Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 11 tot 15
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

Is bitcoin digitaal GOUD?

Ligt GOUD er levenloos bij omdat alle aandacht naar bitcoin gaat? Vloeit het geld dat normaal naar GOUD zou stromen nu richting de digitale munt?

Is bitcoin digitaal GOUD?

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 6 december 2017

BRICS willen gezamenlijk handelsplatform voor GOUD

De BRICS landen willen een nieuw handelsplatform opzetten om rechtstreeks GOUD te kunnen verhandelen. Dat zei Sergey Shvetsov, plaatsvervangend gouverneur van de Russische centrale bank, onlangs tegenover persbureau TASS. Hij verwacht dat de rol van andere handelscentra in de toekomst minder belangrijk zal worden, omdat een steeds groter gedeelte van de wereldwijde handel in GOUD naar de opkomende economieën zal verschuiven.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 5 december 2017

Bitcoin gaat helemaal door het dak: "Eens zal de zeepbel spatten"

Achteraf is altijd makkelijk praten, maar wie zeven jaar geleden voor 100 euro bitcoins had gekocht om netjes bij te houden zou vandaag multimiljonair zijn. De virtuele munt schiet door het dak en is momenteel 10.000 dollar waard. Experts zijn aan het wachten tot de zeepbel spat, maar de ‘believers’ geloven nog rotsvast in hun virtueel GOUD.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 2 december 2017

Oostenrijk repatrieert 35 ton GOUD

De Oostenrijkse centrale bank heeft dit jaar in totaal 35 ton GOUD uit Zurich en Londen teruggehaald, zo verklaarde de woordvoerder van de centrale bank tegenover wien.orf.at. Samen met de 15 ton in 2015 en nog eens 15 ton in 2016 heeft de centrale bank in totaal al 65 ton van het edelmetaal teruggehaald.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 november 2017

Olieprijs stijgt slechts licht ondanks mogelijke oorlog tussen Iran en Saoedi-Arabië

Het zwarte GOUD, namelijk olie is de afgelopen maanden opnieuw een opwaartse trend bezig. Toch is de kans klein dat de hoge prijzen uit het verleden opnieuw bereikt zullen worden, dit ondanks de stijgende spanningen tussen twee grootmachten in de regio, namelijk Iran en Saoedi-Arabië.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$