EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 22 oktober 2018

Nog even over GOUD

Ondanks dat ik vorige week vooral over GOUD heb geschreven, voel ik mij bijna verplicht om er nog een artikel aan te wijden.

Ondanks dat ik vorige week vooral over GOUD heb geschreven, voel ik mij bijna verplicht om er nog een artikel aan te wijden.

Want ik kwam dit weekend twee berichten tegen die in mijn ogen zéér veelzeggend zijn. Twee tweets waarover ik u MOET informeren.

De tweet hieronder betreft iets waar ik u afgelopen vrijdag al over heb verteld. Het nieuws dat de Hongaarse centrale bank haar GOUDreserves heeft vertienvoudigd.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 22 oktober 2018

Nog geen Golden Cross

[...]

Ondertussen reageert GOUD zoals verwacht: na een continue daling van 6 maand in de edelmetalen zien we plots een serieuze opstoot, fors door het vijftigdaags voortschrijdend gemiddelde heen. Dat is nog geen golden cross, dus er is in feite eigenlijk nog niets gebeurd, maar het feit dat ook JP Morgan, die altijd al zwaar short zat op zilver (de turbo op GOUD) nu zijn posities long heeft gezet zegt héél heel veel. Vergeet niet dat zij zitten op de grootste fysieke voorraad zilver OOIT. Acht keer meer dan de Hunt Brothers ooit wisten te verzamelen!

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2018

De grootste hype aller tijden

[...]

Deze week vertelde ik u uitgebreid waarom de bull markt voor GOUD en zilver vorige week is begonnen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

“Bitcoin zal GOUD vervangen en naar 700.000 dollar gaan”

Het is een opmerkelijke uitspraak over zowel bitcoin als over GOUD. John Pfeffer van Pfeffer Capital, VK, deed ze tijdens de Sohn beleggingsconferentie in New York. Het is traditioneel dé meeting waar topprofessionelen samenkomen om hun beste aanbevelingen uit te wisselen. Ze doen dit voor een select publiek en de opbrengst gaat naar een fonds ter bestrijding van kanker bij kinderen. Nooit eerder heeft een van hen een cryptomunt vernoemd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

5 grafieken waarom de rally in GOUD nog maar net begonnen is

De stevige daling op de aandelenmarkt zorgde eindelijk nog eens voor wat animo op de GOUDmarkt. De laatste 6 maanden daalde het gele edelmetaal iedere maand. Oktober markeert een trendommekeer. Wanneer niemand het verwacht, begint GOUD weer te blinken. En de rally is waarschijnlijk nog niet voorbij.

In de week die eindigde op 9 oktober stond het aantal short-posities van hedgefunds op GOUD op het hoogste niveau sinds 2006. De daaropvolgende dag boekte GOUD de grootste dagwinst in 2 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs