EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Het zwarte GOUD is plots niks meer waard: hoe kan dat nu?

Economie Olie is het zwarte GOUD, maar plots is dat niets meer waard. In de VS betalen handelaars zelfs nog 40 dollar (37 euro) bij aan wie een vat ruwe olie wil ‘kopen’. Hoe kan het dat de olieprijs voor het eerst ooit onder nul zakte? Oliestaten wilden even armworstelen, maar dat hadden ze beter niet gedaan vlak voor dat virus de wereldeconomie lam legde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Is dit hét moment om GOUD in te wisselen voor olie?

Het gele edelmetaal weet al enkele maanden hoge ogen te gooien op de financiële markten. In deze onzekere tijd lijken steeds meer beleggers GOUD aan de portefeuille toe te voegen. Dat is niet vreemd, want GOUD fungeert al decennialang als een ‘veilige haven’. De situatie rondom olie ziet er overigens een stuk minder rooskleurig uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

Nu investeren in GOUD? Financieel expert legt uit waarom je voorzichtig moet zijn

De GOUDprijs brak deze week een record, of in elk geval omgerekend naar euro’s. Op de beurs van Londen werd voor een ons GOUD (31,1 gram) 1.580 euro neergeteld. Maar ook in dollars, de munt waarin GOUD wordt verhandeld, staat de GOUDprijs op het hoogste niveau in zeven jaar. Daarmee lijkt het edelmetaal zijn reputatie als veilige haven waar te maken. Dan tóch.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

ABN AMRO verwacht hogere GOUDprijs

De ABN AMRO heeft haar koersdoel voor GOUD naar boven bijgesteld. Ook verwacht de bank dat de premie op munten en baren voorlopig hoog zal blijven door een toegenomen belangstelling voor fysiek edelmetaal. In een nieuwe update schrijft analiste Georgette Boele dat het vooruitzicht voor GOUD om verschillende redenen is verbeterd.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 15 april 2020

Centrale banken zien GOUD weer als het ultieme onderpand

Sinds de financiële crisis van 2008 zoeken centrale banken hun toevlucht tot GOUD. Volgens analisten van Goldman Sachs verdwijnt 20% van het jaarlijkse aanbod tegenwoordig in de kluizen van centrale banken. De totale GOUDaankopen stegen de afgelopen jaren dan ook naar recordhoogten. Ook halen steeds meer landen hun GOUD terug uit het buitenland. De afgelopen vijf jaar repatrieerden onder andere Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Polen en Hongarije een deel van hun GOUDreserves.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs