EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 1 augustus 2018

Gaat GOUD de komende jaren Wall Street verslaan?

De GOUDprijs wist in het jaar 2011 een stevige top neer te zetten. Vanaf dat punt werd het gele edelmetaal geconfronteerd met een diepe daling. Deze dalende beweging kwam aan het einde van 2015 ten einde. Ondanks de herstelbeweging van de afgelopen twee jaar, wist de GOUDprijs het niet beter te doen dan Wall Street.

Wall Street wist sinds de bodem van 2009 jaar in jaar uit in waarde te stijgen. Ook dit jaar weet Wall Street, ondanks de toegenomen onzekerheid, het relatief gezien erg goed te doen. Sowieso weet Wall Street het tot nu toe dit jaar beter te doen dan de GOUDprijs. GOUD noteert immers dit jaar in het rood, terwijl Wall Street te maken heeft met een groene notering.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 augustus 2018

Is dit een unieke kans om in GOUD te beleggen?

De GOUDprijs heeft tijdens de afgelopen weken de wind van voren gekregen. Sinds halverwege april staat de GOUDprijs al onder druk en diverse steunpunten zijn door de beer weggevaagd. Deze dalende beweging heeft de pessimistische stemming rondom GOUD flink doen versterken. Is dit wel het ideale moment om pessimistisch te zijn over de toekomst van GOUD?

Opvallend genoeg zijn er maar weinig analisten te vinden die een goede verklaring hebben voor de prijsval bij het gele edelmetaal. Uiteraard heeft de sterkere dollar een negatieve uitwerking gehad op de GOUDprijs, maar dat kan niet de enige oorzaak zijn. Zo wist de GOUDprijs bijvoorbeeld ook niet te profiteren van de toegenomen onzekerheid en instabiliteit in de wereld. En dat is vooral opvallend aangezien GOUD normaal gesproken fungeert als ‘veilige haven ‘.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 31 juli 2018

De beste grondstof om nu te kopen: Zilver

Wie naar de grafiek van zilver kijkt, zal al snel de conclusie trekken dat je er beter maar af kan blijven. De zilverprijs staat mijlenver van het hoogste niveau van enkele jaren geleden. Toch ziet Nicolas Robin van Columbia Threadneedle Investments voor het kleine edelmetaal: “Wanneer edelmetalen herstellen, zal zilver het hardste blinken.”

Volgens Robin is zilver een echte ‘value play’ dat oververkocht is en een betere investering dan GOUD. Hij kijkt met zijn team naar activa die de laatste tijd veel slechter presteren door de dreiging van de handelsoorlog en de sterke Amerikaanse dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Edelmetalen goedkoopst sinds twee generaties

GOUD, zilver en de verwante mijnaandelen staan momenteel even laag genoteeerd als in de jaren ’70. Toentertijd was dat, achteraf gezien, het grootste koopmoment in generaties. Het lijkt opnieuw het uitgelezen moment om een ‘contrarian‘ te zijn, iemand die net het tegenovergestelde doet in beleggen, dan de anderen. Onder andere Warren Buffett, George Soros en Sir John Templeton fortuinen verdienden. Recenter stonden de edelmetalen nog bijna zo laag genoteerd toen de Technologie Bubbel barstte in 1999. Tien jaar later zouden ze op +800% staan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Gezonken schip met $130 miljard GOUD aan boord teruggevonden

Een team van Zuid-Koreaanse, Britse en Canadese duikers hebben de ontdekking van hun leven gedaan. Nabij het Zuid-Koreaanse eiland Ulleungdo vonden ze op de bodem van de zee het wrak van een Russisch oorlogsschip dat volgens de geschiedenisboeken zo’n 200 ton GOUD aan boord heeft. Goed voor een waarde van om en bij de $130 miljard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs