EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2019

Stad van de toekomst herbergt één grote verzameling sukkelaars

In vele arme metropolen ontstaat stilaan een arbeidersbestand dat geen enkel nut dient

In vele arme metropolen ontstaat stilaan een arbeidersbestand dat geen enkel nut dient

Decennialang voorspelden economen de grote steden GOUDen tijden. Miljoenen armen zouden er samenstromen op zoek naar jobs. Dat zou grote productiviteitstoenames genereren en uiteindelijk zouden deze armen toetreden tot de middenklasse. Het recept van China, zeg maar.

Maar de opkomst van robots en doorgedreven automatisering doorkruisen die plannen. Armere landen beginnen hun focus nu te verleggen...

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

GOUDprijs naar hoogste niveau sinds juni 2017

De GOUDprijs steeg deze week tot boven de €37.000 per kilo en bereikte daarmee het hoogste niveau in ruim anderhalf jaar tijd. De prijs van het edelmetaal zit nu al vier maanden in een opwaartse trend, geholpen door de correctie op de aandelenmarkt en zorgen over de groei van de Chinese economie. Ook heeft GOUD palladium weer ingehaald, waarmee het edelmetaal haar rol als vluchthaven bevestigt.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

GOUDaankopen centrale banken naar hoogste niveau sinds 1967

Centrale banken voegde in 2018 netto 651 ton GOUD aan hun reserves toe, het hoogste volume sinds 1967. Rusland, Turkije en Kazachstan waren vorig jaar de grootste kopers, maar ook andere landen voegden edelmetaal aan hun reserves toe. Vergeleken met een jaar geleden stegen de totale GOUDaankopen zelfs met 74%.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

Waar gaat het GOUD van Venezuela heen?

De laatste dagen is er veel te doen geweest over de GOUDvoorraden van Venezuela. De regering onder leiding van president Maduro wil GOUD terughalen uit Londen, maar wordt tegengewerkt door de Bank of England. In totaal ligt er voor $1,2 miljard aan GOUD in Londen, maar de centrale bank wil het niet vrijgeven.

[...]

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

Centrale banken leggen solide fundament onder GOUDmarkt

Centrale banken hebben vorig jaar 650 ton GOUD gekocht en legden daarmee een solide fundament onder de GOUDmarkt. Dat schrijft de World Gold Council in haar verslag over de GOUDmarkt in 2018. Ook steeg de wereldwijde afname naar beleggingsGOUD, waarbij de vraag naar GOUDen munten het hoogste niveau in vijf jaar tijd bereikte.

[...]

Lees verder op HollandGold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs