EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 8 april 2018

Misschien wel de beste manier om in te spelen op een stijgende GOUD & koperprijs

Freeport-McMoran is een van de bekendste bedrijven in de grondstoffensector. Dit mijnbedrijf heeft zijn hoofdkwartier in het Amerikaanse Arizona.

Freeport-McMoran is een van de bekendste bedrijven in de grondstoffensector. Dit mijnbedrijf heeft zijn hoofdkwartier in het Amerikaanse Arizona.

Ze zijn vooral actief in koper en GOUD: beide grondstoffen presteren de laatste tijd goed.

Dat is ook aan de koers van Freeport-McMoran te zien.

Alex van de website MacroOps ziet een mooie kans in dit aandeel om nu een long positie in te nemen, voor zij die dat nog niet gedaan hebben.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

Wil je een rally in GOUD? Hij komt er aan

Een rally in GOUD komt er steeds wanneer niemand het verwacht. Op dat punt zijn we nu aanbeland, dat zegt E.B. Tucker. De GOUD/zilver ratio staat op een niveau dat we nog maar 4 keer eerder hebben gezien in de laatste 20 jaar en iedere keer was het een signaal voor een sterke rally in GOUD (en zilver … en miners).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

GOUDmijnaandelen dalen harder dan de GOUDprijs zelf

De GOUDprijs heeft er een beroerde week opzitten. Het gele edelmetaal moest bijna alle winst van de week daarvoor prijsgeven. Als gevolg van deze prijsdaling werden er ook harde klappen uitgedeeld binnen de GOUDsector. Opvallend genoeg weten de GOUDmijnaandelen al wekenlang slechter te presteren dan de GOUDprijs zelf.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

GOUD naar 1.500 dollar dit jaar?

De GOUDprijs is de afgelopen jaren bezig met een klein en zeer moeizaam herstel. Eind 2015 noteerde de GOUDprijs aan 1.060 dollar per ounce. Nu zitten we toch al aan 1.325 dollar per ounce. Volgens Frank Holmes, bestuursvoorzitter van U.S. Global Investors, kan de GOUDprijs dit jaar stijgen naar 1.500 dollar per troy ounce dankzij twee belangrijke Amerikaanse factoren. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 maart 2018

Deze grafiek laat zien dat de GOUDprijs een adempauze kan gaan nemen

Tijdens de afgelopen week wist de GOUDprijs met enkele procenten in waarde te stijgen. Hiermee toonde GOUD aan dat het zeker nog wel fungeert als ‘veilige haven’. Juist tijdens de afgelopen handelsweek, toon de spanningen flink opliepen, vonden de beleggers hun weg richting het gele edelmetaal. Hoe ziet de nabije toekomst voor GOUD er uit?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs