EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
27
kliks
21
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 25 april 2019

Grafiek: Zilverprijs moet deze steunlijn in leven houden

De zilverprijs heeft het de laatste weken niet gemakkelijk gehad. De stijging op de aandelenmarkten heeft duidelijk een negatief effect gehad op de GOUD- en zilvermarkt. En dat is ook niet verwonderlijk, want in ‘stille tijden’ hebben beleggers minder behoefte aan veilige havens. Voor de zilverprijs is het van groots belang om de steunlijn intact te houden.

De zilverprijs kende een fantastisch jaareinde. Door de onrust op de financiële markten wist het edelmetaal met behoorlijk wat procenten in waarde te stijgen. Ook tijdens de eerste weken van dit jaar wist de zilverprijs de stijgende trend voort te zetten. Maar, vanaf februari kwam daar verandering in. Inmiddels heeft de zilverprijs alweer een groot deel van de winst prijsgegeven en wordt er gevreesd voor een hertest van de belangrijke steunlijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 25 april 2019

Heeft beleggen in GOUD nog zin?

Beleggen in GOUD is altijd wat een buitenbeentje geweest, maar leek de laatste jaren helemaal van de radar te zijn verdwenen. De GOUDprijs bleef maar dalen en zelfs tijdens de terugval op de beurs, eind vorig jaar, kon GOUD zijn reputatie als veilige haven niet waarmaken. Maar is het tij nu wel gekeerd? Zo kunt u in GOUD investeren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 24 april 2019

GOUDreserves Rusland naar 2168 ton

De GOUDreserves van Rusland zijn ook in maart verder toegenomen. In het eerste kwartaal van 2019 cumuleerde de centrale bank van Rusland bijna 60 ton GOUD. Rusland is, volgens de officiële cijfers, het land dat het meeste GOUD koopt. De Russen staan vlak achter de Frankrijk qua GOUDvoorraad.

[...]

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: woensdag 24 april 2019

Bitcoinkoers maakt GOUDen Kruis

De 50-daags voortschrijdend gemiddelde koers van BTC heeft op dinsdag 23 april 2019 de 200-daagse geraakt. En lichtjes opwaarts doorbroken. Dat is geleden van 2015 en een erg positief technisch gegeven. Op moment van schrijven, 24 april, gaat BTC nog eens met 1,54 procent vooruit. Tot 5608 in dollar tegenwaarde. Het bevestigt wat in de Candlesticks technische analyse een Golden Cross genoemd wordt. Een GOUDen Kruis dus. Net waarover we eerder al op Biflatie berichtten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2019

Zilver was zelden zo goedkoop versus GOUD

De edelmetalen wisten dit jaar net als de aandelenmarkten goed uit de startblokken te komen. Helaas was dit ‘nieuwjaarsfeestje’ voor de edelmetalen slechts van korte duur. Vanaf medio februari staan de GOUD- en zilverprijs namelijk al onder druk en dat heeft in het bijzonder tot veel schade bij de zilverprijs geleid.

Dat de edelmetalen het de afgelopen weken lastig hadden, is niet verwonderlijk. Door de stijgende beurskoersen is de rust op de financiële markten weer teruggekeerd. En gewoonlijk weten de edelmetalen juist te profiteren van onrust. En op dit moment is die onrust in geen velden of wegen te bekennen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs