EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Dit is het belangrijkste dat je moet weten over GOUD

Het belang van GOUD wordt steeds groter. Sinds 2001 stijgt de investeringsvraag naar het gele edelmetaal met 18% per jaar. Een hoge waardering bij aandelen, vastgoed en obligaties maakt dat GOUD belangrijker dan ooit is in een goed gediversifieerde portefeuille. Stijgende rentevoeten maken de puzzel compleet om nu GOUD te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Dit is waarom Bitcoin het veiligste is dat er bestaat

Bitcoin is het nieuwe GOUD, wordt er wel eens gezegd. Als betaalmiddel zijn er ondertussen al snellere versies van de cryptomunt, maar niets is zo veilig als Bitcoin. De kans dat iemand de private sleutel van een Bitcoin wallet kan raden, is even groot als het winnen van de Amerikaanse super-lotto … 9 keer op rij.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Blockchain zekerheid met GOUDdekking

De blockchain kan op bepaalde vlakken een tegenwicht bieden. Al was het maar op het vlak van geldwaarde. In feite de rol van GOUD, maar dan combineren met het gemak van de blockchain. Een prachtig huwelijk is geboren! Er zijn nu al de eerste aanbieders van cryptomunten die met GOUD gedekt worden. Zo komt de UK mint nu met een eigen Royal Mint Gold (RMG) die in feite een digitale versie is van het GOUD dat ze in opslag hebben.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

Dit is de volgende sector waar je crypto-achtige rendementen kan boeken

In 2017 heeft de cryptomarkt veel beleggers in snelheid genomen. De sector brak volledig door en beleggers die er op tijd bij waren, konden honderden tot zelfs duizenden procenten winst boeken op een aantal maanden. De kans dat de cryptomarkt dat kunstje nog eens overdoet, is bijzonder klein. Maar een andere sector kan daar wel voor zorgen.

Een sector die dergelijke crypto-achtige winsten kan boeken, en dat in het verleden ook al heeft gedaan, én die momenteel bijzonder zwaar ondergewaardeerd is, is de sector van de GOUDmijnaandelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

Morgan Stanley: ‘De prijs van Lithium kan met 50% crashen’

Met de opmars van de elektrische wagen, lijkt er ook voor de essentiële grondstof Lithium een GOUDen toekomst weggelegd. Veel beleggers zien de vraag naar Lithium exploderen en voorspellen een stijgende prijs. Morgan Stanley kijkt echter naar het aanbod en verwacht een crash van de prijs voor Lithium met zo’n 50%.

Volgens Bloomberg New Energy Finance zal de productie van elektrische auto’s tegen 2030 stijgen met een factor x30. Investeringen in Lithium zullen de komende 12 jaren variëren tussen $350 miljard en $750 miljard. Hierbij zal slechts 1% van de globale lithiumreserves ontgonnen worden.

De toekomst voor Lithium ziet er dus goed uit. En dat reflecteert zich ook in de prijs die de laatste jaren meer dan verdubbelde.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs