EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
76
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
44
kliks
32
kliks
Bron: Biflatie.nl
28
kliks
26
kliks
Bron: Investing.com
25
kliks
Bron: GoldRepublic
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2019

“Einde van een GOUDen decennium”: Duitse economie gekrompen in tweede kwartaal

De economie van Duitsland is in het tweede kwartaal gekrompen ten opzichte van een kwartaal eerder. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van het Duitse federale statistiekbureau. De grootste economie van Europa kampt met de impact van de internationale handelsconflicten en de vertraging van de wereldeconomie. ING-econoom Carsten Brzeski spreekt over het definitieve “einde van een GOUDen decennium” voor de Duitse economie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2019

Negatieve rente, hoe lang gaat dat nog goed?

De rente op staatsobligaties bereikte een nieuw dieptepunt, nadat centrale banken de deur naar een renteverlaging hadden opengezet. Beleggers anticiperen op nieuwe monetaire stimulering en verwachten dat de rente daardoor nog verder zal dalen. Tegelijkertijd zijn aandelen in trek, want door de negatieve rente is het dividendrendement extra interessant geworden. Ook zien we een vlucht richting edelmetalen, want de GOUDprijs onlangs het hoogste niveau in zes jaar.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2019

China voegt opnieuw GOUD aan reserves toe

China heeft in juli opnieuw GOUD aan haar reserves toegevoegd. De centrale bank kocht de afgelopen maand 320.000 troy ounce en verhoogde daarmee haar GOUDvoorraad naar 62,26 miljoen troy ounce. Omgerekend naar tonnen gaat het om een aankoop van iets meer dan 10 ton, waardoor de totale GOUDreserve stijgt naar 1.936,5 ton. Het is de achtste maand op rij waarin het land edelmetaal aan haar reserves toevoegt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2019

Voor $15 trillion obligaties met negatieve rente. Koop GOUD en bitcoin zegt manager hefboomfonds

Obligaties die je geld doen verdwijnen en gedecentraliseerd digitaal geld. Twintig jaar geleden zouden beleggers grote ogen getrokken hebben. Nochtans zijn beide een realiteit geworden van de wereldeconomie anno 2019. Sterker nog: hun aanwezigheid wordt almaar dominanter. Hoog tijd voor GOUD en bitcoin, zegt miljardair Ray Dalio. Legendarisch investeerder en co-chairman van hefboomfonds Bridgewater Associates.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2019

Dollar verslaat overige munten, maar GOUD verslaat de dollar

Koning dollar is de afgelopen twaalf maanden onttroond door GOUD, dat inmiddels met 25% steeg in een jaar tijd. Afgelopen week werd de week van de dollar genoemd: de meeste valuta’s daalden ten opzichte van de Amerikaanse munt. Dit leidde er zelfs toe dat president Trump en zijn administratie de Chinezen nu betichten van “wisselkoersmanipulatie”.

[...]

Lees verder op GoldRepublic
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs