EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 30 maart 2020

Wat is er aan de hand met de GOUDprijs?

Deze week zagen we een opmerkelijke beweging in de GOUDmarkt. Op dinsdag was de GOUDprijs op de beurs in New York namelijk $70 per troy ounce hoger dan in Londen, het grootste prijsverschil in veertig jaar. Deze prijzen lopen wel vaker uit elkaar, maar onder normale omstandigheden stappen handelaren in de markt om dit verschil weg te werken. Dat gebeurde nu niet, met als gevolg twee verschillende GOUDprijzen en krapte in de GOUDmarkt in New York. Hoe heeft dit kunnen gebeuren?

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

Miscellaneous: een rondje mediakoppen over het Coronavirus, GOUD, olie en crypto (deel 1)

Het is geen toeval dat bovenstaande onderwerpen in dit meerdelige artikel tezamen aan bod komen. Ze halen alle de voorpagina’s van binnenlandse en buitenlandse media. Het ene onderwerp beïnvloedt ook het andere of draagt er gevolgen van. Wanneer we het Coronavirus aan bod laten komen, dan spreken we ook over de economische gevolgen nationaal en internationaal. Die economie is van invloed op de olieprijs. GOUD en crypto zijn dan weer in meer of mindere mate vluchtheuvels (‘safe havens’) wanneer de aandelenbeurzen slecht presteren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 26 maart 2020

ABN AMRO laat GOUDbeleggers in de steek

De ABN AMRO laat GOUDbeleggers in de steek, want de bank sluit alle gewichtsrekeningen voor GOUD, zilver en platina. Ongeveer 2.000 klanten die via de bank edelmetalen op hun rekening hebben staan moeten dat voor 1 april verkopen. Doen ze dat niet, dan verkoopt de ABN AMRO deze posities voor de op dat moment geldende prijs. De bank kan niet garanderen dat dat tegen een gunstige koers plaatsvindt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 26 maart 2020

Zwitserse GOUDsmelterijen tijdelijk dicht door coronavirus

Drie grote smelterijen in de Zwitserse regio Ticino hebben tijdelijk hun productie stilgelegd. Vanwege het coronavirus moeten deze bedrijven tenminste een week lang hun activiteiten staken. Valcambi en PAMP leggen hun productie stil tot en met 29 maart, terwijl Argor-Heraeus pas op 5 april het werk hervat. De smelterijen liggen in een gebied dat grenst aan Italië, waar veel mensen reeds besmet zijn met het virus.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 25 maart 2020

Voer de GOUDstandaard weer in

De werkelijke oorzaak van de financiële instabiliteit en de crises van 2008 en 2020 is de publiek-private samenwerking tussen overheden en financiële markten. Alleen een ontvlechting van belangen en het opnieuw invoeren van de GOUDstandaard kunnen een oplossing bieden. En weer staan we aan de vooravond van wat mogelijk uitmondt in een diepe economische recessie.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs