EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

Staat GOUD aan de vooravond van een uitbraak naar boven?

De verwachtingen voor de wereldwijde economie worden langzaam bijgesteld. Onlangs liet de Amerikaanse centrale bank nog weten niet door te gaan met het verhogen van de rente. Omdat het veel minder optimistisch is over economie. Wat betekent dat voor GOUD?

GOUD staat nog altijd bekend als een veilige haven. Het heeft namelijk geen relatie met de economie en daarom doet GOUD het meestal goed in tijden van een mindere economische groei.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

Griekenland is het nieuwe vastgoedparadijs

Griekenland is het epicentrum geworden van een nieuwe investeringsgolf in immobiliën en toerisme. Dat zegt Liz Alderman, correspondente Europese economie voor de Amerikaanse krant New York Times. De basis voor het fenomeen bestaat voor een groot deel uit de gedrevenheid van de Grieken om inkomsten te genereren door de verkoop van hun eigendom of een exploitatie door een seizoensgebonden verhuur. Tegelijkertijd mag men volgens Alderman echter ook niet vergeten te wijzen naar het programma met GOUDen Visa dat de Griekse overheid sinds zes jaar aan kapitaalkrachtige buitenlanders aanbiedt.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

Indiase gezinnen zitten op 23.000 ton GOUD. Hoe lang nog?

India heeft gedurende de geschiedenis een grote affiniteit met GOUD uitgebouwd. Het land is een van de grootste importeurs van GOUD ter wereld. Maar aan die bloeiperiode zou mogelijk een einde kunnen komen. Dat meldt het magazine The Economist naar aanleiding van nieuwe cijfers over de Indiase GOUDimport. De voorbije elf maanden is de invoer van GOUD met met 5,5 procent teruggevallen tegenover de periode voordien. Vele Indiase juweliers vrezen voor hun toekomst.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

Gaat GOUD de dollar vervangen?

Centrale banken kopen de laatste jaren steeds meer GOUD. Zo ook de Russische centrale bank. In februari kocht deze 31,1 ton GOUD in. Hiermee heeft de bank 2,149 ton in reserves en is het de vijfde grootste houder van GOUD ter wereld.

Het is geen toeval dat Rusland zoveel GOUD inkoopt. Het heeft namelijk te maken met de huidige economische en politieke situatie. Er zijn vrij veel spanningen met de Verenigde Staten door allerlei sancties van de grootste economie ter wereld. Daarom wil Rusland zich minder afhankelijk maken van de Amerikaanse dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 maart 2019

Commodities, grondstoffen: opvallende stijgers en dalers van 2009 tot 2018

In deze infografiek zie je in één oogwenk welke de winnaars en verliezers waren onder de Commodities. Grondstoffen dus, en hun prestaties van de laatste tien jaar. Van palladium dat het ook anno 2019 weer uitstekend doet, tot GOUD, een meer bekend edelmetaal, dat aan een rustiger en minder opvallend tempo in waarde stijgt. Van aluminium tot graan en van aardolie tot lood. De wereld, de wereldeconomie kan niet zonder grondstoffen, om precies te zijn.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs