EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

‘Met GOUD komt het nooit meer goed’ (of wel?)

“Eén plaatje zegt meer dan duizend woorden”. We waren vorige week getuige van een record aantal shorts op GOUD futures (rode grafiek). Beleggers zijn heel duidelijk in hun overtuiging: met GOUD komt het nooit meer goed. We kunnen u van één zaak verzekeren… zeg nooit ‘nooit’ op de beurs, want het omgekeerde komt uit. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 augustus 2018

Rusland dumpt Amerikaanse staatsobligaties voor GOUD

Rusland gooit bijna alle Amerikaanse Staatsobligaties eruit en koopt er meer GOUD voor in de plaats. Net op het moment dat de VS aan jan-en-alleman haar staatsobligaties moét slijten. Wegens teveel uitgaven en te weinig inkomsten. Het einde is daarbij nog lang niet in zicht, wel integendeel. De hoeveelheid Amerikaans schuldpapier die de Nieuwe (en Oude) Vijand Rusland nog slechts over houdt – voor 14,9 miljard dollar in mei 2018 – is op een 11-jarig dieptepunt beland. In deze video wordt e.e.a. uitgebreid belicht.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 6 augustus 2018

Het pessimisme rondom GOUD blijft groeien en groeien

Er zijn op dit moment maar weinig beleggers te vinden die vertrouwen hebben in GOUD. Daarnaast zijn er nog minder beleggers te vinden die ook daadwerkelijk durven te speculeren op een stijgende GOUDprijs. Toch lijkt dit hét uitgelezen moment te zijn om in te spelen op de kansen binnen de GOUDmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 augustus 2018

Capitulatie in de GOUDmarkt, maar wat wil dit nu zeggen?

De GOUDprijs heeft al betere tijden gekend. Tot spijt van vele liefhebbers van het gele metaal is ook 2018 weer een jaar om snel te vergeten, tot zover tenminste

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 1 augustus 2018

Gaat GOUD de komende jaren Wall Street verslaan?

De GOUDprijs wist in het jaar 2011 een stevige top neer te zetten. Vanaf dat punt werd het gele edelmetaal geconfronteerd met een diepe daling. Deze dalende beweging kwam aan het einde van 2015 ten einde. Ondanks de herstelbeweging van de afgelopen twee jaar, wist de GOUDprijs het niet beter te doen dan Wall Street.

Wall Street wist sinds de bodem van 2009 jaar in jaar uit in waarde te stijgen. Ook dit jaar weet Wall Street, ondanks de toegenomen onzekerheid, het relatief gezien erg goed te doen. Sowieso weet Wall Street het tot nu toe dit jaar beter te doen dan de GOUDprijs. GOUD noteert immers dit jaar in het rood, terwijl Wall Street te maken heeft met een groene notering.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs