Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 36 tot 40
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 25 augustus 2017

Duitsland heeft GOUD (deels) terug

De Duitse Bundesbank heeft haar GOUD versneld teruggehaald uit New York en Parijs. Bijna 700 ton GOUD is teruggekeerd. De Duitsers hebben, vergeleken met andere landen in de wereld, nog steeds een relatief grote GOUDvoorraad.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 25 augustus 2017

Krugerrand beste belegging uit Zuid-Afrika sinds 2000

De GOUDen Krugerrand munt was de afgelopen zeventien jaar de beste belegging in Zuid-Afrika, zo concludeert Bloomberg Businessweek. Had je in 2000 als belegger deze GOUDen munten uit eigen land gekocht, dan had je daar nu een hoger rendement op gehaald dan met een belegging in de aandelenmarkt of vastgoedmarkt van Zuid-Afrika.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 24 augustus 2017

Duitsland rondt repatriering GOUD af

De Duitse Bundesbank heeft eerder dan gepland de gewenste hoeveelheid GOUD teruggehaald uit New York en Parijs. Nadat vorig jaar de repatriëring van 300 ton GOUD uit de Verenigde Staten werd afgerond is nu ook de laatste stapel van 91 ton GOUD uit Frankrijk weer terug in Frankfurt. Daarmee is het plan om de helft van haar GOUDvoorraad in eigen land te houden drie jaar eerder dan gepland afgerond.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 22 augustus 2017

GOUDprijs kan verder stijgen tegenover olieprijs

De GOUDprijs nadert de $1.1300 per troy ounce en staat daarmee op het hoogste niveau in negen maanden. Zorgen over de groei van de Amerikaanse economie en opgelopen geopolitieke spanningen met Noord-Korea hebben de prijs van het edelmetaal een impuls gegeven, maar volgens sommige experts kan de GOUDprijs nog veel verder stijgen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 22 augustus 2017

Amerikaanse minister van Financiën inspecteert GOUD Fort Knox

De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin heeft onlangs een bezoek gebracht aan Fort Knox, de militaire basis waar 60% van de nationale GOUDvoorraad opgeslagen ligt. Het bezoek is opmerkelijk, omdat er sinds de opening van de GOUDkluis in 1936 nog maar twee keer eerder een minister van Financiën op bezoek is geweest om de GOUDvoorraad te inspecteren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$