EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Wordt Crypto Valley belangrijker dan Silicon Valley?

Wie dacht dat met het lichtjes afbrokkelen van het bankgeheim Zwitserland aan belang heeft ingeboet, heeft de laatste jaren niet goed opgelet. Het kleine, neutrale landje is sinds 2016 helemaal terug in de voorste ranken van de financiƫle wereld. Niet meer met fiatgeld of GOUD, maar met het geld van de toekomst. Met de technologie van de toekomst. Cryptomunten en blockchain dus.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Nieuwe consolidatieslag in de GOUDmijnsector?

Na een aantal zware jaren lijkt er eindelijk weer beweging te zitten in de GOUDmijnsector. In september vorig jaar werd Randgold overgenomen door Barrick Gold en begin dit jaar besloot Newmont haar concurrent Goldcorp in te lijven. De grootste mijnbouwbedrijven consolideren hun krachten, terwijl de GOUDprijs de afgelopen maanden profiteerde van een negatief sentiment op de aandelenmarkt.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Wat is de toegevoegde waarde van GOUD?

Wat zijn vandaag de dag de belangrijkste redenen om GOUD te kopen? Dat is de vraag die de World Gold Council probeert te beantwoorden in een nieuw rapport over de GOUDmarkt. Volgens de organisatie vormt het edelmetaal een waardevolle toevoeging aan de beleggingsportefeuille, omdat het een goed rendement heeft opgeleverd en geen tegenpartij risico kent. Ook blijkt GOUD goed te presteren in tijden van onzekerheid, waardoor het een goede manier is om risico's te spreiden.

[...]

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Bitcoin equivalent van de GOUDvoorraaden van centrale banken

Tuur Demeester, bitcoin goeroe van Belgische komaf, maar wonend in de Verenigde Staten, komt via Twitter met een interessant overzicht. Hij berekende het equivalent van de GOUDvoorraden van centrale banken in de totale hoeveelheid gemijnde bitcoin tot dit moment.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2019

Rentepauze

Sinds het loslaten van de koppeling tussen de dollar en GOUD in 1971 hebben de centrale banken vorig jaar nog nooit zo veel GOUD ingekocht. De 651,5 ton GOUD was tevens de op een na hoogste hoeveelheid ooit gemeten, waar de 4 % stijging van aangekocht GOUD door particulieren vorig jaar maar magertjes tegen afstak. Op zich geen wonder, aangezien de particulier door de media wordt bezig gehouden met recordstanden van de Amerikaanse aandelenbeurs. Dat de centrale bankiers zich blijkbaar niet laten leiden door de euforie op de door hen zelf opgeklopte beurzen mag dan ook geen verbazing wekken; men weet immers wel beter.

[...]

Lees verder op AmsterdamGold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs