EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 19 januari 2019

Hoe de aandelenmarkten in elkaar zullen klappen...

[... ...]

Ondertussen beginnen de GOUDmijnen steeds meer moeite te krijgen om hun productiecijfers op peil te houden, omdat vanwege de al jaren voortdurende lage GOUDprijs nog maar heel beperkt wordt geïnvesteerd in bodemonderzoek. De enige oplossing is dan ook ...

Lees verder op AmsterdamGold
Geplaatst op: zaterdag 19 januari 2019

VIDEO. Investeren in Lego is een slimme belegging, met rendement tot wel 11 procent

Investeren in Lego is een goede belegging, dat meldt het financiële agentschap Bloomberg. Met een rendement tot maar liefst elf procent, levert het je meer op dan beleggen in GOUD, aandelen of obligaties. Kunstenaar Dirk Denoyelle verduidelijkt dat pakweg ‘The Green Grocers’ ooit voor 150 euro aangekocht konden worden en nu voor duizend euro verkocht wordt. Denoyelle geeft beleggers in Lego nog twee belangrijke tips: open nooit de doos en vergeet niet dat Legoset pas waarde krijgt, als hij niet meer verkrijgbaar is in de winkel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

GOUD en zilver staan aan de vooravond van een complete trenddraai

GOUD en zilver waren de absolute winnaars in december. Terwijl de wereldwijde aandelenmarkten de slechtste decembermaand ooit meemaakten, wisten de GOUD- en zilverprijs flink te profiteren. Afgelopen maand bewezen de edelmetalen nogmaals dat ze prima kunnen fungeren als ‘veilige havens’.

De GOUD- en zilverprijs wisten tijdens de afgelopen maand verrassend goede zaken te doen. Tenminste, voor sommige analisten kwam dit als een complete verrassing. Na de tijdelijke opleving van begin 2016 waren de edelmetalen alweer in het ‘vergeethoekje’ geraakt. Toch begint het technische plaatje er steeds beter uit te zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

GOUDsector opgeschud door miljardenfusie

De Amerikaanse GOUDdelver Newmont Mining en zijn Canadese rivaal Goldcorp gaan fuseren. ’s Werelds op één en drie na grootste GOUDproducenten qua omzet hebben een handtekening gezet onder een deal ter waarde van tien miljard dollar, meldt Newmont. De hele transactie gebeurt in aandelen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

Goldman Sachs verhoogt prognose voor GOUD

De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs heeft zijn prognose voor de GOUDprijs voor dit jaar verhoogd met 10 procent. De reden voor deze verbeterde vooruitzichten is simpel, er is momenteel veel volatiliteit op de markten en de onzekerheden blijven roet in het eten gooien.

De GOUDprijs gaat de komende drie, zes en twaalf maanden respectievelijk stijgen naar 1.325, 1.375 en 1.435 dollar per troy ounce komende van 1.250, 1.300 en 1.350 dollar per troy ounce. Althans volgens de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs, een stijging van maar liefst 10 procent van de GOUDprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs