EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 5 december 2018

Beste scorende junior GOUDaandelen TSXV

Welke TSXV junior GOUDmijn aandelen hebben tot nu toe het beste gepresteerd dit jaar? De INN-lijst bevat de vijf grootste stijgers.

Terwijl GOUD in 2018 veel ups en downs heeft gehad, hebben sommige bedrijven sterke resultaten geboekt ondanks de fluctuerende koers van het edelmetaal.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2018

Beste scrorende GOUDaandelen

Terwijl GOUD in 2018 behoorlijk wat ups en downs heeft gehad, hebben sommige bedrijven toch sterke resultaten geboekt ondanks de sterk fluctuerende prijs van het edelmetaal.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 3 december 2018

‘Iedere dag dat Bitcoin niet sterft, is een dag dichter bij de status van digitaal GOUD

Volgens professor Alex Gurevich, voormalig topman bij JP Morgen, komt Bitcoin iedere dag een stap dichter bij de status van digitaal GOUD. De forse correctie van 2018 is niet de eerste. En iedere correctie die Bitcoin overleeft, versterkt de weg naar digitaal GOUD. Tijd werkt in het voordeel van Bitcoin, niet het nadeel.

“Every day it doesn’t disappear, it gets one step closer to a permanent status of digital gold,” schrijft Gurevich in een op-ed op Yahoo Finance. Hij verwijst hiervoor naar de geschiedenis van GOUD. Het gele edelmetalen is ook al eeuwen een veilige haven doordat het niet gemakkelijk oxideert en niet nagemaakt kan worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 1 december 2018

Crypto insider: ‘Bitcoin is nog steeds de beste belegging van de laatste 10 jaar’

Volgens crypto insider Anthony Pompliano kan de prijs voor ’s werelds grootste cryptomunt Bitcoin nog terugvallen naar 3.000 BTC/USD. Dat is een daling van 85% ten opzichte van de piek in december 2017. Maar ondanks die daling, is Bitcoin nog steeds de beste belegging van de laatste 10 jaar, aldus Pompliano.

Op zich moet je dergelijke uitspraken altijd met een korreltje zout nemen. Bitcoin bestaat nog maar juist 10 jaar. Zo goed als niemand was er vanaf het begin bij. Maar Bitcoin staat vandaag wel nog steeds ongeveer 400% hoger dan 2 jaar geleden. Dat is beter dan GOUD, de S&P 500, de Nasdaq en vele andere beleggingen.

Zelfs na een daling van +/- 80% blijft Bitcoin de beste leerling van de klas.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 november 2018

Verwacht een knaljaar voor GOUD in 2019

Onder al het geweld op de financiële markten, heeft GOUD de laatste maanden goed stand weten houden. Er is nog geen uitbraak, maar die zou er in 2019 kunnen komen. Een afkoeling van de globale economie en de Amerikaanse stierenmarkt, het einde van de Bitcoin- en marihuanahype en de piek van de USD spelen in het voordeel van het gele edelmetaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs