Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8144 artikelen gevonden. Artikel 31 tot 35
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 26 oktober 2017

Prijs van palladium in 2017 al ruim 40% gestegen

De prijs van palladium zit fors in de lift. Het edelmetaal presteert in 2017 een stuk beter dan andere edele metalen, zoals GOUD, zilver en platina.

Bovenstaande grafiek via Express. De prijs van palladium steeg dit jaar al met ruim 40%, terwijl de GOUDprijs tot nu toe slecht 12% meer waard werd. De prijs van een troy ounce palladium ligt nu rond de $950,-.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 24 oktober 2017

Is palladium het nieuwe GOUD?

Op de grondstoffenmarkt geniet GOUD op dit ogenblik heel wat minder belangstelling dan palladium. Dat hebben een aantal experts tegenover de Brits zakenkrant Financial Times gezegd.

Het metaal staat op dit ogenblik genoteerd aan een prijs van 967 dollar per ounce of 31.090 dollar per kilogram. Daarmee heeft de waarde van palladium sinds begin dit jaar een stijging met 40 procent laten optekenen. GOUD is over eenzelfde periode 12 procent duurder geworden.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: vrijdag 20 oktober 2017

Rusland breekt GOUDmarkt open?

Vorige week gingen er al geruchten rond, maar deze week werd het ook officieel bevestigd. De centrale bank van Rusland gaat ook GOUD kopen via de GOUDbeurs van Moskou. Met ingang van november gaat de centrale bank in het openbaar bieden op GOUD, waarbij vrijwel zeker fysieke uitlevering gevraagd zal worden.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 17 oktober 2017

Wat is die Chinese olie voor yuan voor GOUD deal?

De laatste weken wordt er door GOUDbeleggers veel gesproken over een zogenaamde “olie voor yuan voor GOUD deal”. Het is een verhaal dat onlangs in de wereld werd gebracht en dat vervolgens een eigen leven begon te leiden op het internet. Waar komt dit verhaal opeens vandaan? En hoeveel waarde moeten we eraan hechten?

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 16 oktober 2017

Rusland koopt al tien jaar GOUD bij

De centrale bank van Rusland koopt nu al tien jaar op rij onafgebroken GOUD bij en heeft in deze periode haar totale GOUDreserve weten uit te breiden van 400 naar meer dan 1.700 ton, zo schrijft Bloomberg. Daarmee heeft het land de zesde grootste GOUDvoorraad van alle landen in de wereld, na de Verenigde Staten, Duitsland, Italië, Frankrijk en China.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$