EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 25 september 2019

Wat weten insiders, centrale bankiers en miljardairs dat u niet weet?

Insider verkoop van aandelen staat op een 20 jarig hoogtepunt. Centrale bankiers kochten in de eerste helft van 2019 meer GOUD dan ooit. De helft van ’s werelds miljardairs gaat voor cash geld. Wat weten zij dat u (en wij) niet weten?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 19 september 2019

GOUD- en zilverbeleggers moeten deze grafiek in de gaten houden…

Tijdens de afgelopen maanden wisten de GOUD- en zilverprijs goede zaken te doen. Met name de GOUDprijs wist daarbij in positieve zin op te vallen. Tijdens de afgelopen drie jaar wist GOUD elk jaar beter te presteren dan zilver. Toch is het ‘kleine broertje van GOUD’ recent bezig geweest aan een inhaalbeweging. En die inhaalrace kan enorm belangrijk zijn voor de toekomst van beide edelmetalen.

Tijdens de afgelopen maanden wisten steeds meer beleggers de weg richting de edelmetalen te vinden. En dat is niet verwonderlijk, want de afgelopen tijd is de instabiliteit en politieke onzekerheid in de wereld alleen maar verder toegenomen. En GOUD en zilver hebben beide bewezen dat ze nog steeds prima kunnen fungeren als ‘veilige haven’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 september 2019

De echte zilverrally moet nog beginnen…

Afgelopen mei werd de zilverrally ontketend. De grote broer van zilver, GOUD, liet al enkele maanden een stijgende trend zien en daar heeft zilver zich nu bij aangesloten. Tijdens de afgelopen twee weken moesten de edelmetalen echter een pas op de plaats maken. De ademspauze bij de GOUD- en zilverstieren kunnen beleggers gebruiken om alsnog terug te keren naar deze zwaar ondergewaardeerde markt.

De zilverprijs is een van de uitblinkers van de afgelopen maanden. Sinds mei dit jaar is de prijs voor zilver al tientallen procenten in waarde gestegen. En wij hebben een grafiek gevonden die laat zien dat de echte zilverrally mogelijk nog moet beginnen. Wat dat betreft zijn beleggers dus nog niet te laat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 september 2019

Gerald Celente met zijn ‘Keek op de Week’: GOUD richting $2000 dankzij de ‘banksters’

Met dertig jaar en meer ervaring in economie en financiën, is de eigenaar en hoofdredacteur van The Trends Journal iemand om aandachtig naar te luisteren. Het is al common sense en intelligentie, wat hij vertelt. Immer een gold bull geweest en dat zal de bekende Amerikaanse trendvoorspeller ook wel altijd blijven. In cryptomunten en blockchain technologie is Celente trouwens eveneens geïnteresseerd. Gedegenheid, betrouwbaarheid, dat straalt hij uit. Maar nimmer saai! ‘Gerald Celente – Democrats Want Gun Control, Celente Wants Bomb Control’ titelt zijn recentste videoboodschap. Check it out:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2019

Edelmetalen die soms vergeten worden door beleggers

Het zijn palladium en platina. Er is wel heel wat mee te verdienen. Net als met GOUD en zilver, die altijd al meer prominent waren. Alles hangt af wanneer en waar je ze koopt in de economische cyclus. Mike Maloney en Jeff Clark van goldsilver.com praten er uitgebreid en indringend over. Listen and learn:

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs