Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 46 tot 50
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Waarom GOUD het zal winnen van crypto ’s

Wanneer het internet plat ligt omdat digitale bruggen verwoest zijn [...], dan is het einde Bitcoin, en einde internet, in ieder geval voor maanden. We hebben het niet meer over een storing. Het AMS-IX mag dat het grootste internetknooppunt van Europa zijn, ook Azië herbergt dergelijke knooppunten – datacenters vol met glasvezel verbindingen. Wanneer het tot een atoombommenfestijn komt, mag u zich gaan opmaken voor dergelijke scenario’s. Zoals al eerder genoemd, interessante tijden breken aan, houd rekening met het ondenkbare.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Noord-Koreaanse spanningen doen GOUDprijs stijgen

De spanningen tussen de Verenigde Staten van Amerika en Noord-Korea hebben een bijzonder negatief effect op de financiële markten. De harde taal tussen Trump en Kim Jung-Un wordt steeds agressiever. Aandelen kleuren zo goed als allemaal rood maar dat betekent dat een andere beleggingscategorie weer massaal wordt opgepikt, namelijk GOUD.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Beleggers zoeken veilige havens na oplaaien spanningen Noord-Korea

Beleggers zoeken veilige havens op vanwege de oplaaiende spanningen rond Noord-Korea. Zo ging de GOUDprijs omhoog, net als de koers van de Zwitserse frank en de Japanse yen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 11 augustus 2017

Ligt het GOUD van de Federal Reserve er wel?

De Federal Reserve in New York bewaart naar eigen zeggen ongeveer 6.200 ton GOUD in haar kluis onder Manhattan, maar ligt dat GOUD er nog wel? En hoe weten we zeker dat er niet meerdere claims op het GOUD rusten? De Wall Street Journal deed een rondvraag onder verschillende GOUDkenners en constateerde dat er nog steeds veel vragen zijn over de tweede grootste GOUDkluis in de Verenigde Staten.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 11 augustus 2017

GOUDprijs schiet omhoog door spanningen Noord-Korea

De GOUDprijs steeg door oplopende spanningen tussen Verenigde Staten en Noord-Korea naar het hoogste niveau in meer dan twee maanden. Eerder deze week waarschuwde de Amerikaanse president Trump al dat hij een raketaanval op de Verenigde Staten of één van haar bondgenoten met “vuur en woede” zou beantwoorden, waardoor de GOUDprijs als barometer voor geopolitieke onzekerheid omhoog schoot.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$