EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 24 april 2020

Grafiek: Dit belangrijke GOUDmijnaandeel is uitgebroken

De GOUDprijs zit al sinds de zomer van 2018 in de lift. Aanvankelijk wist de GOUDprijs weinig te profiteren van de coronaonrust. Tijdens de afgelopen weken zijn de GOUDstieren echter teruggekeerd op het speelveld. En ook de GOUDmarkt lijkt de opwaartse trend nu te pakken te hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

GOUDprijs breekt door de recordkaap van 1.600 euro

Economie De prijs van GOUD uitgedrukt in euro heeft donderdag een nieuw record bereikt. Voor het eerst ging de prijs van een ‘troy ounce’ (31,1 gram) over de kaap van 1.600 euro. Intussen noteert GOUD aan 1.603 euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

GOUDprijs wist in deze valuta’s gemeten al te stijgen naar nieuwe records

De GOUDprijs zit sinds de zomer van 2018 al flink in de lift. Tot voor kort wist het gele edelmetaal weinig te profiteren van de onrust die er op de financiële markten te vinden was. Tijdens de afgelopen drie weken is dat beeld echter compleet veranderd. Op maandbasis gemeten noteert de GOUDprijs fors hoger. En in verschillende valuta’s gemeten is er zelfs sprake van een nieuwe recordkoers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 22 april 2020

Er zal een nieuw monetair systeem moeten worden opgetuigd

Nu de Fed onder het toeziend oog van “autocraat” Trump alle bankketens van zich heeft afgeschud, is hiermee de teerling van het internationale monetaire systeem definitief geworpen. Een mogelijk langer uitblijven van economische groei als gevolg van de corona lockdown vormt daarbij een allerbelabberdst elixer voor de toekomst. Resteert de vraag wat ‘da boyz’ op de COMEX nog klaar weten te spelen. Het leidt geen twijfel dat “de bull” op Wall Street straks kan worden vervangen door “de koe met de GOUDen horens”.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

‘De Fed kan geen GOUD printen’/Op naar de $3.000

Dat is de titel van een rapport van Bank of America. In ‘The Fed can’t print gold’ geeft de bank een koersdoel af van maar liefst $3.000 in 2021. De ‘Ultimate Store Of Value’ noemt zij het gele edelmetaal. Het ultieme waardebehoud, zouden we dat kunnen vertalen. Zerohedge.com sneert dat de bank overneemt wat de (sublieme, kritische, zeer goed geïnformeerde) website 9 jaar geleden schreef. Zerohedge:

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs