Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 41 tot 45
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

GOUD in euro

GOUD breekt door!” en/of “GOUD op hoogste niveau afgelopen 10 maanden.” Zomaar 2 koppen van vandaag in gisteren in de media. Maar laat je niks wijs maken. Heb je de GOUDprijs in jouw eigen valuta gezien? Het is dus niet GOUD en zilver dat stijgt, maar de dollar die daalt. Vergelijk onderstaande grafieken:

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 31 augustus 2017

Bank of America verwacht stijging GOUDprijs naar $1.400

De GOUDprijs zal begin volgend jaar een niveau van $1.400 per troy ounce bereiken, gesteund door een lagere rente in de Verenigde Staten en het gebrek aan vooruitgang ten aanzien van de geplande economische hervormingen van president Trump. Dat zegt Francisco Blanch, hoofd van de onderzoeksafdeling voor grondstoffen bij Bank of America Merrill Lynch, in een gesprek met Bloomberg.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 31 augustus 2017

ABN Amro verhoogt koersdoel GOUD naar $1.300

Analist Georgette Boele van de ABN Amro heeft haar koersdoel voor GOUD naar boven bijgesteld, omdat de fundamentals voor het edelmetaal weer wat positiever zijn geworden. De GOUDprijs brak deze week voor het eerst sinds november vorig jaar door het weerstandsniveau van $1.300 per troy ounce, wat door veel analisten gezien wordt als een zeer positief signaal voor de edelmetalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 31 augustus 2017

Bitcoin meer en meer de opvolger van GOUD

De koers van Bitcoin, de gekendste virtuele munt op het internet, blijft hoge toppen scheren. Op wereldschaal blijft deze nog steeds verwaarloosbaar klein al groeit de kans dat Bitcoin de rol van GOUD als veilige haven langzaam kan overnemen en hierdoor de klassieke economische verhoudingen zal omgooien.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

Wat vertrouwt u het meest? Italiaanse overheidsobligaties of GOUD?

GOUD is ondanks de felle stijging sinds het begin van dit millennium een nog veel gehate grondstof. Een van de argumenten die vele beleggers aanhaalden om er niet in te investeren gaat echter niet meer op.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$