EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 16 tot 20
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Na de olie-crypto nu een GOUD-crypto

Venezuela gaat gebukt onder hyperinflatie en een ineenstorting van het sociaaleconomisch model. President Maduro klampt zich vast aan cryptomunten om het land terug in evenwicht te krijgen en de Amerikaanse sancties te omzeilen. Eerst werd een cryptomunt gelanceerd gedekt door olie, mogelijk volgt een tweede crypto, nu gedekt door GOUD.

Met de lancering van de Petro zou Venezuela maar liefst $735 miljoen opgehaald hebben in de pre-sale. Oppositiepartijen noemen dit al een illegale staatsfinanciering. Toch is Maduro niet van plan om er mee op te houden. Zo kondigde hij in een televisietoespraak de lancering aan van de Petro Gold, nu gedekt door GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Keerpunt Euro/Dollar aanstaande?

LET OP 4 MAART, 2018: KEERPUNT EURO/DOLLAR EN TREASURIES?

LET OP 4 MAART, 2018: KEERPUNT EURO/DOLLAR EN TREASURIES?

Want dan weten we de uitslag van de SPD-stemming over een Coalitie met CDU/CSU en van de Italiaanse verkiezingen. Heel belangrijk voor de EURO/DOLLAR, de GOUDPRIJS en de rendementen van de TREASURIES:

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

GOUDontdekking Novo krijgt langzaam vorm

Het enthousiasme voor beleggingen in de Pilbara is de voorbije maanden flink bekoeld.

Het enthousiasme voor beleggingen in de Pilbara is de voorbije maanden flink bekoeld.

Waar beleggers aanvankelijk met open mond keken naar de legendarische video’s op Purdy’s Reward, zien we nu vooral ontgoocheling.

Dat is deels te volgen want uit de exploratiecijfers die Novo Resources naar buiten bracht, blijkt dat de laag met de fameuze nuggets, redelijk dun (circa 15 meter diep) is.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Grafiek: “Zilverprijs kan met minimaal 20% stijgen”

De zilverprijs kent niet bepaald een goede februarimaand. Het zilveren edelmetaal noteert op dit moment enkele procenten onder de slotkoers van de eerste maand van het jaar. Toch is dit niet het moment om de zilversector links te laten liggen. Juist zilver zou de komende tijd kunnen gaan ‘outperformen’.

Chris Kimble, van Kimble Charting, onderzocht onlangs de zilversector. Volgens hem zijn er op dit moment maar weinig beleggers geïnteresseerd in een belegging in zilver. Dit is overigens niet verwonderlijk, want de zilverprijs heeft de afgelopen maanden niet bepaald een indrukwekkende prestatie neergezet. Toch kan daar in de nabije toekomst grote verandering in gaan komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Venezuela werkt aan nieuwe virtuele munt met GOUDdekking

De regering van Venezuela zoekt alternatieve geldsystemen, omdat het land door Amerikaanse sancties steeds meer moeite heeft om aan dollars te komen. Om die reden kondigde president Maduro vorige week een nieuwe virtuele munt aan die gedekt wordt door olie, een initiatief waarmee de regering een bedrag van $735 miljoen wist op te halen.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs