Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2628 artikelen gevonden. Artikel 571 tot 575
Bron: The Bullion House
Geplaatst: vrijdag 3 juli 2015

GOUDPRIJS daalt nog 10% volgens meest accurate Analist

De meest accurate goudanalist ziet de GOUDPRIJS nog 10% dalen dit jaar.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 3 juli 2015

GOUDPRIJS in India lager door tegenvallende vraag

In India ligt de GOUDPRIJS per troy ounce op dit moment $8 tot $15 beneden de internationale GOUDPRIJS in Londen, zo meldt Reuters. De korting op goud is het gevolg van een relatief zwakke vraag in combinatie met ruime voorraden bij goudhandelaren.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 2 juli 2015

GOUDPRIJS stijgt licht na tegenvallend banencijfer VS

Er kwamen in de maand juni 223.000 banen bij, terwijl analisten rekenden op een banengroei van 233.000. Een andere tegenvaller was dat het gemiddelde inkomen niet omhoog ging, terwijl op een kleine stijging van 0,2% werd gerekend. Ook het banencijfer van de maand mei werd behoorlijk naar beneden bijgesteld, van de oorspronkelijke 280.000 naar 245.000 nieuwe banen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 29 juni 2015

GOUDPRIJS immuun geworden voor geopolitieke ontwikkelingen?

Het is enigszins verwonderlijk dat er bronnen zijn die melding maken van een stijgende GOUDPRIJS waaraan de ontwikkelingen rondom Griekenland ten grondslag liggen.

De website barrons.com bracht enkele goudmijnaandelen in beeld die een voortreffelijke stijging neerzette wegens het getouwtrek door Europa en Griekenland. De oorzaak zou wellicht beter gevonden kunnen worden als men de ontwikkeling van de Australische dollar afzet tegenover die van Amerika. Dit jaar al is de Australische dollar met zeven procent gedaald ten opzichte van de wereld reservemunt van Amerika.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 juni 2015

Goudkoppeling aan Chinese yuan reƫler dan u denkt

Naast het feit dat er al concrete plannen zijn om de GOUDPRIJS fixing ook in yuan te gaan lanceren, overweegt de Chinese centrale bank nu zelfs de nationale munt te gaan dekken door goud.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$