EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 29 juni 2018

Self-made miljonairs hebben deze 7 obsessies

Voor velen een droom, voor weinigen een realiteit: miljonair worden (en dan liefst op eigen kracht). Het probleem is niet dat miljonair worden onmogelijk is. Het probleem is dat de meeste mensen het onderweg opgeven omdat ze het gevoel hebben dat ze falen. Diegene die doorzetten en slagen, winnen echter het GOUDen ticket. Die mensen hebben vaak dezelfde obsessies in hun leven.

Om een self-made miljonair te worden, moet je jouw dromen najagen. Je moet geobsedeerd zijn in succesvol worden.

Heb jij deze 7 obsessies?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 29 juni 2018

Het einde van ’s werelds monetaire dollarsysteem

‘China’s State-Owned Media Proclaims Petroyuan Will “Shake People’s Confidence In The US Dollar”, kopt Zerohedge boven dit artikel. Het recente ‘Shanghai Crude Futures Contract‘ zet de werelddominantie van de Amerikaanse dollar op de helling. Waardoor die vanaf nu alleen maar bergaf kan gaan. Inderdaad, het wereld-monetaire systeem was sedert meer dan 5000 jaar gebaseerd op fysiek GOUD en zilver. De Amerikaanse dollar werd echter de wereldreservemunt want olie, ’s werelds meest waardevolle want onontbeerlijke grondstof, kon enkel en alleen met die dollar gekocht worden. Maar is het einde van het monetaire dollarsysteem in zicht?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 28 juni 2018

Kijk uit! Een ‘doodskruis’ is zichtbaar op de GOUDgrafiek

Er is iets vreemds aan de hand. De geopolitieke spanningen lopen wekelijks verder op en wat dat betreft zou je dus denken dat beleggers vluchten naar veilige havens. De aandelenmarkten dalen wel, maar de GOUDprijs daalt nog harder. En dat is vreemd aangezien GOUD gezien wordt als een ‘veilige haven’.

Al wekenlang staat de GOUDprijs onder druk en dat heeft hoofdzakelijk te maken met de duurdere dollar. Ondanks deze sterkere dollar is de daling bij de GOUDprijs alsnog opvallend te noemen. Zo laten onder andere de analisten van Commerzbank het volgende weten: “We kunnen nog steeds niet de reactie van de GOUDprijs begrijpen gezien de huidige marktcondities”.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 juni 2018

Kan de GOUDsector binnen enkele jaren vervijfvoudigen?

De titel lijkt wat verwarrend te zijn. De GOUDsector zit de afgelopen maanden immers nou niet bepaald in een trend waarbij je zou zeggen dat er exponentiële rendementen op de loer liggen. Toch kan daar in de nabije toekomst grote verandering in komen.

De GOUDprijs wist afgelopen week een nieuw dieptepunt van het jaar te bereiken. Al wekenlang ondervindt het gele edelmetaal hinder van de duurdere dollar. Daarnaast zijn er op dit moment nog maar weinig mensen te vinden die GOUD aanschaffen als bescherming voor de portefeuille. Niet vreemd dus dat het pessimisme over de toekomst van GOUD met de dag toeneemt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

GOUDprijs: Geen harde bodem

Na de monetaire vergaderingen van de Amerikaanse Federal Reserve en de Europese Centrale Bank gaf de GOUDprijs in eerste instantie geen krimp. Dit bracht verschillende analisten er toe om de grens van 1300 dollar als ‘harde bodem’ te bestempelen, een niveau waar de prijs niet meer onder zou dalen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs