Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8096 artikelen gevonden. Artikel 41 tot 45
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 1 augustus 2017

Chinese vraag naar GOUD opnieuw gestegen

De Chinezen laten weer van zich horen op de GOUDmarkt. In de eerste zes maanden van dit jaar kochten de Chinezen maar liefst 51 procent meer GOUD dan dezelfde periode van vorig jaar. Volgens analisten en marktkenners wordt er naar veilige beleggingen gezocht omwille van de verhoogde financiële en geopolitieke risico’s.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 28 juli 2017

Chinese vraag naar GOUDbaren sterk toegenomen

De vraag naar GOUDbaren in China is in de eerste helft van dit jaar met meer dan de helft toegenomen, zo blijkt uit de nieuwste cijfers die de China Gold Association vandaag naar buiten bracht. In de eerste zes maanden van dit jaar werd er op de Chinese GOUDmarkt in totaal 158,4 metrische ton aan GOUDbaren verkocht, een stijging van 51% ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 28 juli 2017

Volatiliteit GOUDprijs op laagste niveau sinds 2005

In de afgelopen vier maanden bleef de GOUDprijs in dollars binnen een bandbreedte van 7,6%, waarmee de volatiliteit van het edelmetaal het laagste niveau in meer dan tien jaar tijd bereikte. De laatste keer dat de prijs van het edelmetaal over een dergelijke periode zo weinig beweging liet zien was in 2005. Sinds begin juni is de prijs van GOUD niet één dag met meer dan een procent gestegen of gedaald.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 27 juli 2017

De Fed maakt zichzelf weer eens compleet belachelijk

Fernando Martin, econoom van de Fed van St. Louis, heeft zijn onzalige werkgever weer eens de nodige oneer aangedaan door een onsamenhangend brandrede tegen GOUD te publiceren in de (((Wall Street Journal))).

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Deze GOUDmijn moet $190 miljard aan belastingen betalen!

GOUDmijnaandelen kunnen een heel lucratieve belegging zijn. Als de GOUDprijs stijgt, stijgen GOUDmijnaandelen nog sneller. Maar met investeringen in individuele GOUDmijnen is het oppassen geblazen. Dat werd gisteren nogmaals duidelijk.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$