EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 27 januari 2019

GOUDen visa te koop!

Neen, we bedoelen niet de Visa Gold Card. Wel een zogenaamd ‘GOUDen visum’. Een paspoort. Het burgerschap van de EU. Jawel, dat is te koop! Kostprijs: tussen 900.000 en 1,8 miljoen euro. En je hoeft hier niet eens te wonen. Toen we van deze ‘markt’ voor visa hoorden, stonden we wel even paf. De ingenieusheid! De durf! De opbrengst?! Maar ja, ook criminelen maken er gebruik van, en dus gaat de Europese Commissie dit alles eens van heel nabij bekijken…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

Venezuela krijgt GOUD niet weg uit Verenigd Koninkrijk

De regering van Venezuela wacht nog steeds op GOUD dat door de Bank of England wordt vastgehouden. Eind vorig jaar maakte de regering van Maduro haar plannen bekend om een gedeelte van haar GOUDvoorraad uit Londen te repatriëren, maar dat blijkt geen gemakkelijke opgave. Zelfs het bezoek van de minister van Financiën en de centrale bank heeft vooralsnog niets opgeleverd.

[...]

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

Wyoming moet GOUD kopen als bescherming

In de Amerikaanse staat Wyoming zijn drie nieuwe wetsvoorstellen ingediend om GOUD standaard op te nemen in verschillende collectieve beleggingsfondsen. Met een nieuwe wetsvoorstel genaamd 'Wyoming Sound Money Trust Act' (HB174) wil men de autoriteiten verplichten om standaard tien procent van het vermogen van het mijnbouwfonds in fysiek edelmetaal te beleggen. Dit publieke fonds beheert ruim $8 miljard aan vermogen dat door de mijnbouwsector is vergaard.

[...]

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

Israëliers gearresteerd voor grootste smokkel van GOUD naar Japan

Twee Israëliërs zijn woensdag in Japan gearresteerd voor de grootste GOUD smokkel operatie in de geschiedenis van het land. Het tweetal zou zijn betrapt met 220 kilo aan GOUDstaven.

[...]

Lees verder op GoudVerzekerd
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

Rusland kocht recordhoeveelheid GOUD in 2018

Rusland heeft in heel 2018 een recordhoeveelheid GOUD opgekocht. In 2017 kocht de centrale bank van Rusland 224 ton GOUD op. Rusland is volgens de officiële cijfers de meest actieve GOUDkoper onder centrale banken.

[...]

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs