EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 15 juni 2019

GOUD op hoogste peil in meer dan twee jaar: “Het kan ook snel weer keren”

Een oude beurswijsheid leek gisteren even terug van jaren weggeweest: Is er onrust in de wereld, koop GOUD. Gisteren bereikte de GOUDprijs in euro zijn hoogste peil in meer dan twee jaar. Een kilo GOUD kostte (omgerekend) 38.716 euro. Maar moeten we nu met z’n allen, zoals vroeger, in het GOUDbad? “Het kan ook snel weer keren”, relativeert Tom Simonts, financieel econoom bij KBC.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

“Bitcoin supply shock in 2020”

“Supply shock” betekent toch een dreigend tekort, nietwaar? Dat is waar Alyse Killeen op wijst voor 2020, door de halving van bitcoin. Ze wordt geïnterviewd op Bloomberg. Killeen is niet de eerste de beste, aan haar website te zien. Als mentor in Silicon Valley, Founding partner van Stillmark Co., en stichter en uitvoerend directeur van nog wel meer bedrijven en organisaties. Een van de vragen haar gesteld luidt: gaat bitcoin altijd een soort van digitaal GOUD blijven, of wordt het veel meer? Het antwoord op deze vraag en andere hoort u hier onderaan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

GOUDprijs stijgt door onrust over Iran naar hoogste niveau in een jaar

De GOUDprijs steeg vandaag tot het hoogste niveau sinds april vorig jaar, vooral gestuwd door zorgen rond Iran en de wereldwijde handelsspanningen. Voor een troy ounce GOUD (31,1 gram) moest op de termijnmarkt in Londen bijna 1360 dollar (1206 euro) worden betaald.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

GOUDreserves China naar 1916 ton

De centrale bank van China kocht in mei werderom GOUD. In de laatste 6 maanden kocht China....

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

Chinese overheid koopt voor de zesde maand op rij GOUD bij

Dat de Chinezen gek zijn op edelmetalen, dat zullen de meeste mensen wel weten. De handelsoorlog met de Amerikanen heeft echter geleid tot een nog grotere koopdrang naar edelmetalen. En de Chinezen zijn in het bijzonder erg geïnteresseerd in GOUD.

Tot verbazing van velen wisten de Chinezen en de Amerikanen ruim een maand geleden niet tot een handelsakkoord te komen. Volgens Trump was dit volledig te wijten aan de Chinezen die zich volgens hem niet aan de afspraak hebben gehouden. De kans op een langdurige handelsoorlog tussen de VS en China lijkt met de dag groter te worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs