Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 januari 2018

Een GOUDmijnaandeel om in het oog te houden

Newmont Mining is één van de grootste en bekendste GOUDmijnen op aarde.

Dit paradepaardje uit de GOUDsector is een echte mastodont. De market cap bedraagt meer dan 20 miljard. Er zijn meer dan 34.000 mensen aan het werk voor Newmont Mining.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 15 januari 2018

GOUD verviervoudigde na Tech-crash

Voor we van wal steken met onze nieuwste bevindingen, toch nog even wijzen op het volgende.

Gisteren stuurden we een mailing over de problemen bij Kraken, en dat dit nadeel wel eens een groot voordeel zou kunnen vormen voor cryptobeleggers.

Opnieuw kregen we aardig wat tegenwind met deze opmerkelijke voorspellingen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 10 januari 2018

Puinruimen

Het lijkt wel alsof de gehele wereld om de haverklap een overwinning behaalt! Bijna om saai van te worden. Wie herinnert zich nog de laatste economische recessie? De Dow Jones beursindex nam 28.08% toe in 2017. De iShares Emerging Markets ETF (EEM) schoot 37.28% omhoog. De Pantera Bitcoin Fund steeg 1,900% (en liefst 25,004% sinds 2013!). De GOUDprijs wist op te veren met een respectabele 11,3%. Zelfs de defensieve obligatiemarkt presteerde het best in 7 jaar (de TLT — 20+jarige Treasuries– plus 9.18% in 2017). Verder liet de grillige Euro zich in 2017 van zijn beste kant zien (plus 14.1% tegenover de USD). Misschien duurt deze economische opbloei nog jaren, als de Amerikaanse belastinghervorming haar weerslag krijgt op de bedrijvigheid. Straks zal men de laatste overgebleven pessimist met een lantaarntje moeten zoeken, net als de ontploffing nabij is!

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 5 januari 2018

Goldman Sachs: ‘Bitcoin is geen bedreiging voor GOUD

Veel GOUDhandelaren gaan er vanuit dat de ontwikkelingen rondom de Bitcoin van invloed zijn op de vraag naar GOUD. Uit een onderzoek van Goldman Sachs blijkt echter dat dit niet het geval is.

Daling GOUD door bitcoin?

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 31 december 2017

Het is belangrijk om hierop te letten!

Ik heb u vorige week uitgebreid verteld waarom grondstoffen en grondstofaandelen de komende jaren fors in koers kunnen stijgen.

Als je de voor mij allerbelangrijkste grafiek van het jaar bekijkt, dan weet je dat aandelen nu gemiddeld duur zijn en grondstoffen juist historisch goedkoop.

Het is nu daarom ideaal om ook in GOUD- en zilveraandelen te beleggen. Maar het zou een zéér slecht idee zijn om zomaar eender welke GOUD- of zilveraandelen te kopen.

Veel GOUDproducenten kampen met forse schulden Gisteren kwam ik onderstaande tweet tegen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$