Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 26 tot 30
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 22 augustus 2017

GOUDPRIJS kan verder stijgen tegenover olieprijs

De GOUDPRIJS nadert de $1.1300 per troy ounce en staat daarmee op het hoogste niveau in negen maanden. Zorgen over de groei van de Amerikaanse economie en opgelopen geopolitieke spanningen met Noord-Korea hebben de prijs van het edelmetaal een impuls gegeven, maar volgens sommige experts kan de GOUDPRIJS nog veel verder stijgen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 18 augustus 2017

Prijs van goud stijgt naar hoogste niveau van dit jaar

De GOUDPRIJS steeg vrijdag tot het hoogste niveau van dit jaar. Voor een troy ounce (31,1 gram) moest bijna 1300 dollar worden betaald.

Beleggers zoeken veilige geachte bestemmingen zoals goud op vanwege de politieke onrust in de Verenigde Staten en de terreur in Spanje.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 15 augustus 2017

Russische bank ziet GOUDPRIJS stijgen naar 1400 per troy ounce

De GOUDPRIJS zal dit jaar naar $1.400 per troy ounce stijgen, het hoogste niveau in vier jaar. Dat is de verwachting van analist Evgeny Ananiev van het VTB Capital, de investeringsbank van de Russische VTB Group.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Noord-Koreaanse spanningen doen GOUDPRIJS stijgen

De spanningen tussen de Verenigde Staten van Amerika en Noord-Korea hebben een bijzonder negatief effect op de financiƫle markten. De harde taal tussen Trump en Kim Jung-Un wordt steeds agressiever. Aandelen kleuren zo goed als allemaal rood maar dat betekent dat een andere beleggingscategorie weer massaal wordt opgepikt, namelijk goud.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Beleggers zoeken veilige havens na oplaaien spanningen Noord-Korea

Beleggers zoeken veilige havens op vanwege de oplaaiende spanningen rond Noord-Korea. Zo ging de GOUDPRIJS omhoog, net als de koers van de Zwitserse frank en de Japanse yen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$