EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
76
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
44
kliks
32
kliks
Bron: Biflatie.nl
28
kliks
26
kliks
Bron: Investing.com
24
kliks
Bron: GoldRepublic
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 22 juli 2019

Venezuela verkoopt nog eens $40 miljoen aan GOUD

Venezuela heeft vorige week opnieuw een deel van haar GOUDvoorraad verkocht, zo meldt Bloomberg. Dat betekent dat de regering van Maduro er nog steeds in slaagt de Amerikaanse sancties te ontwijken. De centrale bank zou op 12 juli bijna een ton GOUD hebben verkocht, goed voor een marktwaarde van ongeveer $40 miljoen. Het land heeft dollars nodig om de import van goederen te bekostigen en moet daarom steeds meer GOUD verkopen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 22 juli 2019

Centrale banken zoeken toevlucht in GOUD

Centrale banken kochten in 2018 meer GOUD dan ooit tevoren sinds het begin van de jaren zeventig. Deze trend zette zich ook in de eerste helft van dit jaar voort. Waarom zoeken centrale banken hun toevlucht in het edelmetaal? Isabelle Strauss-Kahn, voormalig directeur van markttransacties bij de Franse centrale bank en voormalig financieel directeur van de Wereldbank legt in deze analyse voor de World Gold Council uit waarom GOUD weer in de belangstelling staat. We hebben de analyse van Strauss-Kahn in zijn geheel vertaald naar het Nederlands.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 22 juli 2019

‘Bitcoin is de beta versie van GOUD, en tegen edelmetalen wil je niet ingaan’

Zo stelt Otavio Costa van Amerikaans fondsbeheerder Crescat Capital het toch. ‘Bitcoin is beta version gold; revolting against precious metals a bad idea.’ Costa wordt in juli 2019 geïnterviewd door Anthony Pompliano, zelf stichter van Morgan Creek Digital Assets en investeerder in crypto/blockchain. ‘Pomp’ is een bekende figuur in de digitale wereld. Het is dan ook geen wonder dat deze het hoofdonderwerp vormt van de gedachtenwisseling.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 22 juli 2019

Zijn de GOUDstieren toe aan een rustpauze?

De GOUDprijs leek tijdens de laatste handelsdag van de week opnieuw goede zaken te doen. Toch sloot het gele edelmetaal uiteindelijk de dag in het rood af. En ondanks het feit dat de GOUDprijs onlangs opwaarts wist uit te breken, lijkt op dit moment een oude weerstand roet in het eten te gooien. GOUDbeleggers doen er verstandig aan om deze weerstand nauwlettend in de gaten te houden.

De GOUDprijs is dit jaar uitstekend uit de startblokken gekomen. Aan het einde van 2018 wist het gele edelmetaal een (hogere) bodem neer te zetten en sinds dat moment is alles erg snel gegaan. Zo weet de GOUDprijs het op dit moment bijvoorbeeld beter te doen dan Wall Street. Tijdens de afgelopen weken is het echter allemaal wel heel hard gegaan en daardoor lijkt een ‘gezonde’ terugval logisch te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 juli 2019

GOUDprijs naar hoogste punt in 6,5 jaar tijd

De GOUDprijs is gestegen naar het hoogste punt 6,5 jaar tijd. Inmiddels staat de prijs per kilogram....

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs