EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6 tot 10
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Opent Zijderoute de weg naar GOUD?

China heeft een paar jaar geleden de ambitie uitgesproken om nieuwe handelsroutes aan te leggen naar Europa, zodat goederen sneller heen en weer getransporteerd kunnen worden tussen de verschillende landen op het Euraziatische continent. De Chinese regering onder leiding van president Xi Jinping richtte een nieuwe Aziatische investeringsbank op, waarmee de aanleg van nieuwe wegen, bruggen, spoorlijnen en pijpleidingen gefinancierd kan worden. Het is een groot en ambitieus project, dat inmiddels door tientallen landen op het Euraziatische continent wordt ondersteund.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Dit is het belangrijkste dat je moet weten over GOUD

Het belang van GOUD wordt steeds groter. Sinds 2001 stijgt de investeringsvraag naar het gele edelmetaal met 18% per jaar. Een hoge waardering bij aandelen, vastgoed en obligaties maakt dat GOUD belangrijker dan ooit is in een goed gediversifieerde portefeuille. Stijgende rentevoeten maken de puzzel compleet om nu GOUD te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Dit is waarom Bitcoin het veiligste is dat er bestaat

Bitcoin is het nieuwe GOUD, wordt er wel eens gezegd. Als betaalmiddel zijn er ondertussen al snellere versies van de cryptomunt, maar niets is zo veilig als Bitcoin. De kans dat iemand de private sleutel van een Bitcoin wallet kan raden, is even groot als het winnen van de Amerikaanse super-lotto … 9 keer op rij.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Blockchain zekerheid met GOUDdekking

De blockchain kan op bepaalde vlakken een tegenwicht bieden. Al was het maar op het vlak van geldwaarde. In feite de rol van GOUD, maar dan combineren met het gemak van de blockchain. Een prachtig huwelijk is geboren! Er zijn nu al de eerste aanbieders van cryptomunten die met GOUD gedekt worden. Zo komt de UK mint nu met een eigen Royal Mint Gold (RMG) die in feite een digitale versie is van het GOUD dat ze in opslag hebben.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

Dit is de volgende sector waar je crypto-achtige rendementen kan boeken

In 2017 heeft de cryptomarkt veel beleggers in snelheid genomen. De sector brak volledig door en beleggers die er op tijd bij waren, konden honderden tot zelfs duizenden procenten winst boeken op een aantal maanden. De kans dat de cryptomarkt dat kunstje nog eens overdoet, is bijzonder klein. Maar een andere sector kan daar wel voor zorgen.

Een sector die dergelijke crypto-achtige winsten kan boeken, en dat in het verleden ook al heeft gedaan, én die momenteel bijzonder zwaar ondergewaardeerd is, is de sector van de GOUDmijnaandelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs