Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2576 artikelen gevonden. Artikel 41 tot 45
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

Beleggers storten zich massaal op een speciale belegging in goud die al 180% gestegen is

Zo kan je echt véél geld verdienen met goud. Goud is net als zilver opnieuw bezig aan een sterk begin van het jaar. De GOUDPRIJS staat zo’n 10% hoger. Goudmijnaandelen staan echter zo’n 15%. Maar 1 ETF verdubbelde al bijna in prijs. En beleggers storten zich er massaal op.

Het volume is deze bijzonder belegging in goud ligt dit jaar 4 keer hoger dan normaal terwijl het volume bij goud-ETFs en goudmijn-ETFs daalt. Beleggers storten zich dan ook massaal op de Direxion Daily Junior Gold Miners Index Bull 3x Shares ETF (JNUG).

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

GOUDPRIJS breekt door de 38.000 per kilo

De GOUDPRIJS is deze week door de €38.000 per kilo gebroken. De komende weken moeten we rekening houden met.....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 23 februari 2017

GOUDPRIJS naar hoogste niveau in bijna vijf maanden

De GOUDPRIJS steeg donderdag naar €37.941 per kilo en bereikte daarmee het hoogste niveau in bijna vijf maanden tijd. Ook de zilverprijs zit in de lift, de prijs van dit edelmetaal kwam donderdag boven de €550 per kilogram. Voor zilver was dat het hoogste niveau sinds begin oktober. De prijzen van beide edelmetalen zitten sinds eind vorig jaar in een opgaande trend, toen de Federal Reserve haar tweede renteverhoging in meer dan tien jaar doorvoerde.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 21 februari 2017

GOUDPRIJS stijgt na renteverhogingen VS

De GOUDPRIJS gedraagt zich de laatste jaren anders dan wat je op basis van de gangbare economische theorieën mag verwachten. De laatste twee renteverhogingen van de Federal Reserve zorgden namelijk voor een flinke stijging van de GOUDPRIJS, terwijl een stijgende rente in veel economieboeken juist wordt uitgelegd als zeer negatief signaal voor goud.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 20 februari 2017

GOUDPRIJS reageert positief op renteverhogingen

Je weet het nooit met goud, dat blijkt maar weer. Sinds de laatste renteverhoging van de FED op 14 december vorig jaar, is de GOUDPRIJS met ongeveer 7% gestegen. Wie had dat van tevoren gedacht?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$