat zien waarom niet-censureerbaar, onafhankelijk, digitaal GELD (welke ook een of 'store of value' kan zijn) waarde heeft. De behoefte aan deze vorm van GELD wordt steeds groter in een tijdperk waar centrale banken de controle over het financiële stelsel lijken te verliezen. Wat hem betreft zouden alle investeerders Bitcoin moeten opnemen in hun portfolio.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

Is Bitcoin dood? Ruim 100.000 Nederlanders stappen uit cryptocurrencies

Uit onderzoek van Kantar TNS (voorheen bekend als TNS NIPO) blijkt dat men in Nederland massaal uit Bitcoin en andere cryptocurrencies stapt. Is Bitcoin dood? Dat is de vraag die wij ons stellen met deze massale uitloop van crypto-investeerders. Het afgelopen half jaar hebben ruim 100.000 Nederlanders hun GELD weggehaald bij de Bitcoin, Ethereum, Ripple en Monero's van deze wereld. Is de bear market de genadeklap geweest voor de Nederlandse Bitcoin investeerder of is er nog hoop voor de toekomst?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

Je hebt 10.000 euro spaarGELD en je kan het een jaar missen. Dit zijn je opties

Stel: je beschikt over 10.000 euro die je exact één jaar kan missen. Zijn er opties om dat GELD – al was het maar een beetje – te laten renderen? We zochten het voor je uit*.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 13 september 2018

Richard Branson: ‘De sleutel naar succes is een 3-daagse werkweek’

Miljardair Richard Branson heeft een missie: bedrijfsleiders overtuigen dat de klassieke 5-daagse werkweek niet de toekomst is. Volgens Branson laat de huidige technologische innovatie toe om minder te werken maar even efficiënt te zijn. Hierdoor kunnen werknemers minder werken voor hetzelfde GELD. En meer tijd overhouden om te doen wat ze graag doen.

Hard werken is belangrijk, maar plezier hebben is minstens even belangrijk, aldus Branson. Een van de meest onderschatte ingrediënten van succes is plezier, zegt de miljardair in zijn boek “The Virgin Way: If It’s Not Fun, It’s Not Worth Doing,”.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs