EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
13
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
10
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Video: Wat is de impact van de Chinese Zijderoute?

De Zijderoute is niet alleen een project om Azië en Europa meer met elkaar te verbinden, maar ook een strategie van China om haar machtspositie op het Euraziatische continent te versterken. De vele infrastructurele projecten worden namelijk met geleend GELD gefinancierd en worden overwegend door Chinese bouwbedrijven aangelegd.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Wat zijn goud en zilver royalty bedrijven?

Royalty bedrijven zijn niet zomaar goud- of zilvermijnen. Het is een uniek concept waarbij ze goud en zilver produceren zonder de lasten te dragen van de immense investeringen in de grond. Ze betalen GELD aan een goud- of zilvermijn om de mijn (verder) te ontwikkelen en krijgen daarvoor in ruil een deel (meestal een percentage) van de opbrengst.

Deze bedrijven hebben slechts een beperkte en vaste kost waardoor ze een gigantische hefboom creƫren bij een stijgende productie en een stijgende goud- en zilverprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Golf, vastgoed en make-up: dit is hoeveel GELD Donald Trump verdient

Een president moet transparante GELDstromen hebben, en dat GELDt ook voor Donald Trump. Op een inkomensaangifte uit 2016 kunnen we dan ook perfect zien hoe veel GELD Trump elk jaar op z'n rekening mag schrijven. Zo'n 450 miljoen dollar passeert er elk jaar bij de familie Trump, maar daar is ook Melania's niet geringe inkomen bijgerekend.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zaterdag 31 maart 2018

Ultrarijken investeren meer in crypto ondanks gebrek aan kennis

Cryptomunten deden het ongelofelijk goed vorig jaar. Dat is ook de ultrarijken niet ontgaan. In 2017 investeerde deze groep behoorlijk veel GELD in de cryptomarkt ondanks het feit dat ze er niet veel van begrijpen. Uit een onderzoek blijkt dat ultarijken vorig jaar zich meer en meer aangetrokken voelden tot cryptomunten. Hoewel dat nu misschien minder het geval is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 maart 2018

Theresa May overweegt economische sancties tegen Rusland

De Britse premier Theresa May onderzoekt de mogelijkheden om Rusland financieel te raken, door de banken in het financiële centrum van Londen te verbieden Russische obligaties op de markt te brengen. Eerder dit jaar wist de Russische overheid met hulp van zogeheten clearing houses in het financiële centrum van Londen met de uitgifte van obligaties meer dan €3 miljard op te halen. Dat GELD kwam voor een groot deel van institutionele beleggers, maar ook van vermogende Russen die op die manier een deel van hun GELD uit het land proberen weg te sluizen.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs