Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 26 tot 30
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Europese economie op weg naar een GOUDen periode

De eurozone verkeert in goede gezondheid. Dat is ook de boodschap van rapporten van Crédit Suisse en Oxford Economics, die gewag maken van een GOUDen periode.

Deze ommekeer is opmerkelijk voor een regio die na de wereldwijde financiële crisis terecht kwam in een periode met problematische overheidsschulden, een gigantische werkloosheid en een financiële markt die heel dicht bij een deflatie zat en zelfs de overleving van de eurozone in het gedrang bracht.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 16 november 2017

Vraag naar beleggingsGOUD neemt toe in China

De vraag naar GOUDen munten en GOUDbaren was in het derde kwartaal van dit jaar hoger dan in dezelfde periode van vorig jaar, wat vooral te danken is aan een sterk toegenomen vraag vanuit China. Dat schrijft de World Gold Council in haar nieuwste kwartaalrapport dat deze week werd vrijgegeven. Chinese consumenten kochten in het derde kwartaal van dit jaar 64,3 ton aan beleggingsGOUD, een toename van 57% ten opzichte van een jaar geleden en het op één na beste kwartaal ooit gemeten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Rusland en China gaan samenwerken in GOUDmijnsector

De GOUDmijnsector gaat naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe geldinjectie krijgen dankzij Rusland en China. Er wordt achter de schermen gewerkt aan een gezamenlijk mijnbouwfonds tussen het Russische Far East Development Fund en de China National Gold Group. De bedoeling is om nieuwe mijnen op te starten in Rusland, voornamelijk om GOUD te winnen maar eveneens anderen edelmetalen zoals zilver, platina en koper.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 11 november 2017

Is GOUD echt een goede hedge?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen GOUD kopen. Voor sommigen is het edelmetaal een manier om vermogen te beschermen tegen geldontwaarding, terwijl anderen GOUD in de portefeuille opnemen ter diversificatie. Maar een van de meest populaire redenen is dat het edelmetaal bescherming biedt tegen een economische of geopolitieke risico’s.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 8 november 2017

Vervalste GOUDbaren in omloop!

Vorig week kon je hier op beurs.com lezen dat er in Canada een vervalste GOUDbaar ontdekt werd.

Reden genoeg voor GOUD999.com om dit onderwerp aan te snijden. Wat voor zin heeft het immers om edelmetaal aan te kopen, indien je er niet 100% zeker van kan zijn?!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$