EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: dinsdag 27 november 2018

Een globale schulden reset komt steeds dichterbij

Zijn schulden goed of slecht. Het antwoord is ‘Ja’. Via schulden kan men vandaag iets kopen dat je anders pas in de toekomst had kunnen aanschaffen. Die toekomstige consumptie kan je vandaag gebruiken om er meer GELD van te maken (goede schulden) of op te gebruiken (slechte schulden). Maar het probleem vandaag is dat teveel mensen schulden kunnen maken … omdat het goedkoop is.

GELD lenen om onderwijs te volgen en meer te gaan verdienen, zijn goede schulden. GELD lenen om op vakantie te gaan, zijn slechte schulden. Maar centrale banken hebben de kostprijs voor schulden zo laag gemaakt, dat het eigenlijk niet zo veel meer uitmaakt. Tot het problemen oplevert.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 november 2018

Waarom daalt de olieprijs zo hard?

Vorige week was het een halve vakantieweek op Wall Street. Een vrije dag met Thanksgiving en een halve handelsdag op Black Friday zorgde voor een laag volume. Dat lage volume was nefast voor de olieprijs, die nog eens 7% naar beneden donderde. Maar waarom daalt de olieprijs? Sinds begin oktober ging er meer dan 30%  van de prijs af.

Ten eerste is er het ‘domme GELD’. Dit zijn de speculanten. Die speculanten hebben de laatste jaren een enorme ‘long’ positie opgebouwd. Nu de olieprijs daalt, worden veel van deze speculanten gedwongen met margin calls om die posities af te bouwen. Dit versterkt de verkoopgolf.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2018

Miljardair: ‘Wie per maand voor €500 aandelen koopt, wordt miljonair’

Miljardair en belegger Ron Baron zegt dat miljonair worden via beleggen niet zo moeilijk is. Met €500 per maand kan iedereen zich binnen 30 jaar miljonair noemen. Het enige dat je moet doen is; beginnen en vooral blijven beleggen.

Door iedere maand €500 te beleggen, koop je aandelen ongeacht de beurs stijgt of daalt. Dat betekent dat je GELD meer waard wordt wanneer de beurzen stijgen en je méér aandelen kan kopen wanneer de beurzen dalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 november 2018

Amerikaanse belegger maakt in emotionele video excuses voor flink verlies

De Amerikaanse investeerder James Cordier maakt in een onlangs gepubliceerde video huilend excuses voor enorme verliezen die hij heeft geleden in de olie- en gasmarkt.

"Ik heb daadwerkelijk jullie GELD geïnvesteerd als familie", zegt hij in de video. Cordier staat aan het hoofd van optiehandelaar OptionSellers.com, gevestigd in de Amerikaanse staat Florida, en hij heeft zo'n 290 cliënten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 21 november 2018

Schuldenprobleem begint steeds groter te worden voor groeilanden

De stijgende rente in de VS en de duurdere dollar beginnen de groeilanden steeds meer parten te spelen. Dat is niet verwonderlijk, want een groot deel van de schulden hebben zij gefinancierd in dollars. Tevens wordt er veel GELD losgepeuterd bij Amerikaanse beleggers. En als de rente in de VS stijgt, willen deze beleggers uiteraard een hogere rentevergoeding zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs