EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 20 mei 2020

GOUDen Kruis voor Bitcoin

Geen kruis om te dragen; er is al genoeg miserie op de wereld. Maar één om fier op te zijn. Een kruis dat hoop geeft en verwachting in zich draagt. De verwachting namelijk van (veel) hogere koersen voor BTC. Zo’n Golden Cross doet zich voor wanneer de korte termijn voortschrijdend gemiddelde koers de langere termijn voortschrijdende koers (Moving Average) opwaarts doorbreekt. Meestal wordt daarbij gebruik gemaakt van het 50daags gemiddelde en het 200daags gemiddelde. Twitteraar Nunya Bizniz (letterlijk: ‘Bemoei je met je eigen zaken’) wijst hier op. En dat dit pas de zevende keer wordt in het noteren van bitcoin, sinds 2009. Om precies te zijn staat BTC op 18 mei 2020 vlak voor zo’n situatie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 mei 2020

‘Economische instorting is onvermijdelijk’/Huizenmarkt volgt?

Het is de Zwitserse professionele belegger en GOUDhandelaar Egon von Greyerz die ons waarschuwt voor de economic collapse die komt. Ons; eigenlijk iedereen die het horen wil (en anders zal het misschien voelen worden!) Als gewezen Zwitserse bankier, Financieel directeur en medestichter van een FTSE 100 onderneming in het VK kent hij de begrippen ‘geld’ en ‘economie’ door en door. En zeker ook de correlatie tussen die twee.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 mei 2020

Moeten we zilver verkiezen boven GOUD?

GOUD weet al enkele jaren beter te presteren dan zilver. Eigenlijk is die trend al sinds het jaar 2011 van kracht. Tijdens de afgelopen maanden wist de interesse in het gele edelmetaal flink op te laaien. Het ‘kleine broertje’ werd echter door beleggers vaak genegeerd. Mogelijk komt er aan die trend binnenkort een einde.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 mei 2020

GOUDprijs stijgt naar hoogste niveau sinds 2012

De GOUDprijs is op het hoogste niveau sinds 2012 beland. De prijs per troy ounce (31,1 gram) lag toen rond 1.800 dollar (zo'n 1.661 euro). Maandag is dat 1.764 dollar per troy ounce. De opmars van de GOUDprijs is een direct gevolg van de coronacrisis.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 17 mei 2020

GOUD als strategische hedge

GOUD blijkt een effectief instrument om het neerwaartse risico van een beleggingsportefeuille te verminderen. Dat schrijft de World Gold Council in een nieuw rapport. Ook tijdens de coronacrisis bleek het edelmetaal per saldo een effectief instrument om het neerwaartse risico te beperken. Terwijl de aandelenmarkt onderuit ging steeg de GOUDprijs juist tot recordhoogte. En hoewel GOUD niet de meest effectieve instrument is om dalende aandelenkoersen op te vangen heeft het van alle hedging instrumenten wel de beste eigenschappen. Zo is het minder gevoelig voor markttiming en profiteert het ook bij stijgende aandelenkoersen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs