EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
27
kliks
21
kliks
Bron: Biflatie.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Meerdere landen halen hun GOUD terug binnen de nationale grenzen. Watskeburt?!

Italië, Roemenië, Duitsland en Hongarije zijn allemaal in verschillende stadia van hun reserves aan GOUD te repatriëren. Wat is er aan de hand? Weten de diverse centrale banken meer dan de burgers van deze landen? ‘The move by global central banks to repatriate their gold may be a sign that an economic crisis could be looming in the near future,’ aldus Goldtelegraph.com. Dat zou best wel eens zo kunnen zijn. Een monetaire crisis dan, een economische of misschien een oliecrisis? We zetten de feiten op een rijtje.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Sander Boon over de fundamentele crisis in het geldsysteem

Sander Boon geeft in deze podcast van Geotrendlines inzicht in de evolutie van het internationale monetaire en financiële systeem over de afgelopen honderd jaar. Van het loslaten van de GOUDstandaard na WO1 tot het ontstaan van het eurodollar systeem na WO2.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2019

Centrale banken kopen meeste GOUD sinds 2013

Centrale banken over de hele wereld hebben tijdens het eerste kwartaal van dit jaar 145,5 ton GOUD gekocht. Dat betekende een stijging met 68 procent tegenover de eerste drie maanden vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van de World Gold Council (WGC). Experts wijzen erop dat de GOUDaankopen door de centrale banken tot het hoogste niveau in zes jaar is gestegen. Zij benadrukken dat verscheidene landen hun reserves willen diversifiëren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2019

GOUD versus Bitcoin: wat is beter, wat is best?

Grayscale lanceert een campagne die anti-GOUD is en pro-bitcoin. ‘Drop Gold’ genaamd. We schrijven mei 2019. De bedoeling is goldbugs, fervente beleggers en believers in GOUD over te halen in cryptomunten te stappen. Grayscale is een ‘cryptocurrency asset management company‘ die onderdeel is van Barry Silbert’s Digital Currency Group. We zijn zelf grote voorstander van cryptomunten en blockchain technologie. Die zullen inderdaad de wereld zoals we die kennen veranderen. Maar men mag het nu ook weer niet te bont maken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2019

Japan maakt zich op voor 10 dagen vakantie en iedereen is in paniek

De Japanse Golden Week duurt dit jaar uitzonderlijk 10 volle dagen. De GOUDen Week is een aanduiding voor een reeks feestdagen die zich alle in de eerste week van mei situeren. Dat een week nu een volle 10 dagen wordt, heeft te maken met de troonsbestijging van kroonprins Naruhito. Die staat geprogrammeerd voor 1 mei, maar de festiviteiten beginnen zaterdag al.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs