EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
57
kliks
Bron: Biflatie.nl
42
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: woensdag 26 juni 2019

De favoriete goudmijnaandelen van ’s werelds beste beleggers

Terwijl de GOUDPRIJS hoge toppen scheert, zijn het de goudmijnaandelen die met de eerste prijs gaan lopen. Nu het gele edelmetaal eindelijk een 6-jarige weerstand heeft doorbroken, komen goudmijnaandelen terug op de radar van vele beleggers te staan. Een nieuwe rally in goudmijnaandelen laat het slimme geld niet aan zich voorbij gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2019

Rusland dumpt de dollar voor goud

Geen enkel land in de wereld heeft de voorbije jaren meer goud opgekocht dan Rusland. Zelfs toen de goudprijzen door een dal gingen, bleef Rusland hardnekkig zijn reserves aanvullen. Nu de GOUDPRIJS zijn hoogste niveau in zes jaar tijd registreert, blijkt die tactiek echter vruchten af te werpen. Dat zegt Leonid Bershidsky, Europees columnist voor het persbureau Bloomberg.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2019

Deze belangrijke ratio is in het voordeel van de GOUDPRIJS

De GOUDPRIJS is aan een uitstekende beursmaand bezig. Tijdens de afgelopen handelsweek werd de belangrijke weerstand van $ 1.380 uit de lucht genomen en volgens analisten mogen we de komende tijd rekenen op meer spektakel. En een belangrijke ratio laat zelfs zien dat er mogelijk een nieuwe goud Bull Market onderweg is.

De goudbeleggers onder ons kunnen tevreden terugkijken op de afgelopen handelsweken. Zo wisten de goudstieren een stijgende trend in gang te zetten en die stijging wist tijdens de afgelopen week te leiden tot een meerjarige uitbraak. En voor het eerst sinds lange tijd wist de GOUDPRIJS weer boven de $ 1.400 te komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2019

Breekt er een nieuwe 10-jarige zilverrally aan?

De zilverprijs kende net als de GOUDPRIJS een uitstekende handelsweek. Toch wordt er in de media vaak uitsluitend gesproken over het gele edelmetaal. En dat moet beleggers niet op het verkeerde been zetten, want het is met name de zilvermarkt dat op dit moment interessant is voor beleggers.

Dat er op dit moment meer aandacht is voor de GOUDPRIJS dan voor de zilverprijs is niet verwonderlijk. Het gele edelmetaal heeft immers tijdens de afgelopen maanden een betere prestatie afgeleverd dan zilver. Dat kan echter ook gezien worden als goed nieuws voor de zilvermarkt, want in dat geval valt te zeggen dat de zilverprijs nog over het nodige potentieel beschikt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2019

Dit is het koersdoel voor goud…

Niet alleen de aandelenmarkten kenden een fantastische beursweek. Voor de edelmetalen was deze week misschien nog wel mooier. Zo wist de GOUDPRIJS bijvoorbeeld opwaarts uit te breken. En deze uitbraak kan een kantelpunt zijn voor de goudmarkt.

De GOUDPRIJS wist tijdens de afgelopen handelsweek te profiteren van het gewijzigde monetaire beleid van de Amerikaanse centrale bank. De grootste stijging vond echter tijdens de handelssessie van donderdag plaats. Toen wist het gele edelmetaal met ruim 3% in waarde te stijgen. En een dergelijke stijging hebben we de afgelopen tijd niet eerder gezien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs