EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
76
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
45
kliks
32
kliks
Bron: Biflatie.nl
28
kliks
26
kliks
Bron: Investing.com
24
kliks
Bron: GoldRepublic
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 5 augustus 2019

China: “GOUD is voor waardebehoud van onze reserves”

China koopt GOUD om de veiligheid, liquiditeit en waarde van haar internationale reserves op peil te houden. Ook kan het edelmetaal zorgen voor een waardestijging van de totale reserves. Dat zei Wang Chunying, woordvoerder van het State Administration of Foreign Exchange, in een verklaring tegenover de Global Times. Hij voegde eraan toe dat GOUD altijd al een belangrijk onderdeel is geweest voor het diversifiëren van de reserves van centrale banken. Hij zei daar het volgende over:

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2019

Centrale banken kopen enorme hoeveelheden GOUD en verlagen tegelijk de rente. GOUD reageert goed

Deze week werd bekend dat er het eerste half jaar, na het recordjaar van 2018, weer meer GOUD is aangekocht door centrale banken en 2019 een recordjaar lijkt te gaan worden voor de aankoop van GOUD als reserve. Met recordaankopen GOUD en verlagingen van de rentes door centrale banken, lijken ze zich voor te bereiden op de gevolgen van het eigen handelen.

[...]

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2019

GOUD uiterst kansrijk volgens topbelegger Ray Dalio

 Hedgefonds-topbelegger Ray Dalio ziet grote kansen voor GOUD nu centrale banken agressiever worden en valuta in waarde dalen. Hij ziet een marktverschuiving aankomen die GOUD in de kaart zal spelen.

[...]

Lees verder op Finanzen.nl
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2019

Centrale banken investeren massaal in GOUD door geopolitieke spanningen

Centrale banken wereldwijd hebben in de eerste zes maanden van dit jaar voor 15,7 miljard dollar (14,2 miljard euro) in GOUD geïnvesteerd. Dat schrijft World Gold Council (WGC) donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2019

Het komende decennium is in het voordeel van de GOUDprijs

Op dit moment wordt er hoofdzakelijk gesproken over de geweldige prestatie van de aandelenmarkten dit jaar. Een groot deel van de media geeft vandaag de dag geen enkele aandacht meer aan de bewegingen binnen de GOUDmarkt. Toch weet de GOUDprijs tot nu toe dit jaar beter te presteren dan heel wat beurzen. En ook het aankomende decennium ziet er fantastisch uit voor het gele edelmetaal.

De GOUDprijs noteert op dit moment ruim 10% hoger dan de slotstand van 2018. Gezien de geweldige prestatie van de meeste aandelenmarkten is de prestatie bij de GOUDprijs wel bijzonder te noemen. Over het algemeen weet de GOUDprijs namelijk juist goede zaken te doen indien de beurzen onder druk staan. Toch is daar op dit moment geen sprake van.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs