EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 28 november 2018

Geef de schuld maar aan de doos van Pandora

[...]

Bij de volgende harde landing zullen GOUD en het Eigen Huis niet onberoerd blijven. Bij elke crisis moet de waarde van beiden het weer ontgelden, maar er zijn beleggingscategorieën, die toch een plaats verdienen in een vermogen, ongeacht de prijs. De mens heeft, door de eeuwen heen, bepaald, dat Fysiek GOUD beschouwd kan worden als het ‘echte’ geld. Maar men moet de officiële marktprijs kunnen negeren en een onverhoopte prijsdaling van 50% op de koop toe kunnen nemen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 28 november 2018

Hoe spot je de bodem van GOUDmijnaandelen?

Er is al veel over gezegd en geschreven. GOUDmijnaandelen zijn een van de goedkoopste effecten die je vandaag op de beurs kan vinden. Maar wat goedkoop is, kan altijd nog goedkoper worden. En het kan ook heel lang goedkoop blijven. De omslag spotten is niet eenvoudig, maar kan wel heel lucratief zijn voor diegene die er in slaagt als eerste de echte bodem te vinden.

In 2016 zette GOUDmijnaandelen al eens een sterke bodem neer. Op enkele maanden tijd schoten GOUDmijnaandelen 200% tot 300% (en meer) hoger. Toch schiet daar vandaag niet veel meer van over. De bodem bij GOUDmijnaandelen kan je vinden door een combinatie van fundamentele en technische signalen in het oog te houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 november 2018

10 Top GOUDmijnbedrijven

Hier vind je een overzicht van de top 10 GOUDmijnbouwbedrijven van 2017. Barrick Gold, Newmont Mining en AngloGold Ashanti waren de top drie. Ongeacht hoe de GOUDprijs het in een bepaald jaar doet, zullen er altijd GOUDmijnbouwbedrijven zijn die op zoek zijn naar het gele metaal.

2017 was een goed jaar voor de GOUDmarkt door de toegenomen geopolitieke onzekerheid. Terwijl sommigen hoopten op grotere winsten, steeg de GOUDprijs vorig jaar met ongeveer 12 procent in dollars. In euro bleek de GOUDprijs niet te zijn gestegen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2018

Tot hoe ver kan de olieprijs dalen?

De olieprijs kende opnieuw een dramatische week. Voor de zevende week op rij sloot het ‘zwarte GOUD’ in het rood de week af. Sinds de top van twee maanden geleden heeft de olieprijs al ruim 35% aan waarde moeten inleveren. Moeten we rekening houden met een verdere daling?

Het probleem binnen de oliemarkt is eigenlijk onveranderd gebleven. Het probleem dat al jaren speelt is namelijk het overaanbod op de oliemarkt. De vraag naar olie is stabiel en de vooruitzichten zien er wat betreft de vraagkant ook bijzonder goed uit. Alleen blijft de aanbodzijde het grote probleem. Steeds meer olielanden drukken het gaspedaal in wat betreft de olieproductie, aangezien het tegen de huidige olieprijs voor deze landen uiterst interessant is om te produceren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 november 2018

GOUDprijs is bezig met de vorming van een lange termijn bodem

Er zijn maar weinig beleggers te vinden die nauwlettend de GOUDprijs in de gaten houden. De edelmetalen zijn bij veel beleggers uit de gratie geraakt en de hedendaagse belegger is eerder geïnteresseerd in cryptomunten. Toch lijkt het verstandig te zijn om juist nu de GOUDprijs goed in de gaten te houden.

De GOUDprijs wist in oktober een bescheiden winst te boeken. Deze winst was zelfs teleurstellend te noemen als we kijken naar de rampzalige prestaties van de aandelenmarkten. En gewoonlijk weet GOUD juist te profiteren van paniek op de beursvloer. Juist daarom wordt vaak van GOUD gezegd dat het een ‘veilige haven’ betreft. Toch was daar de afgelopen maand weinig van terug te zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs