EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
24
kliks
Bron: BNR.nl
20
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 22 mei 2018

“Het GOUDseizoen breekt binnenkort aan”

De GOUDbeleggers onder ons hebben er een zware week opzitten. Als gevolg van de duurder wordende dollar moest de GOUDprijs immers de afgelopen dagen flink terrein inleveren. Ondanks deze correctieve beweging lijken er betere tijden op komst te zijn.

De analisten van Seasonax hebben de seizoensbewegingen bij de GOUDprijs onderzocht. Los van het normale seizoenspatroon hebben ze ook onderzocht hoe de GOUDprijs gemiddeld presteert tijdens het tweede presidentsjaar (VS). En de resultaten van dit onderzoek maken duidelijk dat de beste tijd voor GOUD nog moet aanbreken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 mei 2018

Is dit het moment om in GOUD te stappen?

De GOUDprijs heeft er een zware week opzitten. Het gele edelmetaal moest op weekbasis gemeten enkele procenten aan waarde inleveren. Deze daling was voor een groot deel te wijten aan de sterkere dollar. Toch hoeft deze correctie niet het begin te zijn van een nieuwe dalende beweging.

Door de daling van afgelopen week is de GOUDprijs op jaarbasis in het rood gedoken. Uiteraard heeft de beweging van de afgelopen week er voor gezorgd dat het pessimisme rondom de GOUDmarkt weer is opgelaaid. Toch lijkt dit niet het juiste moment te zijn om pessimistisch gestemd te zijn over GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Achter de schermen in de GOUDmarkt

[...]

Dus als je wat ‘dieper’ naar GOUD kijkt, dan staat het er helemaal niet zo slecht voor met GOUD. In yen ziet de grafiek er meer dan goed uit, en zelfs in de sterke euro lijken we ons aan de vooravond van een uitbraak te begeven.

Als GOUD echt zo zwak erbij zou liggen, kreeg je zowel voor GOUD in dollar, euro als yen een twijfelachtige opzet in de grafiek te zien. Dat is vandaag het tegenovergestelde: zowel in dollar, euro als yen ligt GOUD er erg goed bij.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Alex Mooney: Dollar dient opnieuw aan het GOUD gekoppeld te worden

[...]

In april j.l. liet Republikeins congreslid Alex Mooney al weten dat de dollar opnieuw aan het GOUD gekoppeld dient te worden nu de koopkracht ervan zo zwaar is uitgehold en door inflatie nog verder dreigt te worden uitgewoond. Hij herinnerde er fijntjes aan dat de dollar sinds de oprichting van de Fed in 1913 met ca. 96% in koopkracht is gedaald. Vóór die tijd was er sprake van een betrouwbare munt en een groeicijfer van gemiddeld 4% ’s jaars. Probleem is echter hoeveel GOUD de V.S. thans nog ter beschikking heeft om tot een adequate dekking van zeg 35% à 40% van de totaal uitstaande overheidsschuld over te kunnen gaan. Verder zijn er vraagtekens betreffende de zuiverheid van het GOUDgehalte bij de omsmelting na confiscatie in 1933.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Binnen enkele weken gaat zilver uitbreken!

De laatste tijd is er weinig aandacht besteed aan de zilverprijs. Als de edelmetalen in het nieuws zijn gaat het in negen van de tien keer over de GOUDprijs. Overigens is dat niet verwonderlijk, want los van het feit dat GOUD veel populairder is dan zilver, weet de GOUDprijs ook al maandenlang beter te presteren. Toch verdient de zilverprijs op dit moment meer aandacht. De zilverprijs gaat namelijk binnen enkele weken uitbreken.

Het momentum rondom zilver is op dit moment niet veel anders dan begin 2016, toen de zilverprijs een bodem wist te bereiken, het geval was. Op dit moment is er sprake van extreem pessimisme rondom alles wat met zilver te maken heeft. En juist deze pessimistische sfeer biedt enorme kansen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs