Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 36 tot 40
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 april 2017

GOUD klaar voor sprong opwaarts?

GOUD, het gekende edelmetaal noteert momenteel een stuk onder het eigen hoogtepunt. Diverse analisten gaan ervan uit dat dit nog enige tijd zo zal blijven al kan dit mogelijks toch een foutieve inschatting zijn afgaande op diverse parameters.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 3 april 2017

El Salvador verkiest water boven GOUD

In El Salvador heeft het parlement woensdag een verbod op mijnbouw goedgekeurd op zijn ganse grondgebied. Het verbod geldt voor de extractie van alle metaalhoudende grondstoffen, GOUD inbegrepen.

Het gaat om een wereldprimeur die als doel heeft de lokale waterbronnen in deze Centraal-Amerikaanse republiek te beschermen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 3 april 2017

Grafiek: GOUDaankopen centrale banken sinds 1948

Sinds de Tweede Wereldoorlog heeft het internationale monetaire systeem verschillende fasen ondergaan. Door het loslaten van de GOUDstandaard speelde het edelmetaal geen rol van betekenis meer in het dagelijkse betalingsverkeer, maar daarmee was de rol van GOUD als monetair anker en als ultieme reserve nog niet uitgespeeld.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 3 april 2017

‘Zet uw geld om in GOUD of leer tuinieren’

Ruben Munsterman en Arno Wellens gaan in gesprek voor Cafe Weltschmerz.

“Oh ja, de eurocrisis. Bijna vergeten. Dat Rutte ‘sorry’ zei over ‘geen cent meer naar de Grieken’ betekent niet dat al onze monetaire kopzorgen nu verleden tijd zijn, zo werken die dingen niet. Het ontbreekt in de eurozone aan het gevoel van solidariteit dat nodig is om het project te laten slagen. Daarom gaat het mislukken, wat geen wens is maar een constatering. Het beste van je kan doen? VAn het geld dat je hebt GOUD kopen of leren tuinieren en zelfvoorzienend worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 maart 2017

’s Werelds grootste hedge fund richt zijn pijlen op … GOUD

Deze man krijgt al 40 jaar gelijk. En zijn boodschap is duidelijk. Ray Dalio van ’s werelds grootste hedge fund BridgeWater Associates is negatief over de aandelenmarkt. Hij ziet duidelijke gevaren ontstaan voor de economie. Wanneer de economie vertraagt, zal de aandelenmarkt volgen. En dan zoek je maar beste bescherming in edelmetalen zoals GOUD en zilver.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$