EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 29 oktober 2018

GOUDprijs profiteert van de onrust op beurzen wereldwijd

De GOUDprijs profiteert van de onrust op de beurzen wereldwijd. Het edelmetaal is voor de vierde week op rij gestegen, de langste reeks aan wekelijkse stijgingen sinds januari van dit jaar.

Zoals gesteld zorgen verschillende (geopolitieke) ontwikkelingen voor onrust op de financiële markten. Al deze gebeurtenissen spelen GOUD vooralsnog in de kaart. Indien deze zorgen een negatief effect blijven hebben op aandelenmarkten dan kan dit leiden tot een verandering in het beleid van de Fed, wat weer positief kan uitpakken voor GOUD.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 oktober 2018

Wat zegt GOUD vandaag over aandelen?

Financiële markten in beroering, kopt Zerohedge. Technologiebeurs Nasdaq verliest het meest in zeven jaar. Alle andere Amerikaanse beurzen leveren hun winst sinds begin 2018 weer in. Europese beurzen krijgen klappen. ‘(…) wereldwijd noteren zo goed als alle sectoren en alle landen rode cijfers.’ Maar sinds eind september 2018 is de GOUDprijs onverwacht met meer dan 4 procent gestegen. Voor de eerste maal sinds 2013. Onverwacht? Toch niet echt, want GOUD is historisch een tegengewicht voor inflatie en dalende aandelenbeurzen. Precies wat we vandaag weer meemaken. Wat zegt GOUD dus over de nabije toekomst van aandelen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2018

Hongarije koopt GOUD

Tom LassingOoit zei FED voorzitter Ben Bernanke dat GOUD iets uit het verleden was. Niemand met verstand van zaken die hem geloofde, maar hij zei het wel in functie als FED voorzitter. GOUD was in zijn ogen ook geen geld.

Tom LassingOoit zei FED voorzitter Ben Bernanke dat GOUD iets uit het verleden was. Niemand met verstand van zaken die hem geloofde, maar hij zei het wel in functie als FED voorzitter. GOUD was in zijn ogen ook geen geld.

Bijvoorbeeld een land als Hongarije. Het land had na haar communistische verleden vrijwel geen GOUD meer. Tot voor kort hadden ze slechts 3 ton aan GOUD. Dat GOUD hadden ze al tientallen jaren en het lag in London opgeslagen. Ze hebben heel recent maar liefst 28 ton GOUD, zijnde meer dan 900.000 ounces, bijgekocht.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2018

GOUDmijnaandelen: goedkoopste waardering in 78 jaar

Je komt maar zelden een sector tegen die zo goedkoop gewaardeerd staat als de GOUDmijnsector vandaag. Dit geeft beleggers de kans om aandelen te kopen met een beperkt neerwaarts risico en een hoog opwaarts potentieel. Dit zijn de kansen waar kleine beleggers veel geld mee kunnen verdienen.

Het enige wat je nodig hebt, is veel geduld. GOUDmijnaandelen zijn al lange tijd goedkoop. Begin 2016 was er even een opstoot waarbij GOUDmijnaandelen 100-en procenten stegen in enkele maanden. Je kon het vergelijken met de crypto-gekte in 2017 en de marihuana-gekte in 2018.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

Long GOUDaandelen en Short aandelen?

Er zijn maar weinig beleggers te vinden die op dit moment GOUDaandelen in de portefeuille hebben zitten. Door de matige prestatie van deze aandelen is GOUD bij heel veel beleggers uit de gratie geraakt. Er zijn namelijk op dit moment simpelweg wel interessantere aandelen te vinden. Maar, is dat werkelijk zo?

Het overgrote deel van de beursgenoteerde bedrijven heeft te maken met flinke overwaarderingen. Zo ligt de huidige gemiddelde koers-winstverhouding van een aandeel binnen de S&P 500 index ver boven de historische gemiddelde koers-winstverhouding. Dat is ook logisch, want de huidige Bull Market is al ruim 9 jaar van kracht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs