EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
27
kliks
26
kliks
24
kliks
23
kliks
Bron: Express.live
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019

Weet de GOUDprijs een trenddraai te produceren?

De edelmetalen wisten tijdens de laatste maand van het jaar een prachtige stijging te realiseren. Als gevolg van de beweeglijkheid op de financiële markten vluchtten steeds meer beleggers richting de veilige havens. Weet de GOUDprijs deze stijging vast te houden, of is het einde van de herstelbeweging nabij?

De GOUDprijs ligt goed op schema om ook deze maand in het groen af te sluiten. Mocht dat het geval zijn, dan betekent dat de vierde opeenvolgende maand waarin de GOUDprijs weet te stijgen. En een dergelijke winstreeks hebben we voor het laatst in het jaar 2012 gezien. Destijds vormde dat het startsein voor een gigantische GOUDprijsdaling.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2019

Rusland kocht recordhoeveelheid GOUD in 2018

Rusland heeft vorig jaar een recordhoeveelheid GOUD aan haar reserves toegevoegd. Met de aankoop van nog eens 8,5 ton in de maand december komt het totaal voor heel 2018 uit op ongeveer 272 ton. Ter vergelijking, dat is ruim 20% meer dan het record van 2017. Toen kocht de centrale bank in een jaar tijd 224 ton GOUD.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 28 januari 2019

Miljardair koopt voor eerste maal GOUD

Sam Zell (1941, VS) ziet GOUD kopen als tegengewicht (hedge) voor onzekere economische vooruitzichten. Maar vooral het onevenwicht in vraag en aanbod trekt zijn aandacht. Vandaar dat hij voor de eerste keer in zijn leven fors investeert in het gele edelmetaal. Al stichter van Equity Properties Management Corp. (EPM) in 1969, houdt hij voor de rest voornamelijk cash aan. “(…) there’s too much capital chasing too little opportunity.”

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 28 januari 2019

De les van Venezuela: sla je GOUD nooit in het buitenland op

[...]

Ondertussen raakte ook bekend dat pogingen van het regime Maduro om voor 1,05 miljard euro aan GOUD te recupereren bij de Bank of England hebben gefaald. De weigering kwam er nadat de Verenigde Staten met succes in Londen lobbyden om het regime in Caracas haar overzeese bezittingen te ontzeggen. De VS proberen dat geld bij Guaido te krijgen om diens kansen te doen stijgen om  effectief de controle over de regering over te nemen. Die 1,5 miljard zijn een groot gedeelte van de 7 miljard euro aan buitenlandse reserves die de Venezolaanse centrale bank nog in het buitenland aanhoudt. Waar de rest van het geld zich bevindt is niet geweten, al zou recent een belangrijke hoeveelheid Venezolaans GOUD in Turkije zijn beland.

Lees verder op express.live
Geplaatst op: zondag 27 januari 2019

Keren investeerders in Bitcoin terug naar GOUD?

De populaire cryptomunt Bitcoin is er niet in geslaagd om de grens van 4.000 dollar te doorbreken in de afgelopen drie weken. Een flinke misser voor Bitcoin want beleggers dachten dat de munt zou gaan herstellen. Investeerders in GOUD zien deze ‘hot streak’ uitdraaien op een sisser en gaan vermoedelijk opnieuw richting GOUD met hun kapitaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs