EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
24
kliks
24
kliks
22
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

Is de tijd van GOUDaandelen aangebroken?

De GOUD- en zilverprijs wisten tijdens de afgelopen weken goede zaken te doen. Door de toegenomen onrust op de financiële markten vluchten steeds meer beleggers richting de veilige havens. En de edelmetalen bewijzen al decennia lang dat ze goed kunnen fungeren als veilige havens.

Sinds het jaar 2011 is langzaam maar zeker de populariteit van de edelmetalen in verval geraakt. En dat heeft alles te maken met de tegenvallende koersbewegingen. Vanaf het jaar 2000 wisten de edelmetalen ruim 10 jaar lang de show te stelen, maar daar kwam in 2011 een abrupt einde aan. Veel GOUD- en zilverbeleggers hebben inmiddels zelfs de handdoek in de ring gegooid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 december 2018

Lange, prachtige periode voor GOUD en zilver

Terwijl het sentiment op de beurs én op de obligatiemarkt steeds slechter wordt, worden beleggers steeds positiever over GOUD.

Onderstaande grafiek laat zien dat de koerstrend sinds begin oktober stijgend is én dat de GOUDprijs deze week door een nieuwe weerstand brak.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 17 december 2018

Koop GOUD in december

Ben je nog op zoek naar een kerstcadeau of wil je een ‘GOUDen’ kans benutten? Dan is het verstandig om GOUD te kopen in december. Wanneer we uitgaan van data over de afgelopen 16 jaar blijkt namelijk dat GOUD kopen in december zeer lucratief uitpakt.

[...]

Lees verder op Goudverzekerd.nl
Geplaatst op: donderdag 13 december 2018

Mike Novogratz: “ik maak me geen zorgen over de toekomst van crypto”

Het gaat bijzonder slecht op de cryptomarkt, zo goed als alle munten hebben zware verliezen achter de rug. Veel crypto-beleggers zijn de moed verloren maar dat geldt niet voor iedereen. Onder andere Mike Novogratz blijft er in geloven en verwacht een goed cryptojaar in 2019.

Mike Novogratz is niet zomaar iemand, hij heeft vroeger voor Goldman Sachs gewerkt en is nu oprichter van Galaxy Digital. Tijdens de GOUDen periode heeft hij ontzettend veel geld verdiend maar dat is nu wel eventjes anders. Dit jaar heeft hij zijn portefeuille flink in waarde zien dalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 december 2018

Wordt zilver de verrassing van 2019?

Een handjevol beleggers is vandaag de dag nog geïnteresseerd in posities in GOUD- en zilveraandelen. De edelmetalen hebben de afgelopen jaren veel van hun glans verloren en beleggers storen zich simpelweg aan de tegenvallende koersresultaten. Moeten de edelmetalen vermeden worden, of juist niet?

In tijden van grote beweeglijkheid weten de edelmetalen normaliter goede zaken te doen. Toch blijft dat effect dit jaar een beetje uit. De GOUD- en zilverprijs wisten weliswaar tijdens de afgelopen weken een prijsherstel in gang te zetten, maar de echte overtuiging ontbreekt nog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs