EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Ingelaste EU-top volledig mislukt

De ingelaste EU-top van dit weekend is volgens Kees de Kort volledig mislukt. 'Het hoeft nog geen consequenties te hebben, maar voor het zelfde GELD krijgen we een kabinetscrisis in Duitsland. Duitsland is met afstand de grootste economie en de belangrijkste speler in de eurozone. Als daar voorlopig weer grote onenigheid gaat komen, is dat heel erg slecht voor alles wat met Europa, de Europese Unie en de eurozone te maken heeft.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

Hoeveel van deze 14 eigenschappen van een miljonair heb jij?

Volgens onderzoek zorgt rijkdom ervoor dat je 67% minder problemen hebt. Dat is al eens de moeite om een inspanning voor te doen. Wie rijk is kan wél dat droomhuis kopen, kan wél die Rolex dragen of kan wél ieder jaar een droomvakantie boeken. Miljonairs zijn net zoals jij en ik, alleen doen ze bepaalde dingen net een tikkeltje anders. Succesvolle, rijke mensen zijn niet zover gekomen door met de kudde mee te lopen. Ze accepteren emotionele en financiële ups en downs, ze dragen het risico van falen maar ze willen vooral slagen op hun eigen manier. Wil en kan jij rijk worden?

GELD maakt niet gelukkig, maar het helpt wel. Een veel gehoord gezegde dat ergens wel de nodige waarheid bevat. Meer GELD is minder stress, minder stress is een gezonder en gelukkiger leven. Er zijn 14 eigenschappen die kunnen zorgen voor meer succes en meer GELD. Heb je ze alle 14 dan zou jouw levenspad bezaaid moeten liggen met voldoende GELD om op te rapen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

Trump dreigt met importheffing van 20 procent op alle Europese auto's

De Amerikaanse president Donald Trump heeft Europese autobouwers via Twitter een enorme importheffing in het vooruitzicht gesteld. 

Trump noemt in het bericht de handelsbarrières en tarieven die in Europa GELDen op Amerikaanse goederen. Als die niet snel worden opgeheven, kunnen heffingen van 20 procent volgen, schrijft hij.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

CEO Goldman Sachs: ‘Bitcoin kan (niet zal) ooit fiatGELD vervangen’.

Als CEO van een van de meest invloedrijke banken ter wereld is het misschien vreemd om te horen dat een cryptomunt als Bitcoin ooit het nieuwe betaalsysteem kan vormen. Maar volgens Lloyd Blankfein zit die kans er wel degelijk in. De wereld veranderde eerder ook al enkele keren van betaalsysteem, dus nu kan het opnieuw gebeuren.

Blankfein wijst erop dat fiatGELD zoals we dat vandaag kennen, ook geen intrinsieke waarde heeft, in tegenstelling tot goud en zilver vroeger. Mensen waren in het begin dan ook sceptisch tegenover fiatGELD, maar hebben het betaalsysteem toch aanvaard. Dat kan ook met Bitcoin of andere cryptomunten gebeuren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Je gelooft nooit waarmee sommige mensen miljonair zijn geworden

Sommige ondernemers verdienen hun GELD met het verkopen van hamburgers, ze zetten een heel nieuwe industrie op de kaart of steken een oude sector helemaal in het nieuw. Anderen werden miljonair  met de meest absurde ideeën. Je kan het misschien moeilijk geloven, maar de meest absurde ideeën kunnen jou rijk maken. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs