EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
76
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
44
kliks
32
kliks
Bron: Biflatie.nl
28
kliks
26
kliks
Bron: Investing.com
25
kliks
Bron: GoldRepublic
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2019

GOUDprijzen blijven aansterken

Diverse factoren zullen ervoor zorgen dat de GOUDprijzen er in de komende twaalf maanden sterk bij blijven liggen, zo stellen diverse analisten.

[...]

Lees verder op Finanzen.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

GOUDprijs voor het eerst in 6 jaar voorbij symbolische grens van 1.500 dollar per ounce

De prijs van GOUD is vandaag voorbij de symbolische grens van 1.500 dollar per ounce (31,1 gram) gegaan, voor het eerst sinds april 2013. De prijsstijging is het gevolg van de dreigende escalatie van het handelsconflict tussen de Verenigde Staten en China.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

GOUDprijs stijgt door handelsoorlog naar hoogste niveau in zes jaar

De GOUDprijs is naar het hoogste niveau in zes jaar gestegen. De prijs zit al enkele dagen in de lift doordat de handelsspanningen tussen de Verenigde Staten en China sinds afgelopen donderdag zijn toegenomen. Bij onzekerheid op de financiële markten vluchten investeerders al snel naar edelmetalen als GOUD.

De GOUDprijs steeg woensdag tijdens handelsuren met 1,5 procent naar 1.495,40 dollar (zo'n 1.335,33 euro) per troy ounce (afgerond 31,1 gram), de hoogste prijs sinds april 2013.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

Vraag naar GOUD stijgt door centrale banken en ETF’s

De vraag naar GOUD steeg in de eerste helft van dit jaar met 8% maar 2.181,7 ton, het hoogste niveau voor deze periode sinds 2016. Deze stijging komt vooral door centrale banken, die in de eerste zes maanden van dit jaar veel GOUD kochten. Ook stegen de voorraden van zogeheten exchange traded funds (ETF’s), instrumenten waarmee beleggers een positie kunnen nemen in het edelmetaal. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van de World Gold Council.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

GOUDprijs schiet naar hoogste niveau in zes jaar door handelsoorlog

De GOUDprijs is naar het hoogste niveau in zes jaar gestegen. De prijs van het edelmetaal zit al enkele dagen in de lift, omdat de handelsspanningen tussen de Verenigde Staten en China sinds afgelopen donderdag zijn toegenomen. Bij onzekerheid op de financiële markten vluchten investeerders al snel naar edelmetalen als GOUD.

De GOUDprijs steeg woensdag tijdens handelsuren met 1,5 procent naar 1.495,4 dollar (zo'n 1335,33 euro) per troy ounce (afgerond 31,1 gram), de hoogste prijs sinds april 2013.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs