EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: AmsterdamGold
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

GOUD is ‘ready for take off’

De GOUDprijs laat nog niet echt van zich spreken, maar daar kan binnenkort verandering in komen. De recente daling bewees dat $1.200 een stevige bodem vormt voor het gele edelmetaal. Nu de markten hun risico’s verlagen, kan GOUD weer gaan blinken. GOUD staat op het punt de nieuw veilige haven te worden.

Volgens de Canadese Scotiabank zijn het risk-off sentiment en de oplopende inflatie de steunpilaren voor een hogere GOUDprijs. Economische data wijzen op een zwakkere economische groei in de VS en de basismetalen blijven onder druk staan door de handelsoorlog met China.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 november 2018

Dubbele bodem bij de zilverprijs?

De zilverprijs kende een volatiele week. Zo daalde het edelmetaal tijdens de eerste twee handelsdagen van de week naar een dieptepunt die we voor het laatst aan het begin van 2016 hebben gezien. Toch vond er tijdens de laatste handelsdagen van de week een imposante herstelbeweging plaats en daardoor sloot de zilverprijs uiteindelijk bijna 2% in het groen (weekbasis). Is dit een voorbode voor een verdere stijging?

De zilverprijs kent een bijzonder moeizaam jaar. Net als de GOUDprijs heeft de zilverprijs te leiden onder de dure dollar. Tevens lijken nog maar weinig beleggers behoefte te hebben aan een ‘veilige haven’. De correctie op de financiële markten heeft immers niet geleid tot een vlucht naar de edelmetalen. En veel analisten zijn daarom ook van mening dat de edelmetalen hun glans als veilige haven hebben verloren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 november 2018

Waarom Warren Buffett vandaag opnieuw zilver zou kopen (als hij kon)

Warren Buffett, het Orakel van Omaha, staat bekend om zijn sterke voorkeur voor ondergewaardeerde activa. En hij staat er ook om bekend geen fan te zijn van edelmetalen als GOUD en zilver. Toch was dat ooit anders. En als hij kon, zou het best wel eens kunnen dat Buffett opnieuw zilver zou kopen.

U leest het goed in de laatste zin … opnieuw. Zo’n 20 jaar geleden kocht Berskhire Hathaway 3.000 ton zilver. In zijn brief aan de aandeelhouder van 1997 zei Buffett het volgende:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Ook hier had niemand aandacht voor

Tot gisteren.

Dinsdag vertelde ik u dat beleggers niet meer vooruitkijken. Niet als het gaat om de beurs én niet als het gaat om de GOUDprijs.

Maar er is nog iets wat razend interessant is. Ik vertelde u al vaker dat de GOUDprijs historisch gezien stijgt als het Amerikaanse begrotingstekort stijgt.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Trump zet olieprijs schaakmat, maar deze insiders kopen massaal

Een sterk staaltje, zo mag je het beleid van Donald Trump noemen om de olieprijs naar beneden te krijgen. De crash van het zwarte GOUD kan je dan ook historisch noemen, van het hoogste niveau in 4 jaar naar meer dan 20% lager in enkele weken. De oliecrash zette enkele insiders van olieaandelen alvast aan om fors eigen aandelen in te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs