Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 16 tot 20
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 18 augustus 2017

Prijs van goud stijgt naar hoogste niveau van dit jaar

De GOUDPRIJS steeg vrijdag tot het hoogste niveau van dit jaar. Voor een troy ounce (31,1 gram) moest bijna 1300 dollar worden betaald.

Beleggers zoeken veilige geachte bestemmingen zoals goud op vanwege de politieke onrust in de Verenigde Staten en de terreur in Spanje.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 15 augustus 2017

Russische bank ziet GOUDPRIJS stijgen naar 1400 per troy ounce

De GOUDPRIJS zal dit jaar naar $1.400 per troy ounce stijgen, het hoogste niveau in vier jaar. Dat is de verwachting van analist Evgeny Ananiev van het VTB Capital, de investeringsbank van de Russische VTB Group.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Noord-Koreaanse spanningen doen GOUDPRIJS stijgen

De spanningen tussen de Verenigde Staten van Amerika en Noord-Korea hebben een bijzonder negatief effect op de financiƫle markten. De harde taal tussen Trump en Kim Jung-Un wordt steeds agressiever. Aandelen kleuren zo goed als allemaal rood maar dat betekent dat een andere beleggingscategorie weer massaal wordt opgepikt, namelijk goud.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Beleggers zoeken veilige havens na oplaaien spanningen Noord-Korea

Beleggers zoeken veilige havens op vanwege de oplaaiende spanningen rond Noord-Korea. Zo ging de GOUDPRIJS omhoog, net als de koers van de Zwitserse frank en de Japanse yen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 11 augustus 2017

GOUDPRIJS schiet omhoog door spanningen Noord-Korea

De GOUDPRIJS steeg door oplopende spanningen tussen Verenigde Staten en Noord-Korea naar het hoogste niveau in meer dan twee maanden. Eerder deze week waarschuwde de Amerikaanse president Trump al dat hij een raketaanval op de Verenigde Staten of één van haar bondgenoten met “vuur en woede” zou beantwoorden, waardoor de GOUDPRIJS als barometer voor geopolitieke onzekerheid omhoog schoot.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$