EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
27
kliks
21
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2019

Grafiek: GOUDsector staat op het punt om uit te breken

De GOUDsector heeft een aantal lastige jaren achter de rug liggen. Sinds de top van 2011 zijn de meeste GOUDaandelen geconfronteerd met forse verliezen. De afgelopen weken wist de GOUDsector echter bijzonder goede zaken te doen. En mogelijk staat de GOUDsector zelfs aan de vooravond van een opwaartse uitbraak.

De oplaaide handelsspanningen tussen de VS en China hebben een positieve bijdrage gehad op de GOUDprijs. In tegenstelling tot de aandelenmarkten kende de GOUDprijs een fantastische mei beursmaand. Op dit moment noteert de GOUDprijs zelfs rond een 5-jarig hoogtepunt. En een uitbraak bij het gele edelmetaal kan enorme gevolgen gaan hebben op de GOUDsector.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 juni 2019

Een Russische cryptomunt gedekt door GOUD?

De Russische natie blijft ondanks een tamelijk ambigue houding tegenover crypto en blockchain techniek, gerelateerd aan deze onderwerpen in de media komen. Of het nu geruchten betreft of half en half bevestigd nieuws. Zo ook weer over de eventuele creatie van een cryptomunt gedekt door GOUD. ‘Russia is continuing to explore the possibility of a gold-backed cryptocurrency for use as a cross-border settlement alternative with other countries.’ Het zou het land groot soelaas kunnen brengen met de Amerikaanse sancties die zijn opgelegd. En deze natie een hak kunnen zetten monetair, doordat zo’n GOUDen crypto de dollar mogelijk kan bedreigen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 juni 2019

GOUD op hoogste peil in meer dan twee jaar: “Het kan ook snel weer keren”

Een oude beurswijsheid leek gisteren even terug van jaren weggeweest: Is er onrust in de wereld, koop GOUD. Gisteren bereikte de GOUDprijs in euro zijn hoogste peil in meer dan twee jaar. Een kilo GOUD kostte (omgerekend) 38.716 euro. Maar moeten we nu met z’n allen, zoals vroeger, in het GOUDbad? “Het kan ook snel weer keren”, relativeert Tom Simonts, financieel econoom bij KBC.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

“Bitcoin supply shock in 2020”

“Supply shock” betekent toch een dreigend tekort, nietwaar? Dat is waar Alyse Killeen op wijst voor 2020, door de halving van bitcoin. Ze wordt geïnterviewd op Bloomberg. Killeen is niet de eerste de beste, aan haar website te zien. Als mentor in Silicon Valley, Founding partner van Stillmark Co., en stichter en uitvoerend directeur van nog wel meer bedrijven en organisaties. Een van de vragen haar gesteld luidt: gaat bitcoin altijd een soort van digitaal GOUD blijven, of wordt het veel meer? Het antwoord op deze vraag en andere hoort u hier onderaan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

GOUDprijs stijgt door onrust over Iran naar hoogste niveau in een jaar

De GOUDprijs steeg vandaag tot het hoogste niveau sinds april vorig jaar, vooral gestuwd door zorgen rond Iran en de wereldwijde handelsspanningen. Voor een troy ounce GOUD (31,1 gram) moest op de termijnmarkt in Londen bijna 1360 dollar (1206 euro) worden betaald.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs