Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 26 tot 30
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 3 juli 2017

De goudmarkt lijkt rustig

De goudmarkt lijkt rustig, maar schijn bedriegt. Er is iets uitzonderlijks gaande in de goudmarkt.

Bij het begin van de week moest de markt een uitzonderlijk groot verkooporder verwerken, goed voor meer dan 1 miljoen ounces in enkele seconden. De prijs kreeg meteen een opdoffer van 20 USD.

In de afgelopen jaren was een dergelijke klap goed om het neerwaartse parcours in te zetten. We hebben nu enkele dagen afgewacht, maar het lijkt de goudmarkt niet meer te raken.

De GOUDPRIJS staat terug op het ‘oude’ niveau.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

Mysterie op de goudmarkt: zorgde een 'fat finger' voor enorme verkoopgolf?

Maandagmiddag dook op de internationale beurzen de GOUDPRIJS plots fors naar beneden, nadat er op een minuut tijd een enorme verkoopgolf werd waargenomen. Beurshandelaars staan voor een raadsel en vragen zich af of een zogenaamde 'fat finger' de oorzaak is.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 30 juni 2017

ABN Amro voorziet stijging GOUDPRIJS naar $1400

De GOUDPRIJS in euro is de laatste weken sterk gedaald, maar in dollars uitgedrukt weet het edelmetaal geen duidelijke richting te kiezen. Toch zullen de positieve factoren later dit jaar echter de overhand krijgen, zo verwacht analist Georgette Boele van de ABN Amro.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 27 juni 2017

'Dikke vinger' zet GOUDPRIJS licht lager

De GOUDPRIJS heeft maandag een opvallende daling gemaakt nadat een enorme verkooporder werd gedaan. Analisten vermoeden dat een handelaar een fout maakte, een zogeheten 'dikke vinger'.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 26 juni 2017

GOUDPRIJS maakt duikeling na plotselinge verkooporder

De GOUDPRIJS maakte vanmorgen om negen uur een duikeling van meer dan één procent, nadat er opeens een ongebruikelijk grote hoeveelheid goud op de termijnmarkt werkt aangeboden. In ene minuut tijd werd er opeens voor 1,8 miljoen troy ounce aan edelmetaal verhandeld, een piek waar zelfs de Brexit en de overwinning van Trump niet aan konden tippen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$