EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

Waar komt de daling bij de GOUDprijs tot stilstand?

Sinds april is de trend bij de GOUDprijs zuidwaarts gedraaid en de flinke berentikken hebben inmiddels behoorlijk wat schade aangericht. Recent werd zelfs de bodem van afgelopen december uit de lucht genomen. Door deze daling is het pessimisme over de toekomst van GOUD sterk toegenomen.

De GOUDprijs is een vrije val beland, dat moge duidelijk zijn. Het gele edelmetaal is in drie maanden tijd meer dan 10% aan waarde kwijtgeraakt. Niet vreemd dat steeds meer GOUDbeleggers de GOUDmarkt verlaten. Het meest verontrustende was dat de GOUDprijs niet wist te profiteren van de onzekerheid en de instabiliteit op de financiële markten. Een mogelijke handelsoorlog hangt boven ons hoofd, maar beleggers lijken GOUD niet nodig te hebben als veilige haven.

Blijf net als 10-duizenden andere beleggers dagelijks op de hoogte van het belangrijkste nieuws op de crypto- en aandelenmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 juli 2018

GOUD kan net als in 2015 een stevige bodem gaan vormen

De GOUDprijs kende opnieuw een verliesweek. Al wekenlang staat het gele edelmetaal onder zware druk en voorlopig lijkt daar maar weinig verandering in te komen. Toch was er tijdens de laatste handelsdag van de week nog wel een lichtpuntje, want op vrijdag wist GOUD in het groen te sluiten. Mogelijk is dit het begin van een imposante herstelbeweging.

Er zijn op dit moment maar weinig beleggers te vinden die geloof hebben in de toekomst van GOUD. De daling van de afgelopen weken heeft de pessimistische stemming verder doen versterken. Het vertrouwen in een stijgende GOUDprijs is zelfs gedaald naar het laagste niveau sinds eind 2015.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Nieuwe studie: Cryptomunten kunnen binnen 10 jaar de nieuwe betaalmiddelen worden

De manier waarop we betalen voor goederen en diensten, verandert doorheen de geschiedenis. Vroeger was er GOUD en zilver. Daarna kwam papier en munten en de laatste 10 à 15 jaar gaat bijna alles digitaal. Cryptomunten kunnen binnen de 10 jaar de volgende transformatie worden en evolueren naar veelgebruikte betaalmiddelen. Dat is althans de conclusie van een uitgebreide studie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Dit decadente ijsje kost maar liefst 1.300 euro

Zin in een ijsje? Dit exemplaar kost maar liefst 1.300 euro. Het is verkrijgbaar in een chic hotel in New York. De ingrediënten? Vanille-ijs, truffel en champagnesaus. Uiteraard wordt het ijsje afgewerkt met GOUD en zilver. En het wordt geserveerd in een kristallen kom.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2018

Bankier doet gedurfde voorspelling!

Opnieuw beleven we een zonovergoten weekend, het zoveelste op rij. Het zijn geweldige tijden voor de zonnekloppers onder ons. Maar helaas zijn het dan ook vaak sombere tijden voor GOUDbeleggers.

Zowat iedere zomer beleeft de GOUDmarkt haar dieptepunt. In de Engelse termen noemen handelaars ook wel de ‘summer doldrums’ van GOUD. Jaar na jaar, steeds weer hetzelfde: de GOUDprijs zinkt tot haar laagste niveau als het zomerse klimaat haar hoogtepunt bereikt.

Wat is hier de verklaring voor?

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs