EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: maandag 26 augustus 2019

GOUDPRIJS bereikt nieuwe all-time high in euro

De GOUDPRIJS heeft afgelopen nacht een nieuw record bereikt in euro’s. De prijs voor een troy ounce steeg kort na opening van de handel in Azië naar €1.393 per troy ounce, bijna tien euro hoger dan het oude record van zeven jaar geleden. Omgerekend naar kilo’s steeg de GOUDPRIJS naar €44.784. Op het moment van schrijven ligt de prijs weer wat lager, maar nog altijd boven de slotkoers van afgelopen vrijdag.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2019

Dr. Mark Mobius: koop goud! Anthony Pompliano: koop bitoin! Wat te doen?

Naarmate de geldvoorraad groeit, neemt de aantrekkingskracht van goud toe. “Gold’s long-term prospect is up, up and up, and the reason why I say that is money supply is up, up and up,” zegt Dr. Mark Mobius (geboren VS, 1936) Hij is wel een veteraan investeerder met enorm veel ervaring. Deze welbekende fondsbeheerder en oprichter van Mobius Capital Partners LLP. is al decennia geleden rijk geworden met investeren in groeilanden. De GOUDPRIJS bereikt in augustus 2019 nog een nieuw zesjarig hoogtepunt. Maar dan is er ook ‘Pomp’, Anthony Pompliano, van Morgan Creek Digital Assets. Die heeft zijn fortuin gemaakt met cryptomunten en raadt ons bitcoin en altcoins aan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 15 augustus 2019

GOUDPRIJS na een jarenlange “stagnatie” weer flink opgelopen

Sinds de Bank of International Settlements eind maart j.l. had besloten om het risico van goud als reserve op de balans der centrale banken te ‘upgraden’ naar “nul” (Basel III), is de GOUDPRIJS na een jarenlange “stagnatie” weer opgelopen. Immers, centrale banken kunnen nu goud weer tegen de marktprijs op hun balans plaatsen. De vraag steeg en joeg de GOUDPRIJS op zonder dat daarop opnieuw een ‘bounce back’ van de zgn. bullion banks volgde. Tegen de sterk gestegen vraag naar fysiek goud bleek de COMEX futures beurs kennelijk niet opgewassen gezien de risico’s van een te beperkt aanwezige goudopslag.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 15 augustus 2019

Muntoorlog zet markten op scherp

De handels- en muntoorlog tussen de VS en China heeft deze week wereldwijd de markten in rep en roer gezet. Wat is de stand van zaken en wat wordt de volgende stap?

De handels- en muntoorlog tussen de VS en China heeft deze week wereldwijd de markten in rep en roer gezet. Wat is de stand van zaken en wat wordt de volgende stap?

Langetermijnrentes op een historisch dieptepunt, aandelenmarkten die klappen krijgen, de GOUDPRIJS op het hoogste peil in zes jaar en een olieprijs die sterk terugvalt. De financiële en grondstoffenmarkten hebben een bewogen week achter de rug.

[...]

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: donderdag 15 augustus 2019

GOUDPRIJS voor het eerst in zes jaar boven 1.500 dollar per ounce

De escalatie van de handelsoorlog tusen de VS en China heeft de GOUDPRIJS boven 1.500 dollar per ounce doen stijgen.

De escalatie van de handelsoorlog tusen de VS en China heeft de GOUDPRIJS boven 1.500 dollar per ounce doen stijgen.

De agressieve renteverlagingen van drie centrale banken uit het Verre Oosten hebben donderdag de bezorgdheid over de groeivooruitzichten van de wereldeconomie aangewakkerd en de beleggers doen vluchten naar veilige havens. Daardoor steeg de GOUDPRIJS voor het eerst sinds 2013 boven de grens van 1.500 dollar per ounce. Het edelmetaal werd dit jaar al 17 procent duurder.

[...]

Lees verder op tijd.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs