Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 41 tot 45
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Crypto en GOUDmarkt

Het een compleet gekkenhuis bij Slim Beleggen. En dan vooral voor ons technologieteam. Ze worden letterlijk bedolven onder de vele vragen over de cryptomarkten. Niemand kan er nog omheen: de cryptomarkt staat in vuur en vlam.

Bitcoin had in de afgelopen dagen last van een ‘dipje’. Maar dat lijkt alweer allemaal achter de rug, want de cryptomunt tikte afgelopen nacht de grens van $8.000.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Europese economie op weg naar een ‘GOUDen’ periode

De eurozone verkeert in goede gezondheid. Dat is ook de boodschap van rapporten van Crédit Suisse en Oxford Economics, die gewag maken van een GOUDen periode.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Het geheim achter de Russische GOUDkoopwoede

Volgens de cijfers van de World Gold Council (WGC) is Rusland nu de grootste opkoper van GOUD ter wereld. De Russische overheid zou dit doen als leverage tegenover de aanhoudende economische sancties en monetaire gevolgen daarvan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

De petrodollar is dood. Leve de petroyuan?

China heeft besloten om in yuan geprijsde olie-futures, gedekt door GOUD, uit te geven. Daarmee probeert China de poten onder de stoel van de Amerikanen en hun absolute hegemonie over de wereldeconomie middels de petrodollar te zagen. De Chinezen nemen zelfs de term “petroyuan” in de mond.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Bizarre GOUDtransacties doen wenkbrauwen fronsen: wie manipuleert de GOUDprijs?

Bizar verhaal: Vrijdag werd op 10 minuten tijd maar liefst 4 miljoen ons GOUD, goed voor 8 miljard dollar, plots verkocht. Wie precies wat verkocht en aan wie is niet duidelijk. Het heeft er dus alle schijn van dat de GOUDprijs alweer flink gemanipuleerd wordt door de fiat-maffia.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$