EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2019

Beleggingsfondsen stuwen goud hoger

In de afgelopen maanden steeg goud met 15 procent. Begin oktober betaalde men 32.700 euro voor een kilo goud. Op het moment van schrijven kost diezelfde kilo 37.640 euro. Ondanks deze stijging is de verwachting dat de GOUDPRIJS nóg hoger kan. Veel beleggingsfondsen hebben namelijk nog geen positie ingenomen in goud.

[...]

Lees verder op GoudVerzekerd
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Nieuwe consolidatieslag in de goudmijnsector?

Na een aantal zware jaren lijkt er eindelijk weer beweging te zitten in de goudmijnsector. In september vorig jaar werd Randgold overgenomen door Barrick Gold en begin dit jaar besloot Newmont haar concurrent Goldcorp in te lijven. De grootste mijnbouwbedrijven consolideren hun krachten, terwijl de GOUDPRIJS de afgelopen maanden profiteerde van een negatief sentiment op de aandelenmarkt.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

GOUDPRIJS naar hoogste niveau sinds juni 2017

De GOUDPRIJS steeg deze week tot boven de €37.000 per kilo en bereikte daarmee het hoogste niveau in ruim anderhalf jaar tijd. De prijs van het edelmetaal zit nu al vier maanden in een opwaartse trend, geholpen door de correctie op de aandelenmarkt en zorgen over de groei van de Chinese economie. Ook heeft goud palladium weer ingehaald, waarmee het edelmetaal haar rol als vluchthaven bevestigt.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

Uitbraak GOUDPRIJS?

[...]

Een zelfde verschijnsel, maar dan omgekeerd, kan zich (dan) voordoen bij goud en zilver. Nu nog wordt de prijs bepaald door papieren contracten waarvan de markt 100 keer groter is dan de fysieke handel. Wanneer daar een flash crash plaats vindt, of doordat een partij gedwongen wordt zijn papieren beloftes fysiek uit te gaan leveren, kan de vraag naar edelmetaal in principe honderdvoudig gaan toenemen.

[...]

Lees verder op AmsterdamGold
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

Geopolitieke spanningen duwen GOUDPRIJS omhoog

De GOUDPRIJS bereikte dinsdag een prijs van 1.315 dollar per troy ounce. Hiermee bereikt de prijs het hoogste punt in ruim 9 maanden tijd. Uitgedrukt in Euro’s bereikte de kiloprijs van goud 36.900 euro, het hoogste punt sinds april 2017.

[...]

Lees verder op aullure.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs