EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 1 april 2020

Dit was het slechtste kwartaal voor de olieprijs ooit

De olieprijs heeft er een rampzalig eerste kwartaal opzitten. Tijdens de afgelopen drie maanden moest het ‘zwarte GOUD’ ruim 65% aan waarde inleveren. Nog nooit eerder daalde de olieprijs op kwartaalbasis gemeten zo hard in waarde.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2020

Rusland stopt met GOUD kopen

Rusland stopt met GOUD kopen via de binnenlandse GOUDmarkt, zo schrijft de centrale bank in een verklaring op haar website. Voor toekomstige GOUDaankopen wacht de centrale bank de ontwikkelingen op de financiële markten af. Vorig jaar kocht Rusland al veel minder GOUD dan in voorgaande jaren. Met deze maatregel kan Rusland de druk op de internationale GOUDmarkt verlichten.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2020

Poetin en Trump bellen elkaar over gekelderde olieprijs door conflict met Saudi-Arabië

Geld De Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische collega Vladimir Poetin hebben maandag telefonisch contact gehad. Ze bespraken onder meer de olieprijs. Die is maandag opnieuw fors gedaald, tot het laagste niveau sinds 2002. De coronacrisis zorgt voor een veel lagere vraag naar het zwarte GOUD.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 30 maart 2020

Olieprijs op laagste niveau in ruim 17 jaar, Trump plant telefoongesprek met Poetin

Geld De olieprijzen zijn maandag opnieuw fors gedaald. De prijs voor een vat van de Europese soort Brent kwam uit op het laagste niveau sinds 2002. De coronacrisis zorgt voor een veel lagere vraag naar het zwarte GOUD. De Amerikaanse president Donald Trump is van plan om maandag met zijn Russische collega Vladimir Poetin te bellen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 30 maart 2020

Er is geen fysiek GOUD meer te verkrijgen?

GOUD is out. Met ‘out’ bedoelen we niet obsoleet, voorbij, passé, iets van ver vervlogen tijden. Neen, out is uit, weg, foetsie. De deur uit. ’t Is op! Hoeveel duidelijker kunnen we het nog stellen? Misschien kan Zerohedge het nog explicieter omschrijven: ‘”There’s No Gold” – COMEX Report Exposes Conditions Behind Physical Crunch’. Ach, had u ook nog wat van het schitterende, blinkende goedje gewild. Een onsje, een kilotje of… Zo jammer? Wie eerst komt eerst maalt. Het is geen grap, beste lezer. Van alle kanten bereiken ons berichten dat er geen fysiek GOUD meer geleverd kan worden.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs