EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

Het bloed vloeit door de straten in de edelmetaalmarkt…

Het is momenteel huilen met de pet op voor de stieren in het GOUDkamp.

Het is momenteel huilen met de pet op voor de stieren in het GOUDkamp.

Het glanzende edelmetaal doet al sinds april niet veel anders dan dalen. Dat begint bij veel GOUDbeleggers toch wel zwaar door te wegen.

Maar volgens de man achter HedgeHogTrader is dit niet het moment om de handdoek in de ring te gooien.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2018

Wat is goed GOUD en wat is fout GOUD?

Veel mensen vragen willen weten; wat is goed GOUD en wat is fout GOUD? Wereldwijd werken maar liefst 25 miljoen mensen in de GOUDmijnbouw. Werken in een GOUDmijn is vaak onveilig en fysiek erg zwaar. Journalist Klaas van Dijken vraagt zich daarom het volgende op zijn website af: “Hebben wij in het rijke westen iets te maken met de doden die in de jungle van Congo vallen? Het antwoord is: ja.” De Nederlandse onderzoeksjournalist volgde in samenwerking met Lisa Dupuy en de Nederlandse krant Trouw de oorsprong van GOUD in Congo en Oeganda. Hoe het ‘foute’ GOUD in onze smartphones en electronica terechtkomt. Soms kwam tijdens het speurwerk zelfs hun leven in gevaar. Onbewust (of bewust?) werkt het Westen mee aan gedwongen arbeid door mannen, vrouwen en kinderen in beide landen. Aan smokkel, uitbuiting, ja zelfs moorden…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 26 september 2018

GOUD is goedkoop en inflatie komt er aan

Er is niets zo erg als de waarde van je geld dat stiekem minder waard wordt. Nochtans is dat wat er gebeurt wanneer inflatie toeslaat. Velen zien inflatie als de prijzen die duurder worden, maar eigenlijk is inflatie jouw geld dat minder waard wordt. De oplossing tegen inflatie: GOUD. En GOUD kan je  vandaag goedkoop kopen. M.a.w. de verzekering tegen inflatie was bijna nooit zo goedkoop als vandaag.

GOUD heeft er tot nu toe geen goed jaar opzitten. Het gele edelmetaal noteert een kleine 10% onder de beginkoers van januari. Sinds de piek in 2011 ging er al meer dan 30% van de koers af. Toch zit een revival van GOUD er aan te komen.

Want GOUD beschermt je koopkracht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Er is een goede reden waarom de dollar nog sterker kan worden

De dollar is sinds medio april in een stijgende trend beland en dat heeft behoorlijk wat effect gehad op de markten. Zo werd de GOUDmarkt, als gevolg van de sterkere dollar, hard afgestraft. Mogelijk is er zelfs meer slecht nieuws voor de GOUDmarkt op komst, want de kans is aanwezig dat de dollar in de toekomst nog sterker wordt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

Steeds meer signalen op groen

We vertelden u afgelopen weekend onze visie op de GOUDsector, vanuit het perspectief op langere termijn. The Big Picture. Wie op een grotere schaal kijkt naar GOUD, die wordt erg blij. Maar ook op korte termijn staan steeds meer signalen op groen. Dat is ook enkele technische specialisten niet ontgaan.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs