EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 8 april 2020

Kan Bitcoin net als GOUD fungeren als een ‘veilige haven’?

De koers van de Bitcoin zit al ruim drie weken stevig in de lift. De digitale munt wist begin maart tijdelijk door de grens van 4.000 dollar te zakken, maar sinds dat moment is de Bitcoin met meer dan 80% in waarde gestegen. De digitale munt lijkt zich steeds meer te ontpoppen als ‘veilige haven’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 april 2020

Jim Rickards: GOUD naar $10.000 à $50.000 per troy ounce

James G. Rickards is een Amerikaanse advocaat, spreker, goldbug en GOUDspeculant. Mediacommentator ook en auteur op het gebied van financiën en edele metalen. Hij is de schrijver van Currency Wars: The Making of the Next Global Crisis en vijf andere boeken. Rickards spreekt zich in april 2020 uit over de toekomst van de GOUDprijs. Wel vaker, maar ditmaal lijkt zijn voorspelling zo over the top? In ieder geval trekt ze wel behoorlijk de aandacht. Met een GOUDprijs die wel vervijfvoudigde tussen 2001 en 2011. En sinds 2015 een nieuwe stierenmarkt inzette. Maar toch: van $1640 d.d. 3 april 2020 naar genoemde torenhoge contreien? En toch. De door ondergetekende almaar meer geapprecieerde George Gammon doet daar zelfs nog een schepje of zeg maar schep bovenop. Watch and learn: waarom de GOUDprijs misschien wel naar $100.000 per troy ounce (31,10 gram) kan!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2020

Dit kan nog maar het begin van de GOUD Bull Market zijn…

Opvallend genoeg wist de GOUDprijs tijdens het afgelopen kwartaal amper te profiteren van de onrust op de financiële markten. Toch is het gele edelmetaal zeker haar functie als veilige haven niet verloren. De komende tijd zou de GOUDprijs zelfs in positieve zin kunnen gaan opvallen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 2 april 2020

Gaat de olieprijs een nieuwe bodem neerzetten?

De olieprijs heeft een rampzalig kwartaal achter de rug liggen. Nog nooit eerder wist het ‘zwarte GOUD’ in drie maanden tijd met 65% in waarde te dalen. De oliemarkt staat werkelijk in vuur en vlam. Met name de Amerikaanse oliebedrijven hebben moeite om het hoofd boven water te houden. Het zou dus geen overbodige luxe zijn als de olieprijs een bodem weet te bereiken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 2 april 2020

Onze expert Paul D’Hoore: “Zelfs GOUD stelt teleur tijdens moeilijke beursdagen”

Economie “Als het echt slecht gaat zijn er geen veilige plekken op de financiële markten,” zegt expert Paul D’Hoore. “Dan wil iedereen weg uit alles: ook uit GOUD. Het spaarboekje is eigenlijk het enige echte vluchtoord.”

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs