EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 56 tot 60 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: vrijdag 17 november 2017

Bizarre goudtransacties doen wenkbrauwen fronsen: wie manipuleert de GOUDPRIJS?

Bizar verhaal: Vrijdag werd op 10 minuten tijd maar liefst 4 miljoen ons goud, goed voor 8 miljard dollar, plots verkocht. Wie precies wat verkocht en aan wie is niet duidelijk. Het heeft er dus alle schijn van dat de GOUDPRIJS alweer flink gemanipuleerd wordt door de fiat-maffia.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 26 oktober 2017

Prijs van palladium in 2017 al ruim 40% gestegen

De prijs van palladium zit fors in de lift. Het edelmetaal presteert in 2017 een stuk beter dan andere edele metalen, zoals goud, zilver en platina.

Bovenstaande grafiek via Express. De prijs van palladium steeg dit jaar al met ruim 40%, terwijl de GOUDPRIJS tot nu toe slecht 12% meer waard werd. De prijs van een troy ounce palladium ligt nu rond de $950,-.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 5 oktober 2017

Analyse: geen trendbreuk bij goud

Een troy ounce goud werd in september 3 procent goedkoper. Met die prijsdaling kwam een abrupt einde aan de klim die in juli werd ingezet. De psychologisch belangrijke kaap van 1300 dollar werd daarbij overtuigend gerond, maar een doorbraak voorbij de top van 2016 bleek voorlopig te hoog gegrepen. Begin deze week viel de GOUDPRIJS opnieuw terug naar het laagste niveau sinds half augustus.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 4 oktober 2017

GOUDPRIJS klaar voor snelle, forse stijging

Een paar weken geleden vertelde ik u al dat het heel normaal zou zijn als de GOUDPRIJS zou corrigeren naar $1270. Dat is de afgelopen weken gebeurd.

Een paar weken geleden vertelde ik u al dat het heel normaal zou zijn als de GOUDPRIJS zou corrigeren naar $1270. Dat is de afgelopen weken gebeurd.

Daarom even een update. We kijken eerst even naar de koersgrafiek.

[... ...]

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Rusland koopt half miljoen troy ounce goud bij

De centrale bank van Rusland heeft in augustus opnieuw goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de centrale bank. In een maand tijd werd een half miljoen troy ounce bijgekocht, dat is omgerekend 15,55 metrische ton. Met deze laatste toevoeging komt de totale goudvoorraad van Rusland uit op 1.745 ton, wat omgerekend naar de actuele GOUDPRIJS een waarde van $73,5 miljard vertegenwoordigt.

Lees verder op Hollandgold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs