Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 31 tot 35
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

EINDELIJK een uitbraak voor GOUD

De uitbraak in GOUD is EIN-DE-LIJK een feit! Iedere rally in de voorbije 6 jaar liep stuk op de dalende weerstandslijn, maar deze keer is het prijs. De huidige rally is krachtig genoeg om de weerstand te breken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Slaagt olie er toch in om binnenkort opnieuw te stijgen?

Olie, het zwarte GOUD van weleer, slaagt er op dit moment niet in om door de grens van de 50 USD per vat te geraken. Ook de komende tijd zal dit zo blijven al blijven er echter twee belangrijke kanshebbers over welke ervoor kunnen zorgen dat de olieprijzen toch door deze grens kunnen breken.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Ook GOUD breekt uit!

We zitten tegenwoordig compleet in de ‘zone’. We scoren het ene doelpunt, na het andere. Eerder nog lieten we u zien dat de koperprijs uitbrak. Afgelopen weekend was het de beurt aan Chinese aandelen, om uit te breken. En gisteren was het eindelijk zo ver voor GOUD.

De prijs van het gele edelmetaal brak finaal door de zware barrière van $1.300. Hier zitten we al maanden op te wachten, en we waren blijkbaar niet de enige.

Meteen schoot de prijs door richting $1.310…

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 29 augustus 2017

GOUDprijs hoger na raketlancering Noord-Korea

De GOUDprijs bereikte afgelopen nacht het hoogste niveau in twee maanden, nadat bekend werd dat Noord-Korea een raket over Japan had geschoten. De raketlancering komt als een verrassing, omdat er de afgelopen dagen relatief weinig nieuws kwam uit deze regio. Door de raketlancering steeg de prijs van het edelmetaal met ongeveer een procent naar €1.104 per troy ounce, een niveau dat we eind juni voor het laatst gezien hebben. In dollars steeg de GOUDprijs naar $1.322 per troy ounce, het hoogste niveau sinds september vorig jaar.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 25 augustus 2017

Rusland voegt bijna 12,5 ton GOUD aan reserve toe

Rusland heeft in juli 400.000 troy ounce GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit nieuwe cijfers die de Russische centrale bank deze week naar buiten bracht. Met de toevoeging van omgerekend bijna 12,5 metrische ton groeit de totale GOUDvoorraad van het land naar meer dan 1.729 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste reserves van het edelmetaal. Alleen de Verenigde Staten, Duitsland, Italië, Frankrijk en China hebben meer edelmetaal in de kluis liggen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$