Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 36 tot 40
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

Rente op woonleningen nog steeds op laagste peil ooit

Wie wil lenen voor de aankoop of bouw van een woning kan nog altijd GOUDen zaken doen. De rentevoeten stonden nog nooit zo laag als vandaag. De voorbije maanden en jaren werd nochtans geregeld geopperd dat het laagste peil nu wel werd bereikt en er een ommekeer zat aan te komen, maar keer op keer bleek dat voorbarig, al zal het er natuurlijk eens van komen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

Rusland koopt half miljoen troy ounce GOUD bij

De centrale bank van Rusland heeft in augustus opnieuw GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de centrale bank. In een maand tijd werd een half miljoen troy ounce bijgekocht, dat is omgerekend 15,55 metrische ton. Met deze laatste toevoeging komt de totale GOUDvoorraad van Rusland uit op 1.745 ton, wat omgerekend naar de actuele GOUDprijs een waarde van $73,5 miljard vertegenwoordigt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

Er ligt GOUD ter waarde van €644 BILJOEN in de oceaan, maar kunnen we het er ooit uit halen?

GOUD biedt historisch gezien bescherming tegen inflatie en hyperinflatie. Het laat toe je koopwaarde te beschermen als geen enkel ander financieel actief dat kan. Maar wat als we plots op een berg onontgonnen GOUD stuiten?!

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Rusland wil GOUDproductie verder uitbreiden

Rusland heeft de ambitie om de tweede grootste GOUDproducent ter wereld te worden, zo schrijft persbureau Xinhua. Met de bouw van een nieuwe GOUDmijn een de opening van een nieuwe GOUDsmelterij in het Verre Oosten kan Rusland de GOUDproductie met 13 ton op jaarbasis uitbreiden, genoeg om de GOUDmijnproductie van Australië te overtreffen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Gezonde correctie

Nadat de GOUDprijs vorige week een top van $1358 bereikte, zagen we afgelopen week een correctie. Dat zal ongetwijfeld weer de nodige nervositeit en de nodige media-aandacht met zich meebrengen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$