Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8004 artikelen gevonden. Artikel 6 tot 10
Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 12 mei 2017

GOUDprijs naar laagste niveau in acht weken

De GOUDprijs bereikte deze week het laagste niveau in meer dan drie maanden, omdat een aantal geopolitieke en politieke onzekerheden tijdelijk naar de achtergrond verdwenen. Eerder dit jaar steeg de GOUDprijs nog vanwege de dreiging van een raketlancering in Noord-Korea en een mogelijke escalatie in Syrië als gevolg van de Amerikaanse raketaanval. Maar beide geopolitieke dreigingen bleven uit, waardoor beleggers de veilige haven van GOUD achter zich lieten in ruil voor meer speculatieve beleggingen zoals aandelen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

Texas wil eigen opslagfaciliteit GOUD!

Steeds meer mensen ontdekken hoe fragiel ons huidige financiĆ«le systeem is. De basis, GOUD, is volledig losgekoppeld van de hoeveelheid geld in circulatie. Dat daar problemen van komen weet elke goedgeĆÆnformeerde burger. Zelfs bepaalde politici beginnen het probleem nu te begrijpen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 9 mei 2017

LBMA maakt GOUDvoorraden Londen openbaar

Met ingang van deze zomer gaat de LBMA de totale voorraden GOUD en zilver van alle opslaglocaties in Londen openbaar maken. Ook de voorraden platina en palladium in opslag zullen op een later moment worden vrijgegeven. De cijfers hebben uitsluitend betrekking op edelmetalen die fysiek in Londen opgeslagen liggen, dus niet op edelmetaal dat vanuit andere locaties aangeleverd kan worden.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 8 mei 2017

SOS GOUD

GOUD ligt weer eens onder vuur, en dan weten we het wel bij Slim Beleggen: het is dan altijd een drukke tijd met het beantwoorden van paniekerige e-mails.

De onderwerpsregel van onze mailing hebben we vandaag niet zelf bedacht. We kregen hem letterlijk in onze mailbox gisteren van een abonnee.

We gaan u zelfs de complete inhoud van de e-mail laten lezen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 8 mei 2017

De GOUDprijs daalt

Onderstaande grafiek hebben we u hier wel vaker laten zien. En keer op keer, hebben we aangegeven om deze grafiek uit te printen en het liefst boven uw bed te hangen. Wie deze grafiek goed begrijpt, zal beter beleggen. Ongetwijfeld.

We hebben het over deze grafiek:Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$