Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 46 tot 50
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

GOUDprijs uit neerwaartse trend

We stuurden u eerder deze week al de melding dat de GOUDprijs was losgebroken, uit een meerjarig neerwaarts trendkanaal.

Dit konden we toen afleiden op basis van zowel de dag- als weekgrafiek. Maar gisteren kwam de belangrijkste bevestiging hiervoor binnen: de doorbraak op de maandgrafiek.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

GOUD in euro

GOUD breekt door!” en/of “GOUD op hoogste niveau afgelopen 10 maanden.” Zomaar 2 koppen van vandaag in gisteren in de media. Maar laat je niks wijs maken. Heb je de GOUDprijs in jouw eigen valuta gezien? Het is dus niet GOUD en zilver dat stijgt, maar de dollar die daalt. Vergelijk onderstaande grafieken:

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 31 augustus 2017

Bank of America verwacht stijging GOUDprijs naar $1.400

De GOUDprijs zal begin volgend jaar een niveau van $1.400 per troy ounce bereiken, gesteund door een lagere rente in de Verenigde Staten en het gebrek aan vooruitgang ten aanzien van de geplande economische hervormingen van president Trump. Dat zegt Francisco Blanch, hoofd van de onderzoeksafdeling voor grondstoffen bij Bank of America Merrill Lynch, in een gesprek met Bloomberg.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 31 augustus 2017

ABN Amro verhoogt koersdoel GOUD naar $1.300

Analist Georgette Boele van de ABN Amro heeft haar koersdoel voor GOUD naar boven bijgesteld, omdat de fundamentals voor het edelmetaal weer wat positiever zijn geworden. De GOUDprijs brak deze week voor het eerst sinds november vorig jaar door het weerstandsniveau van $1.300 per troy ounce, wat door veel analisten gezien wordt als een zeer positief signaal voor de edelmetalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 31 augustus 2017

Bitcoin meer en meer de opvolger van GOUD

De koers van Bitcoin, de gekendste virtuele munt op het internet, blijft hoge toppen scheren. Op wereldschaal blijft deze nog steeds verwaarloosbaar klein al groeit de kans dat Bitcoin de rol van GOUD als veilige haven langzaam kan overnemen en hierdoor de klassieke economische verhoudingen zal omgooien.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$