EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
76
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
44
kliks
32
kliks
Bron: Biflatie.nl
28
kliks
26
kliks
Bron: Investing.com
25
kliks
Bron: GoldRepublic
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2019

TA: GOUD glimt en glanst

De wereldwijd dalende rente maakt sparen steeds minder interessant. Het lijkt erop dat beleggers hun heil ook in GOUD zoeken.

[...]

Lees verder op IEX.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2019

LMBA: "GOUD meer liquide dan staatsobligaties"

GOUD is meer liquide dan de meeste staatsobligaties en heeft daarom geen risicoweging nodig. Dat concludeert de Londen Bullion Market Association (LBMA) op basis van nieuwe cijfers over de GOUDmarkt. Volgens de organisatie is het onterecht dat het edelmetaal dezelfde behandeling krijgt als andere grondstoffen, omdat GOUD aan de hoogste liquiditeitseisen voldoet.

[...]

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

ABN Amro negatiever over aandelen en adviseert GOUD te verkopen

MeesPierson is de private bank van ABN Amro en deze heeft laten weten de algehele vermogensverdeling (assetallocatie) gewijzigd te hebben. ABN AMRO is minder positief over aandelen en verlaagt de weging van neutraal naar onderwogen. Binnen de aandelenportefeuille geeft de bank nu meer de voorkeur aan de sector gezondheidszorg (defensiever setor). Tegelijkertijd schat ABN AMRO MeesPierson de sector industrie negatiever in (van neutraal naar onderwogen). De weging in grondstoffen is na de verkoop van de positie in GOUD weer neutraal. In de obligatieportefeuille is de positie in bedrijfsobligaties versterkt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

Deze grafiek voorspelt een nieuwe GOUD Bull Market

De GOUDprijs wist tijdens de afgelopen week opnieuw goede zaken te doen. En dit was grotendeels te danken aan de toespraak van Fed-voorzitter Jerome Powell. Powell liet doorschemeren dat de Amerikaanse centrale bank klaar staat om nog deze maand de rentestand te verlagen.

De GOUDprijs beweegt op dit moment weer boven de grens van $ 1.400. Deze belangrijke weerstandszone werd twee weken geleden doorbroken en sinds dat moment is het optimisme rondom GOUD opgelaaid. En dat is ook niet vreemd, want de GOUDsector beschikt als een van de weinige sectoren nog wel over voldoende groeipotentieel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 13 juli 2019

Juni een bijzondere maand voor GOUD!

De stijging van de GOUDprijs heeft niet alleen de vraag naar het edelmetaal vergroot maar ook de aandacht die de media ervoor heeft. En die wisten ons te vinden. Met een radio-item op BNR en een stuk in de Telegraaf zijn de functie en prijs van GOUD weer onder de aandacht van het bredere publiek en GoldRepublic is uiteraard beschikbaar voor informatie en context. Niet alleen voor de media maar voor al onze accounthouders en geïnteresseerden.  [...]

Lees verder op GoldRepublic
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs