EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Biflatie.nl
44
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

Uitbraak GOUDPRIJS?

[...]

Een zelfde verschijnsel, maar dan omgekeerd, kan zich (dan) voordoen bij goud en zilver. Nu nog wordt de prijs bepaald door papieren contracten waarvan de markt 100 keer groter is dan de fysieke handel. Wanneer daar een flash crash plaats vindt, of doordat een partij gedwongen wordt zijn papieren beloftes fysiek uit te gaan leveren, kan de vraag naar edelmetaal in principe honderdvoudig gaan toenemen.

[...]

Lees verder op AmsterdamGold
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

Geopolitieke spanningen duwen GOUDPRIJS omhoog

De GOUDPRIJS bereikte dinsdag een prijs van 1.315 dollar per troy ounce. Hiermee bereikt de prijs het hoogste punt in ruim 9 maanden tijd. Uitgedrukt in Euro’s bereikte de kiloprijs van goud 36.900 euro, het hoogste punt sinds april 2017.

[...]

Lees verder op aullure.com
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

Goud doorbreekt $1.300 grens

De GOUDPRIJS heeft voor het eerst sinds december 2017 de grens van 1.300 dollar doorbroken. Een stijging van de GOUDPRIJS tot boven de 1.300 dollar per troy ounce wordt beschouwd als een doorbraak. Het is een psychologische barrière die extra vraag kan aanwakkeren.

[...]

Lees verder op GoudVerzekerd
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

GOUDPRIJS steeg 12% in 4 maanden tijd

De GOUDPRIJS noteert momenteel €36.640 per kg. De laatste 3 jaar heeft goud zich bewogen tussen de €32.700 en de €39.500 per kg. Eind september werd het laagste punt in die periode bereikt. Het hoogste punt in juli 2016. De GOUDPRIJS is de laatste 4 maanden met ruim 12% gestegen.

[...]

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

Dalende GOUDPRIJS? Niet als u deze methode had gevolgd

De GOUDPRIJS heeft tijdens de afgelopen jaren de nodige waarde moeten inleveren. In de periode 2000 tot 2011 ging het de edelmetalen voor de wind, maar dat tij is sinds het jaar 2011 gekeerd. Toch had u deze daling kunnen ontlopen. En dat had gekund door middel van een eenvoudige methode.

De mannen van Meridian Macro Research LLC hebben een uitgebreid onderzoek verricht om er achter te komen hoe de daling bij de GOUDPRIJS te ontlopen was. En uit dit onderzoek komt naar voren dat dit mogelijk was door de handelsdagen maandag en dinsdag te ontlopen. Dat klinkt heel eenvoudig en dat blijkt het ook te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs