EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

4 redenen waarom je nu toch maar best wat GOUDmijnaandelen koopt

GOUD en GOUDmijnaandelen zijn niet bepaald geliefd, om het zacht uit te drukken. Op een korte (maar krachtige) opflakkering na in 2016 hebben beleggers in GOUDmijnaandelen al bijna 10 jaar geen plezier meer beleefd aan hun aandelen. Maar toch zijn er nog 4 goede redenen waarom je vandaag maar best wat GOUDmijnaandelen koopt.

Terwijl de aandelenmarkten blijven knallen, consolideert de GOUDprijs en kunnen GOUDmijnaandelen nog niet eens een deuk in een pakje boter slaan. Je zou voor minder radeloos worden en GOUDmijnaandelen opgeven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

GOUDmijnsector nadert peak gold

Binnen de GOUDmijnsector horen we steeds meer geluiden dat peak gold nabij is, het moment waarop de wereldwijde productie van GOUDmijnen haar piek bereikt en een dalende trend zal inzetten. De reden daarvoor is dat er steeds minder nieuwe ontdekkingen worden gedaan, terwijl bestaande GOUDmijnen langzaam maar zeker uitgeput raken.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

GOUDprijs gaat profiteren van de zwakke dollar”

De GOUDprijs mag dan wel twee achtereenvolgende dalende maanden achter de rug hebben, maar dat hoeft niet te leiden tot een verdere koersdaling. Althans, dat is de mening van een strateeg van TD Securities. Deze strateeg rekent er op dat de GOUDprijs tijdens het tweede deel van 2018 gaat profiteren van de zwakkere dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

Maken de GOUDstieren zich klaar voor een gigantische rally?

De GOUDprijs heeft tijdens de afgelopen weken behoorlijk wat terrein moeten inleveren. Als gevolg van deze correctieve beweging noteert de GOUDprijs nu onder de slotstand van 2017. Toch zijn er signalen aanwezig die wijzen richting een naderende stevige rally.

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van StockCharts, is te zien dat de GOUDprijs onlangs opnieuw wist op te veren vanaf de steunlijn die sinds de bodem van 2015/2016 actief is. Dit was de vierde keer sinds het ontstaan van deze steunlijn (duur van 128 weken).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

GOUD en de achtbaan van het helikoptergeld

[...]

In de volgende economische wereldcrisis, die echt niet is afgeschaft, zullen de Dollar en de Treasuries weer de vluchthavens bij uitstek worden, naast wat fysiek GOUD. De reden is, dat Amerika in de geschiedenis heeft bewezen om harde maatregelen niet te schuwen om haar overheersende invloed te handhaven. Denk maar eens terug aan de dolksteek, die werd toegebracht door Amerika aan het 27-jarige internationale monetaire Bretton Woods systeem in 1971, dat de Amerikaanse GOUDreserves bedreigde. De toenmalige minister van Financiën, John Connally, liet zich ontvallen: ‘the Dollar is our currency, but it’s your problem’.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs