Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 16 tot 20
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

GOUDPRIJS klaar voor snelle, forse stijging

Een paar weken geleden vertelde ik u al dat het heel normaal zou zijn als de GOUDPRIJS zou corrigeren naar $1270. Dat is de afgelopen weken gebeurd.

Daarom even een update. We kijken eerst even naar de koersgrafiek.

[... ...]

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

Rusland koopt half miljoen troy ounce goud bij

De centrale bank van Rusland heeft in augustus opnieuw goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de centrale bank. In een maand tijd werd een half miljoen troy ounce bijgekocht, dat is omgerekend 15,55 metrische ton. Met deze laatste toevoeging komt de totale goudvoorraad van Rusland uit op 1.745 ton, wat omgerekend naar de actuele GOUDPRIJS een waarde van $73,5 miljard vertegenwoordigt.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Gezonde correctie

Nadat de GOUDPRIJS vorige week een top van $1358 bereikte, zagen we afgelopen week een correctie. Dat zal ongetwijfeld weer de nodige nervositeit en de nodige media-aandacht met zich meebrengen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 11 september 2017

Rol van goud als traditionele beschermer van rijkdom is uitgespeeld

Goud doet het traditioneel goed in onzekere tijden. Nu de Geopolitical Risk Index (GRI) – een graadmeter voor geopolitieke spanningen – op zijn hoogste punt noteert sinds de invasie van Irak in 2003, zou in een ander tijdperk de GOUDPRIJS door het plafond zijn gegaan. Niet nu. Sinds het begin van augustus is de GOUDPRIJS lichtjes gestegen tot zo’n 1.344 dollar per ounce, iets meer dan een jaar geleden, maar nog altijd ver verwijderd van zijn recordprijs van 1.898 dollar in september 2011.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

GOUDPRIJS uit neerwaartse trend

We stuurden u eerder deze week al de melding dat de GOUDPRIJS was losgebroken, uit een meerjarig neerwaarts trendkanaal.

Dit konden we toen afleiden op basis van zowel de dag- als weekgrafiek. Maar gisteren kwam de belangrijkste bevestiging hiervoor binnen: de doorbraak op de maandgrafiek.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$