EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

Dalende GOUDprijs? Niet als u deze methode had gevolgd

De GOUDprijs heeft tijdens de afgelopen jaren de nodige waarde moeten inleveren. In de periode 2000 tot 2011 ging het de edelmetalen voor de wind, maar dat tij is sinds het jaar 2011 gekeerd. Toch had u deze daling kunnen ontlopen. En dat had gekund door middel van een eenvoudige methode.

De mannen van Meridian Macro Research LLC hebben een uitgebreid onderzoek verricht om er achter te komen hoe de daling bij de GOUDprijs te ontlopen was. En uit dit onderzoek komt naar voren dat dit mogelijk was door de handelsdagen maandag en dinsdag te ontlopen. Dat klinkt heel eenvoudig en dat blijkt het ook te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 2 februari 2019

Waar gaat het GOUD van Venezuela heen?

De laatste dagen is er veel te doen geweest over de GOUDvoorraden van Venezuela. De regering onder leiding van president Maduro wil GOUD terughalen uit Londen, maar wordt tegengewerkt door de Bank of England. In totaal ligt er voor $1,2 miljard aan GOUD in Londen, maar de centrale bank wil het niet vrijgeven. Om toch aan geld te kunnen komen wil Maduro nu een deel van het GOUD dat reeds in eigen land ligt verkopen. Dat blijkt geen gemakkelijke opgave, nu alle ogen in de wereld op Venezuela gericht zijn.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2019

Centrale banken kopen grootste hoeveelheid GOUD sinds 1967

Centrale banken hebben vorig jaar 651,1 ton GOUD aangekocht, 74 procent hoger dan in 2017 en de grootste hoeveelheid sinds 1967, meldt brancheorganisatie World Gold Council (WGC).

Gerekend tegen een prijs van 1.321 dollar per troy ounce gaat het om een bedrag van 27,7 miljard dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2019

In Venezuela staat 20 ton GOUD klaar om verscheept te worden. Bestemming onbekend

Maandag is in de Venezolaanse hoofdstad Caracas een vliegtuig van de Russische luchtvaartmaatschappij Nordwest Airlines geland. Sinds dan draait de geruchtenmolen in Venezuela op volle toeren.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019

Richard Wolff: “Bank of England is geen neutrale speler meer”

De Bank of England is geen neutrale speler meer, nu ze weigert het GOUD van Venezuela terug te geven. Dat zei professor Richard Wolff in een interview met Russia Today. Dat de centrale bank buigt voor politieke druk vanuit de Verenigde Staten is volgens hem een zorgwekkend signaal. Alle landen die hun GOUD bij de Bank of England bewaren zouden nog eens goed moeten nadenken of dat wel zo verstandig is, aldus de econoom.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs