EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2019

Breekt er een nieuwe 10-jarige zilverrally aan?

De zilverprijs kende net als de GOUDPRIJS een uitstekende handelsweek. Toch wordt er in de media vaak uitsluitend gesproken over het gele edelmetaal. En dat moet beleggers niet op het verkeerde been zetten, want het is met name de zilvermarkt dat op dit moment interessant is voor beleggers.

Dat er op dit moment meer aandacht is voor de GOUDPRIJS dan voor de zilverprijs is niet verwonderlijk. Het gele edelmetaal heeft immers tijdens de afgelopen maanden een betere prestatie afgeleverd dan zilver. Dat kan echter ook gezien worden als goed nieuws voor de zilvermarkt, want in dat geval valt te zeggen dat de zilverprijs nog over het nodige potentieel beschikt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2019

Dit is het koersdoel voor goud…

Niet alleen de aandelenmarkten kenden een fantastische beursweek. Voor de edelmetalen was deze week misschien nog wel mooier. Zo wist de GOUDPRIJS bijvoorbeeld opwaarts uit te breken. En deze uitbraak kan een kantelpunt zijn voor de goudmarkt.

De GOUDPRIJS wist tijdens de afgelopen handelsweek te profiteren van het gewijzigde monetaire beleid van de Amerikaanse centrale bank. De grootste stijging vond echter tijdens de handelssessie van donderdag plaats. Toen wist het gele edelmetaal met ruim 3% in waarde te stijgen. En een dergelijke stijging hebben we de afgelopen tijd niet eerder gezien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 juni 2019

Goud in de spotlichten

Gerald Celente van het Amerikaanse Trends Journal; ‘the news before it happens’, geeft een stand van zaken. Over de economische wereld, die van beleggingen en de internationale politiek. Zo wijdt hij onder meer uit over de rente, aardolie, aandelen en vooral de fel toegenomen GOUDPRIJS. Celente is de eerste “in the whole world” die de stierenmarkt in goud aankondigde. Hij is trouwens nog nooit bij ons weten van het gouden pad afgedwaald. Ook niet toen zowat iedereen het gele edelmetaal dood verklaarde of simpelweg vergeten was…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2019

GOUDPRIJS uitgebroken – technisch ligt weg richting $1.500,- open

De GOUDPRIJS is deze week uitgebroken boven de $1.360 per troy ounce. Het is voor het eerst in 6 jaar tijd dat de GOUDPRIJS boven dit niveau noteert. De weg richting de 1500 dollar ligt open, volgens verschillende analisten. Daarna ligt er een weerstand op $1.550. Zie hieronder de grafiek via SRSroccoreport.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2019

GOUDPRIJS naar hoogste punt in zes jaar

De GOUDPRIJS is vrijdag naar een zesjaars hoogtepunt gestegen. De renteverlaging die de ECB en Federal Reserve beleggers voorspiegelen, bij een lage dollar, en het conflict tussen de VS en Iran maken goud gewild onder beleggers. Wat heeft goud dat zilver en staatsobligaties niet kunnen? En blijft het bij deze stijging? Vijf vragen over het gestolde ’angstzweet’ van de markt.

Lees verder op de Telegraaf
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs