EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: vrijdag 17 april 2020

Duitse centraal bankier: Schulden moeten weer omlaag na coronacrisis

Overheden moeten nu GELD uitgeven om hun economie te ondersteunen, maar niet vergeten de schulden daarna ook weer te verlagen. Dit zegt Jens Weidmann, de president van de Duitse centrale bank en lid van het bestuur van de Europese Centrale Bank (ECB), vrijdag tegen persbureau Bloomberg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 16 april 2020

Triodos voert negatieve spaarrente in voor spaarders met meer dan een ton

Klanten van de Triodos Bank met meer dan 100.000 euro aan spaarGELD gaan daar per 1 juli een negatieve rente over betalen, maakte de bank woensdagavond bekend. Dit is een unicum: geen enkele andere bank in Nederland heeft een negatieve rente ingevoerd voor spaarders met minder dan 1 miljoen euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 16 april 2020

Crisis 2.0 in 2020 : na medicamenten volgt de nazorg

Mijn zoveelste vervolg op de ingezette crisis 2.0. Ben de tel al kwijt geraakt, maar dat doet er niet toe. Het gaat mij om de ernst van de situatie en die lijkt met de week serieuzer te worden. Waarom spreek ik eigenlijk over crisis 2.0? De eerste 1.0 crisis was van 2009 t/m 2012 toen we in de toenmalige kredietcrisis onze banken moesten redden met belastingGELD. Heel veel belastingGELD.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 15 april 2020

Hoe nu verder? Drie economische scenario’s

Ons GELDsysteem op basis van schulden blijkt niet bestand tegen een schokgolf als het coronavirus. Overheden, bedrijven en burgers hebben onvoldoende buffers om tegenvallers op te vangen, waardoor een acute liquiditeitscrisis is ontstaan. Om een ongecontroleerde schulddeflatie te voorkomen gooien centrale banken en overheden er duizenden miljarden tegenaan. Wat voor gevolgen heeft dit?

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 15 april 2020

Zorgt het monetaire beleid voor een nieuwe zilverprijsexplosie?

Het zijn op dit moment bizarre tijden. Centrale banken proberen er alles aan te doen om de economische klap als gevolg van het coronavirus zo goed mogelijk op te vangen. Daarom hebben de meeste centrale banken de GELDkraan volledig open gedraaid. Voor de edelmetalen kan dit monetaire beleid enorm gunstig gaan uitpakken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs