Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 46 tot 50
Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 23 juni 2017

Rusland blijft GOUD hamsteren: 21,7 ton erbij in mei

Rusland heeft in mei 21,77 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de centrale bank. Met deze aankoop breidt het land haar totale GOUDvoorraad uit naar 1.708 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste publieke GOUDvoorraden.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 20 juni 2017

Zuid-Afrika wil meer grip op GOUDmijnsector

De aandelen van GOUDmijnen in Zuid-Afrika gingen afgelopen week hard onderuit, nadat de overheid nieuwe plannen bekendmaakte om een groter deel van het eigendom over te dragen aan de zwarte bevolking. Het Zuid-Afrikaanse ministerie van Mijnbouw wil dat tenminste 30% van alle aandelen van de mijnbouwsector in handen komen van de zwarte bevolking, een grens die eerder nog op 26% lag.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 20 juni 2017

Noord-Korea zit op een enorme GOUDmijn… maar heeft geen materiaal om die te ontginnen

Noord-Korea bezit een rijke voorraad mineralen, maar beschikt niet over de middelen om deze grondstoffen te ontginnen. Daardoor blijft het land afgesloten een grote bron van inkomsten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Vergeet de Bitcoin! Ethereum op weg om het nieuwe GOUD te worden

De nieuwste beleggingshype is Ethereum. De waarde van de jonge virtuele munt is geëxplodeerd met een stijging van 5.000 procent. Terwijl Bitcoin voorlopig nog met de meeste aandacht gaat lopen, lijkt Ethereum goed op weg om zijn bekendere zusje te gaan overschaduwen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Ook bij ethereum is niet alles GOUD wat er blinkt

De laatste weken lijkt alles Ethereum wat de klok slaat. Als we het nieuws mogen geloven is Ethereum de toekomst van Cryptocurrency. Het zou sneller zijn dan Bitcoin, goedkoper zijn en meer mogelijkheden hebben zoals bijvoorbeeld slimme contracten (smart contracts). Nu zijn wij waarschijnlijk bevooroordeeld bij Bitcoinspot en Bitcoin is ook niet perfect maar naast al het gejuich denken we dat Ethereum ook een aantal zwakke plekken heeft die ook aandacht verdienen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$