EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
47
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
24
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

We gaan richting een mega-hype! (GOUD)

Gisteren was een fantastische dag voor GOUD en vooral voor GOUDaandelen. Om diverse redenen.

Allereerst omdat we op de koersgrafiek van GOUD zien dat de GOUDprijs gisteren zeer overtuigend door de weerstand op $1209 knalde.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2018

Dit is waarom GOUD en GOUDmijnaandelen moeten stijgen

Met de exodus op de aandelenmarkt kijkt iedereen weer naar GOUD. GOUDmijnaandelen zijn zelfs bij de beste aandelen tijdens de sell-off. Daar is in feite een heel eenvoudige verklaring voor. GOUD en GOUDmijnaandelen moeten stijgen. Dat is bijna een mathematische zekerheid.

De kostprijs voor een overname in de GOUDsector, is vandaag hoger dan de kostprijs om GOUD uit de grond te halen. Wanneer een overname goedkoper is als nieuwe investeringen, drogen de investeringen op waardoor er steeds minder GOUD gevonden zal worden. Dit zal op termijn resulteren in een stijgende GOUDprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2018

Is het tijdperk van aandelen voorbij?

De economische zorgen in de wereld worden steeds groter. Zo vormt Italië inmiddels een bedreiging voor het voortbestaan van de Eurozone, ondervindt de Chinese economie de nare gevolgen van de handelsoorlog en zitten de Amerikaanse rentes in de lift. Allemaal elementen die roet in het eten kunnen gooien voor beleggers. Het tijdperk van aandelen nadert mogelijk haar einde.

Al decennialang is het interessant om in aandelen te beleggen. Met name de afgelopen jaren waren ‘GOUDenjaren’ gezien de lage rente en de alsmaar stijgende beurskoersen. Daarnaast keerden veel beursgenoteerde bedrijven ook nog eens een bevredigend dividend uit. In de VS begint sparen echter steeds interessanter te worden. Door de stijgende rentestanden ontvangen de Amerikanen nu weer een mooi rendement op hun spaargeld. En dat vormt uiteraard concurrentie voor aandelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

GOUDmijnaandelen

[...]

Jazeker, ook hier komen we opnieuw aandelen tegen. Want hoewel GOUDmijnaandelen een hefboom kunnen vormen op de GOUDprijs, zijn en blijven het ook aandelen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

GOUDvoorraad - een betere kans op overleving

Ondanks de gigantisch opgebouwde staatsschuld ad 2,5 maal het BBP hoor je nog steeds geen Japanner kreunen. Hoe kan dat? Het gaat toch immers goed in Japan?! Behalve als de Japanners zich beginnen te realiseren dat ze slachtoffer en slaaf zijn van een totaal verziekt en failliet financieel systeem dat hen sooner or later aan de bedelstaf zal brengen, tenzij GOUD uitkomst biedt. Dat is gezien de Japanse oorlogsbuit niet ondenkbeeldig. Uiteraard is hierover nog nooit opening van zaken gegeven. Hoe dan ook wordt de Japanse beurs door diverse analisten (nog steeds) in een positief daglicht gesteld. Kennelijk vanwege het blinde geloof in de kunsten van de BoJ.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs