EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
27
kliks
22
kliks
Bron: Biflatie.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2019

Staat de GOUD Bull Market op het punt van beginnen?

De GOUDprijs zit weer in de lift. En dat is voor het grootste deel te danken aan de onrust op de financiële markten. De oplopende handelsspanningen hebben geleid tot onzekerheid onder beleggers. En op het moment dat beleggers onzeker raken vluchten ze naar veilige havens. En GOUD fungeert al decennia lang als een veilige haven.

De GOUDprijs kende een moeizame beursstart. En dat is ook niet vreemd, want tijdens de eerste maanden van het jaar wisten de aandelenmarkten juist goede zaken te doen. Ineens verdwenen de donkere wolken die boven de markten hingen en als gevolg daarvan hadden beleggers geen behoefte meer aan een veilige haven. En daarom dumpte een groot deel van de beleggers GOUD weer uit hun portefeuille.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2019

Hoe heeft het zo mis kunnen gaan in Venezuela?

Venezuela heeft deze week opnieuw een deel van haar GOUDvoorraad moeten inleveren. Het land kon een lening van Deutsche Bank niet aflossen, waardoor beslag is gelegd op het GOUD dat als onderpand was ingelegd. Het is al de tweede keer dit jaar dat de regering van Maduro er niet in slaagde een dergelijke GOUDswap terug te betalen. Door de economische problemen in zijn land komt de bodem van de schatkist langzaam maar zeker in zicht en gaat zelfs de GOUDvoorraad in de uitverkoop. Hoe heeft het zover kunnen komen?

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2019

De Hermes Birkin handtas doet beter dan GOUD en de beurs

Op een veiling van Christie’s in Hongkong is een handtas uit de reeks Birkin van Hermès verkocht voor een bedrag van 1,625 miljoen Hongkong dollar. Dat komt overeen met een som van 208.000 Amerikaanse dollar. Daarmee liet de veiling een nieuw record optekenen. Het vroegere record werd in mei vorig jaar met een bedrag van 1,375 miljoen Hongkong dollar geregistreerd. De veiling toont dat exclusieve accessoires zoals handtassen, schoenen en kledij tot de meest rendabele beleggingen behoren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 27 mei 2019

Dr Ron Paul over de dollar, bitcoin en ‘eerlijk geld’

Eerlijk geld of gezond geld, Dr Paul streeft al naar ‘sound money’ voor de term zelf populair werd. De dollar gaat zichzelf vernietigen, zegt hij. Daarom vindt hij het prima dat er een tegengewicht bestaat in de vom van digitale munten. Ooit was dat GOUD, en dat is het nog natuurlijk. Maar er was ook een tijd dat we zelfs geen GOUD mochten bezitten, aldus de dokter. Zelf accepteren Ron Paul en zijn zoon, senator Rand Paul, bitcoin als donaties voor hun politieke programma’s, dat spreekt eigenlijk vanzelf voor wie beide heren een beetje kent en volgt. Maar hij blijft een goldbug. Het is echter niet of GOUD, of bitcoin. Beide kunnen naast mekaar blijven bestaan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 26 mei 2019

GOUDreserves van Rusland naar 2183 ton

Rusland heeft afgelopen maand weer GOUD gekocht. De centrale bank kocht...

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs