EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2019

Rusland wil GOUD belastingvrij maken?

Het Russische Ministerie van Financiën overweegt de belasting op beleggingsGOUD te schrappen, zo meldt de Russische krant Izvestia. Momenteel worden GOUDbaren in Rusland belast met 20% btw, waardoor het voor particulieren niet interessant is om GOUD te kopen. De belasting die je betaalt bij aankoop krijg je niet terug bij de verkoop, waardoor je een deel van de inleg meteen kwijt bent. Door de belasting op GOUD te schrappen wordt het opeens wel interessant om GOUD te kopen.

[...]

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2019

De GOUDsector doet het al vier maanden uitstekend

Beleggers zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen binnen de financiële markten. Tijdens de afgelopen jaren ging met name de aandacht uit naar internetaandelen. Ook de opkomst van de cryptomarkt heeft wat los weten te maken bij beleggers. Steeds minder beleggers kijken nog naar de traditionele beleggingsmarkten.

De geliefde internetaandelen werden tijdens de laatste maanden van 2018 geconfronteerd met een zware beursdaling. Sommige internetaandelen moesten bijna de helft aan beurswaarde inleveren. En ook aandelen als Amazon en Netflix wisten het hoofd niet boven water te houden. De aandelen uit de GOUDsector wisten dat juist wel te doen. Maar, helaas hebben maar weinig beleggers daar oog voor.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2019
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2019

‘Er komt geen recessie in de Europese Unie’ (maar...?)

We mogen op onze beide oren slapen als Europeanen. (Hoe je dàt precies doet moet iemand ons nog eens uitleggen trouwens.) Zowel een lid van de Raad van bestuur van de ECB als de president van De Nederlandsche Bank verzekeren ons dat. Respectievelijk zijn dat Ewald Nowotny, tevens centraal bankier van Oostenrijk, en Klaas Knot. Die ook nog bestuurslid is van de BIS, de centrale bank der centrale banken. Welingelichte lieden toch, zou je zeggen. Maar Heren, waarom kopen zoveel centrale banken dan de grootste hoeveelheid GOUD sinds 1967?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2019

Centrale banken kopen het meeste GOUD in sinds 1967

Er is tijdens de afgelopen jaren een beeld ontstaan dat GOUD haar functie verloren heeft als het gaat om het fungeren als veilige haven. Toch werden die ‘doemdenkers’ tijdens de afgelopen maanden keihard op hun plek gezet. Juist tijdens de laatste maanden van 2018 bewees het gele edelmetaal dat het nog steeds fungeert als veilige haven. En dat blijkt ook uit de aankopen van de centrale banken.

Volgens de World Gold Council (WGC) was het jaar 2018 een historisch jaar voor GOUD. Sinds 1967 was het immers niet meer voorgekomen dat centrale banken zoveel GOUD inkochten als afgelopen jaar het geval was. De netto-aankopen van centrale banken bedroeg 651,5 ton in 2018. En dat betekende een jaar-op-jaar stijging van ruim 74%!

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs