EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2018

4 cryptobroker gaan hun eigen “crypto-overheid” oprichten

Heel de cryptomarkt zit te wachten op de instroom van nieuw GELD. En er staat veel GELD aan de zijlijn te wachten om de cryptomarkt te betreden, wanneer er duidelijk regulering is. Maar overheden zijn niet geneigd om hier snel werk van te maken. Daarom richten 4 grote cryptobrokers een eigen initiatief op.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2018

69% van de Amerikanen heeft minder dan $ 1.000 spaarGELD

Iedereen weet wel dat het erg handig is om wat extra GELD opzij te hebben liggen voor onvoorziene gebeurtenissen. We zouden dus min of meer kunnen spreken van een ‘opgebouwde voorziening’. Toch hebben mensen de neiging om weinig GELD opzij te leggen op het moment dat er sprake is van economische voorspoed. En juist dat is erg gevaarlijk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

De Griekse crisis is nu officieel voorbij. Of niet?

Griekenland staat maandagochtend voor het eerst sinds 2010 financieel weer op eigen benen. Het land kreeg op acht jaar tijd in totaal zo’n 290 miljard euro aan noodhulp in ruil voor de implementering van zeer onpopulaire besparingsmaatregelen. Vanaf maandag kan het land opnieuw zelfstandig GELD ophalen op de financiële markten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 17 augustus 2018

"De 5 noodzakelijke stappen die ik volgde om al op mijn 34ste met pensioen te kunnen gaan"

Met pensioen gaan op je 34ste? Het kan, bewees Sam Dogen. Hij werkte 13 jaar op Wall Street, tot hij in 2012 op 34-jarige leeftijd bij zijn werkgever over zijn afscheidspremie ging onderhandelen. Samen met zijn vrouw bouwde hij een passief jaarinkomen van 200.000 dollar (175.000 euro) op, GELD waar het koppel dus niet meer zelf voor moet werken. Op zijn blog Financial Samurai geeft Sam Dogen vijf essentiële tips om dat te bereiken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 16 augustus 2018

Zo kan je met 5 euro per dag miljonair worden

Iedereen kent Albert Einstein, het wiskundige genie. Velen kennen ook Yoda, de Jedi Master uit Star Wars. Velen weten niet dat Yoda gebaseerd is op Einstein. Beide legendes kennen alles over ‘The Force’. De ene voor bovennatuurlijke superkrachten, de andere om van weinig GELD veel GELD te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs