EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 15 mei 2018

Heeft de olieprijs nog ruimte naar boven toe?

De olieprijs was zonder twijfel de absolute winnaar van de afgelopen week. Het ‘zwarte GOUD’ wist enkele procenten in waarde te stijgen als gevolg van de beslissing van Trump om het nucleaire akkoord met Iran te verbreken. Beschikt de olieprijs over nog meer potentieel?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Over investeren in GOUD: Het hoe, waarom en wanneer

Is de tijd aangebroken om te investeren in GOUD? Hoe u het best uw portfolio beschermt en laat groeien door middel van beleggen in het gele edelmetaal. USAGOLD – 45 jaar ervaring in de business – biedt een gratis cursus ‘Gold 101’ aan waarop u zich hier vrijblijvend kunt inschrijven. U leert er alles over wie er in GOUD investeert, wat de rol van GOUD is in een beleggingsportefeuille, maar ook waar en waarom je het beste in GOUD kunt investeren. De almaar rijzende spanningen in de wereld zijn wellicht historisch een uitgelezen moment om de stap te zetten naar bescherming en spreiding van uw vermogen, door te investeren in GOUD.

Voor zij die het Engels minder machtig zijn is de volgende site interessant. De die-hard fans van GOUD vinden dan weer hun gading op GOUDvergelijken.nl en Kitco. Ook bij KWN is vaak interessante materie over GOUD en de GOUDprijs te lezen. Ook onderstaande video is wel interessant; ga long GOUD en je short direct eigenlijk ‘the whole fucking thing’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

Deze waakvlam gaat nu snel een steekvlam worden

De GOUDprijs, maar vooral de koersen van GOUDaandelen presteren zeer goed als je beseft dat de dollar de afgelopen weken fors is gestegen.

Voor een deel kan dat te maken hebben met wat ik u vorige week al vertelde over het meest indrukwekkende, veelbelovende GOUDaandeel dat ooit op mijn pad is gekomen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

GOUD speelt jaarwinst kwijt

GOUD speelde de voorbije weken alle jaarwinsten terug kwijt en dit was vooral te wijten aan de klim van de Amerikaanse dollar.

GOUD speelde de voorbije weken alle jaarwinsten terug kwijt en dit was vooral te wijten aan de klim van de Amerikaanse dollar.

De prijs van een troy ounce GOUD flirt opnieuw met de grens van 1300 dollar. Dit psychologisch belangrijke niveau werd voor het laatst eind december aangetikt, wat meteen ook betekent dat het gele metaal alle opgebouwde winsten sinds de start van 2018 is kwijtgespeeld.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

De dollar als een probleem

‘The dollar is our currency, but your problem’ is een uitspraak die wordt toegeschreven aan John Connally, de Amerikaanse minister van Financiën in de regering van president Nixon. Hij zou deze legendarische woorden hebben uitgesproken tijdens een G10 bijeenkomst in Rome in november 1971, een paar maanden nadat Nixon de koppeling tussen de dollar en GOUD had verbroken.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs