EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
13
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
9
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: dinsdag 1 mei 2018

Het aantal crypto hedge funds explodeert

Cryptomunten hebben het station van de particuliere belegger al lang verlaten. Naarmate de sector in volume groeit, komt er steeds meer institutioneel GELD kijken. Het aantal crypto hedge funds neemt dan ook in snel tempo toe. De ondersteuning van institutioneel GELD kan de volgende fase van de groei in gang trappen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Bitcoin is gewoon zoals GELD

Wat is GELD? Wanneer we betalen met een bankkaart, onze portemonnee opentrekken in de supermarkt of kijken op onze bankrekening, is het duidelijk wat GELD is. Maar wanneer het over Bitcoin gaat, is het allemaal minder duidelijk. Toch heeft Bitcoin enkele gemeenschappelijk eigenschappen met GELD, en dan vooral cash GELD.

Bitcoin lijkt veel meer op cash GELD dan je zou verwachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 april 2018

Dit is wat 5 miljonairs en miljardairs zouden doen als ze al hun GELD kwijt raken

Het is niet eenvoudig om miljonair te worden, laat staan miljardair. Het is nog minder eenvoudig om opnieuw rijk te worden wanneer je al je GELD verloren hebt. Het gebeurt dat rijke mensen alles kwijt spelen. Zolang je er de nodige lessen uit trekt, is dat niet het einde van de wereld – aldus enkele miljonairs en miljardairs.

Dit is wat enkele zeer succesvolle ondernemers zouden doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 april 2018

Deze opportuniteit in grondstoffen, krijg je maar 1 keer in je leven

Tussen het einde van de technologiebubbel in 2000 en de financiële crisis in 2008 waren grondstoffen veruit een van de belangrijkste investeringen die je kon maken. De laatste 10 jaar zaten grondstoffen echter in het slop. Maar de trend lijkt terug te keren. Wie grondstoffen koopt aan het begin van een nieuwe cyclus, maakt veel kans om heel veel GELD te verdienen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

Goldman Sachs gaat zich nu ook richten op crypto

Wanneer ook grote investeringsbanken, zoals nu het Amerikaanse Goldman Sachs (GS) zich gaan richten op crypto, moet je opmerkzaam zijn. Goldman Sachs heeft een Hoofd Digitale Valuta Markten aangesteld die zich exclusief met crytomunten zal gaan bezighouden. Zelfs de oprichting van een eigen handelsdesk behoort tot de mogelijkheden. In ieder geval ziet GS waarde en de mogelijkheid om (groot) GELD te verdienen. Het verleent de business tevens een extra aura van sérieux…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs