Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 46 tot 50
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 8 november 2017

Vervalste GOUDbaren in omloop!

Vorig week kon je hier op beurs.com lezen dat er in Canada een vervalste GOUDbaar ontdekt werd.

Reden genoeg voor GOUD999.com om dit onderwerp aan te snijden. Wat voor zin heeft het immers om edelmetaal aan te kopen, indien je er niet 100% zeker van kan zijn?!

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

De game changer II

Aan de hand van de voortgaande monetair/financieel/economische alsook de geopolitieke ontwikkelingen valt niet te ontkennen dat de invloed van de V.S. steeds meer onder druk is komen te staan. Of Trump dat met zijn uitspraak ‘America first’ ook zo bedoeld had, is evenwel zeer twijfelachtig.

Met de geclaimde overwinning op de nazi’s, resp. de Japanners in 1945 alsmede de Phyrrus overwinning in Korea begin jaren ’50, het openbreken van Bretton Woods (loskoppeling dollar/GOUD) in 1971 alsmede het min of meer afdwingen van de petrodollar (olie voor dollars) in 1974 heeft de suprematie van de V.S. jarenlang bijna ongekende grenzen gekend.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 1 november 2017

Royal Canadian mint onderzoekt hoe vals GOUD verkocht kon worden

Stel je voor: u koopt een GOUDstaaf bij uw bank, en als u het ding thuis grondig bekijkt merkt u dat het een vervalsing is! Het overkwam een juwelier in Canadese Ottawa.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 26 oktober 2017

Prijs van palladium in 2017 al ruim 40% gestegen

De prijs van palladium zit fors in de lift. Het edelmetaal presteert in 2017 een stuk beter dan andere edele metalen, zoals GOUD, zilver en platina.

Bovenstaande grafiek via Express. De prijs van palladium steeg dit jaar al met ruim 40%, terwijl de GOUDprijs tot nu toe slecht 12% meer waard werd. De prijs van een troy ounce palladium ligt nu rond de $950,-.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 24 oktober 2017

Is palladium het nieuwe GOUD?

Op de grondstoffenmarkt geniet GOUD op dit ogenblik heel wat minder belangstelling dan palladium. Dat hebben een aantal experts tegenover de Brits zakenkrant Financial Times gezegd.

Het metaal staat op dit ogenblik genoteerd aan een prijs van 967 dollar per ounce of 31.090 dollar per kilogram. Daarmee heeft de waarde van palladium sinds begin dit jaar een stijging met 40 procent laten optekenen. GOUD is over eenzelfde periode 12 procent duurder geworden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$