EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: woensdag 19 december 2018

Een jaar GELDen piekte Bitcoin op $20.000

Een prettige verjaardag is het niet. 12 maanden geleden, op 17 december op precies te zijn, piekte ’s werelds grootste cryptomunt op $20.000. Vandaag kan je diezelfde Bitcoin kopen voor ongeveer $3.500. Dat is een daling van 82,5%. De marktwaarde is hiermee gezakt van $320 miljard naar $60 miljard.

2017 was een fantastisch jaar voor Bitcoin. Tot en met 17 december. De cryptomunt begon het jaar rond $1.000 en piekte op 17 december op $20.000. Een stijging van maar liefst 1.900%. Maar aan de feest kwam snel een einde. Bitcoin eindigde 2017 aan $13.880 of een daling van 44% sinds de piek.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

De Centrale Bank is van iedereen

In 1976 toonde Nobelprijswinnaar Friedrich von Hayek op overtuigende wijze aan dat Centrale Banken eigenlijk geen enkele reden van bestaan hebben. Net zoals we geen Centrale Bakkerij nodig hebben om brood te produceren, net zo min hebben we een Centrale Bank nodig om de samenleving van GELD te voorzien. Als er één ding is dat de vrije markt zéker kan, dan is het het produceren van GELD.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 17 december 2018

China leent goedkoper dan de VS

China leent voor het eerst goedkoper dan de Verenigde Staten. Cijfers van Bloomberg laten zien dat de Amerikaanse overheid eind november bijna 2,7% rente moest betalen om voor één jaar GELD te lenen, terwijl de Chinese overheid op dat moment 2,5% moest betalen op te halen bij beleggers. Dat is opvallend, want de Verenigde Staten hebben al decennia lang een reputatie hooggehouden als het gaat om kredietwaardigheid.

[...]

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 17 december 2018

Fed-rente: was en blijft onnatuurlijk laag

[...]

Deze week is bekend geworden dat de Amerikaanse GELDontwaarding in november 2,2 procent bedroeg. Dat betekent dat de échte Fed-rente, namelijk de nominale rente verminderd met de inflatie, op circa 0 procent ligt. Dat zijn omstandigheden waarin eerder een stijging dan een daling van de edelmetalenprijzen te verwachten is.

Lees verder op Goldrepublic.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2018

GELD besparen door over te stappen van zorgverzekering

Veel mensen weten nog niet welke zorgverzekering nou het beste past bij hun situatie. De verplichte zorgpremie gaat bij sommige aanbieders omhoog en bij sommige zorgaanbieders omlaag. U moet echter goed opletten bij de keuze voor uw zorgverzekering 2018 want er zijn veel verschillen. Het wordt een steeds complexer geheel.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs