EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 29 april 2020

Amerikanen kopen massaal GOUD in…

Op dit moment hebben de meeste beurzen al een groot deel van de beursschade ingehaald. Dit is te danken aan de imposante herstelbeweging die tijdens de afgelopen handelsweken heeft plaatsgevonden. Ondanks dat kopen Amerikanen massaal GOUD in. Blijkbaar is er dus toch behoefte aan enige zekerheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 april 2020

Google, Amazon en Apple: groter dan de overheid?/Data is het GOUD van de 21ste eeuw

Bezitten deze mastodonten in de praktijk reeds zo goed als monopolies, dan lijken ze anno 2020 zelfs met overheden in competitie te gaan. Too big to handle? Too big to fail? In ieder geval dreigt naar verluid Amazon de Indiase overheid af. Als die geen antitrust wetgeving schrapt, zou de Amerikaanse gigant ‘‘irreparable’ losses‘ kunnen aanrichten. In de VS zelf wordt Amazon ook beschuldigd van bepaalde wanpraktijken. ‘US senator Josh Hawley is demanding a criminal antitrust probe of Amazon as the e-commerce behemoth’s powers grow to rival the government’s own. Google and Apple, too, are now ordering governments around.’ Hier kunt u zijn officiële verzoek zelf lezen (pdf). Het bedrijf van de rijkste man ter wereld zou data gebruiken om de concurrentie (third party sellers) een hak te zetten. Naar reële monopolievorming toewerkend. De EU heeft eveneens reeds een onderzoek ingesteld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2020

De terugkeer van monetair GOUD in drie scenario’s (Deel 1)

In het Insider artikel ‘Hoe nu verder’ beschreef ik drie scenario’s die kunnen volgen uit de huidige mondiale financiële en economische problemen. Bij één van die scenario’s is sprake van een serieuze vlucht naar GOUD. Daarbij kan GOUD op een aantal manieren weer een rol krijgen in het monetaire systeem. In een aantal artikelen zal ik hier dieper op in gaan, omdat het grote gevolgen heeft voor onze samenleving en economie.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2020

Australië stuurt duizenden GOUDstaven naar New York

De grootste smelterij van Australië heeft de productie van GOUDstaven flink opgeschroefd om de Amerikaanse GOUDmarkt te bedienen. Duizenden GOUDstaven gaan op het vliegtuig voor een vlucht van ruim 18.000 kilometer naar New York, waar de prijs van GOUDfutures nog steeds hoger is dan de spotprijs.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2020

Rusland verstrekt exportlicenties aan GOUDmijnsector

Rusland gaat permanente exportlicenties verstrekken aan GOUDmijnen, zodat ze hun GOUD rechtstreeks op de internationale markt kunnen aanbieden. Tot voor kort konden ze het alleen verkopen aan Russische banken, die het weer doorverkochten aan de centrale bank. Maar nu de centrale bank haar binnenlandse GOUDaankopen heeft gestaakt moeten de mijnen op zoek naar een nieuwe koper. Dat proces kwam moeizaam op gang, omdat de GOUDmijnen voor iedere internationale transactie een aanvraag moesten indienen. Door permanente licenties te verstrekken is dat in de toekomst niet meer nodig.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs