EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2019

GOUD stevig omhoog, USD zakt ineen

Vrijdag middag ging de GOUDprijs hard omhoog nadat de Amerikaanse dollar flink aan waarde inleverde. Ook GOUD futures schieten omhoog. Volgens Kitco zien de korte termijn ontwikkelingen er technisch veelbelovend uit voor het gele edelmetaal. Reeds hebben veel analysten zich al positief uitgelaten over de prijsontwikkeling van edelmetalen voor 2019

Vrijdag middag ging de GOUDprijs hard omhoog nadat de Amerikaanse dollar flink aan waarde inleverde. Ook GOUD futures schieten omhoog. Volgens Kitco zien de korte termijn ontwikkelingen er technisch veelbelovend uit voor het gele edelmetaal. Reeds hebben veel analysten zich al positief uitgelaten over de prijsontwikkeling van edelmetalen voor 2019

Gold prices are posting solid gains and are at their daily highs in mid-morning action Friday. The yellow metal extended early gains as the U.S. dollar index is trading down on the day. Some bargain hunting and technical buying are also featured in the gold market following some recent selling pressure. Now, gold prices are poised to close at a technically bullish weekly high close today, which would likely invite some follow-through buying interest early next week. February gold futures were last up $11.20 an ounce at $1,291.00.

[kaart]

Lees verder op Kitco
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2019

Vooruitzichten GOUD 2019

Na een sterke eindejaarsrally de laatste weken van het vorige jaar, moest GOUD in het begin van 2019 pas op de plaats maken. In euro’s per kilo noteert GOUD nu € 1000 per kilo hoger dan begin december. Analisten verwachten dat de inflatie zal gaan stijgen de komende maanden, GOUD zou dan een goede hedge kunnen betekenen. De signalen die we de laatste maanden van de centrale banken krijgen liegen daar ook niet over. De centrale bank van Rusland liet zelfs een nieuw record zien en passeerde China op de wereldranglijst. GOUD vertegenwoordigt inmiddels meer dan 18 % van de totale internationale reserves van Rusland.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2019

Man verliest 65 miljoen euro door oplichting met GOUDstaven in Hongkong

Een man van 85 is het grootste slachtoffer van de zogenoemde 'London gold fraud'. De man werd in twee jaar tijd voor 580 Hongkong dollars (65 miljoen euro) opgelicht, meldt de South China Morning Post vrijdag.

In totaal werden zeven mensen uit verschillende landen opgelicht. Ze werden telefonisch en via sociale media benaderd en aangespoord te investeren in GOUD op de Londense markt. Ze moesten vervolgens geld overmaken dat later, zo werd ze verteld, verloren was gegaan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2019

Amerikaanse olieproductie bereikt een nieuw record

De olieprijs is uitstekend uit de startblokken gekomen. Terwijl het ‘zwarte GOUD’ tijdens het laatste kwartaal van 2018 nog ruim 38% aan waarde verloor, staat de teller dit jaar al op een winst van 19%. Hieruit blijkt dat het sentiment binnen de oliemarkt razendsnel kan veranderen. Toch lijkt nog niet alle kou uit de lucht verdwenen te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 19 januari 2019

GOUDreserves van Kazachstan naar 350 ton

De GOUDreserves van Kazachstan zijn in december gestegen naar 350 ton. De centrale bank van Kazachstan voegde de afgelopen 6 jaar GOUD toe aan haar reserves. GOUD dient voor veel landen als anker in het monetaire systeem, ondanks dat er geen officiële koppeling is van GOUD aan een valuta.

[...]

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs